Septictank service van Michel Doorn

Naast het oplossen van verstoppingen, zoals een verstopte afvoer of wasbak, plaatsen en onderhouden wij ook vetafscheiders en septictanks. Is uw riool niet aangesloten op het gemeentelijke riool, dan is de kans groot dat er gebruik gemaakt wordt van een septictank. Dat is vaak het geval in landelijke buitengebieden. Een septictank vraagt bij goed gebruik weinig onderhoud. Toch dient deze af en toe geledigd te worden.  Hiervoor bent u bij Michel Doorn Rioolservice BV aan het juiste adres.

Wat is een septictank?

Een septictank is een waterzuiveringssysteem dat vaak gebruikt wordt op plaatsen waar geen (goede) normale riolering aanwezig is, bijvoorbeeld op boerderijen of in boshutten. Het afvalwater dat door de afvoer of WC wordt gespoeld komt in deze tank terecht. De afvalstoffen in het water bezinken en worden door bacteriën verteerd, terwijl het afvalwater weg kan stromen. Na verloop van tijd hopen de vaste stoffen zich op in de tank. Daarom laat u een septictank legen wanneer hij vol zit.

Waarom is uw septictank legen belangrijk?

Het spreekt voor zich dat het van belang is eens in de zoveel tijd uw septictank te laten legen. Hoe vaak de septic tank geleegd moet worden is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de mate van gebruik, de omvang en het volume. U kunt een septictank beter te vroeg dan te laat laten legen. Een septictank legen moet u altijd door een professional laten doen. De monteurs van Michel Doorn hebben veel ervaring op het gebied van de reiniging van rioleringssytemen. Wij voeren onze professionele diensten uit tegen een scherp tarief.

Niet alleen uw septictank legen, maar ook onderhouden

Ook het onderhouden van uw septic tank is belangrijk. Dat zorgt ervoor dat hij goed zal functioneren. Heeft u twijfel over de staat van uw septic tank? Laat hem dan door ons controleren. Wij kunnen de tank, soms ook wel beerput genoemd, controleren op defecten. Op die manier worden problemen zoals verstoppingen, lekkages of nare geurtjes voorkomen en heeft u lang plezier van uw septic tank.

Problemen met uw septic tank?

Ook andere problemen rondom uw septic tank kunnen wij voor u oplossen. Onze monteurs beschikken over de juiste ervaring en expertise om elk probleem te analyseren en op te lossen. De wagens van onze specialisten zijn uitgerust met de juiste apparatuur, waardoor het vaak mogelijk is een rioolprobleem of verstopping ter plaatse op te lossen. Maak dus niet alleen voor uw septic tank legen, maar ook voor het onderhoud of de reparatie van uw septic tank gerust een afspraak bij ons ontstoppingsbedrijf.

Wij verhelpen elk rioolprobleem

Heeft u een ander rioolprobleem, bijvoorbeeld een verstopping of overlast van stank of rioolvliegjes? Geen zorgen. De monteurs van Michel Doorn zijn van alle markten thuis. Door onze gerichte kennis en aanpak kunnen wij de meeste verstoppingen zelfs binnen een half uur verhelpen. Onze specialisten gaan altijd eerst met u in gesprek over het vastgestelde probleem en de mogelijke oplossingen. Daarbij kunnen zij u goed adviseren. Zo hoeft u niet lang met uw rioolproblemen door het leven te gaan. Heeft u dus een rioolprobleem, neem dan snel contact met ons op.

Wat klanten over ons zeggen

icon

10

stars

Geweldig

Zo blij en een geweldige service

icon

10

stars

Zeer positief

De monteur kwam op tijd, was vriendelijk en zeer kundig. Hij legde alles heel goed uit en gaf veel waardevolle tips. En verhielp in een iir tijd de verstopping. Het geld absoluut waard.

icon

9

stars

Goede service, komt afspraken na

Aardige medewerker, legt alles goed uit, laat meekijken met camera. Probleem goed opgelost. Wel behoorlijke kosten.

icon

10

stars

topbedrijf

Accuraat, netjes en verstand van zaken

icon

10

stars

Keurig netjes gedaan.

Prima doorgespoten en voor het eerst iemand, die ook met een camera in het riool kijkt.

icon

10

stars

Erg tevreden

Had voor woensdag een afspraak maar werd dinsdag gebeld dat er een uitvaller was en het eerder kon. Binnen een uur stonden ze op de stoep en met een half uur was de verstopping verholpen. Erg vriendelijk en professioneel geholpen.

icon

10

stars

Prima

Prima geholpen zeer tevreden

icon

10

stars

Top

Duidelijke uitleg van het probleem. Kwam door kalkafzetting. Advies om buis te vervangen om zo dubbele kosten te vermijden. Met probleem niet blij, maar wel met dit bedrijf!

icon

10

stars

Uitstekend

Top bedrijf snel geholpen! Ondanks dat ze een bom volle planning hadden.

icon

9

stars

Prima

Goed contact, klantgericht. Duidelijk en behulpzaam. Verstopping snel.opgelost. Het enige dat jammer was dat her zo druk is, dat het zo druk is, dat ik de reparatie aan de rioolbuis door een ander bedrijf mort laten doen.

icon

10

stars

Snel en goed geregeld!

Martin belde keurig zoals vtv afgesproken over de exacte aankomsttijd, had goede kennis van zaken en loste t probleem snel op! Vervolgens dacht hij met behulp van de camera inspectie nog goed mee zodat t probleem ook in de toekomst niet terug zou keren. Vakman!

icon

10

stars

Veilig, netjes en prettig.

Het toilet wilde niet meer doorspoelen, gelukkig kon een van de mannen van Michel Doorn snel langs komen voor een camera inspectie. Al snel bleek dat er een stuk buis van de riolering was verdwenen waardoor de fundering vol zat met rioolwater. Ik was helemaal in paniek maar gelukkig was de oplossing dicht bij. Al snel kon er een afspraak gemaakt worden om de fundering leeg te pompen. Vanmorgen stonden Marvin en Sebas al voor de deur en zij konden snel aan de slag. Zij konden mij duidelijk en netjes uitleggen waar het aan lag en wat zij precies deden. Het was niet alleen leerzaam maar ook nog eens gezellig. Mijn dochter van 3 vond de vrachtwagens super interessant en mocht ook alles bekijken. Dit heeft haar dag echt helemaal gemaakt. Ik wil de mannen en vrouwen van Michel Doorn nogmaals allemaal bedanken voor de goede service en de flexibiliteit. Alleen bedrijven met een groot hart voor hun werk kunnen zo handelen. Heel erg bedankt.

icon

8

stars

Snel en goed

Snel en goed

icon

10

stars

Vlotte service met goed advies

Verstopping gehad in de leiding achter mijn gootsteen. Gebeld. Direct afsraak gemaakt. Monteur komt optijd en ging direct aan het werk. Na de verstopping opgelost te hebben laat hij keurig de boel schoon achter. Top service

icon

10

stars

Super ervaring

Belde op maandag ochtend voor verstopping. Afspraak voor donderdag gemaakt. Werd ik een uurtje later gebeld, we hebben ook nu tijd want er is een afspraak afgezegd. Helemaal top al. De persoon die langs kwam was ook zeer bekwaam. Verstopping snel opgelost. Ook nog heel veel adviezen gekregen om het te voorkomen. Hij vond het ook zeer vervelend dat hij wat viezigheid op de vloer had gemaakt. Moest hem echt overtuigen dat ik het zelf wel even zou schoonmaken. Goede service en ervaring, 5 sterren zeker verdiend

Kiyoh 872 klanten geven ons een
9.5
stars

Over Michel Doorn

Dit zijn wij: trots & bevlogen

Wij ontzorgen al meer dan 30 jaar onze klanten in Noord-Holland en Flevoland. Belangrijk werk? Absoluut! Ons team bestaat uit vakkundige monteurs: we zijn handige oplossers, we denken in mogelijkheden en zijn pas voldaan als de klus is geklaard. Meer weten over ons werk?

Over ons

Icon Wide Check Ruim 30 jaar ervaring

Icon Wide Check +180.000 succesvolle ontstoppingen

Icon Wide Check 26 bevlogen medewerkers

Icon Wide Check 24 uur per dag 7 dagen per week

Een spoedmelding kan uitsluitend telefonisch gedaan worden.

Om uw spoedmelding zo snel mogelijk op te pakken vragen wij u direct telefonisch contact op te nemen. Wij zijn 24/7 bereikbaar en inzetbaar.

Fill 1 Copy 2 Bel: 0228 72 24 03

Vanaf prijs

Standaard tarief €125,00
Spoed toeslag van kracht Ja

Een paar tips:

Icon Close Copy 2 Zorg voor een parkeerplaats Icon Close Copy 2 Zorg dat er voldoende ruimte is Icon Close Copy 2 Maak alle kastjes alvast leeg Icon Close Copy 2 Leg een paar handoeken klaar
Icon Close Copy Icon Close Copy Icon Close Copy
Verstopping melden
Omschrijf het probleem
Contactgegevens
Icon Close

Stap 1 van 3

Hidden
Wat is uw postcode?