Ontstoppingsbedrijf in Drechterland

Heb je last van een verstopte afvoer, gootsteen of toilet in Drechterland? Geen zorgen! Michel Doorn, dé ontstopper en rioolbeheerder in de regio, staat voor je klaar. Met meer dan 25 jaar ervaring en gecertificeerde monteurs lossen wij snel en vakkundig al je rioolproblemen op.

Kiyoh 893 klanten geven ons een
9.5
stars
Michel Doorn bussen

Altijd bereikbaar en snel ter plaatse

Een verstopt riool komt nooit gelegen en kan voor veel overlast zorgen. Daarom zijn wij 24/7 bereikbaar via 0228 – 591515 en per e-mail op info@micheldoorn.nl. We zijn snel op locatie en rekenen geen voorrijkosten. Ons doel is om 90% van de problemen binnen 30 minuten op te lossen, zodat je weer zorgeloos gebruik kunt maken van je afvoer.

Een breed scala aan diensten

Michel Doorn biedt een breed scala aan diensten om je te helpen met alle riool- en afvoerproblemen in en rondom je huis. Dit zijn enkele van de diensten die wij aanbieden:

 • Verwijdering van verstoppingen in riolen, gootstenen, afvoeren, toiletten, douches, wasbakken, keukens, wasmachines en drogers.
 • Inspectie en diagnose van verstoppingen met behulp van camera-inspectie.
 • Reparatie en vervanging van beschadigde riolen en afvoeren.
 • Preventieve reiniging van riolen om verstoppingen te voorkomen.
 • Onderhoud en inspectie van riolering en afvoersystemen.
 • Afvoer van afvalwater en regenwater.
 • Oplossing van problemen met afvoerputten en regenpijpen.
 • Voorkoming van rioolstank en riooloverstort.

Tevreden klanten: een bewijs van uitstekende service

Onze klanten waarderen ons met een 9+ op basis van 700+ beoordelingen. Maar liefst 97% van onze klanten beveelt ons aan bij anderen. Deze hoge scores zijn het bewijs van onze toewijding om uitstekende service te bieden aan onze klanten in Drechterland en omgeving.

icon

10

stars

Vrolijke en competente medewerkers

Na het doorspuiten van onze drainage bleek dat daar het probleem van onze wateroverlast niet direct lag. Dan kan je het als bedrijf daarbij laten maar deze medewerkers waren zeer medewerkend en hebben ook de riolering richting het hoofdriool gecontroleerd. Hierdoor werd duidelijk dat het probleem in het regenwater hoofdriool zit en hebben wij het nu bij de gemeente kunnen melden. Hier waren wij niet achter gekomen zonder de extra inzet van de medewerkers. Dat is service! dank daarvoor.

icon

10

stars

Snelle service

Online door gegeven dat hemelwaterarvoer verstopt was, volgende dag was er iemand en binnen 20 minuten was alles ontgestopt. Top geholpen en ook voor betaalbaar prijs.

icon

8

stars

Oplossing met duidelijke uitleg !!!!!

Al lange tijd problemen met de afvoer in e keuken. Nu met hoge druk spuit en vrij maken rioolleiding eindelijk opgelost !!!

icon

10

stars

Goed bereikbaar voor afspraak

Komen afspraak na en houden je op de hoogte van aankomst, professionele aanpak no nonsens werknemer dir doet waar hij voor komt!

icon

10

stars

Super!!! Aanrader.

Afspraak is afspraak. De monteur had kennis van zaken en was zeer correct en behulpzaam. De verstopping was moeilijk te verwijderen, maar de monteur haalde alles uit zijn trukendoos om de verstopping te op te lossen. Met als resultaat dat de verstopping is opgelost! Topper.

icon

9

stars

Goede opvolgservice na uitgevoerd werk

Na het verhelpen van een verstopping was er nog wat lichte lekkage wat oorzakelijk bleek te liggen aan een rubberbandje wat los zit / weg was. Bij melding direct een afspraak gemaakt en keurig verholpen. Getuigt van het goed willen bedienen van hun klanten. Keurig gedaan!

icon

10

stars

Keurig en correct geholpen, hele goede service en snel.

Zie boven

icon

10

stars

Geweldig !

Keurige monteur, netjes gewerkt en problemen opgelost!

icon

8

stars

Prettig

No nonsens en houd zich aan de afspraak. Probleem opgelost door zeer vriendelijke werknemer.

icon

8

stars

Goede service op tijd uitgevoerd

Fijn om zo snel geholpen te zijn. Donderdag gebeld en vrijdag op de tijd geholpen. Zal deze service zeker blijven gebruiken.

icon

10

stars

Super service

Onwijs goed geholpen aan de telefoon. Veel overleg gehad Toch besloten dat ze moesten komen De man die kwam was ook super aardig Werken netjes Kortom heel fijn en probleem is zeker opgelost!!

icon

9

stars

niet opgeven maar fixen!

De monteur had echt een lastige klus met het riool maar hij gaf niet op. Topper!

icon

9

stars

Uitstekende service door een deskundige medewerker.

De verstopping in het gemeenschappelijk riool met de buren die op een pompgemaal van de gemeente is aangesloten is snel verholpen. Het aansluitende onderzoek met o.a. een camera is deskundig uitgevoerd. We konden met de resultaten voldoende de gemeente overtuigen dat er iets schortte aan het pompgemaal. Inmiddels is het euvel aan het pompgemaal verholpen. Het enige wat jammer is dat de waarnemingen van 2 afzonderlijke medewerkers die recent verstoppingen hebben verholpen niet in een korte rapportage aan ons ter beschikking is gekomen. Hierdoor is de positie van de 4 eigenaren van woningen die op dit gemaal zijn aangesloten niet adequaat versterkt.

icon

8

stars

Snelle service

Snelle en goede service

icon

10

stars

Snel en goed werk

Putje loopt weer dan zij vakmensen

Kiyoh 893 klanten geven ons een
9.5
stars

Onze vaste klanten

Werkgebied Drechterland

Ons werkgebied omvat de volgende plaatsen in Drechterland:

 • Hem
 • Hoogkarspel
 • Oosterblokker
 • Oosterleek
 • Schellinkhout
 • Venhuizen
 • Westwoud
 • Wijdenes

Maar ook regio’s zoals Hoorn, Enkhuizen, Medemblik en Andijk.

Milieuvriendelijke oplossingen

Bij Michel Doorn hechten we veel waarde aan het milieu. Daarom zorgen we ervoor dat al onze diensten op een milieuvriendelijke manier worden uitgevoerd. We gebruiken veilige en duurzame methoden bij het ontstoppen, reinigen en onderhouden van je riolering en afvoersystemen. Zo dragen we samen bij aan een beter milieu.

Een transparant en eerlijk prijsbeleid

Bij Michel Doorn hanteren we een transparant en eerlijk prijsbeleid. Je komt nooit voor onverwachte verrassingen te staan, want we bespreken vooraf alle kosten met je. Zo weet je precies waar je aan toe bent en kun je met een gerust hart gebruik maken van onze diensten.

Neem contact op met Michel Doorn: dé ontstopper in Drechterland

Is je afvoer, gootsteen of toilet verstopt en zoek je een betrouwbare ontstopper in Drechterland? Neem dan contact op met Michel Doorn. Bel ons op 0228 768 131 of stuur een e-mail naar info@micheldoorn.nl. Ons ervaren team staat klaar om je snel en vakkundig te helpen met al je riool- en afvoerproblemen.

Een spoedmelding kan uitsluitend telefonisch gedaan worden.

Om uw spoedmelding zo snel mogelijk op te pakken vragen wij u direct telefonisch contact op te nemen. Wij zijn 24/7 bereikbaar en inzetbaar.

Fill 1 Copy 2 Bel: 0228 72 24 03

Vanaf prijs

Standaard tarief €125,00
Spoed toeslag van kracht Ja

Een paar tips:

Icon Close Copy 2 Zorg voor een parkeerplaats Icon Close Copy 2 Zorg dat er voldoende ruimte is Icon Close Copy 2 Maak alle kastjes alvast leeg Icon Close Copy 2 Leg een paar handoeken klaar
Icon Close Copy Icon Close Copy Icon Close Copy
Verstopping melden
Omschrijf het probleem
Contactgegevens
Icon Close

Stap 1 van 3

Hidden
Wat is uw postcode?