Ontstoppingsbedrijf in Zaanstad

Heb je last van een verstopte afvoer, gootsteen, toilet of douche in Zaanstad? Michel Doorn is dé ontstopper die je zoekt! Met meer dan 25 jaar ervaring in ontstopping en rioolbeheer, zijn wij er om je snel en vakkundig te helpen. Onze gecertificeerde monteurs zijn 24/7 bereikbaar en binnen 30 minuten op locatie. Het beste van alles: we rekenen geen voorrijkosten!

Kiyoh 872 klanten geven ons een
9.5
stars
Michel Doorn bussen

Onze ontstoppingsdiensten in Zaanstad

Bij Michel Doorn bieden we een breed scala aan ontstoppingsdiensten in Zaanstad en omgeving, waaronder:

Tevreden klanten zijn onze prioriteit

Bij Michel Doorn streven we naar tevreden klanten. Onze beoordelingen spreken voor zich: met een totaalscore hoger dan een 9 uit 700+ beoordelingen en een aanbevelingspercentage van 97%, mag je erop vertrouwen dat wij je verstoppingsproblemen snel en vakkundig oplossen.

 

icon

10

stars

Geweldig

Zo blij en een geweldige service

icon

10

stars

Zeer positief

De monteur kwam op tijd, was vriendelijk en zeer kundig. Hij legde alles heel goed uit en gaf veel waardevolle tips. En verhielp in een iir tijd de verstopping. Het geld absoluut waard.

icon

9

stars

Goede service, komt afspraken na

Aardige medewerker, legt alles goed uit, laat meekijken met camera. Probleem goed opgelost. Wel behoorlijke kosten.

icon

10

stars

topbedrijf

Accuraat, netjes en verstand van zaken

icon

10

stars

Keurig netjes gedaan.

Prima doorgespoten en voor het eerst iemand, die ook met een camera in het riool kijkt.

icon

10

stars

Erg tevreden

Had voor woensdag een afspraak maar werd dinsdag gebeld dat er een uitvaller was en het eerder kon. Binnen een uur stonden ze op de stoep en met een half uur was de verstopping verholpen. Erg vriendelijk en professioneel geholpen.

icon

10

stars

Prima

Prima geholpen zeer tevreden

icon

10

stars

Top

Duidelijke uitleg van het probleem. Kwam door kalkafzetting. Advies om buis te vervangen om zo dubbele kosten te vermijden. Met probleem niet blij, maar wel met dit bedrijf!

icon

10

stars

Uitstekend

Top bedrijf snel geholpen! Ondanks dat ze een bom volle planning hadden.

icon

9

stars

Prima

Goed contact, klantgericht. Duidelijk en behulpzaam. Verstopping snel.opgelost. Het enige dat jammer was dat her zo druk is, dat het zo druk is, dat ik de reparatie aan de rioolbuis door een ander bedrijf mort laten doen.

icon

10

stars

Snel en goed geregeld!

Martin belde keurig zoals vtv afgesproken over de exacte aankomsttijd, had goede kennis van zaken en loste t probleem snel op! Vervolgens dacht hij met behulp van de camera inspectie nog goed mee zodat t probleem ook in de toekomst niet terug zou keren. Vakman!

icon

10

stars

Veilig, netjes en prettig.

Het toilet wilde niet meer doorspoelen, gelukkig kon een van de mannen van Michel Doorn snel langs komen voor een camera inspectie. Al snel bleek dat er een stuk buis van de riolering was verdwenen waardoor de fundering vol zat met rioolwater. Ik was helemaal in paniek maar gelukkig was de oplossing dicht bij. Al snel kon er een afspraak gemaakt worden om de fundering leeg te pompen. Vanmorgen stonden Marvin en Sebas al voor de deur en zij konden snel aan de slag. Zij konden mij duidelijk en netjes uitleggen waar het aan lag en wat zij precies deden. Het was niet alleen leerzaam maar ook nog eens gezellig. Mijn dochter van 3 vond de vrachtwagens super interessant en mocht ook alles bekijken. Dit heeft haar dag echt helemaal gemaakt. Ik wil de mannen en vrouwen van Michel Doorn nogmaals allemaal bedanken voor de goede service en de flexibiliteit. Alleen bedrijven met een groot hart voor hun werk kunnen zo handelen. Heel erg bedankt.

icon

8

stars

Snel en goed

Snel en goed

icon

10

stars

Vlotte service met goed advies

Verstopping gehad in de leiding achter mijn gootsteen. Gebeld. Direct afsraak gemaakt. Monteur komt optijd en ging direct aan het werk. Na de verstopping opgelost te hebben laat hij keurig de boel schoon achter. Top service

icon

10

stars

Super ervaring

Belde op maandag ochtend voor verstopping. Afspraak voor donderdag gemaakt. Werd ik een uurtje later gebeld, we hebben ook nu tijd want er is een afspraak afgezegd. Helemaal top al. De persoon die langs kwam was ook zeer bekwaam. Verstopping snel opgelost. Ook nog heel veel adviezen gekregen om het te voorkomen. Hij vond het ook zeer vervelend dat hij wat viezigheid op de vloer had gemaakt. Moest hem echt overtuigen dat ik het zelf wel even zou schoonmaken. Goede service en ervaring, 5 sterren zeker verdiend

Kiyoh 872 klanten geven ons een
9.5
stars

Onze vaste klanten

Ons werkgebied in Zaanstad en omgeving

We zijn actief in de hele regio Zaanstad, waaronder:

 • Zaandam
 • Koog aan de Zaan
 • Zaandijk
 • Westzaan
 • Assendelft
 • Wormerveer
 • Krommenie
 • Oostzaan
 • Westknollendam

Hoe werken we bij Michel Doorn?

Wanneer je contact met ons opneemt voor een verstoppingsprobleem, zorgen we ervoor dat onze ontstoppingsdiensten zo soepel en efficiënt mogelijk verlopen. Dit is wat je kunt verwachten:

 1. Neem contact op: bel ons op 0228 – 591515 of stuur een e-mail naar info@micheldoorn.nl om een afspraak te maken. Je kunt ook een offerte aanvragen of een verstopping melden via onze website.
 2. Snelle reactie: we streven ernaar om zo snel mogelijk op locatie te zijn om je verstoppingsprobleem te verhelpen. In de meeste gevallen zijn we er binnen 30 minuten.
 3. Diagnose en oplossing: onze gecertificeerde monteurs zullen het probleem onderzoeken en met behulp van de nieuwste technieken en apparatuur de beste oplossing bepalen. In 90% van de gevallen wordt het probleem binnen 30 minuten opgelost.
 4. Nazorg en advies: na het oplossen van het probleem geven onze monteurs je tips en advies om toekomstige verstoppingen te voorkomen. Zo kun je genieten van een probleemloos functionerend afvoersysteem.

Een spoedmelding kan uitsluitend telefonisch gedaan worden.

Om uw spoedmelding zo snel mogelijk op te pakken vragen wij u direct telefonisch contact op te nemen. Wij zijn 24/7 bereikbaar en inzetbaar.

Fill 1 Copy 2 Bel: 0228 72 24 03

Vanaf prijs

Standaard tarief €125,00
Spoed toeslag van kracht Ja

Een paar tips:

Icon Close Copy 2 Zorg voor een parkeerplaats Icon Close Copy 2 Zorg dat er voldoende ruimte is Icon Close Copy 2 Maak alle kastjes alvast leeg Icon Close Copy 2 Leg een paar handoeken klaar
Icon Close Copy Icon Close Copy Icon Close Copy
Verstopping melden
Omschrijf het probleem
Contactgegevens
Icon Close

Stap 1 van 3

Hidden
Wat is uw postcode?