Ontstoppingsbedrijf in Landsmeer

Heb je last van een verstopte afvoer, gootsteen of toilet in de omgeving van Landsmeer? Dan ben je bij Michel Doorn aan het juiste adres! Met meer dan 25 jaar ervaring in het vak en gecertificeerde monteurs lossen wij 90% van de problemen binnen 30 minuten op. We zijn 24/7 bereikbaar en komen snel op locatie zonder voorrijkosten.

Kiyoh 872 klanten geven ons een
9.5
stars
Michel Doorn bussen

Professionele ontstoppingsdienst voor al je problemen

Michel Doorn biedt een breed scala aan ontstoppingsdiensten aan. We zetten ze even voor je op een rijtje:

  • Verwijdering van verstoppingen: last van een verstopte gootsteen, afvoer, toilet, douche, wasbak, keuken, wasmachine of droger? Geen zorgen, wij helpen je graag om dit probleem snel en effectief te verhelpen.
  • Camera-inspectie: wij inspecteren en diagnosticeren verstoppingen met behulp van camera-inspectie. Zo weten we precies waar het probleem zit en kunnen we het gericht aanpakken.
  • Reparatie en vervanging: is je riool of afvoer beschadigd? Wij zorgen voor reparatie of vervanging, zodat alles weer naar behoren werkt.
  • Preventieve reiniging: voorkom rioolverstoppingen door je riolering preventief te laten reinigen. Zo houd je je afvoersysteem in topconditie.
  • Onderhoud en inspectie: laat je riolering en afvoersysteem regelmatig controleren en onderhouden door onze professionals. Zo voorkom je problemen en verleng je de levensduur van je systeem.

Afvoer van afvalwater en regenwater

Wij zorgen niet alleen voor het ontstoppen van je riolering, maar ook voor het afvoeren van afvalwater en regenwater. Heb je problemen met afvoerputten of regenpijpen? Ook dan staan we voor je klaar om het probleem snel en vakkundig op te lossen.

Voorkom rioolstank en riooloverstort in Landsmeer

Last van een nare rioolstank of overstort? Dat is verleden tijd met Michel Doorn! Onze monteurs zijn gespecialiseerd in het voorkomen en oplossen van dergelijke problemen.

Tevreden klanten geven ons een 9+

Onze klanten zijn zeer tevreden over onze dienstverlening. Met een totaalscore boven de 9 en een aanbevelingspercentage van 97% weet je zeker dat je voor kwaliteit kiest. Bekijk gerust de 700+ beoordelingen die we hebben ontvangen om een goed beeld te krijgen van onze service.

icon

10

stars

Geweldig

Zo blij en een geweldige service

icon

10

stars

Zeer positief

De monteur kwam op tijd, was vriendelijk en zeer kundig. Hij legde alles heel goed uit en gaf veel waardevolle tips. En verhielp in een iir tijd de verstopping. Het geld absoluut waard.

icon

9

stars

Goede service, komt afspraken na

Aardige medewerker, legt alles goed uit, laat meekijken met camera. Probleem goed opgelost. Wel behoorlijke kosten.

icon

10

stars

topbedrijf

Accuraat, netjes en verstand van zaken

icon

10

stars

Keurig netjes gedaan.

Prima doorgespoten en voor het eerst iemand, die ook met een camera in het riool kijkt.

icon

10

stars

Erg tevreden

Had voor woensdag een afspraak maar werd dinsdag gebeld dat er een uitvaller was en het eerder kon. Binnen een uur stonden ze op de stoep en met een half uur was de verstopping verholpen. Erg vriendelijk en professioneel geholpen.

icon

10

stars

Prima

Prima geholpen zeer tevreden

icon

10

stars

Top

Duidelijke uitleg van het probleem. Kwam door kalkafzetting. Advies om buis te vervangen om zo dubbele kosten te vermijden. Met probleem niet blij, maar wel met dit bedrijf!

icon

10

stars

Uitstekend

Top bedrijf snel geholpen! Ondanks dat ze een bom volle planning hadden.

icon

9

stars

Prima

Goed contact, klantgericht. Duidelijk en behulpzaam. Verstopping snel.opgelost. Het enige dat jammer was dat her zo druk is, dat het zo druk is, dat ik de reparatie aan de rioolbuis door een ander bedrijf mort laten doen.

icon

10

stars

Snel en goed geregeld!

Martin belde keurig zoals vtv afgesproken over de exacte aankomsttijd, had goede kennis van zaken en loste t probleem snel op! Vervolgens dacht hij met behulp van de camera inspectie nog goed mee zodat t probleem ook in de toekomst niet terug zou keren. Vakman!

icon

10

stars

Veilig, netjes en prettig.

Het toilet wilde niet meer doorspoelen, gelukkig kon een van de mannen van Michel Doorn snel langs komen voor een camera inspectie. Al snel bleek dat er een stuk buis van de riolering was verdwenen waardoor de fundering vol zat met rioolwater. Ik was helemaal in paniek maar gelukkig was de oplossing dicht bij. Al snel kon er een afspraak gemaakt worden om de fundering leeg te pompen. Vanmorgen stonden Marvin en Sebas al voor de deur en zij konden snel aan de slag. Zij konden mij duidelijk en netjes uitleggen waar het aan lag en wat zij precies deden. Het was niet alleen leerzaam maar ook nog eens gezellig. Mijn dochter van 3 vond de vrachtwagens super interessant en mocht ook alles bekijken. Dit heeft haar dag echt helemaal gemaakt. Ik wil de mannen en vrouwen van Michel Doorn nogmaals allemaal bedanken voor de goede service en de flexibiliteit. Alleen bedrijven met een groot hart voor hun werk kunnen zo handelen. Heel erg bedankt.

icon

8

stars

Snel en goed

Snel en goed

icon

10

stars

Vlotte service met goed advies

Verstopping gehad in de leiding achter mijn gootsteen. Gebeld. Direct afsraak gemaakt. Monteur komt optijd en ging direct aan het werk. Na de verstopping opgelost te hebben laat hij keurig de boel schoon achter. Top service

icon

10

stars

Super ervaring

Belde op maandag ochtend voor verstopping. Afspraak voor donderdag gemaakt. Werd ik een uurtje later gebeld, we hebben ook nu tijd want er is een afspraak afgezegd. Helemaal top al. De persoon die langs kwam was ook zeer bekwaam. Verstopping snel opgelost. Ook nog heel veel adviezen gekregen om het te voorkomen. Hij vond het ook zeer vervelend dat hij wat viezigheid op de vloer had gemaakt. Moest hem echt overtuigen dat ik het zelf wel even zou schoonmaken. Goede service en ervaring, 5 sterren zeker verdiend

Kiyoh 872 klanten geven ons een
9.5
stars

Onze vaste klanten

24/7 bereikbaar voor spoedgevallen

Is er sprake van een noodgeval en heb je snel hulp nodig? Geen zorgen, wij zijn 24/7 bereikbaar en staan direct voor je klaar. Je kunt ons bereiken op telefoonnummer 0228 – 591515. Onze monteurs komen zo snel mogelijk naar je toe om het probleem te verhelpen.

Werkgebied in Landsmeer, Den Ilp en Purmerland

Michel Doorn is werkzaam in Landsmeer en bedient ook omliggende plaatsen zoals Den Ilp en Purmerland. Maar ook locaties zoals Purmerend, Waterland, Amsterdam, Zaanstad en de Beemster  Onze snelle service en lokale aanwezigheid zorgen ervoor dat je niet lang hoeft te wachten op hulp.

Vraag een offerte aan of neem contact op

Wil je meer informatie over onze diensten of ben je benieuwd naar de kosten voor een specifieke klus? Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt ons bellen op 0228 – 591515 of een e-mail sturen naar info@micheldoorn.nl. We helpen je graag verder en voorzien je van een passende offerte.

Een spoedmelding kan uitsluitend telefonisch gedaan worden.

Om uw spoedmelding zo snel mogelijk op te pakken vragen wij u direct telefonisch contact op te nemen. Wij zijn 24/7 bereikbaar en inzetbaar.

Fill 1 Copy 2 Bel: 0228 72 24 03

Vanaf prijs

Standaard tarief €125,00
Spoed toeslag van kracht Ja

Een paar tips:

Icon Close Copy 2 Zorg voor een parkeerplaats Icon Close Copy 2 Zorg dat er voldoende ruimte is Icon Close Copy 2 Maak alle kastjes alvast leeg Icon Close Copy 2 Leg een paar handoeken klaar
Icon Close Copy Icon Close Copy Icon Close Copy
Verstopping melden
Omschrijf het probleem
Contactgegevens
Icon Close

Stap 1 van 3

Hidden
Wat is uw postcode?