Ontstoppingsbedrijf in de Beemster

Ben je op zoek naar een ontstoppingsbedrijf in de Beemster? Michel Doorn lost alle verstoppingen op door meer dan 25 jaar ervaring in de Beemster en omstreken. Wij zijn gespecialiseerd in het oplossen van allerlei soorten verstoppingsproblemen, van riolen tot afvoerleidingen, toiletten, douches, wasmachines en meer. Als ervaren ontstoppingsbedrijf bieden wij een uitgebreid scala aan diensten om onze klanten te helpen bij het voorkomen en oplossen van verstoppingsproblemen.

Kiyoh 872 klanten geven ons een
9.5
stars
Michel Doorn bussen

Diensten: geen klus is te groot of te klein

Michel Doorn biedt een breed scala aan ontstoppingsdiensten aan in de Beemster en omstreken. Of het nu gaat om het verwijderen van een verstopping in een riool, afvoerleiding, toilet, douche of wasmachine, het repareren of vervangen van beschadigde riolen en afvoeren, of het voorkomen van toekomstige verstoppingen door preventieve reiniging van de riolering. Bij Michel Doorn ben je aan het juiste adres!

Tevreden klanten zijn onze beste referenties

Met meer dan 25 jaar ervaring zijn wij een betrouwbare partner voor al uw ontstoppingsproblemen. Onze gecertificeerde monteurs hebben de expertise en vaardigheden om zelfs de meest complexe problemen op te lossen. Wij zijn er trots op dat we een hoge klanttevredenheid hebben en dat 97% van onze klanten ons zou aanbevelen.

icon

10

stars

Geweldig

Zo blij en een geweldige service

icon

10

stars

Zeer positief

De monteur kwam op tijd, was vriendelijk en zeer kundig. Hij legde alles heel goed uit en gaf veel waardevolle tips. En verhielp in een iir tijd de verstopping. Het geld absoluut waard.

icon

9

stars

Goede service, komt afspraken na

Aardige medewerker, legt alles goed uit, laat meekijken met camera. Probleem goed opgelost. Wel behoorlijke kosten.

icon

10

stars

topbedrijf

Accuraat, netjes en verstand van zaken

icon

10

stars

Keurig netjes gedaan.

Prima doorgespoten en voor het eerst iemand, die ook met een camera in het riool kijkt.

icon

10

stars

Erg tevreden

Had voor woensdag een afspraak maar werd dinsdag gebeld dat er een uitvaller was en het eerder kon. Binnen een uur stonden ze op de stoep en met een half uur was de verstopping verholpen. Erg vriendelijk en professioneel geholpen.

icon

10

stars

Prima

Prima geholpen zeer tevreden

icon

10

stars

Top

Duidelijke uitleg van het probleem. Kwam door kalkafzetting. Advies om buis te vervangen om zo dubbele kosten te vermijden. Met probleem niet blij, maar wel met dit bedrijf!

icon

10

stars

Uitstekend

Top bedrijf snel geholpen! Ondanks dat ze een bom volle planning hadden.

icon

9

stars

Prima

Goed contact, klantgericht. Duidelijk en behulpzaam. Verstopping snel.opgelost. Het enige dat jammer was dat her zo druk is, dat het zo druk is, dat ik de reparatie aan de rioolbuis door een ander bedrijf mort laten doen.

icon

10

stars

Snel en goed geregeld!

Martin belde keurig zoals vtv afgesproken over de exacte aankomsttijd, had goede kennis van zaken en loste t probleem snel op! Vervolgens dacht hij met behulp van de camera inspectie nog goed mee zodat t probleem ook in de toekomst niet terug zou keren. Vakman!

icon

10

stars

Veilig, netjes en prettig.

Het toilet wilde niet meer doorspoelen, gelukkig kon een van de mannen van Michel Doorn snel langs komen voor een camera inspectie. Al snel bleek dat er een stuk buis van de riolering was verdwenen waardoor de fundering vol zat met rioolwater. Ik was helemaal in paniek maar gelukkig was de oplossing dicht bij. Al snel kon er een afspraak gemaakt worden om de fundering leeg te pompen. Vanmorgen stonden Marvin en Sebas al voor de deur en zij konden snel aan de slag. Zij konden mij duidelijk en netjes uitleggen waar het aan lag en wat zij precies deden. Het was niet alleen leerzaam maar ook nog eens gezellig. Mijn dochter van 3 vond de vrachtwagens super interessant en mocht ook alles bekijken. Dit heeft haar dag echt helemaal gemaakt. Ik wil de mannen en vrouwen van Michel Doorn nogmaals allemaal bedanken voor de goede service en de flexibiliteit. Alleen bedrijven met een groot hart voor hun werk kunnen zo handelen. Heel erg bedankt.

icon

8

stars

Snel en goed

Snel en goed

icon

10

stars

Vlotte service met goed advies

Verstopping gehad in de leiding achter mijn gootsteen. Gebeld. Direct afsraak gemaakt. Monteur komt optijd en ging direct aan het werk. Na de verstopping opgelost te hebben laat hij keurig de boel schoon achter. Top service

icon

10

stars

Super ervaring

Belde op maandag ochtend voor verstopping. Afspraak voor donderdag gemaakt. Werd ik een uurtje later gebeld, we hebben ook nu tijd want er is een afspraak afgezegd. Helemaal top al. De persoon die langs kwam was ook zeer bekwaam. Verstopping snel opgelost. Ook nog heel veel adviezen gekregen om het te voorkomen. Hij vond het ook zeer vervelend dat hij wat viezigheid op de vloer had gemaakt. Moest hem echt overtuigen dat ik het zelf wel even zou schoonmaken. Goede service en ervaring, 5 sterren zeker verdiend

Kiyoh 872 klanten geven ons een
9.5
stars

Onze vaste klanten

Beschikbaarheid: 24/7 hulp bij noodgevallen in de Beemster

Verstoppingsproblemen komen vaak onverwacht en ongelegen. Daarom staat Michel Doorn 24/7 klaar om hulp te bieden bij noodgevallen. Met een snelle responstijd en geen voorrijkosten ben je bij Michel Doorn verzekerd van snelle en betaalbare hulp bij elk verstoppingsprobleem.

De nieuwste technologieën voor effectieve oplossingen

Wij maken gebruik van geavanceerd gereedschap en de nieuwste technieken om onze klanten te helpen bij het oplossen van zelfs de meest hardnekkige verstoppingsproblemen. Onze camera-inspectie-technologie stelt ons in staat om het probleem snel en nauwkeurig te diagnosticeren en een passende oplossing te bieden. Daarnaast maken wij gebruik van de nieuwste methoden om verstoppingen te verwijderen en beschadigde riolen en afvoeren te repareren en vervangen.

Alle locaties in de Beemster en omgeving

Ons werkgebied omvat de Beemster, waaronder Noordbeemster, Middenbeemster, Zuidoostbeemster en Westbeemster. Maar ook in Purmerend, Landsmeer, Koggenland, Wormerland en Waterland. Als uw riool verstopt is in de Beemster of als u problemen heeft met uw afvoer, gootsteen, wc, doucheputje of wasmachine, aarzel dan niet en neem contact met ons op.

Een spoedmelding kan uitsluitend telefonisch gedaan worden.

Om uw spoedmelding zo snel mogelijk op te pakken vragen wij u direct telefonisch contact op te nemen. Wij zijn 24/7 bereikbaar en inzetbaar.

Fill 1 Copy 2 Bel: 0228 72 24 03

Vanaf prijs

Standaard tarief €125,00
Spoed toeslag van kracht Ja

Een paar tips:

Icon Close Copy 2 Zorg voor een parkeerplaats Icon Close Copy 2 Zorg dat er voldoende ruimte is Icon Close Copy 2 Maak alle kastjes alvast leeg Icon Close Copy 2 Leg een paar handoeken klaar
Icon Close Copy Icon Close Copy Icon Close Copy
Verstopping melden
Omschrijf het probleem
Contactgegevens
Icon Close

Stap 1 van 3

Hidden
Wat is uw postcode?