Gootsteen verstopt

Een verstopping in de keuken wordt vaak veroorzaakt door vet en zeepresten die achterblijven in de afvoer. Vaak gaat een verstopte keukenafvoer gepaard met pruttelende geluiden en stank. Het ontstoppen van zo’n afvoer is voor onze monteurs dagelijks werk. Wij verhelpen de klachten snel en vakkundig, zodat alles weer werkt als vanouds.

Kiyoh 910 klanten geven ons een
9.5
stars

Gootsteen ontstoppen

Het is vervelend wanneer uw gootsteen verstopt raakt. Het water spoelt niet meer goed door en blijft lang in de wasbak staan. Sommige mensen proberen eerst de gootsteen zelf te ontstoppen, maar in veel gevallen lukt dat niet; er is een professional nodig. Door een ontstoppingsbedrijf in te schakelen voorkomt u dat u schade aan de afvoer veroorzaakt. De verstopping wordt snel en kundig verholpen. Ook zal de verstopping na het ontstoppen door professionals niet snel terugkomen. Michel Doorn Rioolservice BV staat voor u klaar.

Gootsteen verstopt: de oorzaken

Een verstopping van de gootsteen kan verschillende oorzaken hebben. Tijdens gebruik van de keuken zullen etensresten, haren of andere deeltjes worden doorgespoeld, die zich vervolgens op de bodem van de afvoer ophopen. Ook zeepresten, bijvoorbeeld van het afwasmiddel, kunnen op den duur een verstopping veroorzaken. Wanneer afvalresten, zeep of haren zich eenmaal ophopen, zal vuil steeds verder aanhechten. Op den duur begint u te merken dat de gootsteen verstopt raakt; het water blijft langer in uw wasbak staan. De keukenafvoer ontstoppen is dan de enige mogelijkheid om van de verstopping af te komen.

Zelf de gootsteen ontstoppen

In sommige gevallen kunt u proberen de wasbak zelf te ontstoppen. Spoelen met warm water en soda kan de problemen soms (tijdelijk) wegnemen. Vaak nemen de symptomen echter tijdelijk af, de oorzaak van de verstopping blijft vaak aanwezig. Het zelf ontstoppen van de gootsteen kan ervoor zorgen dat het water weer een tijdje doorstroomt, maar voor u het weet keert de verstopping terug en bent u terug bij af. Een professioneel ontstoppingsbedrijf weet bij elke soort verstopping raad. De grondige aanpak zorgt ervoor dat de ontstopping écht weg is. De gootsteen laten ontstoppen is dus een oplossing voor de lange termijn. Een zeefje in het afvoerputje kan toekomstige verstoppingen voorkomen. Dit vangt grote deeltjes op en voorkomt dat die zich in de afvoer ophopen. Het periodiek spoelen van de keukenafvoer met soda en warm water draagt ook bij aan het schoon blijven van het riool. Beter voorkomen dan genezen.

Uw gootsteen ontstoppen met de juiste apparatuur

Een professioneel ontstoppingsbedrijf onderscheidt zich door specialistische kennis en de juiste apparatuur om uw gootsteen te ontstoppen. Onze monteurs kunnen de gootsteen ontstoppen door de verstopte leiding schoon te spuiten. Is de verstopping ernstiger, of bevindt deze zich in het leidingwerk direct onder de keuken, dan gebruikt de monteur freesapparatuur om het probleem te verhelpen. Op deze manier kunnen we zelfs de meest verstopte gootsteen ontstoppen.

Laat onze professionals uw gootsteen ontstoppen

Het ontstoppen van de gootsteen of keukenafvoer is voor onze monteurs dagelijks werk. In 90% van de gevallen lukt het de monteur om de verstopping binnen 30 minuten te verhelpen. Op die manier kunt u snel weer volledig en zonder problemen gebruik maken van uw gootsteen. Onze monteurs zijn snel op locatie en rekenen geen voorrijkosten. Bel ons voor het maken van een afspraak. Wij zijn 24/7 bereikbaar.

 

Wat klanten over ons zeggen

icon

10

stars

Geweldig

Prima gegaan. Aardige meneer, ruimde alles weer netjes op. Gaf goede uitleg.

icon

9

stars

Snelle hulp en vriendelijk

Snel geboden hulp, vriendelijk - wel best prijzig

icon

8

stars

Top

Dezelfde dag is ons probleem verholpen met vakkundige mensen.

icon

10

stars

Kundig beleeft en betrouwbaar

Ķundig beleeft en betroubaar

icon

10

stars

Duidelijk, vrindelijk en professioneel. Snel opgelost.

Bedankt. Kris was super!

icon

10

stars

Snelle en uitstekende service!

Prettig contact, afspraak was snel gemaakt en een supervriendelijke en vakkundige medewerker. Er werd oplossingsgericht meegedacht en we kwamen niet voor onverwachte kosten te staan.

icon

10

stars

Snelle en goede service

Snelle en goede service

icon

10

stars

Fantastische service!

Michel Doorn Rioolservice redde de dag! Vakman Chris kwam snel langs, detecteerde de bron via rookdetectie en loste het probleem ter plekke op. Super service!

icon

9

stars

Opgelost

Aardige monteur. Probleem verholpen. Duidelijke uitleg van het probleem en uitleg hoe het in de toekomst waarschijnlijk te kunnen voorkomen.

icon

10

stars

Topbedrijf

De schrik van elke huiseigenaar, een verstopping in het weekend en ook nog Pinksteren. Slechts een belletje en de monteur kwam op afgesproken tijd langs. Snel en efficiënt handelend. Binnen het afgesproken weekend tarief gebleven. Subliem.

icon

10

stars

Prima service !

Zeer net en correct bedrijf. Verstopping snel en goed verholpen. Fijn dat ze zo dicht in de buurt zitten. Je kan er ook je camper gaan wegen.

icon

8

stars

Prima

Geen flauwekul bedrijf ,doen wat ze beloven ,in mijn geval ,controle / onderzoek hemelwater afvoer. Pro gereedschap!.

icon

10

stars

Super Service

Precies op tijd volgens afspraak. Werd professioneel geholpen door een vriendelijke en zeer vakkundige monteur. Prijs zeer redelijk. Michel Doorn is een bedrijf om in je "contacten" op te nemen, dan hoef je nooit meer te zoeken!

icon

10

stars

Top

Snel en echt top geholpen. Was in het weekend. De monteur probeerde mij eerst telefonisch te helpen. Toen dat niet lukte, was hij er op exact het afgesproken tijdstip. Van te voren ook duidelijk gemaakt wat de weekend tarieven zijn. Tijdens het oplossen van mijn verstopping, werkte hij snel om mij niet op extra hoge kosten te brengen.

icon

10

stars

Snelle en goede service

Uiteraard hoop je dit soort bedrijven nooit nodig te hebben, maar als dat dan toch moet is Michel Doorn echt een aanrader. Vriendelijk en kundig personeel.

Kiyoh 910 klanten geven ons een
9.5
stars

Over Michel Doorn

Dit zijn wij: trots & bevlogen

Wij ontzorgen al meer dan 30 jaar onze klanten in Noord-Holland en Flevoland. Belangrijk werk? Absoluut! Ons team bestaat uit vakkundige monteurs: we zijn handige oplossers, we denken in mogelijkheden en zijn pas voldaan als de klus is geklaard. Meer weten over ons werk?

Over ons

Icon Wide Check Ruim 30 jaar ervaring

Icon Wide Check +180.000 succesvolle ontstoppingen

Icon Wide Check 26 bevlogen medewerkers

Icon Wide Check 24 uur per dag 7 dagen per week

Een spoedmelding kan uitsluitend telefonisch gedaan worden.

Om uw spoedmelding zo snel mogelijk op te pakken vragen wij u direct telefonisch contact op te nemen. Wij zijn 24/7 bereikbaar en inzetbaar.

Fill 1 Copy 2 Bel: 0228 72 24 03

Vanaf prijs

Standaard tarief €125,00
Spoed toeslag van kracht Ja

Een paar tips:

Icon Close Copy 2 Zorg voor een parkeerplaats Icon Close Copy 2 Zorg dat er voldoende ruimte is Icon Close Copy 2 Maak alle kastjes alvast leeg Icon Close Copy 2 Leg een paar handoeken klaar
Icon Close Copy Icon Close Copy Icon Close Copy
Verstopping melden
Omschrijf het probleem
Contactgegevens
Icon Close

Stap 1 van 3

Hidden
Wat is uw postcode?