Gootsteen verstopt

Een verstopping in de keuken wordt vaak veroorzaakt door vet en zeepresten die achterblijven in de afvoer. Vaak gaat een verstopte keukenafvoer gepaard met pruttelende geluiden en stank. Het ontstoppen van zo’n afvoer is voor onze monteurs dagelijks werk. Wij verhelpen de klachten snel en vakkundig, zodat alles weer werkt als vanouds.

Kiyoh 872 klanten geven ons een
9.5
stars

Gootsteen ontstoppen

Het is vervelend wanneer uw gootsteen verstopt raakt. Het water spoelt niet meer goed door en blijft lang in de wasbak staan. Sommige mensen proberen eerst de gootsteen zelf te ontstoppen, maar in veel gevallen lukt dat niet; er is een professional nodig. Door een ontstoppingsbedrijf in te schakelen voorkomt u dat u schade aan de afvoer veroorzaakt. De verstopping wordt snel en kundig verholpen. Ook zal de verstopping na het ontstoppen door professionals niet snel terugkomen. Michel Doorn Rioolservice BV staat voor u klaar.

Gootsteen verstopt: de oorzaken

Een verstopping van de gootsteen kan verschillende oorzaken hebben. Tijdens gebruik van de keuken zullen etensresten, haren of andere deeltjes worden doorgespoeld, die zich vervolgens op de bodem van de afvoer ophopen. Ook zeepresten, bijvoorbeeld van het afwasmiddel, kunnen op den duur een verstopping veroorzaken. Wanneer afvalresten, zeep of haren zich eenmaal ophopen, zal vuil steeds verder aanhechten. Op den duur begint u te merken dat de gootsteen verstopt raakt; het water blijft langer in uw wasbak staan. De keukenafvoer ontstoppen is dan de enige mogelijkheid om van de verstopping af te komen.

Zelf de gootsteen ontstoppen

In sommige gevallen kunt u proberen de wasbak zelf te ontstoppen. Spoelen met warm water en soda kan de problemen soms (tijdelijk) wegnemen. Vaak nemen de symptomen echter tijdelijk af, de oorzaak van de verstopping blijft vaak aanwezig. Het zelf ontstoppen van de gootsteen kan ervoor zorgen dat het water weer een tijdje doorstroomt, maar voor u het weet keert de verstopping terug en bent u terug bij af. Een professioneel ontstoppingsbedrijf weet bij elke soort verstopping raad. De grondige aanpak zorgt ervoor dat de ontstopping écht weg is. De gootsteen laten ontstoppen is dus een oplossing voor de lange termijn. Een zeefje in het afvoerputje kan toekomstige verstoppingen voorkomen. Dit vangt grote deeltjes op en voorkomt dat die zich in de afvoer ophopen. Het periodiek spoelen van de keukenafvoer met soda en warm water draagt ook bij aan het schoon blijven van het riool. Beter voorkomen dan genezen.

Uw gootsteen ontstoppen met de juiste apparatuur

Een professioneel ontstoppingsbedrijf onderscheidt zich door specialistische kennis en de juiste apparatuur om uw gootsteen te ontstoppen. Onze monteurs kunnen de gootsteen ontstoppen door de verstopte leiding schoon te spuiten. Is de verstopping ernstiger, of bevindt deze zich in het leidingwerk direct onder de keuken, dan gebruikt de monteur freesapparatuur om het probleem te verhelpen. Op deze manier kunnen we zelfs de meest verstopte gootsteen ontstoppen.

Laat onze professionals uw gootsteen ontstoppen

Het ontstoppen van de gootsteen of keukenafvoer is voor onze monteurs dagelijks werk. In 90% van de gevallen lukt het de monteur om de verstopping binnen 30 minuten te verhelpen. Op die manier kunt u snel weer volledig en zonder problemen gebruik maken van uw gootsteen. Onze monteurs zijn snel op locatie en rekenen geen voorrijkosten. Bel ons voor het maken van een afspraak. Wij zijn 24/7 bereikbaar.

 

Wat klanten over ons zeggen

icon

10

stars

Geweldig

Zo blij en een geweldige service

icon

10

stars

Zeer positief

De monteur kwam op tijd, was vriendelijk en zeer kundig. Hij legde alles heel goed uit en gaf veel waardevolle tips. En verhielp in een iir tijd de verstopping. Het geld absoluut waard.

icon

9

stars

Goede service, komt afspraken na

Aardige medewerker, legt alles goed uit, laat meekijken met camera. Probleem goed opgelost. Wel behoorlijke kosten.

icon

10

stars

topbedrijf

Accuraat, netjes en verstand van zaken

icon

10

stars

Keurig netjes gedaan.

Prima doorgespoten en voor het eerst iemand, die ook met een camera in het riool kijkt.

icon

10

stars

Erg tevreden

Had voor woensdag een afspraak maar werd dinsdag gebeld dat er een uitvaller was en het eerder kon. Binnen een uur stonden ze op de stoep en met een half uur was de verstopping verholpen. Erg vriendelijk en professioneel geholpen.

icon

10

stars

Prima

Prima geholpen zeer tevreden

icon

10

stars

Top

Duidelijke uitleg van het probleem. Kwam door kalkafzetting. Advies om buis te vervangen om zo dubbele kosten te vermijden. Met probleem niet blij, maar wel met dit bedrijf!

icon

10

stars

Uitstekend

Top bedrijf snel geholpen! Ondanks dat ze een bom volle planning hadden.

icon

9

stars

Prima

Goed contact, klantgericht. Duidelijk en behulpzaam. Verstopping snel.opgelost. Het enige dat jammer was dat her zo druk is, dat het zo druk is, dat ik de reparatie aan de rioolbuis door een ander bedrijf mort laten doen.

icon

10

stars

Snel en goed geregeld!

Martin belde keurig zoals vtv afgesproken over de exacte aankomsttijd, had goede kennis van zaken en loste t probleem snel op! Vervolgens dacht hij met behulp van de camera inspectie nog goed mee zodat t probleem ook in de toekomst niet terug zou keren. Vakman!

icon

10

stars

Veilig, netjes en prettig.

Het toilet wilde niet meer doorspoelen, gelukkig kon een van de mannen van Michel Doorn snel langs komen voor een camera inspectie. Al snel bleek dat er een stuk buis van de riolering was verdwenen waardoor de fundering vol zat met rioolwater. Ik was helemaal in paniek maar gelukkig was de oplossing dicht bij. Al snel kon er een afspraak gemaakt worden om de fundering leeg te pompen. Vanmorgen stonden Marvin en Sebas al voor de deur en zij konden snel aan de slag. Zij konden mij duidelijk en netjes uitleggen waar het aan lag en wat zij precies deden. Het was niet alleen leerzaam maar ook nog eens gezellig. Mijn dochter van 3 vond de vrachtwagens super interessant en mocht ook alles bekijken. Dit heeft haar dag echt helemaal gemaakt. Ik wil de mannen en vrouwen van Michel Doorn nogmaals allemaal bedanken voor de goede service en de flexibiliteit. Alleen bedrijven met een groot hart voor hun werk kunnen zo handelen. Heel erg bedankt.

icon

8

stars

Snel en goed

Snel en goed

icon

10

stars

Vlotte service met goed advies

Verstopping gehad in de leiding achter mijn gootsteen. Gebeld. Direct afsraak gemaakt. Monteur komt optijd en ging direct aan het werk. Na de verstopping opgelost te hebben laat hij keurig de boel schoon achter. Top service

icon

10

stars

Super ervaring

Belde op maandag ochtend voor verstopping. Afspraak voor donderdag gemaakt. Werd ik een uurtje later gebeld, we hebben ook nu tijd want er is een afspraak afgezegd. Helemaal top al. De persoon die langs kwam was ook zeer bekwaam. Verstopping snel opgelost. Ook nog heel veel adviezen gekregen om het te voorkomen. Hij vond het ook zeer vervelend dat hij wat viezigheid op de vloer had gemaakt. Moest hem echt overtuigen dat ik het zelf wel even zou schoonmaken. Goede service en ervaring, 5 sterren zeker verdiend

Kiyoh 872 klanten geven ons een
9.5
stars

Over Michel Doorn

Dit zijn wij: trots & bevlogen

Wij ontzorgen al meer dan 30 jaar onze klanten in Noord-Holland en Flevoland. Belangrijk werk? Absoluut! Ons team bestaat uit vakkundige monteurs: we zijn handige oplossers, we denken in mogelijkheden en zijn pas voldaan als de klus is geklaard. Meer weten over ons werk?

Over ons

Icon Wide Check Ruim 30 jaar ervaring

Icon Wide Check +180.000 succesvolle ontstoppingen

Icon Wide Check 26 bevlogen medewerkers

Icon Wide Check 24 uur per dag 7 dagen per week

Een spoedmelding kan uitsluitend telefonisch gedaan worden.

Om uw spoedmelding zo snel mogelijk op te pakken vragen wij u direct telefonisch contact op te nemen. Wij zijn 24/7 bereikbaar en inzetbaar.

Fill 1 Copy 2 Bel: 0228 72 24 03

Vanaf prijs

Standaard tarief €125,00
Spoed toeslag van kracht Ja

Een paar tips:

Icon Close Copy 2 Zorg voor een parkeerplaats Icon Close Copy 2 Zorg dat er voldoende ruimte is Icon Close Copy 2 Maak alle kastjes alvast leeg Icon Close Copy 2 Leg een paar handoeken klaar
Icon Close Copy Icon Close Copy Icon Close Copy
Verstopping melden
Omschrijf het probleem
Contactgegevens
Icon Close

Stap 1 van 3

Hidden
Wat is uw postcode?