Riolering verstopt?

Bel ontstoppingsbedrijf Michel Doorn!

Zandblazen

Heeft u water in uw kruipruimte, en geeft dit overlast in de vorm van stank of ongedierte? Of heeft u last gehad van een breuk in de riolering, waardoor de kelder vervuild is? Dan is zandblazen de juiste oplossing. Michel Doorn Rioolservice B.V. kan uw kruipruimte voorzien van een schoon zandbed. Daarbij heeft u snel weer een schone kruipruimte en verdwijnt de overlast.

Wat is zandblazen?

Zandblazen (of zandspuiten) is het aanbrengen van een schone laag zand in de kruipruimte. Er wordt voor zandblazen gekozen wanneer er vervuiling in de kelder of kruipruimte terecht is gekomen en dit overlast geeft. Door er een laag zand aan te brengen wordt de overlast weggenomen. Waar nodig wordt de vervuiling eerst weggezogen met een vacuümwagen. Vervolgens wordt er met behulp van een kraan en een zandblazer drainagezand in de kruipruimte geblazen. Met het zandbed wordt de vervuiling grondig afgedekt, zodat de ondergrond van de ruimte weer schoon is. Het zand dekt de vervuiling af, waardoor ongedierte en stank niet meer naar boven kunnen komen.

Uw kruipruimte voorzien van zand

Het kan gebeuren dat uw kruipkelder vervuild raakt of er water in de kelder blijft staan. Dit kan overlast geven; ongedierte zoals muggen en rioolvliegjes, optrekkend vocht of stankoverlast. Dat is onplezierig en wilt u snel oplossen. Door de ruimte deels op te vullen met zand krijgt ongedierte geen kans. Muggen en rioolvliegjes hebben water nodig om zich voort te planten. Ook gaat zandblazen stank tegen; stank kan niet door de laag zand naar buiten komen.

Waarom zandblazen door Michel Doorn B.V.?

 • Bij ons weet u vooraf altijd wat de kosten zijn. Komen er door complicaties extra werkzaamheden bij? Wij overleggen altijd eerst met u.
 • Wij hebben de juiste apparatuur in huis om het zandblazen kundig uit te voeren.
 • Ontstaan de problemen buiten kantoortijden? Geen probleem, wij helpen u direct.
 • Heeft u andere rioolproblemen? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht.

De juiste materialen en kennis

Uw kruipruimte is in de regel een plaats waar u lastig bij kunt komen. Het zelf opvullen van deze ruimte is dan ook een inspannende klus. Zand is fysiek zwaar, waardoor het arbeidsintensief is om zelf aan de slag te gaan met kruiwagens en emmers. U kunt het zandblazen beter laten uitvoeren door een vakkundig bedrijf, zoals Michel Doorn Rioolservice B.V. Onze gecertificeerde monteurs staan voor u klaar. Zij beschikken over de juiste kennis en materialen om de klus snel te klaren. Daarmee nemen ze u al het werk uit handen. Het resultaat? Geen overlast meer.

Wat kost zandblazen?

Zand aanbrengen kan dus veel problemen oplossen, maar wat kost zandblazen precies? De kosten van zandblazen zijn afhankelijk van de grootte van de kruipkelder. Daarom komen wij eerst bij u langs om de situatie in kaart te brengen. Dit kan vaak kosteloos. U krijgt van ons een vrijblijvende offerte, waardoor u altijd van tevoren weet wat u kunt verwachten. Wist u dat zandblazen in veel gevallen gedekt worden door de verzekering? Bijvoorbeeld wanneer de werkzaamheden noodzakelijk zijn door een rioolbreuk.

Meer dan uw kruipruimte opvullen met zand

Benieuwd wat we nog meer voor u kunnen betekenen? Als ontstoppingsbedrijf kunnen we u helpen met diverse rioolproblemen, of het nu gaat om een verstopte afvoer of het legen van een septic tank. Onze gecertificeerde monteurs zijn bedreven in meer dan alleen zandblazen. Met hun kennis en expertise lukt het ons in 90% van de gevallen om een verstopping binnen een half uur te verhelpen. Daarbij rekenen we geen voorrijkosten. Heeft u bijvoorbeeld last van uw riool, of ruikt u nare luchtjes in huis? Als ontstoppingsbedrijf kunnen we u goed adviseren over de oorzaak en beste aanpak van het probleem. U kunt ons op elk moment van de dag bereiken, zowel binnen als buiten kantoortijden. Op die manier zorgen we ervoor dat uw rioolprobleem altijd tijdig wordt opgelost.

Onze expertises

 • Snel op locatie
 • 24/7 bereikbaar
 • Geen voorrijkosten
 • 90% van de problemen opgelost binnen 30 minuten
Plattegrond Ontstoppingsbedrijf Noord-Holland | 24/7 | Michel Doorn
 • Heel fijn

  Heel klantvriendelijk!
   - Zwaag

   Snelle en goed vakmanschap

   S morgens gebeld , s middags opgelost, top
    - Enkhuizen

    Er is nog nooit zo snel en grondig doorgespoeld

    Zie boven
     - Zaandam

     Snel en deskundig opgelost

     Wij hadden een verstopping van het toilet. De rioolservice was [...]
      - Oostzaan

      Vakwerk!

      Monteur werkte vakkundig en gaf vakkundig advies
       - Alkmaar
       730 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.2/10
      Bel voor een afspraak: