Ontstoppingsbedrijf in de Beemster

Ben je op zoek naar een ontstoppingsbedrijf in de Beemster? Michel Doorn lost alle verstoppingen op door meer dan 25 jaar ervaring in de Beemster en omstreken. Wij zijn gespecialiseerd in het oplossen van allerlei soorten verstoppingsproblemen, van riolen tot afvoerleidingen, toiletten, douches, wasmachines en meer. Als ervaren ontstoppingsbedrijf bieden wij een uitgebreid scala aan diensten om onze klanten te helpen bij het voorkomen en oplossen van verstoppingsproblemen.

Kiyoh 910 klanten geven ons een
9.5
stars
Michel Doorn bussen

Diensten: geen klus is te groot of te klein

Michel Doorn biedt een breed scala aan ontstoppingsdiensten aan in de Beemster en omstreken. Of het nu gaat om het verwijderen van een verstopping in een riool, afvoerleiding, toilet, douche of wasmachine, het repareren of vervangen van beschadigde riolen en afvoeren, of het voorkomen van toekomstige verstoppingen door preventieve reiniging van de riolering. Bij Michel Doorn ben je aan het juiste adres!

Tevreden klanten zijn onze beste referenties

Met meer dan 25 jaar ervaring zijn wij een betrouwbare partner voor al uw ontstoppingsproblemen. Onze gecertificeerde monteurs hebben de expertise en vaardigheden om zelfs de meest complexe problemen op te lossen. Wij zijn er trots op dat we een hoge klanttevredenheid hebben en dat 97% van onze klanten ons zou aanbevelen.

icon

10

stars

Geweldig

Prima gegaan. Aardige meneer, ruimde alles weer netjes op. Gaf goede uitleg.

icon

9

stars

Snelle hulp en vriendelijk

Snel geboden hulp, vriendelijk - wel best prijzig

icon

8

stars

Top

Dezelfde dag is ons probleem verholpen met vakkundige mensen.

icon

10

stars

Kundig beleeft en betrouwbaar

Ķundig beleeft en betroubaar

icon

10

stars

Duidelijk, vrindelijk en professioneel. Snel opgelost.

Bedankt. Kris was super!

icon

10

stars

Snelle en uitstekende service!

Prettig contact, afspraak was snel gemaakt en een supervriendelijke en vakkundige medewerker. Er werd oplossingsgericht meegedacht en we kwamen niet voor onverwachte kosten te staan.

icon

10

stars

Snelle en goede service

Snelle en goede service

icon

10

stars

Fantastische service!

Michel Doorn Rioolservice redde de dag! Vakman Chris kwam snel langs, detecteerde de bron via rookdetectie en loste het probleem ter plekke op. Super service!

icon

9

stars

Opgelost

Aardige monteur. Probleem verholpen. Duidelijke uitleg van het probleem en uitleg hoe het in de toekomst waarschijnlijk te kunnen voorkomen.

icon

10

stars

Topbedrijf

De schrik van elke huiseigenaar, een verstopping in het weekend en ook nog Pinksteren. Slechts een belletje en de monteur kwam op afgesproken tijd langs. Snel en efficiënt handelend. Binnen het afgesproken weekend tarief gebleven. Subliem.

icon

10

stars

Prima service !

Zeer net en correct bedrijf. Verstopping snel en goed verholpen. Fijn dat ze zo dicht in de buurt zitten. Je kan er ook je camper gaan wegen.

icon

8

stars

Prima

Geen flauwekul bedrijf ,doen wat ze beloven ,in mijn geval ,controle / onderzoek hemelwater afvoer. Pro gereedschap!.

icon

10

stars

Super Service

Precies op tijd volgens afspraak. Werd professioneel geholpen door een vriendelijke en zeer vakkundige monteur. Prijs zeer redelijk. Michel Doorn is een bedrijf om in je "contacten" op te nemen, dan hoef je nooit meer te zoeken!

icon

10

stars

Top

Snel en echt top geholpen. Was in het weekend. De monteur probeerde mij eerst telefonisch te helpen. Toen dat niet lukte, was hij er op exact het afgesproken tijdstip. Van te voren ook duidelijk gemaakt wat de weekend tarieven zijn. Tijdens het oplossen van mijn verstopping, werkte hij snel om mij niet op extra hoge kosten te brengen.

icon

10

stars

Snelle en goede service

Uiteraard hoop je dit soort bedrijven nooit nodig te hebben, maar als dat dan toch moet is Michel Doorn echt een aanrader. Vriendelijk en kundig personeel.

Kiyoh 910 klanten geven ons een
9.5
stars

Onze vaste klanten

Beschikbaarheid: 24/7 hulp bij noodgevallen in de Beemster

Verstoppingsproblemen komen vaak onverwacht en ongelegen. Daarom staat Michel Doorn 24/7 klaar om hulp te bieden bij noodgevallen. Met een snelle responstijd en geen voorrijkosten ben je bij Michel Doorn verzekerd van snelle en betaalbare hulp bij elk verstoppingsprobleem.

De nieuwste technologieën voor effectieve oplossingen

Wij maken gebruik van geavanceerd gereedschap en de nieuwste technieken om onze klanten te helpen bij het oplossen van zelfs de meest hardnekkige verstoppingsproblemen. Onze camera-inspectie-technologie stelt ons in staat om het probleem snel en nauwkeurig te diagnosticeren en een passende oplossing te bieden. Daarnaast maken wij gebruik van de nieuwste methoden om verstoppingen te verwijderen en beschadigde riolen en afvoeren te repareren en vervangen.

Alle locaties in de Beemster en omgeving

Ons werkgebied omvat de Beemster, waaronder Noordbeemster, Middenbeemster, Zuidoostbeemster en Westbeemster. Maar ook in Purmerend, Landsmeer, Koggenland, Wormerland en Waterland. Als uw riool verstopt is in de Beemster of als u problemen heeft met uw afvoer, gootsteen, wc, doucheputje of wasmachine, aarzel dan niet en neem contact met ons op.

Een spoedmelding kan uitsluitend telefonisch gedaan worden.

Om uw spoedmelding zo snel mogelijk op te pakken vragen wij u direct telefonisch contact op te nemen. Wij zijn 24/7 bereikbaar en inzetbaar.

Fill 1 Copy 2 Bel: 0228 72 24 03

Vanaf prijs

Standaard tarief €125,00
Spoed toeslag van kracht Ja

Een paar tips:

Icon Close Copy 2 Zorg voor een parkeerplaats Icon Close Copy 2 Zorg dat er voldoende ruimte is Icon Close Copy 2 Maak alle kastjes alvast leeg Icon Close Copy 2 Leg een paar handoeken klaar
Icon Close Copy Icon Close Copy Icon Close Copy
Verstopping melden
Omschrijf het probleem
Contactgegevens
Icon Close

Stap 1 van 3

Hidden
Wat is uw postcode?