GWW & Infra

Wij zijn een betrouwbare partner voor opdrachtgevers binnen de bouwsector; o.a. gecertificeerd om te mogen werken in besloten ruimtes, op diepte en met onafhankelijke ademlucht. Reinigen en inspecteren volgens NEN-EN 13508-2 is voor ons dagelijks werk. Onze uitgebreide vloot van wagens en materieel staat voor u klaar.

 

Offerte aanvragen

onze diensten

Flexibel, betrouwbaar, betrokken

Onze klantenkring bestaat uit opdrachtgevers van alle soorten, maten en vakgebieden. Elke branche vraagt een specifieke aanpak. Wij weten precies welke uitdagingen uw branche met zich meebrengt, en hoe daarmee om te gaan. Preventief onderhoud op vaste maar flexibele basis, correctief onderhoud wanneer nodig. Gebruik onze uitgebreide kennis en ervaring in uw voordeel en laat ons u ontzorgen.

Een compleet overzicht van alle diensten vindt u hier

Uw probleem is onze uitdaging, Veilig, snel en hygiënisch

Waarom veel omkijken naar iets wat je eigenlijk nooit ziet? We begrijpen als geen ander dat u als zakelijke relatie waarde hecht aan continuïteit. Wij dragen daaraan als partner graag ons steentje bij. Snel schakelen bij spoedzaken is voor ons dagelijkse kost. Tijdens kantoortijden, weekenden of feestdagen; wij staan paraat.

Het periodiek onderhouden van uw riool, terrein, vetafscheider of septictank voorkomt overlast. Wij helpen graag bij het opstellen van een onderhoudsplan op maat. Ook achter de schermen ontzorgen wij graag. Waar gewenst schakelen wij direct met uw personeel op locatie of eindgebruikers. Korte lijnen en vaste gezichten.

Onze monteurs zijn gecertificeerd, wij dragen o.a. de keurmerken VCA** en ISO9001.

Meer dan 100.000 relaties gingen u voor. Heeft u een specifieke vraag? We helpen u graag verder.

Neem contact op

Trots op onze klanten

Over Michel Doorn

Dit zijn wij: trots & bevlogen

Wij ontzorgen al meer dan 30 jaar onze klanten in Noord-Holland en Flevoland. Belangrijk werk? Absoluut! Ons team bestaat uit vakkundige monteurs: we zijn handige oplossers, we denken in mogelijkheden en zijn pas voldaan als de klus is geklaard. Meer weten over ons werk?

Over ons

Icon Wide Check Ruim 30 jaar ervaring

Icon Wide Check +180.000 succesvolle ontstoppingen

Icon Wide Check 26 bevlogen medewerkers

Icon Wide Check 24 uur per dag 7 dagen per week

Een spoedmelding kan uitsluitend telefonisch gedaan worden.

Om uw spoedmelding zo snel mogelijk op te pakken vragen wij u direct telefonisch contact op te nemen. Wij zijn 24/7 bereikbaar en inzetbaar.

Fill 1 Copy 2 Bel: 0228 72 24 03

Vanaf prijs

Standaard tarief €125,00
Spoed toeslag van kracht Ja

Een paar tips:

Icon Close Copy 2 Zorg voor een parkeerplaats Icon Close Copy 2 Zorg dat er voldoende ruimte is Icon Close Copy 2 Maak alle kastjes alvast leeg Icon Close Copy 2 Leg een paar handoeken klaar
Icon Close Copy Icon Close Copy Icon Close Copy
Verstopping melden
Omschrijf het probleem
Contactgegevens
Icon Close

Stap 1 van 3

Hidden
Wat is uw postcode?