Ontstoppingsbedrijf in Drechterland

Heb je last van een verstopte afvoer, gootsteen of toilet in Drechterland? Geen zorgen! Michel Doorn, dé ontstopper en rioolbeheerder in de regio, staat voor je klaar. Met meer dan 25 jaar ervaring en gecertificeerde monteurs lossen wij snel en vakkundig al je rioolproblemen op.

Kiyoh 910 klanten geven ons een
9.5
stars
Michel Doorn bussen

Altijd bereikbaar en snel ter plaatse

Een verstopt riool komt nooit gelegen en kan voor veel overlast zorgen. Daarom zijn wij 24/7 bereikbaar via 0228 – 591515 en per e-mail op info@micheldoorn.nl. We zijn snel op locatie en rekenen geen voorrijkosten. Ons doel is om 90% van de problemen binnen 30 minuten op te lossen, zodat je weer zorgeloos gebruik kunt maken van je afvoer.

Een breed scala aan diensten

Michel Doorn biedt een breed scala aan diensten om je te helpen met alle riool- en afvoerproblemen in en rondom je huis. Dit zijn enkele van de diensten die wij aanbieden:

 • Verwijdering van verstoppingen in riolen, gootstenen, afvoeren, toiletten, douches, wasbakken, keukens, wasmachines en drogers.
 • Inspectie en diagnose van verstoppingen met behulp van camera-inspectie.
 • Reparatie en vervanging van beschadigde riolen en afvoeren.
 • Preventieve reiniging van riolen om verstoppingen te voorkomen.
 • Onderhoud en inspectie van riolering en afvoersystemen.
 • Afvoer van afvalwater en regenwater.
 • Oplossing van problemen met afvoerputten en regenpijpen.
 • Voorkoming van rioolstank en riooloverstort.

Tevreden klanten: een bewijs van uitstekende service

Onze klanten waarderen ons met een 9+ op basis van 700+ beoordelingen. Maar liefst 97% van onze klanten beveelt ons aan bij anderen. Deze hoge scores zijn het bewijs van onze toewijding om uitstekende service te bieden aan onze klanten in Drechterland en omgeving.

icon

10

stars

Geweldig

Prima gegaan. Aardige meneer, ruimde alles weer netjes op. Gaf goede uitleg.

icon

9

stars

Snelle hulp en vriendelijk

Snel geboden hulp, vriendelijk - wel best prijzig

icon

8

stars

Top

Dezelfde dag is ons probleem verholpen met vakkundige mensen.

icon

10

stars

Kundig beleeft en betrouwbaar

Ķundig beleeft en betroubaar

icon

10

stars

Duidelijk, vrindelijk en professioneel. Snel opgelost.

Bedankt. Kris was super!

icon

10

stars

Snelle en uitstekende service!

Prettig contact, afspraak was snel gemaakt en een supervriendelijke en vakkundige medewerker. Er werd oplossingsgericht meegedacht en we kwamen niet voor onverwachte kosten te staan.

icon

10

stars

Snelle en goede service

Snelle en goede service

icon

10

stars

Fantastische service!

Michel Doorn Rioolservice redde de dag! Vakman Chris kwam snel langs, detecteerde de bron via rookdetectie en loste het probleem ter plekke op. Super service!

icon

9

stars

Opgelost

Aardige monteur. Probleem verholpen. Duidelijke uitleg van het probleem en uitleg hoe het in de toekomst waarschijnlijk te kunnen voorkomen.

icon

10

stars

Topbedrijf

De schrik van elke huiseigenaar, een verstopping in het weekend en ook nog Pinksteren. Slechts een belletje en de monteur kwam op afgesproken tijd langs. Snel en efficiënt handelend. Binnen het afgesproken weekend tarief gebleven. Subliem.

icon

10

stars

Prima service !

Zeer net en correct bedrijf. Verstopping snel en goed verholpen. Fijn dat ze zo dicht in de buurt zitten. Je kan er ook je camper gaan wegen.

icon

8

stars

Prima

Geen flauwekul bedrijf ,doen wat ze beloven ,in mijn geval ,controle / onderzoek hemelwater afvoer. Pro gereedschap!.

icon

10

stars

Super Service

Precies op tijd volgens afspraak. Werd professioneel geholpen door een vriendelijke en zeer vakkundige monteur. Prijs zeer redelijk. Michel Doorn is een bedrijf om in je "contacten" op te nemen, dan hoef je nooit meer te zoeken!

icon

10

stars

Top

Snel en echt top geholpen. Was in het weekend. De monteur probeerde mij eerst telefonisch te helpen. Toen dat niet lukte, was hij er op exact het afgesproken tijdstip. Van te voren ook duidelijk gemaakt wat de weekend tarieven zijn. Tijdens het oplossen van mijn verstopping, werkte hij snel om mij niet op extra hoge kosten te brengen.

icon

10

stars

Snelle en goede service

Uiteraard hoop je dit soort bedrijven nooit nodig te hebben, maar als dat dan toch moet is Michel Doorn echt een aanrader. Vriendelijk en kundig personeel.

Kiyoh 910 klanten geven ons een
9.5
stars

Onze vaste klanten

Werkgebied Drechterland

Ons werkgebied omvat de volgende plaatsen in Drechterland:

 • Hem
 • Hoogkarspel
 • Oosterblokker
 • Oosterleek
 • Schellinkhout
 • Venhuizen
 • Westwoud
 • Wijdenes

Maar ook regio’s zoals Hoorn, Enkhuizen, Medemblik en Andijk.

Milieuvriendelijke oplossingen

Bij Michel Doorn hechten we veel waarde aan het milieu. Daarom zorgen we ervoor dat al onze diensten op een milieuvriendelijke manier worden uitgevoerd. We gebruiken veilige en duurzame methoden bij het ontstoppen, reinigen en onderhouden van je riolering en afvoersystemen. Zo dragen we samen bij aan een beter milieu.

Een transparant en eerlijk prijsbeleid

Bij Michel Doorn hanteren we een transparant en eerlijk prijsbeleid. Je komt nooit voor onverwachte verrassingen te staan, want we bespreken vooraf alle kosten met je. Zo weet je precies waar je aan toe bent en kun je met een gerust hart gebruik maken van onze diensten.

Neem contact op met Michel Doorn: dé ontstopper in Drechterland

Is je afvoer, gootsteen of toilet verstopt en zoek je een betrouwbare ontstopper in Drechterland? Neem dan contact op met Michel Doorn. Bel ons op 0228 768 131 of stuur een e-mail naar info@micheldoorn.nl. Ons ervaren team staat klaar om je snel en vakkundig te helpen met al je riool- en afvoerproblemen.

Een spoedmelding kan uitsluitend telefonisch gedaan worden.

Om uw spoedmelding zo snel mogelijk op te pakken vragen wij u direct telefonisch contact op te nemen. Wij zijn 24/7 bereikbaar en inzetbaar.

Fill 1 Copy 2 Bel: 0228 72 24 03

Vanaf prijs

Standaard tarief €125,00
Spoed toeslag van kracht Ja

Een paar tips:

Icon Close Copy 2 Zorg voor een parkeerplaats Icon Close Copy 2 Zorg dat er voldoende ruimte is Icon Close Copy 2 Maak alle kastjes alvast leeg Icon Close Copy 2 Leg een paar handoeken klaar
Icon Close Copy Icon Close Copy Icon Close Copy
Verstopping melden
Omschrijf het probleem
Contactgegevens
Icon Close

Stap 1 van 3

Hidden
Wat is uw postcode?