Ontstoppingsbedrijf in Stede Broec: Michel Doorn

Wanneer je te maken krijgt met een verstopte afvoer, toilet of riool, kan dit voor flinke overlast zorgen. Gelukkig staat Michel Doorn, ontstopper en rioolbeheerder in Stede Broec en omgeving, altijd voor je klaar. Met meer dan 25 jaar ervaring, gecertificeerde monteurs en snelle service, lossen wij 90% van de problemen binnen 30 minuten op.

Kiyoh 819 klanten geven ons een
9.5
stars
Michel Doorn bussen

Snelle service en geen voorrijkosten

Een verstopping komt altijd ongelegen. Daarom zijn wij bij Michel Doorn 24/7 bereikbaar en snel op locatie om je te helpen. Bovendien rekenen we geen voorrijkosten, wat betekent dat je alleen betaalt voor de daadwerkelijke ontstoppingsdienst.

Een breed scala aan diensten

Michel Doorn biedt een uitgebreid pakket aan diensten voor het ontstoppen en onderhouden van riolen en afvoeren:

  • Verwijdering van verstoppingen: Wij zijn gespecialiseerd in het verwijderen van verstoppingen in riolen, gootstenen, afvoeren, toiletten, douches, wastafels, keukens, wasmachines en drogers.
  • Inspectie en diagnose: Met behulp van geavanceerde camera-inspectie kunnen we de oorzaak van een verstopping nauwkeurig opsporen en de juiste oplossing bieden.
  • Reparatie en vervanging: Indien een riool of afvoer beschadigd is, zorgen we voor professionele reparatie of vervanging.
  • Preventieve reiniging: Om toekomstige verstoppingen te voorkomen, bieden we preventieve reiniging van riolen en afvoeren aan.
  • Onderhoud en inspectie: Periodiek onderhoud en inspectie van riolering en afvoersystemen is essentieel om problemen tijdig te signaleren en aan te pakken.
  • Afvoer van afval- en regenwater: Wij zorgen voor een correcte afvoer van afvalwater en regenwater, zodat je woning of bedrijfspand geen last heeft van wateroverlast.
  • Oplossing van problemen met afvoerputten en regenpijpen: Heb je problemen met afvoerputten of regenpijpen? Ook daarvoor kun je bij ons terecht.
  • Voorkoming van rioolstank en riooloverstort: Niemand zit te wachten op een nare rioolstank of overstort. Wij helpen je om dit soort problemen te voorkomen.

Topreviews van tevreden klanten

Bij Michel Doorn hechten we veel waarde aan klanttevredenheid. Met een totaalscore hoger dan een 9 en een aanbevelingspercentage van 97% uit 700+ beoordelingen, laten onze klanten zien dat ze tevreden zijn met onze diensten.

icon

10

stars

Snel en effectief.

Goed en vriendelijk geholpen.

icon

10

stars

Chris heeft de verstopte keukenafoer prima ontstopt en doorgespoten.

Leveren goed werk voor de afgesproken prijs.

icon

10

stars

Goede service en goede communicatie aan de telefoon.

Goed geholpen aan de telefoon en ook het probleem wordt goed verholpen. Zowel buiten met graafwerkzaamheden als binnen. Alles wordt netjes achtergelaten

icon

8

stars

Goede vriendelijke medewerker

Verstopping snel verholpen Er is nog wel een klein beetje lekkage bij de verbindingen van de afvoer. Ik krijg het niet helemaal verholpen

icon

10

stars

Geweldig

Goeie vent, luisterde goed naar wat ik al had gedaan en ging gelijk aan de slag. Probleem was in een half uur opgelost.

icon

10

stars

Enorme verstopping in keukengootsteen snel en adequaat verholpen

Prima werk geleverd. Monteur ging snel en doeltreffend aan het werk. Niks dan lof!

icon

10

stars

Uitstekend volgens afspraak,

Problemen met onze riolering waren groot, water onder het huis,leidingen verschoven, lekkende leidingen enzo, Het voorgestelde plan van Michel Doorn ,hebben ze perfect volgens planning uitgevoerd, bedankt voor het goede vakwerk en goed begrijpbaar advies.

icon

10

stars

Michel werkt hard en zorgt dat het probleem volledig opgelost wordt.

Heel fijn dat Michel dezelfde dag nog tijd had. Het probleem is opgelost!

icon

10

stars

Echt hele nette service!

S’avonds om half 11 gebeld, en om 11 uur stond Jurrian al voor onze deur. Echt een topper deze meneer. Communiceert heel duidelijk en werkt erg snel. Hartelijk dank voor het verhelpen van de verstopping van ons riool!

icon

10

stars

Kundig, flexibel, meedenkend. Vakman!

Michel nam alle tijd om de problemen met afvoer op te lossen. Gestructureerd de situatie na gelopen en opgelost.

icon

10

stars

Goed werk, legt duidelijk uit wat hij doet/ziet, fijne vent!

Goed werk, legt duidelijk uit wat hij doet/ziet, fijne vent! Bel hem de volgende keer zeker weer!

icon

9

stars

Monteur erg bekwaam

Zie hierboven

icon

10

stars

Geweldig

Snel, overzichtelijk, betrokken en meedenken. Dit zijn de woorden die meteen bij me opkomen als ik het bezoek denk.

icon

10

stars

Super

Vriendelijke medewerkers, eerlijk advies en overzichtelijke prijzen.

icon

9

stars

Heel goed werk afgeleverd voor een moeilijke verstopping

Vakkundig heel goed werk m.b.t. de verstopping, in de afvoer van de keuken, wasmachine en badkamer. Alle problemen zijn opgelost. Mijn aanbeveling voor een ieder zou zijn, om gebruik t emaken van uw bedrijf.

Kiyoh 819 klanten geven ons een
9.5
stars

Onze vaste klanten

Werkgebied van Michel Doorn in en rond Stede Broec

Ons werkgebied beslaat niet alleen Stede Broec, maar ook omliggende plaatsen zoals: Bovenkarspel, Grootebroek, Lutjebroek, Enkhuizen, Drechterland, Medemblik en Hoorn. Dit betekent dat je in al deze plaatsen kunt rekenen op onze snelle en efficiënte ontstoppingsdiensten.

Milieubewust werken en duurzame oplossingen

Bij Michel Doorn zijn we ons bewust van het milieu en het belang van duurzaamheid. Daarom werken we met milieuvriendelijke ontstoppingsmiddelen en technieken. Bovendien bieden we duurzame oplossingen voor de lange termijn, zodat je niet steeds opnieuw met verstoppingen te maken krijgt.

Eenvoudig contact opnemen

Heb je een ontstopper in Stede Broec of omgeving nodig? Neem dan eenvoudig contact met ons op via telefoonnummer 0228 – 591515 of stuur een e-mail naar info@micheldoorn.nl. Ons team van ervaren en gecertificeerde monteurs staat voor je klaar om je zo snel mogelijk van je verstopping af te helpen.

 

Een spoedmelding kan uitsluitend telefonisch gedaan worden.

Om uw spoedmelding zo snel mogelijk op te pakken vragen wij u direct telefonisch contact op te nemen. Wij zijn 24/7 bereikbaar en inzetbaar.

Fill 1 Copy 2 Bel: 0228 72 24 03

Vanaf prijs

Standaard tarief €121,00
Spoed toeslag van kracht Ja

Een paar tips:

Icon Close Copy 2 Zorg voor een parkeerplaats Icon Close Copy 2 Zorg dat er voldoende ruimte is Icon Close Copy 2 Maak alle kastjes alvast leeg Icon Close Copy 2 Leg een paar handoeken klaar
Icon Close Copy Icon Close Copy Icon Close Copy
Verstopping melden
Omschrijf het probleem
Contactgegevens
Icon Close

Stap 1 van 3

Hidden
Wat is uw postcode?