Gootsteen verstopt

Een verstopping in de keuken wordt vaak veroorzaakt door vet en zeepresten die achterblijven in de afvoer. Vaak gaat een verstopte keukenafvoer gepaard met pruttelende geluiden en stank. Het ontstoppen van zo’n afvoer is voor onze monteurs dagelijks werk. Wij verhelpen de klachten snel en vakkundig, zodat alles weer werkt als vanouds.

Kiyoh 819 klanten geven ons een
9.5
stars

Gootsteen ontstoppen

Het is vervelend wanneer uw gootsteen verstopt raakt. Het water spoelt niet meer goed door en blijft lang in de wasbak staan. Sommige mensen proberen eerst de gootsteen zelf te ontstoppen, maar in veel gevallen lukt dat niet; er is een professional nodig. Door een ontstoppingsbedrijf in te schakelen voorkomt u dat u schade aan de afvoer veroorzaakt. De verstopping wordt snel en kundig verholpen. Ook zal de verstopping na het ontstoppen door professionals niet snel terugkomen. Michel Doorn Rioolservice BV staat voor u klaar.

Gootsteen verstopt: de oorzaken

Een verstopping van de gootsteen kan verschillende oorzaken hebben. Tijdens gebruik van de keuken zullen etensresten, haren of andere deeltjes worden doorgespoeld, die zich vervolgens op de bodem van de afvoer ophopen. Ook zeepresten, bijvoorbeeld van het afwasmiddel, kunnen op den duur een verstopping veroorzaken. Wanneer afvalresten, zeep of haren zich eenmaal ophopen, zal vuil steeds verder aanhechten. Op den duur begint u te merken dat de gootsteen verstopt raakt; het water blijft langer in uw wasbak staan. De keukenafvoer ontstoppen is dan de enige mogelijkheid om van de verstopping af te komen.

Zelf de gootsteen ontstoppen

In sommige gevallen kunt u proberen de wasbak zelf te ontstoppen. Spoelen met warm water en soda kan de problemen soms (tijdelijk) wegnemen. Vaak nemen de symptomen echter tijdelijk af, de oorzaak van de verstopping blijft vaak aanwezig. Het zelf ontstoppen van de gootsteen kan ervoor zorgen dat het water weer een tijdje doorstroomt, maar voor u het weet keert de verstopping terug en bent u terug bij af. Een professioneel ontstoppingsbedrijf weet bij elke soort verstopping raad. De grondige aanpak zorgt ervoor dat de ontstopping écht weg is. De gootsteen laten ontstoppen is dus een oplossing voor de lange termijn. Een zeefje in het afvoerputje kan toekomstige verstoppingen voorkomen. Dit vangt grote deeltjes op en voorkomt dat die zich in de afvoer ophopen. Het periodiek spoelen van de keukenafvoer met soda en warm water draagt ook bij aan het schoon blijven van het riool. Beter voorkomen dan genezen.

Uw gootsteen ontstoppen met de juiste apparatuur

Een professioneel ontstoppingsbedrijf onderscheidt zich door specialistische kennis en de juiste apparatuur om uw gootsteen te ontstoppen. Onze monteurs kunnen de gootsteen ontstoppen door de verstopte leiding schoon te spuiten. Is de verstopping ernstiger, of bevindt deze zich in het leidingwerk direct onder de keuken, dan gebruikt de monteur freesapparatuur om het probleem te verhelpen. Op deze manier kunnen we zelfs de meest verstopte gootsteen ontstoppen.

Laat onze professionals uw gootsteen ontstoppen

Het ontstoppen van de gootsteen of keukenafvoer is voor onze monteurs dagelijks werk. In 90% van de gevallen lukt het de monteur om de verstopping binnen 30 minuten te verhelpen. Op die manier kunt u snel weer volledig en zonder problemen gebruik maken van uw gootsteen. Onze monteurs zijn snel op locatie en rekenen geen voorrijkosten. Bel ons voor het maken van een afspraak. Wij zijn 24/7 bereikbaar.

 

Wat klanten over ons zeggen

icon

10

stars

Snel en effectief.

Goed en vriendelijk geholpen.

icon

10

stars

Chris heeft de verstopte keukenafoer prima ontstopt en doorgespoten.

Leveren goed werk voor de afgesproken prijs.

icon

10

stars

Goede service en goede communicatie aan de telefoon.

Goed geholpen aan de telefoon en ook het probleem wordt goed verholpen. Zowel buiten met graafwerkzaamheden als binnen. Alles wordt netjes achtergelaten

icon

8

stars

Goede vriendelijke medewerker

Verstopping snel verholpen Er is nog wel een klein beetje lekkage bij de verbindingen van de afvoer. Ik krijg het niet helemaal verholpen

icon

10

stars

Geweldig

Goeie vent, luisterde goed naar wat ik al had gedaan en ging gelijk aan de slag. Probleem was in een half uur opgelost.

icon

10

stars

Enorme verstopping in keukengootsteen snel en adequaat verholpen

Prima werk geleverd. Monteur ging snel en doeltreffend aan het werk. Niks dan lof!

icon

10

stars

Uitstekend volgens afspraak,

Problemen met onze riolering waren groot, water onder het huis,leidingen verschoven, lekkende leidingen enzo, Het voorgestelde plan van Michel Doorn ,hebben ze perfect volgens planning uitgevoerd, bedankt voor het goede vakwerk en goed begrijpbaar advies.

icon

10

stars

Michel werkt hard en zorgt dat het probleem volledig opgelost wordt.

Heel fijn dat Michel dezelfde dag nog tijd had. Het probleem is opgelost!

icon

10

stars

Echt hele nette service!

S’avonds om half 11 gebeld, en om 11 uur stond Jurrian al voor onze deur. Echt een topper deze meneer. Communiceert heel duidelijk en werkt erg snel. Hartelijk dank voor het verhelpen van de verstopping van ons riool!

icon

10

stars

Kundig, flexibel, meedenkend. Vakman!

Michel nam alle tijd om de problemen met afvoer op te lossen. Gestructureerd de situatie na gelopen en opgelost.

icon

10

stars

Goed werk, legt duidelijk uit wat hij doet/ziet, fijne vent!

Goed werk, legt duidelijk uit wat hij doet/ziet, fijne vent! Bel hem de volgende keer zeker weer!

icon

9

stars

Monteur erg bekwaam

Zie hierboven

icon

10

stars

Geweldig

Snel, overzichtelijk, betrokken en meedenken. Dit zijn de woorden die meteen bij me opkomen als ik het bezoek denk.

icon

10

stars

Super

Vriendelijke medewerkers, eerlijk advies en overzichtelijke prijzen.

icon

9

stars

Heel goed werk afgeleverd voor een moeilijke verstopping

Vakkundig heel goed werk m.b.t. de verstopping, in de afvoer van de keuken, wasmachine en badkamer. Alle problemen zijn opgelost. Mijn aanbeveling voor een ieder zou zijn, om gebruik t emaken van uw bedrijf.

Kiyoh 819 klanten geven ons een
9.5
stars

Over Michel Doorn

Dit zijn wij: trots & bevlogen

Wij ontzorgen al meer dan 30 jaar onze klanten in Noord-Holland en Flevoland. Belangrijk werk? Absoluut! Ons team bestaat uit vakkundige monteurs: we zijn handige oplossers, we denken in mogelijkheden en zijn pas voldaan als de klus is geklaard. Meer weten over ons werk?

Over ons

Icon Wide Check Ruim 30 jaar ervaring

Icon Wide Check +180.000 succesvolle ontstoppingen

Icon Wide Check 26 bevlogen medewerkers

Icon Wide Check 24 uur per dag 7 dagen per week

Een spoedmelding kan uitsluitend telefonisch gedaan worden.

Om uw spoedmelding zo snel mogelijk op te pakken vragen wij u direct telefonisch contact op te nemen. Wij zijn 24/7 bereikbaar en inzetbaar.

Fill 1 Copy 2 Bel: 0228 72 24 03

Vanaf prijs

Standaard tarief €121,00
Spoed toeslag van kracht Ja

Een paar tips:

Icon Close Copy 2 Zorg voor een parkeerplaats Icon Close Copy 2 Zorg dat er voldoende ruimte is Icon Close Copy 2 Maak alle kastjes alvast leeg Icon Close Copy 2 Leg een paar handoeken klaar
Icon Close Copy Icon Close Copy Icon Close Copy
Verstopping melden
Omschrijf het probleem
Contactgegevens
Icon Close

Stap 1 van 3

Hidden
Wat is uw postcode?