Ontstoppingsbedrijf in Wormerland: Michiel Doorn

Heb je te maken met een verstopte afvoer, gootsteen, toilet of riolering in Wormerland en omgeving? Geen zorgen, Michel Doorn is de ontstopper die je nodig hebt. Met meer dan 25 jaar ervaring en gecertificeerde monteurs zijn we dé expert op het gebied van ontstoppingen en rioolbeheer.

Kiyoh 893 klanten geven ons een
9.5
stars
Michel Doorn bussen

Onze unieke voordelen

Waarom kiezen voor Michel Doorn als jouw ontstopper in Wormerland? Onze unieke voordelen op een rij:

  • Snel op locatie: we begrijpen dat een verstopping nooit gelegen komt en snel moet worden opgelost. Daarom zijn we altijd snel ter plaatse om je te helpen.
  • 24/7 bereikbaar: een verstopping kan op elk moment van de dag ontstaan. Daarom zijn we 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar voor noodgevallen.
  • Geen voorrijkosten: bij Michel Doorn betaal je geen voorrijkosten. Zo weet je zeker dat je alleen betaalt voor de werkzaamheden die we uitvoeren.
  • 90% van de problemen opgelost binnen 30 minuten: onze ervaren monteurs lossen in de meeste gevallen het probleem binnen een half uur op, zodat je snel weer verder kunt met je dagelijkse bezigheden.
  • Gecertificeerde monteurs: onze monteurs zijn gecertificeerd en werken volgens de hoogste kwaliteitsnormen. Zo ben je verzekerd van een professionele aanpak en een duurzame oplossing.

Onze ontstoppingsdiensten in Wormerland

Michel Doorn biedt een breed scala aan diensten om elk soort verstopping in Wormerland en omgeving aan te pakken:

Klanttevredenheid: Onze topprioriteit

Bij Michel Doorn staat klanttevredenheid altijd voorop. We zijn er trots op dat onze klanten ons gemiddeld met een 9,2 beoordelen en dat maar liefst 97% van hen ons aanbeveelt. Dit is een duidelijk bewijs van ons streven naar uitmuntende service en kwaliteit in ons werk.

icon

10

stars

Vrolijke en competente medewerkers

Na het doorspuiten van onze drainage bleek dat daar het probleem van onze wateroverlast niet direct lag. Dan kan je het als bedrijf daarbij laten maar deze medewerkers waren zeer medewerkend en hebben ook de riolering richting het hoofdriool gecontroleerd. Hierdoor werd duidelijk dat het probleem in het regenwater hoofdriool zit en hebben wij het nu bij de gemeente kunnen melden. Hier waren wij niet achter gekomen zonder de extra inzet van de medewerkers. Dat is service! dank daarvoor.

icon

10

stars

Snelle service

Online door gegeven dat hemelwaterarvoer verstopt was, volgende dag was er iemand en binnen 20 minuten was alles ontgestopt. Top geholpen en ook voor betaalbaar prijs.

icon

8

stars

Oplossing met duidelijke uitleg !!!!!

Al lange tijd problemen met de afvoer in e keuken. Nu met hoge druk spuit en vrij maken rioolleiding eindelijk opgelost !!!

icon

10

stars

Goed bereikbaar voor afspraak

Komen afspraak na en houden je op de hoogte van aankomst, professionele aanpak no nonsens werknemer dir doet waar hij voor komt!

icon

10

stars

Super!!! Aanrader.

Afspraak is afspraak. De monteur had kennis van zaken en was zeer correct en behulpzaam. De verstopping was moeilijk te verwijderen, maar de monteur haalde alles uit zijn trukendoos om de verstopping te op te lossen. Met als resultaat dat de verstopping is opgelost! Topper.

icon

9

stars

Goede opvolgservice na uitgevoerd werk

Na het verhelpen van een verstopping was er nog wat lichte lekkage wat oorzakelijk bleek te liggen aan een rubberbandje wat los zit / weg was. Bij melding direct een afspraak gemaakt en keurig verholpen. Getuigt van het goed willen bedienen van hun klanten. Keurig gedaan!

icon

10

stars

Keurig en correct geholpen, hele goede service en snel.

Zie boven

icon

10

stars

Geweldig !

Keurige monteur, netjes gewerkt en problemen opgelost!

icon

8

stars

Prettig

No nonsens en houd zich aan de afspraak. Probleem opgelost door zeer vriendelijke werknemer.

icon

8

stars

Goede service op tijd uitgevoerd

Fijn om zo snel geholpen te zijn. Donderdag gebeld en vrijdag op de tijd geholpen. Zal deze service zeker blijven gebruiken.

icon

10

stars

Super service

Onwijs goed geholpen aan de telefoon. Veel overleg gehad Toch besloten dat ze moesten komen De man die kwam was ook super aardig Werken netjes Kortom heel fijn en probleem is zeker opgelost!!

icon

9

stars

niet opgeven maar fixen!

De monteur had echt een lastige klus met het riool maar hij gaf niet op. Topper!

icon

9

stars

Uitstekende service door een deskundige medewerker.

De verstopping in het gemeenschappelijk riool met de buren die op een pompgemaal van de gemeente is aangesloten is snel verholpen. Het aansluitende onderzoek met o.a. een camera is deskundig uitgevoerd. We konden met de resultaten voldoende de gemeente overtuigen dat er iets schortte aan het pompgemaal. Inmiddels is het euvel aan het pompgemaal verholpen. Het enige wat jammer is dat de waarnemingen van 2 afzonderlijke medewerkers die recent verstoppingen hebben verholpen niet in een korte rapportage aan ons ter beschikking is gekomen. Hierdoor is de positie van de 4 eigenaren van woningen die op dit gemaal zijn aangesloten niet adequaat versterkt.

icon

8

stars

Snelle service

Snelle en goede service

icon

10

stars

Snel en goed werk

Putje loopt weer dan zij vakmensen

Kiyoh 893 klanten geven ons een
9.5
stars

Onze vaste klanten

Werkgebied in Wormerland en omgeving

We zijn actief in heel Wormerland en de omliggende plaatsen, zoals: Jisp, Wijdewormer, Wormer, Oostknollendam en Westknollendam. Je kunt dus altijd rekenen op een snelle en professionele ontstoppingsdienst in jouw regio.

Preventie in Wormerland

Voorkomen is beter dan genezen. Dat geldt ook voor verstoppingen en rioolproblemen. Michel Doorn geeft je graag advies over preventie en onderhoud, zodat je problemen in de toekomst kunt voorkomen. Enkele tips die je alvast kunt toepassen:

  1. Gooi geen vet, olie of etensresten in de gootsteen. Gebruik in plaats daarvan een vetvangbakje en leeg dit regelmatig in de afvalbak.
  2. Gebruik een zeefje in de gootsteen en het doucheputje om haren en andere resten op te vangen en te voorkomen dat ze in de afvoer terechtkomen.
  3. Spoel geen vochtige doekjes, maandverband, tampons of andere niet-afbreekbare producten door het toilet. Gooi die in de afvalbak.
  4. Reinig regelmatig je dakgoten en regenpijpen om verstoppingen door bladeren en ander vuil te voorkomen.

Direct contact opnemen

Michel Doorn is jouw betrouwbare en professionele ontstopper in Wormerland en omgeving. Neem vandaag nog contact met ons op om je verstoppingsprobleem snel en effectief op te lossen. Bel naar 0228 768 131 of stuur een e-mail naar info@micheldoorn.nl. Ons team staat voor je klaar om je te helpen!

 

Een spoedmelding kan uitsluitend telefonisch gedaan worden.

Om uw spoedmelding zo snel mogelijk op te pakken vragen wij u direct telefonisch contact op te nemen. Wij zijn 24/7 bereikbaar en inzetbaar.

Fill 1 Copy 2 Bel: 0228 72 24 03

Vanaf prijs

Standaard tarief €125,00
Spoed toeslag van kracht Ja

Een paar tips:

Icon Close Copy 2 Zorg voor een parkeerplaats Icon Close Copy 2 Zorg dat er voldoende ruimte is Icon Close Copy 2 Maak alle kastjes alvast leeg Icon Close Copy 2 Leg een paar handoeken klaar
Icon Close Copy Icon Close Copy Icon Close Copy
Verstopping melden
Omschrijf het probleem
Contactgegevens
Icon Close

Stap 1 van 3

Hidden
Wat is uw postcode?