Ontstoppingsbedrijf in Stede Broec: Michel Doorn

Wanneer je te maken krijgt met een verstopte afvoer, toilet of riool, kan dit voor flinke overlast zorgen. Gelukkig staat Michel Doorn, ontstopper en rioolbeheerder in Stede Broec en omgeving, altijd voor je klaar. Met meer dan 25 jaar ervaring, gecertificeerde monteurs en snelle service, lossen wij 90% van de problemen binnen 30 minuten op.

Kiyoh 910 klanten geven ons een
9.5
stars
Michel Doorn bussen

Snelle service en geen voorrijkosten

Een verstopping komt altijd ongelegen. Daarom zijn wij bij Michel Doorn 24/7 bereikbaar en snel op locatie om je te helpen. Bovendien rekenen we geen voorrijkosten, wat betekent dat je alleen betaalt voor de daadwerkelijke ontstoppingsdienst.

Een breed scala aan diensten

Michel Doorn biedt een uitgebreid pakket aan diensten voor het ontstoppen en onderhouden van riolen en afvoeren:

  • Verwijdering van verstoppingen: Wij zijn gespecialiseerd in het verwijderen van verstoppingen in riolen, gootstenen, afvoeren, toiletten, douches, wastafels, keukens, wasmachines en drogers.
  • Inspectie en diagnose: Met behulp van geavanceerde camera-inspectie kunnen we de oorzaak van een verstopping nauwkeurig opsporen en de juiste oplossing bieden.
  • Reparatie en vervanging: Indien een riool of afvoer beschadigd is, zorgen we voor professionele reparatie of vervanging.
  • Preventieve reiniging: Om toekomstige verstoppingen te voorkomen, bieden we preventieve reiniging van riolen en afvoeren aan.
  • Onderhoud en inspectie: Periodiek onderhoud en inspectie van riolering en afvoersystemen is essentieel om problemen tijdig te signaleren en aan te pakken.
  • Afvoer van afval- en regenwater: Wij zorgen voor een correcte afvoer van afvalwater en regenwater, zodat je woning of bedrijfspand geen last heeft van wateroverlast.
  • Oplossing van problemen met afvoerputten en regenpijpen: Heb je problemen met afvoerputten of regenpijpen? Ook daarvoor kun je bij ons terecht.
  • Voorkoming van rioolstank en riooloverstort: Niemand zit te wachten op een nare rioolstank of overstort. Wij helpen je om dit soort problemen te voorkomen.

Topreviews van tevreden klanten

Bij Michel Doorn hechten we veel waarde aan klanttevredenheid. Met een totaalscore hoger dan een 9 en een aanbevelingspercentage van 97% uit 700+ beoordelingen, laten onze klanten zien dat ze tevreden zijn met onze diensten.

icon

10

stars

Geweldig

Prima gegaan. Aardige meneer, ruimde alles weer netjes op. Gaf goede uitleg.

icon

9

stars

Snelle hulp en vriendelijk

Snel geboden hulp, vriendelijk - wel best prijzig

icon

8

stars

Top

Dezelfde dag is ons probleem verholpen met vakkundige mensen.

icon

10

stars

Kundig beleeft en betrouwbaar

Ķundig beleeft en betroubaar

icon

10

stars

Duidelijk, vrindelijk en professioneel. Snel opgelost.

Bedankt. Kris was super!

icon

10

stars

Snelle en uitstekende service!

Prettig contact, afspraak was snel gemaakt en een supervriendelijke en vakkundige medewerker. Er werd oplossingsgericht meegedacht en we kwamen niet voor onverwachte kosten te staan.

icon

10

stars

Snelle en goede service

Snelle en goede service

icon

10

stars

Fantastische service!

Michel Doorn Rioolservice redde de dag! Vakman Chris kwam snel langs, detecteerde de bron via rookdetectie en loste het probleem ter plekke op. Super service!

icon

9

stars

Opgelost

Aardige monteur. Probleem verholpen. Duidelijke uitleg van het probleem en uitleg hoe het in de toekomst waarschijnlijk te kunnen voorkomen.

icon

10

stars

Topbedrijf

De schrik van elke huiseigenaar, een verstopping in het weekend en ook nog Pinksteren. Slechts een belletje en de monteur kwam op afgesproken tijd langs. Snel en efficiënt handelend. Binnen het afgesproken weekend tarief gebleven. Subliem.

icon

10

stars

Prima service !

Zeer net en correct bedrijf. Verstopping snel en goed verholpen. Fijn dat ze zo dicht in de buurt zitten. Je kan er ook je camper gaan wegen.

icon

8

stars

Prima

Geen flauwekul bedrijf ,doen wat ze beloven ,in mijn geval ,controle / onderzoek hemelwater afvoer. Pro gereedschap!.

icon

10

stars

Super Service

Precies op tijd volgens afspraak. Werd professioneel geholpen door een vriendelijke en zeer vakkundige monteur. Prijs zeer redelijk. Michel Doorn is een bedrijf om in je "contacten" op te nemen, dan hoef je nooit meer te zoeken!

icon

10

stars

Top

Snel en echt top geholpen. Was in het weekend. De monteur probeerde mij eerst telefonisch te helpen. Toen dat niet lukte, was hij er op exact het afgesproken tijdstip. Van te voren ook duidelijk gemaakt wat de weekend tarieven zijn. Tijdens het oplossen van mijn verstopping, werkte hij snel om mij niet op extra hoge kosten te brengen.

icon

10

stars

Snelle en goede service

Uiteraard hoop je dit soort bedrijven nooit nodig te hebben, maar als dat dan toch moet is Michel Doorn echt een aanrader. Vriendelijk en kundig personeel.

Kiyoh 910 klanten geven ons een
9.5
stars

Onze vaste klanten

Werkgebied van Michel Doorn in en rond Stede Broec

Ons werkgebied beslaat niet alleen Stede Broec, maar ook omliggende plaatsen zoals: Bovenkarspel, Grootebroek, Lutjebroek, Enkhuizen, Drechterland, Medemblik en Hoorn. Dit betekent dat je in al deze plaatsen kunt rekenen op onze snelle en efficiënte ontstoppingsdiensten.

Milieubewust werken en duurzame oplossingen

Bij Michel Doorn zijn we ons bewust van het milieu en het belang van duurzaamheid. Daarom werken we met milieuvriendelijke ontstoppingsmiddelen en technieken. Bovendien bieden we duurzame oplossingen voor de lange termijn, zodat je niet steeds opnieuw met verstoppingen te maken krijgt.

Eenvoudig contact opnemen

Heb je een ontstopper in Stede Broec of omgeving nodig? Neem dan eenvoudig contact met ons op via telefoonnummer 0228 – 591515 of stuur een e-mail naar info@micheldoorn.nl. Ons team van ervaren en gecertificeerde monteurs staat voor je klaar om je zo snel mogelijk van je verstopping af te helpen.

 

Een spoedmelding kan uitsluitend telefonisch gedaan worden.

Om uw spoedmelding zo snel mogelijk op te pakken vragen wij u direct telefonisch contact op te nemen. Wij zijn 24/7 bereikbaar en inzetbaar.

Fill 1 Copy 2 Bel: 0228 72 24 03

Vanaf prijs

Standaard tarief €125,00
Spoed toeslag van kracht Ja

Een paar tips:

Icon Close Copy 2 Zorg voor een parkeerplaats Icon Close Copy 2 Zorg dat er voldoende ruimte is Icon Close Copy 2 Maak alle kastjes alvast leeg Icon Close Copy 2 Leg een paar handoeken klaar
Icon Close Copy Icon Close Copy Icon Close Copy
Verstopping melden
Omschrijf het probleem
Contactgegevens
Icon Close

Stap 1 van 3

Hidden
Wat is uw postcode?