Ontstoppingsbedrijf in Landsmeer

Heb je last van een verstopte afvoer, gootsteen of toilet in de omgeving van Landsmeer? Dan ben je bij Michel Doorn aan het juiste adres! Met meer dan 25 jaar ervaring in het vak en gecertificeerde monteurs lossen wij 90% van de problemen binnen 30 minuten op. We zijn 24/7 bereikbaar en komen snel op locatie zonder voorrijkosten.

Kiyoh 819 klanten geven ons een
9.5
stars
Michel Doorn bussen

Professionele ontstoppingsdienst voor al je problemen

Michel Doorn biedt een breed scala aan ontstoppingsdiensten aan. We zetten ze even voor je op een rijtje:

  • Verwijdering van verstoppingen: last van een verstopte gootsteen, afvoer, toilet, douche, wasbak, keuken, wasmachine of droger? Geen zorgen, wij helpen je graag om dit probleem snel en effectief te verhelpen.
  • Camera-inspectie: wij inspecteren en diagnosticeren verstoppingen met behulp van camera-inspectie. Zo weten we precies waar het probleem zit en kunnen we het gericht aanpakken.
  • Reparatie en vervanging: is je riool of afvoer beschadigd? Wij zorgen voor reparatie of vervanging, zodat alles weer naar behoren werkt.
  • Preventieve reiniging: voorkom rioolverstoppingen door je riolering preventief te laten reinigen. Zo houd je je afvoersysteem in topconditie.
  • Onderhoud en inspectie: laat je riolering en afvoersysteem regelmatig controleren en onderhouden door onze professionals. Zo voorkom je problemen en verleng je de levensduur van je systeem.

Afvoer van afvalwater en regenwater

Wij zorgen niet alleen voor het ontstoppen van je riolering, maar ook voor het afvoeren van afvalwater en regenwater. Heb je problemen met afvoerputten of regenpijpen? Ook dan staan we voor je klaar om het probleem snel en vakkundig op te lossen.

Voorkom rioolstank en riooloverstort in Landsmeer

Last van een nare rioolstank of overstort? Dat is verleden tijd met Michel Doorn! Onze monteurs zijn gespecialiseerd in het voorkomen en oplossen van dergelijke problemen.

Tevreden klanten geven ons een 9+

Onze klanten zijn zeer tevreden over onze dienstverlening. Met een totaalscore boven de 9 en een aanbevelingspercentage van 97% weet je zeker dat je voor kwaliteit kiest. Bekijk gerust de 700+ beoordelingen die we hebben ontvangen om een goed beeld te krijgen van onze service.

icon

10

stars

Snel en effectief.

Goed en vriendelijk geholpen.

icon

10

stars

Chris heeft de verstopte keukenafoer prima ontstopt en doorgespoten.

Leveren goed werk voor de afgesproken prijs.

icon

10

stars

Goede service en goede communicatie aan de telefoon.

Goed geholpen aan de telefoon en ook het probleem wordt goed verholpen. Zowel buiten met graafwerkzaamheden als binnen. Alles wordt netjes achtergelaten

icon

8

stars

Goede vriendelijke medewerker

Verstopping snel verholpen Er is nog wel een klein beetje lekkage bij de verbindingen van de afvoer. Ik krijg het niet helemaal verholpen

icon

10

stars

Geweldig

Goeie vent, luisterde goed naar wat ik al had gedaan en ging gelijk aan de slag. Probleem was in een half uur opgelost.

icon

10

stars

Enorme verstopping in keukengootsteen snel en adequaat verholpen

Prima werk geleverd. Monteur ging snel en doeltreffend aan het werk. Niks dan lof!

icon

10

stars

Uitstekend volgens afspraak,

Problemen met onze riolering waren groot, water onder het huis,leidingen verschoven, lekkende leidingen enzo, Het voorgestelde plan van Michel Doorn ,hebben ze perfect volgens planning uitgevoerd, bedankt voor het goede vakwerk en goed begrijpbaar advies.

icon

10

stars

Michel werkt hard en zorgt dat het probleem volledig opgelost wordt.

Heel fijn dat Michel dezelfde dag nog tijd had. Het probleem is opgelost!

icon

10

stars

Echt hele nette service!

S’avonds om half 11 gebeld, en om 11 uur stond Jurrian al voor onze deur. Echt een topper deze meneer. Communiceert heel duidelijk en werkt erg snel. Hartelijk dank voor het verhelpen van de verstopping van ons riool!

icon

10

stars

Kundig, flexibel, meedenkend. Vakman!

Michel nam alle tijd om de problemen met afvoer op te lossen. Gestructureerd de situatie na gelopen en opgelost.

icon

10

stars

Goed werk, legt duidelijk uit wat hij doet/ziet, fijne vent!

Goed werk, legt duidelijk uit wat hij doet/ziet, fijne vent! Bel hem de volgende keer zeker weer!

icon

9

stars

Monteur erg bekwaam

Zie hierboven

icon

10

stars

Geweldig

Snel, overzichtelijk, betrokken en meedenken. Dit zijn de woorden die meteen bij me opkomen als ik het bezoek denk.

icon

10

stars

Super

Vriendelijke medewerkers, eerlijk advies en overzichtelijke prijzen.

icon

9

stars

Heel goed werk afgeleverd voor een moeilijke verstopping

Vakkundig heel goed werk m.b.t. de verstopping, in de afvoer van de keuken, wasmachine en badkamer. Alle problemen zijn opgelost. Mijn aanbeveling voor een ieder zou zijn, om gebruik t emaken van uw bedrijf.

Kiyoh 819 klanten geven ons een
9.5
stars

Onze vaste klanten

24/7 bereikbaar voor spoedgevallen

Is er sprake van een noodgeval en heb je snel hulp nodig? Geen zorgen, wij zijn 24/7 bereikbaar en staan direct voor je klaar. Je kunt ons bereiken op telefoonnummer 0228 – 591515. Onze monteurs komen zo snel mogelijk naar je toe om het probleem te verhelpen.

Werkgebied in Landsmeer, Den Ilp en Purmerland

Michel Doorn is werkzaam in Landsmeer en bedient ook omliggende plaatsen zoals Den Ilp en Purmerland. Maar ook locaties zoals Purmerend, Waterland, Amsterdam, Zaanstad en de Beemster  Onze snelle service en lokale aanwezigheid zorgen ervoor dat je niet lang hoeft te wachten op hulp.

Vraag een offerte aan of neem contact op

Wil je meer informatie over onze diensten of ben je benieuwd naar de kosten voor een specifieke klus? Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt ons bellen op 0228 – 591515 of een e-mail sturen naar info@micheldoorn.nl. We helpen je graag verder en voorzien je van een passende offerte.

Een spoedmelding kan uitsluitend telefonisch gedaan worden.

Om uw spoedmelding zo snel mogelijk op te pakken vragen wij u direct telefonisch contact op te nemen. Wij zijn 24/7 bereikbaar en inzetbaar.

Fill 1 Copy 2 Bel: 0228 72 24 03

Vanaf prijs

Standaard tarief €121,00
Spoed toeslag van kracht Ja

Een paar tips:

Icon Close Copy 2 Zorg voor een parkeerplaats Icon Close Copy 2 Zorg dat er voldoende ruimte is Icon Close Copy 2 Maak alle kastjes alvast leeg Icon Close Copy 2 Leg een paar handoeken klaar
Icon Close Copy Icon Close Copy Icon Close Copy
Verstopping melden
Omschrijf het probleem
Contactgegevens
Icon Close

Stap 1 van 3

Hidden
Wat is uw postcode?