Afvoer verstopt

De afvoer kan op veel verschillende plekken verstopt raken. Waar de verstopping ook voorkomt, het is een vervelend probleem waar u zo snel mogelijk vanaf wilt. Is uw afvoer verstopt? Schakel dan een professioneel ontstoppingsbedrijf in. Onze specialisten hebben de kennis en expertise in huis om u snel van uw probleem af te helpen. Ook voor andere verstoppingen van uw riolering kunt u terecht bij Michel Doorn Rioolservice BV.

Kiyoh 819 klanten geven ons een
9.5
stars
Ontstoppingsbedrijf Michel Doorn: ontstoppers poseren voor Michel Doorn busjes
24 uur p/dag, 7 dagen p/week
Michel Doorn bus icoon
Snel, veilig en hygiënisch
Prijs
Geen voorrijkosten
Locatie
Noord-Holland en Flevoland

Waar kan een afvoer verstopt raken?

Verstopping kan op veel verschillende plaatsen ontstaan, bijvoorbeeld in:

Door een afvoer wordt water naar het riool gesluisd, maar vaak gaan er ook middelen mee die tot verstopping kunnen leiden. Denk bijvoorbeeld aan haar in het doucheputje of etensresten in de gootsteen. Verstoppingen kunnen overal waar een afvoer is ontstaan. Onze monteurs kunnen veel verschillende verstoppingen verhelpen, van verstoppingen van in de kruipruimte tot op zolder. Aarzel dus niet om bij een verstopping contact met ons op te nemen.

Afvoer verstopt? Dit zijn de oorzaken

Een verstopping ontstaat vaak wanneer er te veel harde of vaste deeltjes met het water worden meegespoeld. Dat kunnen etensresten zijn in het geval van een gootsteen, maar ook haren of te veel toiletpapier. Wanneer er eenmaal een deeltje blijft hangen zal zich vuil ophopen, wat op den duur tot een verstopping kan leiden. Ook zeepresten kunnen op die manier voor een verstopping zorgen. Wanneer er steeds meer doorgespoelde zeep aan de binnenkant van de leiding blijft kleven slibt deze op den duur dicht.

Zelf de verstopping verhelpen

Het is in de regel niet verstandig om zelf te proberen de verstopping te verhelpen. Hiervoor heeft vrijwel niemand de juiste apparatuur in huis. Wanneer u zelf aan de slag gaat om de ontstopping te verhelpen kan het voorkomen dat u het leidingwerk of de afvoer zelf beschadigt. Dan heeft u er meteen een tweede probleem bij. Ook komt het vaak voor dat een verstopping op die manier deels wordt verholpen, waardoor de problemen even opgelost lijken. Een korte tijd later zal de verstopping echter weer de kop opsteken. Is uw afvoer verstopt? Schakel dan altijd een specialist in.

Nooit meer de afvoer verstopt

Het zelf voorkomen van verstoppingen is, tot op zekere hoogte, wel goed mogelijk. Zorg er bijvoorbeeld voor dat er zo weinig mogelijk etensrestjes door de gootsteen spoelen. Dat kan met een zeefje boven de afvoer. Dat zeefje vangt vaste deeltjes op, zodat u het weg kunt gooien. Ook in de douche helpt het om haar op te vangen en weg te gooien in plaats van het door het putje te laten spoelen. Zorg er daarnaast voor dat u nooit afval of een overdaad aan toiletpapier door de WC spoelt. Spoel ook nooit vochtige doekjes door het toilet. Dit is de meest voorkomende oorzaak van een WC-verstopping. Raakt een afvoer verstopt, dan kan een professioneel bedrijf dit gelukkig snel verhelpen.

Wij verhelpen elke verstopping

Onze monteurs hebben de juiste apparatuur in huis om elke verstopping in de afvoer grondig te verhelpen. Dat doen ze bijvoorbeeld door de leiding volledig schoon te spuiten. Het komt voor dat een verstopping ernstig is, en dit doorspoelen niet voldoende is. In dat geval gaat de monteur met freesapparatuur aan de slag. Het lukt ons om 90% van de verstoppingen binnen een half uur op te lossen. Wilt u een afspraak maken? Bel ons dan op het onderstaande nummer en wij komen zo snel mogelijk bij u langs. U kunt ons 24 uur per dag bereiken.

Wat klanten over ons zeggen

icon

10

stars

Snel en effectief.

Goed en vriendelijk geholpen.

icon

10

stars

Chris heeft de verstopte keukenafoer prima ontstopt en doorgespoten.

Leveren goed werk voor de afgesproken prijs.

icon

10

stars

Goede service en goede communicatie aan de telefoon.

Goed geholpen aan de telefoon en ook het probleem wordt goed verholpen. Zowel buiten met graafwerkzaamheden als binnen. Alles wordt netjes achtergelaten

icon

8

stars

Goede vriendelijke medewerker

Verstopping snel verholpen Er is nog wel een klein beetje lekkage bij de verbindingen van de afvoer. Ik krijg het niet helemaal verholpen

icon

10

stars

Geweldig

Goeie vent, luisterde goed naar wat ik al had gedaan en ging gelijk aan de slag. Probleem was in een half uur opgelost.

icon

10

stars

Enorme verstopping in keukengootsteen snel en adequaat verholpen

Prima werk geleverd. Monteur ging snel en doeltreffend aan het werk. Niks dan lof!

icon

10

stars

Uitstekend volgens afspraak,

Problemen met onze riolering waren groot, water onder het huis,leidingen verschoven, lekkende leidingen enzo, Het voorgestelde plan van Michel Doorn ,hebben ze perfect volgens planning uitgevoerd, bedankt voor het goede vakwerk en goed begrijpbaar advies.

icon

10

stars

Michel werkt hard en zorgt dat het probleem volledig opgelost wordt.

Heel fijn dat Michel dezelfde dag nog tijd had. Het probleem is opgelost!

icon

10

stars

Echt hele nette service!

S’avonds om half 11 gebeld, en om 11 uur stond Jurrian al voor onze deur. Echt een topper deze meneer. Communiceert heel duidelijk en werkt erg snel. Hartelijk dank voor het verhelpen van de verstopping van ons riool!

icon

10

stars

Kundig, flexibel, meedenkend. Vakman!

Michel nam alle tijd om de problemen met afvoer op te lossen. Gestructureerd de situatie na gelopen en opgelost.

icon

10

stars

Goed werk, legt duidelijk uit wat hij doet/ziet, fijne vent!

Goed werk, legt duidelijk uit wat hij doet/ziet, fijne vent! Bel hem de volgende keer zeker weer!

icon

9

stars

Monteur erg bekwaam

Zie hierboven

icon

10

stars

Geweldig

Snel, overzichtelijk, betrokken en meedenken. Dit zijn de woorden die meteen bij me opkomen als ik het bezoek denk.

icon

10

stars

Super

Vriendelijke medewerkers, eerlijk advies en overzichtelijke prijzen.

icon

9

stars

Heel goed werk afgeleverd voor een moeilijke verstopping

Vakkundig heel goed werk m.b.t. de verstopping, in de afvoer van de keuken, wasmachine en badkamer. Alle problemen zijn opgelost. Mijn aanbeveling voor een ieder zou zijn, om gebruik t emaken van uw bedrijf.

Kiyoh 819 klanten geven ons een
9.5
stars

Over Michel Doorn

Dit zijn wij: trots & bevlogen

Wij ontzorgen al meer dan 30 jaar onze klanten in Noord-Holland en Flevoland. Belangrijk werk? Absoluut! Ons team bestaat uit vakkundige monteurs: we zijn handige oplossers, we denken in mogelijkheden en zijn pas voldaan als de klus is geklaard. Meer weten over ons werk?

Over ons

Icon Wide Check Ruim 30 jaar ervaring

Icon Wide Check +180.000 succesvolle ontstoppingen

Icon Wide Check 26 bevlogen medewerkers

Icon Wide Check 24 uur per dag 7 dagen per week

Hoe kunnen we u helpen?

Wilt u een melding maken of heeft u een vraag voor ons? Wees niet bang om contact met ons op te nemen. Wij staan 24/7 voor u klaar!

Een spoedmelding kan uitsluitend telefonisch gedaan worden.

Om uw spoedmelding zo snel mogelijk op te pakken vragen wij u direct telefonisch contact op te nemen. Wij zijn 24/7 bereikbaar en inzetbaar.

Fill 1 Copy 2 Bel: 0228 72 24 03

Vanaf prijs

Standaard tarief €121,00
Spoed toeslag van kracht Ja

Een paar tips:

Icon Close Copy 2 Zorg voor een parkeerplaats Icon Close Copy 2 Zorg dat er voldoende ruimte is Icon Close Copy 2 Maak alle kastjes alvast leeg Icon Close Copy 2 Leg een paar handoeken klaar
Icon Close Copy Icon Close Copy Icon Close Copy
Verstopping melden
Omschrijf het probleem
Contactgegevens
Icon Close

Stap 1 van 3

Hidden
Wat is uw postcode?