Rioolvliegjes-bestrijden-

Wanneer is zandblazen nodig?

Heeft u water in uw kruipruimte, en geeft dit overlast in de vorm van stank of ongedierte? Of heeft u last gehad van een breuk in de riolering, waardoor de kelder vervuild is? Dan is zandblazen de juiste oplossing. Michel Doorn Rioolservice kan uw kruipruimte voorzien van een schoon zandbed. Daarbij heeft u snel weer een schone kruipruimte en verdwijnt de overlast.

Wat is zandblazen?

Zandblazen (of zandspuiten) is het aanbrengen van een schone laag zand in de kruipruimte. Er wordt voor zandblazen gekozen wanneer er vervuiling in de kelder of kruipruimte terecht is gekomen en dit overlast geeft. Door er een laag zand aan te brengen wordt de overlast weggenomen. Waar nodig wordt de vervuiling eerst weggezogen met een vacuümwagen. Vervolgens wordt er met behulp van een kraan en een zandblazer drainagezand in de kruipruimte geblazen. Met het zandbed wordt de vervuiling grondig afgedekt, zodat de ondergrond van de ruimte weer schoon is. Het zand dekt de vervuiling af, waardoor ongedierte en stank niet meer naar boven kunnen komen.

Uw kruipruimte opvullen met zand

Het kan gebeuren dat uw kruipkelder vervuild raakt of er water in de kelder blijft staan. Dit kan overlast geven; ongedierte zoals muggen en rioolvliegjes, optrekkend vocht of stankoverlast. Dat is onplezierig en wilt u snel oplossen. Door de ruimte deels op te vullen met zand krijgt ongedierte geen kans. Muggen en rioolvliegjes hebben water nodig om zich voort te planten. Ook gaat zandblazen stank tegen; stank kan niet door de laag zand naar buiten komen.

Laat uw kruipruimte vullen met zand door Michel Doorn

  • Bij ons weet u vooraf altijd wat de kosten zijn. Komen er door complicaties extra werkzaamheden bij? Wij overleggen altijd eerst met u.
  • Wij hebben de juiste apparatuur in huis om het zandblazen kundig uit te voeren.
  • Heeft u andere rioolproblemen? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht.

De juiste materialen en kennis

Uw kruipruimte is in de regel een plaats waar u lastig bij kunt komen. Het zelf opvullen van deze ruimte is dan ook een inspannende klus. Zand is fysiek zwaar, waardoor het arbeidsintensief is om zelf aan de slag te gaan met kruiwagens en emmers. U kunt het zandblazen beter laten uitvoeren door een vakkundig bedrijf, zoals Michel Doorn Rioolservice. Onze gecertificeerde monteurs staan voor u klaar. Zij beschikken over de juiste kennis en materialen om de klus snel te klaren. Daarmee nemen ze u al het werk uit handen. Het resultaat? Geen overlast meer.

Wat kost zandblazen?

Zand aanbrengen kan dus veel problemen oplossen, maar wat kost zandblazen precies? De kosten van zandblazen zijn afhankelijk van de grootte van de kruipkelder. Daarom komen wij eerst bij u langs om de situatie in kaart te brengen. Dit kan vaak kosteloos. U krijgt van ons een vrijblijvende offerte, waardoor u altijd van tevoren weet wat u kunt verwachten. Wist u dat het aanbrengen van een zandbed in veel gevallen gedekt wordt door de verzekering? Bijvoorbeeld wanneer de werkzaamheden noodzakelijk zijn door een rioolbreuk.

Meer dan uw kruipruimte opvullen met zand

Benieuwd wat we nog meer voor u kunnen betekenen? Als ontstoppingsbedrijf kunnen we u helpen met diverse rioolproblemen, of het nu gaat om een verstopte afvoer of het legen van een septic tank. Onze gecertificeerde monteurs zijn bedreven in meer dan alleen zandblazen. Met hun kennis en expertise lukt het ons in 90% van de gevallen om een verstopping binnen een half uur te verhelpen. Daarbij rekenen we geen voorrijkosten. Heeft u bijvoorbeeld last van uw riool, of ruikt u nare luchtjes in huis? Als ontstoppingsbedrijf kunnen we u goed adviseren over de oorzaak en beste aanpak van het probleem. U kunt ons op elk moment van de dag bereiken, zowel binnen als buiten kantoortijden. Op die manier zorgen we ervoor dat uw rioolprobleem altijd tijdig wordt opgelost.

Wat klanten over ons zeggen

icon

10

stars

Topbedrijf

De schrik van elke huiseigenaar, een verstopping in het weekend en ook nog Pinksteren. Slechts een belletje en de monteur kwam op afgesproken tijd langs. Snel en efficiënt handelend. Binnen het afgesproken weekend tarief gebleven. Subliem.

icon

10

stars

Prima service !

Zeer net en correct bedrijf. Verstopping snel en goed verholpen. Fijn dat ze zo dicht in de buurt zitten. Je kan er ook je camper gaan wegen.

icon

8

stars

Prima

Geen flauwekul bedrijf ,doen wat ze beloven ,in mijn geval ,controle / onderzoek hemelwater afvoer. Pro gereedschap!.

icon

10

stars

Super Service

Precies op tijd volgens afspraak. Werd professioneel geholpen door een vriendelijke en zeer vakkundige monteur. Prijs zeer redelijk. Michel Doorn is een bedrijf om in je "contacten" op te nemen, dan hoef je nooit meer te zoeken!

icon

10

stars

Top

Snel en echt top geholpen. Was in het weekend. De monteur probeerde mij eerst telefonisch te helpen. Toen dat niet lukte, was hij er op exact het afgesproken tijdstip. Van te voren ook duidelijk gemaakt wat de weekend tarieven zijn. Tijdens het oplossen van mijn verstopping, werkte hij snel om mij niet op extra hoge kosten te brengen.

icon

10

stars

Snelle en goede service

Uiteraard hoop je dit soort bedrijven nooit nodig te hebben, maar als dat dan toch moet is Michel Doorn echt een aanrader. Vriendelijk en kundig personeel.

icon

10

stars

Super

Gelukkig verstopping a.g.v. plastic snel en goed verholpen. Vloer hoefde niet opengebroken te worden. Heel aardige en vriendelijke rioolontstopper die het riool schoonspoot. Telefonisch de prijs nogmaals uitgelegd. Fijn dat de kosten op de site staan zodat je weet waar je ongeveer aan toe bent qua kosten. Aanrader.

icon

10

stars

Top ontstopper!

Eerst buiten gekeken of hij zo binnen kon komen door riolering zodat niet de smerige slangen door het huis gingen. Helaas moest het toch maar hij heeft dat heel netjes opgelost kosten ons maar een paar oude handdoeken maar het huis bleef netjes.

icon

10

stars

Vrolijke en competente medewerkers

Na het doorspuiten van onze drainage bleek dat daar het probleem van onze wateroverlast niet direct lag. Dan kan je het als bedrijf daarbij laten maar deze medewerkers waren zeer medewerkend en hebben ook de riolering richting het hoofdriool gecontroleerd. Hierdoor werd duidelijk dat het probleem in het regenwater hoofdriool zit en hebben wij het nu bij de gemeente kunnen melden. Hier waren wij niet achter gekomen zonder de extra inzet van de medewerkers. Dat is service! dank daarvoor.

icon

10

stars

Snelle service

Online door gegeven dat hemelwaterarvoer verstopt was, volgende dag was er iemand en binnen 20 minuten was alles ontgestopt. Top geholpen en ook voor betaalbaar prijs.

icon

8

stars

Oplossing met duidelijke uitleg !!!!!

Al lange tijd problemen met de afvoer in e keuken. Nu met hoge druk spuit en vrij maken rioolleiding eindelijk opgelost !!!

icon

10

stars

Goed bereikbaar voor afspraak

Komen afspraak na en houden je op de hoogte van aankomst, professionele aanpak no nonsens werknemer dir doet waar hij voor komt!

icon

10

stars

Super!!! Aanrader.

Afspraak is afspraak. De monteur had kennis van zaken en was zeer correct en behulpzaam. De verstopping was moeilijk te verwijderen, maar de monteur haalde alles uit zijn trukendoos om de verstopping te op te lossen. Met als resultaat dat de verstopping is opgelost! Topper.

icon

9

stars

Goede opvolgservice na uitgevoerd werk

Na het verhelpen van een verstopping was er nog wat lichte lekkage wat oorzakelijk bleek te liggen aan een rubberbandje wat los zit / weg was. Bij melding direct een afspraak gemaakt en keurig verholpen. Getuigt van het goed willen bedienen van hun klanten. Keurig gedaan!

icon

10

stars

Keurig en correct geholpen, hele goede service en snel.

Zie boven

Kiyoh 901 klanten geven ons een
9.5
stars

Over Michel Doorn

Dit zijn wij: trots & bevlogen

Wij ontzorgen al meer dan 30 jaar onze klanten in Noord-Holland en Flevoland. Belangrijk werk? Absoluut! Ons team bestaat uit vakkundige monteurs: we zijn handige oplossers, we denken in mogelijkheden en zijn pas voldaan als de klus is geklaard. Meer weten over ons werk?

Over ons

Icon Wide Check Ruim 30 jaar ervaring

Icon Wide Check +180.000 succesvolle ontstoppingen

Icon Wide Check 26 bevlogen medewerkers

Icon Wide Check 24 uur per dag 7 dagen per week

Een spoedmelding kan uitsluitend telefonisch gedaan worden.

Om uw spoedmelding zo snel mogelijk op te pakken vragen wij u direct telefonisch contact op te nemen. Wij zijn 24/7 bereikbaar en inzetbaar.

Fill 1 Copy 2 Bel: 0228 72 24 03

Vanaf prijs

Standaard tarief €125,00
Spoed toeslag van kracht Ja

Een paar tips:

Icon Close Copy 2 Zorg voor een parkeerplaats Icon Close Copy 2 Zorg dat er voldoende ruimte is Icon Close Copy 2 Maak alle kastjes alvast leeg Icon Close Copy 2 Leg een paar handoeken klaar
Icon Close Copy Icon Close Copy Icon Close Copy
Verstopping melden
Omschrijf het probleem
Contactgegevens
Icon Close

Stap 1 van 3

Hidden
Wat is uw postcode?