Ontstoppingsbedrijf in de Beemster

Ben je op zoek naar een ontstoppingsbedrijf in de Beemster? Michel Doorn lost alle verstoppingen op door meer dan 25 jaar ervaring in de Beemster en omstreken. Wij zijn gespecialiseerd in het oplossen van allerlei soorten verstoppingsproblemen, van riolen tot afvoerleidingen, toiletten, douches, wasmachines en meer. Als ervaren ontstoppingsbedrijf bieden wij een uitgebreid scala aan diensten om onze klanten te helpen bij het voorkomen en oplossen van verstoppingsproblemen.

Kiyoh 819 klanten geven ons een
9.5
stars
Michel Doorn bussen

Diensten: geen klus is te groot of te klein

Michel Doorn biedt een breed scala aan ontstoppingsdiensten aan in de Beemster en omstreken. Of het nu gaat om het verwijderen van een verstopping in een riool, afvoerleiding, toilet, douche of wasmachine, het repareren of vervangen van beschadigde riolen en afvoeren, of het voorkomen van toekomstige verstoppingen door preventieve reiniging van de riolering. Bij Michel Doorn ben je aan het juiste adres!

Tevreden klanten zijn onze beste referenties

Met meer dan 25 jaar ervaring zijn wij een betrouwbare partner voor al uw ontstoppingsproblemen. Onze gecertificeerde monteurs hebben de expertise en vaardigheden om zelfs de meest complexe problemen op te lossen. Wij zijn er trots op dat we een hoge klanttevredenheid hebben en dat 97% van onze klanten ons zou aanbevelen.

icon

10

stars

Snel en effectief.

Goed en vriendelijk geholpen.

icon

10

stars

Chris heeft de verstopte keukenafoer prima ontstopt en doorgespoten.

Leveren goed werk voor de afgesproken prijs.

icon

10

stars

Goede service en goede communicatie aan de telefoon.

Goed geholpen aan de telefoon en ook het probleem wordt goed verholpen. Zowel buiten met graafwerkzaamheden als binnen. Alles wordt netjes achtergelaten

icon

8

stars

Goede vriendelijke medewerker

Verstopping snel verholpen Er is nog wel een klein beetje lekkage bij de verbindingen van de afvoer. Ik krijg het niet helemaal verholpen

icon

10

stars

Geweldig

Goeie vent, luisterde goed naar wat ik al had gedaan en ging gelijk aan de slag. Probleem was in een half uur opgelost.

icon

10

stars

Enorme verstopping in keukengootsteen snel en adequaat verholpen

Prima werk geleverd. Monteur ging snel en doeltreffend aan het werk. Niks dan lof!

icon

10

stars

Uitstekend volgens afspraak,

Problemen met onze riolering waren groot, water onder het huis,leidingen verschoven, lekkende leidingen enzo, Het voorgestelde plan van Michel Doorn ,hebben ze perfect volgens planning uitgevoerd, bedankt voor het goede vakwerk en goed begrijpbaar advies.

icon

10

stars

Michel werkt hard en zorgt dat het probleem volledig opgelost wordt.

Heel fijn dat Michel dezelfde dag nog tijd had. Het probleem is opgelost!

icon

10

stars

Echt hele nette service!

S’avonds om half 11 gebeld, en om 11 uur stond Jurrian al voor onze deur. Echt een topper deze meneer. Communiceert heel duidelijk en werkt erg snel. Hartelijk dank voor het verhelpen van de verstopping van ons riool!

icon

10

stars

Kundig, flexibel, meedenkend. Vakman!

Michel nam alle tijd om de problemen met afvoer op te lossen. Gestructureerd de situatie na gelopen en opgelost.

icon

10

stars

Goed werk, legt duidelijk uit wat hij doet/ziet, fijne vent!

Goed werk, legt duidelijk uit wat hij doet/ziet, fijne vent! Bel hem de volgende keer zeker weer!

icon

9

stars

Monteur erg bekwaam

Zie hierboven

icon

10

stars

Geweldig

Snel, overzichtelijk, betrokken en meedenken. Dit zijn de woorden die meteen bij me opkomen als ik het bezoek denk.

icon

10

stars

Super

Vriendelijke medewerkers, eerlijk advies en overzichtelijke prijzen.

icon

9

stars

Heel goed werk afgeleverd voor een moeilijke verstopping

Vakkundig heel goed werk m.b.t. de verstopping, in de afvoer van de keuken, wasmachine en badkamer. Alle problemen zijn opgelost. Mijn aanbeveling voor een ieder zou zijn, om gebruik t emaken van uw bedrijf.

Kiyoh 819 klanten geven ons een
9.5
stars

Onze vaste klanten

Beschikbaarheid: 24/7 hulp bij noodgevallen in de Beemster

Verstoppingsproblemen komen vaak onverwacht en ongelegen. Daarom staat Michel Doorn 24/7 klaar om hulp te bieden bij noodgevallen. Met een snelle responstijd en geen voorrijkosten ben je bij Michel Doorn verzekerd van snelle en betaalbare hulp bij elk verstoppingsprobleem.

De nieuwste technologieën voor effectieve oplossingen

Wij maken gebruik van geavanceerd gereedschap en de nieuwste technieken om onze klanten te helpen bij het oplossen van zelfs de meest hardnekkige verstoppingsproblemen. Onze camera-inspectie-technologie stelt ons in staat om het probleem snel en nauwkeurig te diagnosticeren en een passende oplossing te bieden. Daarnaast maken wij gebruik van de nieuwste methoden om verstoppingen te verwijderen en beschadigde riolen en afvoeren te repareren en vervangen.

Alle locaties in de Beemster en omgeving

Ons werkgebied omvat de Beemster, waaronder Noordbeemster, Middenbeemster, Zuidoostbeemster en Westbeemster. Maar ook in Purmerend, Landsmeer, Koggenland, Wormerland en Waterland. Als uw riool verstopt is in de Beemster of als u problemen heeft met uw afvoer, gootsteen, wc, doucheputje of wasmachine, aarzel dan niet en neem contact met ons op.

Een spoedmelding kan uitsluitend telefonisch gedaan worden.

Om uw spoedmelding zo snel mogelijk op te pakken vragen wij u direct telefonisch contact op te nemen. Wij zijn 24/7 bereikbaar en inzetbaar.

Fill 1 Copy 2 Bel: 0228 72 24 03

Vanaf prijs

Standaard tarief €121,00
Spoed toeslag van kracht Ja

Een paar tips:

Icon Close Copy 2 Zorg voor een parkeerplaats Icon Close Copy 2 Zorg dat er voldoende ruimte is Icon Close Copy 2 Maak alle kastjes alvast leeg Icon Close Copy 2 Leg een paar handoeken klaar
Icon Close Copy Icon Close Copy Icon Close Copy
Verstopping melden
Omschrijf het probleem
Contactgegevens
Icon Close

Stap 1 van 3

Hidden
Wat is uw postcode?