Septictank service van Michel Doorn

Naast het oplossen van verstoppingen, zoals een verstopte afvoer of wasbak, plaatsen en onderhouden wij ook vetafscheiders en septictanks. Is uw riool niet aangesloten op het gemeentelijke riool, dan is de kans groot dat er gebruik gemaakt wordt van een septictank. Dat is vaak het geval in landelijke buitengebieden. Een septictank vraagt bij goed gebruik weinig onderhoud. Toch dient deze af en toe geledigd te worden.  Hiervoor bent u bij Michel Doorn Rioolservice BV aan het juiste adres.

Wat is een septictank?

Een septictank is een waterzuiveringssysteem dat vaak gebruikt wordt op plaatsen waar geen (goede) normale riolering aanwezig is, bijvoorbeeld op boerderijen of in boshutten. Het afvalwater dat door de afvoer of WC wordt gespoeld komt in deze tank terecht. De afvalstoffen in het water bezinken en worden door bacteriën verteerd, terwijl het afvalwater weg kan stromen. Na verloop van tijd hopen de vaste stoffen zich op in de tank. Daarom laat u een septictank legen wanneer hij vol zit.

Waarom is uw septictank legen belangrijk?

Het spreekt voor zich dat het van belang is eens in de zoveel tijd uw septictank te laten legen. Hoe vaak de septic tank geleegd moet worden is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de mate van gebruik, de omvang en het volume. U kunt een septictank beter te vroeg dan te laat laten legen. Een septictank legen moet u altijd door een professional laten doen. De monteurs van Michel Doorn hebben veel ervaring op het gebied van de reiniging van rioleringssytemen. Wij voeren onze professionele diensten uit tegen een scherp tarief.

Niet alleen uw septictank legen, maar ook onderhouden

Ook het onderhouden van uw septic tank is belangrijk. Dat zorgt ervoor dat hij goed zal functioneren. Heeft u twijfel over de staat van uw septic tank? Laat hem dan door ons controleren. Wij kunnen de tank, soms ook wel beerput genoemd, controleren op defecten. Op die manier worden problemen zoals verstoppingen, lekkages of nare geurtjes voorkomen en heeft u lang plezier van uw septic tank.

Problemen met uw septic tank?

Ook andere problemen rondom uw septic tank kunnen wij voor u oplossen. Onze monteurs beschikken over de juiste ervaring en expertise om elk probleem te analyseren en op te lossen. De wagens van onze specialisten zijn uitgerust met de juiste apparatuur, waardoor het vaak mogelijk is een rioolprobleem of verstopping ter plaatse op te lossen. Maak dus niet alleen voor uw septic tank legen, maar ook voor het onderhoud of de reparatie van uw septic tank gerust een afspraak bij ons ontstoppingsbedrijf.

Wij verhelpen elk rioolprobleem

Heeft u een ander rioolprobleem, bijvoorbeeld een verstopping of overlast van stank of rioolvliegjes? Geen zorgen. De monteurs van Michel Doorn zijn van alle markten thuis. Door onze gerichte kennis en aanpak kunnen wij de meeste verstoppingen zelfs binnen een half uur verhelpen. Onze specialisten gaan altijd eerst met u in gesprek over het vastgestelde probleem en de mogelijke oplossingen. Daarbij kunnen zij u goed adviseren. Zo hoeft u niet lang met uw rioolproblemen door het leven te gaan. Heeft u dus een rioolprobleem, neem dan snel contact met ons op.

Wat klanten over ons zeggen

icon

10

stars

Snel en effectief.

Goed en vriendelijk geholpen.

icon

10

stars

Chris heeft de verstopte keukenafoer prima ontstopt en doorgespoten.

Leveren goed werk voor de afgesproken prijs.

icon

10

stars

Goede service en goede communicatie aan de telefoon.

Goed geholpen aan de telefoon en ook het probleem wordt goed verholpen. Zowel buiten met graafwerkzaamheden als binnen. Alles wordt netjes achtergelaten

icon

8

stars

Goede vriendelijke medewerker

Verstopping snel verholpen Er is nog wel een klein beetje lekkage bij de verbindingen van de afvoer. Ik krijg het niet helemaal verholpen

icon

10

stars

Geweldig

Goeie vent, luisterde goed naar wat ik al had gedaan en ging gelijk aan de slag. Probleem was in een half uur opgelost.

icon

10

stars

Enorme verstopping in keukengootsteen snel en adequaat verholpen

Prima werk geleverd. Monteur ging snel en doeltreffend aan het werk. Niks dan lof!

icon

10

stars

Uitstekend volgens afspraak,

Problemen met onze riolering waren groot, water onder het huis,leidingen verschoven, lekkende leidingen enzo, Het voorgestelde plan van Michel Doorn ,hebben ze perfect volgens planning uitgevoerd, bedankt voor het goede vakwerk en goed begrijpbaar advies.

icon

10

stars

Michel werkt hard en zorgt dat het probleem volledig opgelost wordt.

Heel fijn dat Michel dezelfde dag nog tijd had. Het probleem is opgelost!

icon

10

stars

Echt hele nette service!

S’avonds om half 11 gebeld, en om 11 uur stond Jurrian al voor onze deur. Echt een topper deze meneer. Communiceert heel duidelijk en werkt erg snel. Hartelijk dank voor het verhelpen van de verstopping van ons riool!

icon

10

stars

Kundig, flexibel, meedenkend. Vakman!

Michel nam alle tijd om de problemen met afvoer op te lossen. Gestructureerd de situatie na gelopen en opgelost.

icon

10

stars

Goed werk, legt duidelijk uit wat hij doet/ziet, fijne vent!

Goed werk, legt duidelijk uit wat hij doet/ziet, fijne vent! Bel hem de volgende keer zeker weer!

icon

9

stars

Monteur erg bekwaam

Zie hierboven

icon

10

stars

Geweldig

Snel, overzichtelijk, betrokken en meedenken. Dit zijn de woorden die meteen bij me opkomen als ik het bezoek denk.

icon

10

stars

Super

Vriendelijke medewerkers, eerlijk advies en overzichtelijke prijzen.

icon

9

stars

Heel goed werk afgeleverd voor een moeilijke verstopping

Vakkundig heel goed werk m.b.t. de verstopping, in de afvoer van de keuken, wasmachine en badkamer. Alle problemen zijn opgelost. Mijn aanbeveling voor een ieder zou zijn, om gebruik t emaken van uw bedrijf.

Kiyoh 819 klanten geven ons een
9.5
stars

Over Michel Doorn

Dit zijn wij: trots & bevlogen

Wij ontzorgen al meer dan 30 jaar onze klanten in Noord-Holland en Flevoland. Belangrijk werk? Absoluut! Ons team bestaat uit vakkundige monteurs: we zijn handige oplossers, we denken in mogelijkheden en zijn pas voldaan als de klus is geklaard. Meer weten over ons werk?

Over ons

Icon Wide Check Ruim 30 jaar ervaring

Icon Wide Check +180.000 succesvolle ontstoppingen

Icon Wide Check 26 bevlogen medewerkers

Icon Wide Check 24 uur per dag 7 dagen per week

Een spoedmelding kan uitsluitend telefonisch gedaan worden.

Om uw spoedmelding zo snel mogelijk op te pakken vragen wij u direct telefonisch contact op te nemen. Wij zijn 24/7 bereikbaar en inzetbaar.

Fill 1 Copy 2 Bel: 0228 72 24 03

Vanaf prijs

Standaard tarief €121,00
Spoed toeslag van kracht Ja

Een paar tips:

Icon Close Copy 2 Zorg voor een parkeerplaats Icon Close Copy 2 Zorg dat er voldoende ruimte is Icon Close Copy 2 Maak alle kastjes alvast leeg Icon Close Copy 2 Leg een paar handoeken klaar
Icon Close Copy Icon Close Copy Icon Close Copy
Verstopping melden
Omschrijf het probleem
Contactgegevens
Icon Close

Stap 1 van 3

Hidden
Wat is uw postcode?