Zandblazen

Voor een schone, droge kruipruimte of kelder komen wij graag bij u langs om ‘zand te blazen’. Wat we dan doen? We brengen een schoon zandbed aan in uw ondergrondse ruimtes. Dit biedt een uitkomst tegen stank-, water en/of ongedierteproblemen. Een vlotte oplossing.

Kiyoh 836 klanten geven ons een
9.5
stars

Wanneer is zandblazen nodig?

Heeft u water in uw kruipruimte, en geeft dit overlast in de vorm van stank of ongedierte? Of heeft u last gehad van een breuk in de riolering, waardoor de kelder vervuild is? Dan is zandblazen de juiste oplossing. Michel Doorn Rioolservice kan uw kruipruimte voorzien van een schoon zandbed. Daarbij heeft u snel weer een schone kruipruimte en verdwijnt de overlast.

Wat is zandblazen?

Zandblazen (of zandspuiten) is het aanbrengen van een schone laag zand in de kruipruimte. Er wordt voor zandblazen gekozen wanneer er vervuiling in de kelder of kruipruimte terecht is gekomen en dit overlast geeft. Door er een laag zand aan te brengen wordt de overlast weggenomen. Waar nodig wordt de vervuiling eerst weggezogen met een vacuümwagen. Vervolgens wordt er met behulp van een kraan en een zandblazer drainagezand in de kruipruimte geblazen. Met het zandbed wordt de vervuiling grondig afgedekt, zodat de ondergrond van de ruimte weer schoon is. Het zand dekt de vervuiling af, waardoor ongedierte en stank niet meer naar boven kunnen komen.

Uw kruipruimte opvullen met zand

Het kan gebeuren dat uw kruipkelder vervuild raakt of er water in de kelder blijft staan. Dit kan overlast geven; ongedierte zoals muggen en rioolvliegjes, optrekkend vocht of stankoverlast. Dat is onplezierig en wilt u snel oplossen. Door de ruimte deels op te vullen met zand krijgt ongedierte geen kans. Muggen en rioolvliegjes hebben water nodig om zich voort te planten. Ook gaat zandblazen stank tegen; stank kan niet door de laag zand naar buiten komen.

Laat uw kruipruimte vullen met zand door Michel Doorn

  • Bij ons weet u vooraf altijd wat de kosten zijn. Komen er door complicaties extra werkzaamheden bij? Wij overleggen altijd eerst met u.
  • Wij hebben de juiste apparatuur in huis om het zandblazen kundig uit te voeren.
  • Heeft u andere rioolproblemen? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht.

De juiste materialen en kennis

Uw kruipruimte is in de regel een plaats waar u lastig bij kunt komen. Het zelf opvullen van deze ruimte is dan ook een inspannende klus. Zand is fysiek zwaar, waardoor het arbeidsintensief is om zelf aan de slag te gaan met kruiwagens en emmers. U kunt het zandblazen beter laten uitvoeren door een vakkundig bedrijf, zoals Michel Doorn Rioolservice. Onze gecertificeerde monteurs staan voor u klaar. Zij beschikken over de juiste kennis en materialen om de klus snel te klaren. Daarmee nemen ze u al het werk uit handen. Het resultaat? Geen overlast meer.

Wat kost zandblazen?

Zand aanbrengen kan dus veel problemen oplossen, maar wat kost zandblazen precies? De kosten van zandblazen zijn afhankelijk van de grootte van de kruipkelder. Daarom komen wij eerst bij u langs om de situatie in kaart te brengen. Dit kan vaak kosteloos. U krijgt van ons een vrijblijvende offerte, waardoor u altijd van tevoren weet wat u kunt verwachten. Wist u dat het aanbrengen van een zandbed in veel gevallen gedekt wordt door de verzekering? Bijvoorbeeld wanneer de werkzaamheden noodzakelijk zijn door een rioolbreuk.

Meer dan uw kruipruimte opvullen met zand

Benieuwd wat we nog meer voor u kunnen betekenen? Als ontstoppingsbedrijf kunnen we u helpen met diverse rioolproblemen, of het nu gaat om een verstopte afvoer of het legen van een septic tank. Onze gecertificeerde monteurs zijn bedreven in meer dan alleen zandblazen. Met hun kennis en expertise lukt het ons in 90% van de gevallen om een verstopping binnen een half uur te verhelpen. Daarbij rekenen we geen voorrijkosten. Heeft u bijvoorbeeld last van uw riool, of ruikt u nare luchtjes in huis? Als ontstoppingsbedrijf kunnen we u goed adviseren over de oorzaak en beste aanpak van het probleem. U kunt ons op elk moment van de dag bereiken, zowel binnen als buiten kantoortijden. Op die manier zorgen we ervoor dat uw rioolprobleem altijd tijdig wordt opgelost.

Wat klanten over ons zeggen

icon

8

stars

Geweldige service en vakmanschap.

Afspraken correct en nota zeer correct. Dit bedrijf geeft veel vertrouwen

icon

10

stars

Betrouwbaar

Prachtig product en snelle levering

icon

9

stars

snel goed vriendelijk

Zeker een aanbeveling waard

icon

10

stars

Zeer klantvriendelijke benadering en uitvoering werkzaamheden

zeer deskundige hulp. Zeer informatieve werknemer. zeert evreden over de diensten.

icon

10

stars

Topservice

Dinsdagochtend hadden wij in de kapsalon een toiletverstopping. Hele dag gewacht op een ander loodgietersbedrijf, (Ondertussen de kapsalon maar gesloten.) dat einde middag verscheen met 2 man sterk die de spoelbak niet los durfden te maken. En weer vertrokken. Toen was er paniek. De kapsalon nog een dag sluiten was geen optie. Via een bekende het nummer van Michel Doorn gekregen. 2 minuten na binnenkomst had de medewerker van Michel Doorn de spoelbak er al af en de pot van de grond. Binnen 10 minuten had deze vakkundige meneer het probleem verholpen en stond alles weer op z'n plek. Ik weet wel wie ik voortaan bel. +Telefoon werd snel beantwoord. +Duidelijke communicatie over de mogenlijkheden en kosten. +Zeer snel langsgekomen

icon

10

stars

Heldere communicatie, adequate hulp, zeer klantvriendelijk

In een tijd waarin iedereen overloopt in werk en klantvriendelijkheid niet meer vanzelfsprekend is, blijven de mensen bij Michel Doorn dit gelukkig vasthouden. Ondanks de aanmelding voor één probleem, was de medewerker niet te beroerd om ter plaatse meerdere aspecten aan te pakken. We zitten er nu weer goed bij met alles - een fijn gevoel!

icon

8

stars

Super goed geregeld

Netjes, vriendelijk en duidelijk. Alles ging in goed overleg

icon

10

stars

Goed geholpen!

Ondanks de complexe situatie en de vervelende klant die wij misschien soms geweest zijn, heeft Michel Doorn Rioolservice ons niet in de kou laten staan. Ze hebben hun uiterste best gedaan om onze VVE zo goed mogelijk te helpen met daad en advies. Er werd mee gedacht en geprobeerd om een gaatje te vinden in de overvolle planning. Luuk, Nick, Jurian, David, Bas & Ted, dankjewel!

icon

10

stars

Ontzettend goed!

Zeer tevreden.

icon

8

stars

Prima werk

Goede communicatie, snek en vakkubdig geholpen.

icon

10

stars

perfect en netjes geholpen

prima ontstoppingsbedrijf! werkt netjes, zijn beleefd en vertellen duidelijk vooraf wat er gaat gebeuren en wat het gaat kosten!

icon

10

stars

Good service

Good service

icon

10

stars

goed

snelle afhandeling

icon

8

stars

fantastisch werk geleverd

Fijne monteur en goed op de hoogte van het werk

icon

10

stars

Wat een klassewerk!!!

Afgelopen maandag hadden wij Chris hier om onze afvoer in de keuken te verlosssen van een verstopping. Wat een fantastische man, sociaal, vakwerk en klasse. Het was gewoon een verademing om iemand aan de deur te hebben, die gewoon zijn vak verstaat. Werkelijk dankzij Chris, zouden wij direct weer Michel Doorn bellen als we weer een probleem hebben.

Kiyoh 836 klanten geven ons een
9.5
stars

Over Michel Doorn

Dit zijn wij: trots & bevlogen

Wij ontzorgen al meer dan 30 jaar onze klanten in Noord-Holland en Flevoland. Belangrijk werk? Absoluut! Ons team bestaat uit vakkundige monteurs: we zijn handige oplossers, we denken in mogelijkheden en zijn pas voldaan als de klus is geklaard. Meer weten over ons werk?

Over ons

Icon Wide Check Ruim 30 jaar ervaring

Icon Wide Check +180.000 succesvolle ontstoppingen

Icon Wide Check 26 bevlogen medewerkers

Icon Wide Check 24 uur per dag 7 dagen per week

Een spoedmelding kan uitsluitend telefonisch gedaan worden.

Om uw spoedmelding zo snel mogelijk op te pakken vragen wij u direct telefonisch contact op te nemen. Wij zijn 24/7 bereikbaar en inzetbaar.

Fill 1 Copy 2 Bel: 0228 72 24 03

Vanaf prijs

Standaard tarief €121,00
Spoed toeslag van kracht Ja

Een paar tips:

Icon Close Copy 2 Zorg voor een parkeerplaats Icon Close Copy 2 Zorg dat er voldoende ruimte is Icon Close Copy 2 Maak alle kastjes alvast leeg Icon Close Copy 2 Leg een paar handoeken klaar
Icon Close Copy Icon Close Copy Icon Close Copy
Verstopping melden
Omschrijf het probleem
Contactgegevens
Icon Close

Stap 1 van 3

Hidden
Wat is uw postcode?