Ontstoppingsbedrijf in Medemblik

Heb je last van een verstopte afvoer of riool in Medemblik en omgeving? Geen zorgen, Michel Doorn Ontstopper & Rioolbeheerder staat voor je klaar. Onze betrouwbare en ervaren professionals zorgen voor een snelle en effectieve oplossing. Dankzij meer dan 25 jaar ervaring, gecertificeerde monteurs en een snelle service, zijn we dé ontstoppingsdienst in Medemblik. Ontdek hier wat we voor je kunnen betekenen.

Kiyoh 872 klanten geven ons een
9.5
stars
Michel Doorn bussen
24 uur p/dag, 7 dagen p/week
Michel Doorn bus icoon
Snel, veilig en hygiënisch
Prijs
Geen voorrijkosten
Locatie
Noord-Holland en Flevoland

Waar wij actief zijn: ons werkgebied

Ons werkgebied bestrijkt Medemblik en omliggende plaatsen, waaronder Abbekerk, Andijk, Benningbroek, Hauwert, Lambertschaag, Midwoud, Nibbixwoud, Onderdijk, Oostwoud, Opperdoes, Sijbekarspel, Twisk, Wervershoof, Wognum en Zwaagdijk.

Vlotte en vakkundige ontstoppingsservice

Verstopte riolen, gootstenen, afvoeren, toiletten, douches, wasbakken, keukens, wasmachines en drogers kunnen voor veel overlast zorgen. Gelukkig kan Michel Doorn je snel uit de brand helpen. Onze monteurs verhelpen de meeste verstoppingen binnen 30 minuten. Bovendien zijn we 24/7 bereikbaar, zodat je altijd op ons kunt rekenen.

Deskundige reparatie en vervanging van riolen en afvoeren

Wanneer een riool of afvoer beschadigd is, kan dit verstoppingen veroorzaken. Onze ervaren monteurs staan klaar om deze beschadigde onderdelen vakkundig te repareren of te vervangen. Zo zorgen we ervoor dat je riool of afvoer weer optimaal functioneert.

Preventief onderhoud voor een zorgeloze afvoer

Voorkomen is beter dan genezen. Daarom biedt Michel Doorn ook preventief onderhoud aan. Door je riolen en afvoeren regelmatig te laten reinigen, verklein je de kans op verstoppingen aanzienlijk. Dit bespaart je tijd, geld en ongemak.

Wateroverlast voorkomen met de juiste afvoer

Een efficiënte afvoer van afvalwater en regenwater is cruciaal om wateroverlast en mogelijke schade aan je woning of bedrijfspand te voorkomen. Michel Doorn zorgt voor een correcte afvoer van afvalwater en regenwater, zodat je geen last hebt van waterproblemen.

Wat klanten over ons vertellen

icon

10

stars

Geweldig

Zo blij en een geweldige service

icon

10

stars

Zeer positief

De monteur kwam op tijd, was vriendelijk en zeer kundig. Hij legde alles heel goed uit en gaf veel waardevolle tips. En verhielp in een iir tijd de verstopping. Het geld absoluut waard.

icon

9

stars

Goede service, komt afspraken na

Aardige medewerker, legt alles goed uit, laat meekijken met camera. Probleem goed opgelost. Wel behoorlijke kosten.

icon

10

stars

topbedrijf

Accuraat, netjes en verstand van zaken

icon

10

stars

Keurig netjes gedaan.

Prima doorgespoten en voor het eerst iemand, die ook met een camera in het riool kijkt.

icon

10

stars

Erg tevreden

Had voor woensdag een afspraak maar werd dinsdag gebeld dat er een uitvaller was en het eerder kon. Binnen een uur stonden ze op de stoep en met een half uur was de verstopping verholpen. Erg vriendelijk en professioneel geholpen.

icon

10

stars

Prima

Prima geholpen zeer tevreden

icon

10

stars

Top

Duidelijke uitleg van het probleem. Kwam door kalkafzetting. Advies om buis te vervangen om zo dubbele kosten te vermijden. Met probleem niet blij, maar wel met dit bedrijf!

icon

10

stars

Uitstekend

Top bedrijf snel geholpen! Ondanks dat ze een bom volle planning hadden.

icon

9

stars

Prima

Goed contact, klantgericht. Duidelijk en behulpzaam. Verstopping snel.opgelost. Het enige dat jammer was dat her zo druk is, dat het zo druk is, dat ik de reparatie aan de rioolbuis door een ander bedrijf mort laten doen.

icon

10

stars

Snel en goed geregeld!

Martin belde keurig zoals vtv afgesproken over de exacte aankomsttijd, had goede kennis van zaken en loste t probleem snel op! Vervolgens dacht hij met behulp van de camera inspectie nog goed mee zodat t probleem ook in de toekomst niet terug zou keren. Vakman!

icon

10

stars

Veilig, netjes en prettig.

Het toilet wilde niet meer doorspoelen, gelukkig kon een van de mannen van Michel Doorn snel langs komen voor een camera inspectie. Al snel bleek dat er een stuk buis van de riolering was verdwenen waardoor de fundering vol zat met rioolwater. Ik was helemaal in paniek maar gelukkig was de oplossing dicht bij. Al snel kon er een afspraak gemaakt worden om de fundering leeg te pompen. Vanmorgen stonden Marvin en Sebas al voor de deur en zij konden snel aan de slag. Zij konden mij duidelijk en netjes uitleggen waar het aan lag en wat zij precies deden. Het was niet alleen leerzaam maar ook nog eens gezellig. Mijn dochter van 3 vond de vrachtwagens super interessant en mocht ook alles bekijken. Dit heeft haar dag echt helemaal gemaakt. Ik wil de mannen en vrouwen van Michel Doorn nogmaals allemaal bedanken voor de goede service en de flexibiliteit. Alleen bedrijven met een groot hart voor hun werk kunnen zo handelen. Heel erg bedankt.

icon

8

stars

Snel en goed

Snel en goed

icon

10

stars

Vlotte service met goed advies

Verstopping gehad in de leiding achter mijn gootsteen. Gebeld. Direct afsraak gemaakt. Monteur komt optijd en ging direct aan het werk. Na de verstopping opgelost te hebben laat hij keurig de boel schoon achter. Top service

icon

10

stars

Super ervaring

Belde op maandag ochtend voor verstopping. Afspraak voor donderdag gemaakt. Werd ik een uurtje later gebeld, we hebben ook nu tijd want er is een afspraak afgezegd. Helemaal top al. De persoon die langs kwam was ook zeer bekwaam. Verstopping snel opgelost. Ook nog heel veel adviezen gekregen om het te voorkomen. Hij vond het ook zeer vervelend dat hij wat viezigheid op de vloer had gemaakt. Moest hem echt overtuigen dat ik het zelf wel even zou schoonmaken. Goede service en ervaring, 5 sterren zeker verdiend

Kiyoh 872 klanten geven ons een
9.5
stars

Onze vaste klanten

Oplossingen voor afvoerputten, regenpijpen en geurproblemen

Afvoerputten en regenpijpen kunnen verstopt raken door bladeren, vuil en andere materialen. Michel Doorn helpt je om deze problemen snel en effectief op te lossen. We zorgen ervoor dat afvoerputten en regenpijpen weer naar behoren functioneren, zodat het water probleemloos kan wegstromen.

Daarnaast kan rioolstank een onaangenaam probleem zijn. Gelukkig kan Michel Doorn je helpen om deze geurproblemen te voorkomen. Door een goede werking van je riolering en afvoer systemen te garanderen, zorgen we ervoor dat rioolstank tot het verleden behoort.

Neem contact met ons op

Heb je een verstopping, rioolprobleem of een vraag over onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt ons telefonisch bereiken op 0228 768 131 of stuur een e-mail naar info@micheldoorn.nl. Wij helpen je graag met al je ontstoppingsproblemen in Medemblik en omstreken.

Hoe kunnen we u helpen?

Wilt u een melding maken of heeft u een vraag voor ons? Neem dan contact met ons op. Wij staan 24/7 voor u klaar!

Een spoedmelding kan uitsluitend telefonisch gedaan worden.

Om uw spoedmelding zo snel mogelijk op te pakken vragen wij u direct telefonisch contact op te nemen. Wij zijn 24/7 bereikbaar en inzetbaar.

Fill 1 Copy 2 Bel: 0228 72 24 03

Vanaf prijs

Standaard tarief €125,00
Spoed toeslag van kracht Ja

Een paar tips:

Icon Close Copy 2 Zorg voor een parkeerplaats Icon Close Copy 2 Zorg dat er voldoende ruimte is Icon Close Copy 2 Maak alle kastjes alvast leeg Icon Close Copy 2 Leg een paar handoeken klaar
Icon Close Copy Icon Close Copy Icon Close Copy
Verstopping melden
Omschrijf het probleem
Contactgegevens
Icon Close

Stap 1 van 3

Hidden
Wat is uw postcode?