Ontstoppingsbedrijf in Medemblik

Heb je last van een verstopte afvoer of riool in Medemblik en omgeving? Geen zorgen, Michel Doorn Ontstopper & Rioolbeheerder staat voor je klaar. Onze betrouwbare en ervaren professionals zorgen voor een snelle en effectieve oplossing. Dankzij meer dan 25 jaar ervaring, gecertificeerde monteurs en een snelle service, zijn we dé ontstoppingsdienst in Medemblik. Ontdek hier wat we voor je kunnen betekenen.

Kiyoh 910 klanten geven ons een
9.5
stars
Michel Doorn bussen
24 uur p/dag, 7 dagen p/week
Michel Doorn bus icoon
Snel, veilig en hygiënisch
Prijs
Geen voorrijkosten
Locatie
Noord-Holland en Flevoland

Waar wij actief zijn: ons werkgebied

Ons werkgebied bestrijkt Medemblik en omliggende plaatsen, waaronder Abbekerk, Andijk, Benningbroek, Hauwert, Lambertschaag, Midwoud, Nibbixwoud, Onderdijk, Oostwoud, Opperdoes, Sijbekarspel, Twisk, Wervershoof, Wognum en Zwaagdijk.

Vlotte en vakkundige ontstoppingsservice

Verstopte riolen, gootstenen, afvoeren, toiletten, douches, wasbakken, keukens, wasmachines en drogers kunnen voor veel overlast zorgen. Gelukkig kan Michel Doorn je snel uit de brand helpen. Onze monteurs verhelpen de meeste verstoppingen binnen 30 minuten. Bovendien zijn we 24/7 bereikbaar, zodat je altijd op ons kunt rekenen.

Deskundige reparatie en vervanging van riolen en afvoeren

Wanneer een riool of afvoer beschadigd is, kan dit verstoppingen veroorzaken. Onze ervaren monteurs staan klaar om deze beschadigde onderdelen vakkundig te repareren of te vervangen. Zo zorgen we ervoor dat je riool of afvoer weer optimaal functioneert.

Preventief onderhoud voor een zorgeloze afvoer

Voorkomen is beter dan genezen. Daarom biedt Michel Doorn ook preventief onderhoud aan. Door je riolen en afvoeren regelmatig te laten reinigen, verklein je de kans op verstoppingen aanzienlijk. Dit bespaart je tijd, geld en ongemak.

Wateroverlast voorkomen met de juiste afvoer

Een efficiënte afvoer van afvalwater en regenwater is cruciaal om wateroverlast en mogelijke schade aan je woning of bedrijfspand te voorkomen. Michel Doorn zorgt voor een correcte afvoer van afvalwater en regenwater, zodat je geen last hebt van waterproblemen.

Wat klanten over ons vertellen

icon

10

stars

Geweldig

Prima gegaan. Aardige meneer, ruimde alles weer netjes op. Gaf goede uitleg.

icon

9

stars

Snelle hulp en vriendelijk

Snel geboden hulp, vriendelijk - wel best prijzig

icon

8

stars

Top

Dezelfde dag is ons probleem verholpen met vakkundige mensen.

icon

10

stars

Kundig beleeft en betrouwbaar

Ķundig beleeft en betroubaar

icon

10

stars

Duidelijk, vrindelijk en professioneel. Snel opgelost.

Bedankt. Kris was super!

icon

10

stars

Snelle en uitstekende service!

Prettig contact, afspraak was snel gemaakt en een supervriendelijke en vakkundige medewerker. Er werd oplossingsgericht meegedacht en we kwamen niet voor onverwachte kosten te staan.

icon

10

stars

Snelle en goede service

Snelle en goede service

icon

10

stars

Fantastische service!

Michel Doorn Rioolservice redde de dag! Vakman Chris kwam snel langs, detecteerde de bron via rookdetectie en loste het probleem ter plekke op. Super service!

icon

9

stars

Opgelost

Aardige monteur. Probleem verholpen. Duidelijke uitleg van het probleem en uitleg hoe het in de toekomst waarschijnlijk te kunnen voorkomen.

icon

10

stars

Topbedrijf

De schrik van elke huiseigenaar, een verstopping in het weekend en ook nog Pinksteren. Slechts een belletje en de monteur kwam op afgesproken tijd langs. Snel en efficiënt handelend. Binnen het afgesproken weekend tarief gebleven. Subliem.

icon

10

stars

Prima service !

Zeer net en correct bedrijf. Verstopping snel en goed verholpen. Fijn dat ze zo dicht in de buurt zitten. Je kan er ook je camper gaan wegen.

icon

8

stars

Prima

Geen flauwekul bedrijf ,doen wat ze beloven ,in mijn geval ,controle / onderzoek hemelwater afvoer. Pro gereedschap!.

icon

10

stars

Super Service

Precies op tijd volgens afspraak. Werd professioneel geholpen door een vriendelijke en zeer vakkundige monteur. Prijs zeer redelijk. Michel Doorn is een bedrijf om in je "contacten" op te nemen, dan hoef je nooit meer te zoeken!

icon

10

stars

Top

Snel en echt top geholpen. Was in het weekend. De monteur probeerde mij eerst telefonisch te helpen. Toen dat niet lukte, was hij er op exact het afgesproken tijdstip. Van te voren ook duidelijk gemaakt wat de weekend tarieven zijn. Tijdens het oplossen van mijn verstopping, werkte hij snel om mij niet op extra hoge kosten te brengen.

icon

10

stars

Snelle en goede service

Uiteraard hoop je dit soort bedrijven nooit nodig te hebben, maar als dat dan toch moet is Michel Doorn echt een aanrader. Vriendelijk en kundig personeel.

Kiyoh 910 klanten geven ons een
9.5
stars

Onze vaste klanten

Oplossingen voor afvoerputten, regenpijpen en geurproblemen

Afvoerputten en regenpijpen kunnen verstopt raken door bladeren, vuil en andere materialen. Michel Doorn helpt je om deze problemen snel en effectief op te lossen. We zorgen ervoor dat afvoerputten en regenpijpen weer naar behoren functioneren, zodat het water probleemloos kan wegstromen.

Daarnaast kan rioolstank een onaangenaam probleem zijn. Gelukkig kan Michel Doorn je helpen om deze geurproblemen te voorkomen. Door een goede werking van je riolering en afvoer systemen te garanderen, zorgen we ervoor dat rioolstank tot het verleden behoort.

Neem contact met ons op

Heb je een verstopping, rioolprobleem of een vraag over onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt ons telefonisch bereiken op 0228 768 131 of stuur een e-mail naar info@micheldoorn.nl. Wij helpen je graag met al je ontstoppingsproblemen in Medemblik en omstreken.

Hoe kunnen we u helpen?

Wilt u een melding maken of heeft u een vraag voor ons? Neem dan contact met ons op. Wij staan 24/7 voor u klaar!

Een spoedmelding kan uitsluitend telefonisch gedaan worden.

Om uw spoedmelding zo snel mogelijk op te pakken vragen wij u direct telefonisch contact op te nemen. Wij zijn 24/7 bereikbaar en inzetbaar.

Fill 1 Copy 2 Bel: 0228 72 24 03

Vanaf prijs

Standaard tarief €125,00
Spoed toeslag van kracht Ja

Een paar tips:

Icon Close Copy 2 Zorg voor een parkeerplaats Icon Close Copy 2 Zorg dat er voldoende ruimte is Icon Close Copy 2 Maak alle kastjes alvast leeg Icon Close Copy 2 Leg een paar handoeken klaar
Icon Close Copy Icon Close Copy Icon Close Copy
Verstopping melden
Omschrijf het probleem
Contactgegevens
Icon Close

Stap 1 van 3

Hidden
Wat is uw postcode?