Septictank service van Michel Doorn

Naast het oplossen van verstoppingen, zoals een verstopte afvoer of wasbak, plaatsen en onderhouden wij ook vetafscheiders en septictanks. Is uw riool niet aangesloten op het gemeentelijke riool, dan is de kans groot dat er gebruik gemaakt wordt van een septictank. Dat is vaak het geval in landelijke buitengebieden. Een septictank vraagt bij goed gebruik weinig onderhoud. Toch dient deze af en toe geledigd te worden.  Hiervoor bent u bij Michel Doorn Rioolservice BV aan het juiste adres.

Wat is een septictank?

Een septictank is een waterzuiveringssysteem dat vaak gebruikt wordt op plaatsen waar geen (goede) normale riolering aanwezig is, bijvoorbeeld op boerderijen of in boshutten. Het afvalwater dat door de afvoer of WC wordt gespoeld komt in deze tank terecht. De afvalstoffen in het water bezinken en worden door bacteriën verteerd, terwijl het afvalwater weg kan stromen. Na verloop van tijd hopen de vaste stoffen zich op in de tank. Daarom laat u een septictank legen wanneer hij vol zit.

Waarom is uw septictank legen belangrijk?

Het spreekt voor zich dat het van belang is eens in de zoveel tijd uw septictank te laten legen. Hoe vaak de septic tank geleegd moet worden is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de mate van gebruik, de omvang en het volume. U kunt een septictank beter te vroeg dan te laat laten legen. Een septictank legen moet u altijd door een professional laten doen. De monteurs van Michel Doorn hebben veel ervaring op het gebied van de reiniging van rioleringssytemen. Wij voeren onze professionele diensten uit tegen een scherp tarief.

Niet alleen uw septictank legen, maar ook onderhouden

Ook het onderhouden van uw septic tank is belangrijk. Dat zorgt ervoor dat hij goed zal functioneren. Heeft u twijfel over de staat van uw septic tank? Laat hem dan door ons controleren. Wij kunnen de tank, soms ook wel beerput genoemd, controleren op defecten. Op die manier worden problemen zoals verstoppingen, lekkages of nare geurtjes voorkomen en heeft u lang plezier van uw septic tank.

Problemen met uw septic tank?

Ook andere problemen rondom uw septic tank kunnen wij voor u oplossen. Onze monteurs beschikken over de juiste ervaring en expertise om elk probleem te analyseren en op te lossen. De wagens van onze specialisten zijn uitgerust met de juiste apparatuur, waardoor het vaak mogelijk is een rioolprobleem of verstopping ter plaatse op te lossen. Maak dus niet alleen voor uw septic tank legen, maar ook voor het onderhoud of de reparatie van uw septic tank gerust een afspraak bij ons ontstoppingsbedrijf.

Wij verhelpen elk rioolprobleem

Heeft u een ander rioolprobleem, bijvoorbeeld een verstopping of overlast van stank of rioolvliegjes? Geen zorgen. De monteurs van Michel Doorn zijn van alle markten thuis. Door onze gerichte kennis en aanpak kunnen wij de meeste verstoppingen zelfs binnen een half uur verhelpen. Onze specialisten gaan altijd eerst met u in gesprek over het vastgestelde probleem en de mogelijke oplossingen. Daarbij kunnen zij u goed adviseren. Zo hoeft u niet lang met uw rioolproblemen door het leven te gaan. Heeft u dus een rioolprobleem, neem dan snel contact met ons op.

Wat klanten over ons zeggen

icon

10

stars

Geweldig

Prima gegaan. Aardige meneer, ruimde alles weer netjes op. Gaf goede uitleg.

icon

9

stars

Snelle hulp en vriendelijk

Snel geboden hulp, vriendelijk - wel best prijzig

icon

8

stars

Top

Dezelfde dag is ons probleem verholpen met vakkundige mensen.

icon

10

stars

Kundig beleeft en betrouwbaar

Ķundig beleeft en betroubaar

icon

10

stars

Duidelijk, vrindelijk en professioneel. Snel opgelost.

Bedankt. Kris was super!

icon

10

stars

Snelle en uitstekende service!

Prettig contact, afspraak was snel gemaakt en een supervriendelijke en vakkundige medewerker. Er werd oplossingsgericht meegedacht en we kwamen niet voor onverwachte kosten te staan.

icon

10

stars

Snelle en goede service

Snelle en goede service

icon

10

stars

Fantastische service!

Michel Doorn Rioolservice redde de dag! Vakman Chris kwam snel langs, detecteerde de bron via rookdetectie en loste het probleem ter plekke op. Super service!

icon

9

stars

Opgelost

Aardige monteur. Probleem verholpen. Duidelijke uitleg van het probleem en uitleg hoe het in de toekomst waarschijnlijk te kunnen voorkomen.

icon

10

stars

Topbedrijf

De schrik van elke huiseigenaar, een verstopping in het weekend en ook nog Pinksteren. Slechts een belletje en de monteur kwam op afgesproken tijd langs. Snel en efficiënt handelend. Binnen het afgesproken weekend tarief gebleven. Subliem.

icon

10

stars

Prima service !

Zeer net en correct bedrijf. Verstopping snel en goed verholpen. Fijn dat ze zo dicht in de buurt zitten. Je kan er ook je camper gaan wegen.

icon

8

stars

Prima

Geen flauwekul bedrijf ,doen wat ze beloven ,in mijn geval ,controle / onderzoek hemelwater afvoer. Pro gereedschap!.

icon

10

stars

Super Service

Precies op tijd volgens afspraak. Werd professioneel geholpen door een vriendelijke en zeer vakkundige monteur. Prijs zeer redelijk. Michel Doorn is een bedrijf om in je "contacten" op te nemen, dan hoef je nooit meer te zoeken!

icon

10

stars

Top

Snel en echt top geholpen. Was in het weekend. De monteur probeerde mij eerst telefonisch te helpen. Toen dat niet lukte, was hij er op exact het afgesproken tijdstip. Van te voren ook duidelijk gemaakt wat de weekend tarieven zijn. Tijdens het oplossen van mijn verstopping, werkte hij snel om mij niet op extra hoge kosten te brengen.

icon

10

stars

Snelle en goede service

Uiteraard hoop je dit soort bedrijven nooit nodig te hebben, maar als dat dan toch moet is Michel Doorn echt een aanrader. Vriendelijk en kundig personeel.

Kiyoh 910 klanten geven ons een
9.5
stars

Over Michel Doorn

Dit zijn wij: trots & bevlogen

Wij ontzorgen al meer dan 30 jaar onze klanten in Noord-Holland en Flevoland. Belangrijk werk? Absoluut! Ons team bestaat uit vakkundige monteurs: we zijn handige oplossers, we denken in mogelijkheden en zijn pas voldaan als de klus is geklaard. Meer weten over ons werk?

Over ons

Icon Wide Check Ruim 30 jaar ervaring

Icon Wide Check +180.000 succesvolle ontstoppingen

Icon Wide Check 26 bevlogen medewerkers

Icon Wide Check 24 uur per dag 7 dagen per week

Een spoedmelding kan uitsluitend telefonisch gedaan worden.

Om uw spoedmelding zo snel mogelijk op te pakken vragen wij u direct telefonisch contact op te nemen. Wij zijn 24/7 bereikbaar en inzetbaar.

Fill 1 Copy 2 Bel: 0228 72 24 03

Vanaf prijs

Standaard tarief €125,00
Spoed toeslag van kracht Ja

Een paar tips:

Icon Close Copy 2 Zorg voor een parkeerplaats Icon Close Copy 2 Zorg dat er voldoende ruimte is Icon Close Copy 2 Maak alle kastjes alvast leeg Icon Close Copy 2 Leg een paar handoeken klaar
Icon Close Copy Icon Close Copy Icon Close Copy
Verstopping melden
Omschrijf het probleem
Contactgegevens
Icon Close

Stap 1 van 3

Hidden
Wat is uw postcode?