Ontstoppingsbedrijf in Stede Broec: Michel Doorn

Wanneer je te maken krijgt met een verstopte afvoer, toilet of riool, kan dit voor flinke overlast zorgen. Gelukkig staat Michel Doorn, ontstopper en rioolbeheerder in Stede Broec en omgeving, altijd voor je klaar. Met meer dan 25 jaar ervaring, gecertificeerde monteurs en snelle service, lossen wij 90% van de problemen binnen 30 minuten op.

Kiyoh 872 klanten geven ons een
9.5
stars
Michel Doorn bussen

Snelle service en geen voorrijkosten

Een verstopping komt altijd ongelegen. Daarom zijn wij bij Michel Doorn 24/7 bereikbaar en snel op locatie om je te helpen. Bovendien rekenen we geen voorrijkosten, wat betekent dat je alleen betaalt voor de daadwerkelijke ontstoppingsdienst.

Een breed scala aan diensten

Michel Doorn biedt een uitgebreid pakket aan diensten voor het ontstoppen en onderhouden van riolen en afvoeren:

  • Verwijdering van verstoppingen: Wij zijn gespecialiseerd in het verwijderen van verstoppingen in riolen, gootstenen, afvoeren, toiletten, douches, wastafels, keukens, wasmachines en drogers.
  • Inspectie en diagnose: Met behulp van geavanceerde camera-inspectie kunnen we de oorzaak van een verstopping nauwkeurig opsporen en de juiste oplossing bieden.
  • Reparatie en vervanging: Indien een riool of afvoer beschadigd is, zorgen we voor professionele reparatie of vervanging.
  • Preventieve reiniging: Om toekomstige verstoppingen te voorkomen, bieden we preventieve reiniging van riolen en afvoeren aan.
  • Onderhoud en inspectie: Periodiek onderhoud en inspectie van riolering en afvoersystemen is essentieel om problemen tijdig te signaleren en aan te pakken.
  • Afvoer van afval- en regenwater: Wij zorgen voor een correcte afvoer van afvalwater en regenwater, zodat je woning of bedrijfspand geen last heeft van wateroverlast.
  • Oplossing van problemen met afvoerputten en regenpijpen: Heb je problemen met afvoerputten of regenpijpen? Ook daarvoor kun je bij ons terecht.
  • Voorkoming van rioolstank en riooloverstort: Niemand zit te wachten op een nare rioolstank of overstort. Wij helpen je om dit soort problemen te voorkomen.

Topreviews van tevreden klanten

Bij Michel Doorn hechten we veel waarde aan klanttevredenheid. Met een totaalscore hoger dan een 9 en een aanbevelingspercentage van 97% uit 700+ beoordelingen, laten onze klanten zien dat ze tevreden zijn met onze diensten.

icon

10

stars

Geweldig

Zo blij en een geweldige service

icon

10

stars

Zeer positief

De monteur kwam op tijd, was vriendelijk en zeer kundig. Hij legde alles heel goed uit en gaf veel waardevolle tips. En verhielp in een iir tijd de verstopping. Het geld absoluut waard.

icon

9

stars

Goede service, komt afspraken na

Aardige medewerker, legt alles goed uit, laat meekijken met camera. Probleem goed opgelost. Wel behoorlijke kosten.

icon

10

stars

topbedrijf

Accuraat, netjes en verstand van zaken

icon

10

stars

Keurig netjes gedaan.

Prima doorgespoten en voor het eerst iemand, die ook met een camera in het riool kijkt.

icon

10

stars

Erg tevreden

Had voor woensdag een afspraak maar werd dinsdag gebeld dat er een uitvaller was en het eerder kon. Binnen een uur stonden ze op de stoep en met een half uur was de verstopping verholpen. Erg vriendelijk en professioneel geholpen.

icon

10

stars

Prima

Prima geholpen zeer tevreden

icon

10

stars

Top

Duidelijke uitleg van het probleem. Kwam door kalkafzetting. Advies om buis te vervangen om zo dubbele kosten te vermijden. Met probleem niet blij, maar wel met dit bedrijf!

icon

10

stars

Uitstekend

Top bedrijf snel geholpen! Ondanks dat ze een bom volle planning hadden.

icon

9

stars

Prima

Goed contact, klantgericht. Duidelijk en behulpzaam. Verstopping snel.opgelost. Het enige dat jammer was dat her zo druk is, dat het zo druk is, dat ik de reparatie aan de rioolbuis door een ander bedrijf mort laten doen.

icon

10

stars

Snel en goed geregeld!

Martin belde keurig zoals vtv afgesproken over de exacte aankomsttijd, had goede kennis van zaken en loste t probleem snel op! Vervolgens dacht hij met behulp van de camera inspectie nog goed mee zodat t probleem ook in de toekomst niet terug zou keren. Vakman!

icon

10

stars

Veilig, netjes en prettig.

Het toilet wilde niet meer doorspoelen, gelukkig kon een van de mannen van Michel Doorn snel langs komen voor een camera inspectie. Al snel bleek dat er een stuk buis van de riolering was verdwenen waardoor de fundering vol zat met rioolwater. Ik was helemaal in paniek maar gelukkig was de oplossing dicht bij. Al snel kon er een afspraak gemaakt worden om de fundering leeg te pompen. Vanmorgen stonden Marvin en Sebas al voor de deur en zij konden snel aan de slag. Zij konden mij duidelijk en netjes uitleggen waar het aan lag en wat zij precies deden. Het was niet alleen leerzaam maar ook nog eens gezellig. Mijn dochter van 3 vond de vrachtwagens super interessant en mocht ook alles bekijken. Dit heeft haar dag echt helemaal gemaakt. Ik wil de mannen en vrouwen van Michel Doorn nogmaals allemaal bedanken voor de goede service en de flexibiliteit. Alleen bedrijven met een groot hart voor hun werk kunnen zo handelen. Heel erg bedankt.

icon

8

stars

Snel en goed

Snel en goed

icon

10

stars

Vlotte service met goed advies

Verstopping gehad in de leiding achter mijn gootsteen. Gebeld. Direct afsraak gemaakt. Monteur komt optijd en ging direct aan het werk. Na de verstopping opgelost te hebben laat hij keurig de boel schoon achter. Top service

icon

10

stars

Super ervaring

Belde op maandag ochtend voor verstopping. Afspraak voor donderdag gemaakt. Werd ik een uurtje later gebeld, we hebben ook nu tijd want er is een afspraak afgezegd. Helemaal top al. De persoon die langs kwam was ook zeer bekwaam. Verstopping snel opgelost. Ook nog heel veel adviezen gekregen om het te voorkomen. Hij vond het ook zeer vervelend dat hij wat viezigheid op de vloer had gemaakt. Moest hem echt overtuigen dat ik het zelf wel even zou schoonmaken. Goede service en ervaring, 5 sterren zeker verdiend

Kiyoh 872 klanten geven ons een
9.5
stars

Onze vaste klanten

Werkgebied van Michel Doorn in en rond Stede Broec

Ons werkgebied beslaat niet alleen Stede Broec, maar ook omliggende plaatsen zoals: Bovenkarspel, Grootebroek, Lutjebroek, Enkhuizen, Drechterland, Medemblik en Hoorn. Dit betekent dat je in al deze plaatsen kunt rekenen op onze snelle en efficiënte ontstoppingsdiensten.

Milieubewust werken en duurzame oplossingen

Bij Michel Doorn zijn we ons bewust van het milieu en het belang van duurzaamheid. Daarom werken we met milieuvriendelijke ontstoppingsmiddelen en technieken. Bovendien bieden we duurzame oplossingen voor de lange termijn, zodat je niet steeds opnieuw met verstoppingen te maken krijgt.

Eenvoudig contact opnemen

Heb je een ontstopper in Stede Broec of omgeving nodig? Neem dan eenvoudig contact met ons op via telefoonnummer 0228 – 591515 of stuur een e-mail naar info@micheldoorn.nl. Ons team van ervaren en gecertificeerde monteurs staat voor je klaar om je zo snel mogelijk van je verstopping af te helpen.

 

Een spoedmelding kan uitsluitend telefonisch gedaan worden.

Om uw spoedmelding zo snel mogelijk op te pakken vragen wij u direct telefonisch contact op te nemen. Wij zijn 24/7 bereikbaar en inzetbaar.

Fill 1 Copy 2 Bel: 0228 72 24 03

Vanaf prijs

Standaard tarief €125,00
Spoed toeslag van kracht Ja

Een paar tips:

Icon Close Copy 2 Zorg voor een parkeerplaats Icon Close Copy 2 Zorg dat er voldoende ruimte is Icon Close Copy 2 Maak alle kastjes alvast leeg Icon Close Copy 2 Leg een paar handoeken klaar
Icon Close Copy Icon Close Copy Icon Close Copy
Verstopping melden
Omschrijf het probleem
Contactgegevens
Icon Close

Stap 1 van 3

Hidden
Wat is uw postcode?