Douche-afvoer ontstoppen

Staat u tijdens het douchen tot aan uw enkels in het water? Dan heeft u last van een verstopping in uw douche-afvoer. Gelukkig zijn onze monteurs hier dagelijks mee bezig en kunnen zij dit probleem vlot voor u oplossen.

Ruim 30 jaar ervaring
180.000+ succesvolle ontstoppingen
Meer dan 25 bevlogen medewerkers
24/7 bereikbaar

Neem zo snel mogelijk contact met ons op. Onze specialisten zorgen ervoor dat u binnen no-time weer rustig kunt douchen.

Kiyoh 916 klanten geven ons een
9.5
stars

Prijzen voor het ontstoppen van uw doucheputje

Zit uw doucheputje verstopt? Dan wilt u dit zo snel mogelijk verhelpen. Voor veel mensen is de (vaak onduidelijke) prijs echter een grote reden om niet of pas heel laat een professionele ontstopper te bellen. Daarom zetten wij onze prijs graag duidelijk voor u neer:

  • Geen voorrijkosten
  • € 125,00 voor het eerste half uur
  • € 37,50 per extra kwartier

Onze monteurs ontstoppen uw doucheputje in 90% van de gevallen binnen 30 minuten. De bovenstaande prijzen gelden overigens ook voor andere ontstoppingsdiensten.

Hoe zorgt u dat uw doucheputje weer doorloopt?

In de meeste gevallen raakt een doucheputje verstopt door haar en zeep. Wanneer er van deze combinatie teveel in uw afvoer zit, kan dit voor een verstopping zorgen. Verwijder het deksel van uw doucheputje en haal al het haar en vuil dat u ziet weg. Soms lost dit het probleem op. Als dit niet genoeg is, schakel dan een professional in. Probeert u diepliggende verstoppingen zelf te verhelpen, dan loopt u het risico op schade onder uw badkamervloer, wat flinke kosten met zich meebrengt.

Laat Michel Doorn uw doucheputje ontstoppen

Onze monteurs reinigen de leiding van uw verstopte douche met professionele apparatuur. Bij stevigere verstoppingen, zoals een dopje van de shampoo-fles dat diep in de afvoer is verdwenen, voeren we eerst een camera-inspectie uit. Zo achterhalen we snel de problemen en vinden we de oplossing.

Is uw doucheputje verstopt? Wij lossen dit graag voor u op. Bel ons 24 uur per dag, 7 dagen per week om een afspraak te maken: 0228 – 591515.

Wat klanten over ons zeggen

icon

10

stars

Helemaal TOP!

Zeer ervaren hulp verleend en direct de oorzaak achterhaald. Daarnaast zeer netjes te werk gegaan en filmpje van verstopping gemaakt. We zijn zeer content.

icon

10

stars

Snelle en vriendelijke service

Onze spoedmelding werd heel snel en vakkundig opgelost. Daar zijn we erg blij mee

icon

10

stars

Super

Super goozert die heeft geholpen

icon

8

stars

Snelle opsporing van euvel

Met indrukwekkende apparatuur (slangen, camera, geluid en licht) probleem opgespooord. Helaas moet een grondbedrijf nu het werk afmaken.

icon

8

stars

Prima opgelost.

Keurige vakman die de verstopping adequaat heeft aangepakt en verholpen.

icon

10

stars

Perfect,

Duidelijke informatie over de kosten ook mondeling. Snel actie,

icon

10

stars

Geweldig

Prima gegaan. Aardige meneer, ruimde alles weer netjes op. Gaf goede uitleg.

icon

9

stars

Snelle hulp en vriendelijk

Snel geboden hulp, vriendelijk - wel best prijzig

icon

8

stars

Top

Dezelfde dag is ons probleem verholpen met vakkundige mensen.

icon

10

stars

Kundig beleeft en betrouwbaar

Ķundig beleeft en betroubaar

icon

10

stars

Duidelijk, vrindelijk en professioneel. Snel opgelost.

Bedankt. Kris was super!

icon

10

stars

Snelle en uitstekende service!

Prettig contact, afspraak was snel gemaakt en een supervriendelijke en vakkundige medewerker. Er werd oplossingsgericht meegedacht en we kwamen niet voor onverwachte kosten te staan.

icon

10

stars

Snelle en goede service

Snelle en goede service

icon

10

stars

Fantastische service!

Michel Doorn Rioolservice redde de dag! Vakman Chris kwam snel langs, detecteerde de bron via rookdetectie en loste het probleem ter plekke op. Super service!

icon

9

stars

Opgelost

Aardige monteur. Probleem verholpen. Duidelijke uitleg van het probleem en uitleg hoe het in de toekomst waarschijnlijk te kunnen voorkomen.

Kiyoh 916 klanten geven ons een
9.5
stars

Over Michel Doorn

Dit zijn wij: trots & bevlogen

Wij ontzorgen al meer dan 30 jaar onze klanten in Noord-Holland en Flevoland. Belangrijk werk? Absoluut! Ons team bestaat uit vakkundige monteurs: we zijn handige oplossers, we denken in mogelijkheden en zijn pas voldaan als de klus is geklaard. Meer weten over ons werk?

Over ons

Een spoedmelding kan uitsluitend telefonisch gedaan worden.

Om uw spoedmelding zo snel mogelijk op te pakken vragen wij u direct telefonisch contact op te nemen. Wij zijn 24/7 bereikbaar en inzetbaar.

Fill 1 Copy 2 Bel: 0228 72 24 03

Vanaf prijs

Standaard tarief €125,00
Spoed toeslag van kracht Ja

Een paar tips:

Icon Close Copy 2 Zorg voor een parkeerplaats Icon Close Copy 2 Zorg dat er voldoende ruimte is Icon Close Copy 2 Maak alle kastjes alvast leeg Icon Close Copy 2 Leg een paar handoeken klaar
Icon Close Copy Icon Close Copy Icon Close Copy
Verstopping melden
Omschrijf het probleem
Contactgegevens
Icon Close

Stap 1 van 3

Hidden
Wat is uw postcode?