Ontstoppingsbedrijf in Wormerland: Michiel Doorn

Heb je te maken met een verstopte afvoer, gootsteen, toilet of riolering in Wormerland en omgeving? Geen zorgen, Michel Doorn is de ontstopper die je nodig hebt. Met meer dan 25 jaar ervaring en gecertificeerde monteurs zijn we dé expert op het gebied van ontstoppingen en rioolbeheer.

Kiyoh 916 klanten geven ons een
9.5
stars
Michel Doorn bussen

Onze unieke voordelen

Waarom kiezen voor Michel Doorn als jouw ontstopper in Wormerland? Onze unieke voordelen op een rij:

  • Snel op locatie: we begrijpen dat een verstopping nooit gelegen komt en snel moet worden opgelost. Daarom zijn we altijd snel ter plaatse om je te helpen.
  • 24/7 bereikbaar: een verstopping kan op elk moment van de dag ontstaan. Daarom zijn we 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar voor noodgevallen.
  • Geen voorrijkosten: bij Michel Doorn betaal je geen voorrijkosten. Zo weet je zeker dat je alleen betaalt voor de werkzaamheden die we uitvoeren.
  • 90% van de problemen opgelost binnen 30 minuten: onze ervaren monteurs lossen in de meeste gevallen het probleem binnen een half uur op, zodat je snel weer verder kunt met je dagelijkse bezigheden.
  • Gecertificeerde monteurs: onze monteurs zijn gecertificeerd en werken volgens de hoogste kwaliteitsnormen. Zo ben je verzekerd van een professionele aanpak en een duurzame oplossing.

Onze ontstoppingsdiensten in Wormerland

Michel Doorn biedt een breed scala aan diensten om elk soort verstopping in Wormerland en omgeving aan te pakken:

Klanttevredenheid: Onze topprioriteit

Bij Michel Doorn staat klanttevredenheid altijd voorop. We zijn er trots op dat onze klanten ons gemiddeld met een 9,2 beoordelen en dat maar liefst 97% van hen ons aanbeveelt. Dit is een duidelijk bewijs van ons streven naar uitmuntende service en kwaliteit in ons werk.

icon

10

stars

Helemaal TOP!

Zeer ervaren hulp verleend en direct de oorzaak achterhaald. Daarnaast zeer netjes te werk gegaan en filmpje van verstopping gemaakt. We zijn zeer content.

icon

10

stars

Snelle en vriendelijke service

Onze spoedmelding werd heel snel en vakkundig opgelost. Daar zijn we erg blij mee

icon

10

stars

Super

Super goozert die heeft geholpen

icon

8

stars

Snelle opsporing van euvel

Met indrukwekkende apparatuur (slangen, camera, geluid en licht) probleem opgespooord. Helaas moet een grondbedrijf nu het werk afmaken.

icon

8

stars

Prima opgelost.

Keurige vakman die de verstopping adequaat heeft aangepakt en verholpen.

icon

10

stars

Perfect,

Duidelijke informatie over de kosten ook mondeling. Snel actie,

icon

10

stars

Geweldig

Prima gegaan. Aardige meneer, ruimde alles weer netjes op. Gaf goede uitleg.

icon

9

stars

Snelle hulp en vriendelijk

Snel geboden hulp, vriendelijk - wel best prijzig

icon

8

stars

Top

Dezelfde dag is ons probleem verholpen met vakkundige mensen.

icon

10

stars

Kundig beleeft en betrouwbaar

Ķundig beleeft en betroubaar

icon

10

stars

Duidelijk, vrindelijk en professioneel. Snel opgelost.

Bedankt. Kris was super!

icon

10

stars

Snelle en uitstekende service!

Prettig contact, afspraak was snel gemaakt en een supervriendelijke en vakkundige medewerker. Er werd oplossingsgericht meegedacht en we kwamen niet voor onverwachte kosten te staan.

icon

10

stars

Snelle en goede service

Snelle en goede service

icon

10

stars

Fantastische service!

Michel Doorn Rioolservice redde de dag! Vakman Chris kwam snel langs, detecteerde de bron via rookdetectie en loste het probleem ter plekke op. Super service!

icon

9

stars

Opgelost

Aardige monteur. Probleem verholpen. Duidelijke uitleg van het probleem en uitleg hoe het in de toekomst waarschijnlijk te kunnen voorkomen.

Kiyoh 916 klanten geven ons een
9.5
stars

Onze vaste klanten

Werkgebied in Wormerland en omgeving

We zijn actief in heel Wormerland en de omliggende plaatsen, zoals: Jisp, Wijdewormer, Wormer, Oostknollendam en Westknollendam. Je kunt dus altijd rekenen op een snelle en professionele ontstoppingsdienst in jouw regio.

Preventie in Wormerland

Voorkomen is beter dan genezen. Dat geldt ook voor verstoppingen en rioolproblemen. Michel Doorn geeft je graag advies over preventie en onderhoud, zodat je problemen in de toekomst kunt voorkomen. Enkele tips die je alvast kunt toepassen:

  1. Gooi geen vet, olie of etensresten in de gootsteen. Gebruik in plaats daarvan een vetvangbakje en leeg dit regelmatig in de afvalbak.
  2. Gebruik een zeefje in de gootsteen en het doucheputje om haren en andere resten op te vangen en te voorkomen dat ze in de afvoer terechtkomen.
  3. Spoel geen vochtige doekjes, maandverband, tampons of andere niet-afbreekbare producten door het toilet. Gooi die in de afvalbak.
  4. Reinig regelmatig je dakgoten en regenpijpen om verstoppingen door bladeren en ander vuil te voorkomen.

Direct contact opnemen

Michel Doorn is jouw betrouwbare en professionele ontstopper in Wormerland en omgeving. Neem vandaag nog contact met ons op om je verstoppingsprobleem snel en effectief op te lossen. Bel naar 0228 768 131 of stuur een e-mail naar info@micheldoorn.nl. Ons team staat voor je klaar om je te helpen!

 

Een spoedmelding kan uitsluitend telefonisch gedaan worden.

Om uw spoedmelding zo snel mogelijk op te pakken vragen wij u direct telefonisch contact op te nemen. Wij zijn 24/7 bereikbaar en inzetbaar.

Fill 1 Copy 2 Bel: 0228 72 24 03

Vanaf prijs

Standaard tarief €125,00
Spoed toeslag van kracht Ja

Een paar tips:

Icon Close Copy 2 Zorg voor een parkeerplaats Icon Close Copy 2 Zorg dat er voldoende ruimte is Icon Close Copy 2 Maak alle kastjes alvast leeg Icon Close Copy 2 Leg een paar handoeken klaar
Icon Close Copy Icon Close Copy Icon Close Copy
Verstopping melden
Omschrijf het probleem
Contactgegevens
Icon Close

Stap 1 van 3

Hidden
Wat is uw postcode?