Ontstoppingsbedrijf in Castricum

Heb je een verstopping in Castricum of omgeving? Michel Doorn, ontstopper en rioolbeheerder, is de expert die je zoekt. Wij bieden een breed scala aan diensten om je te helpen bij het oplossen en voorkomen van verstoppingsproblemen. Dankzij onze ervaring van meer dan 25 jaar en gecertificeerde monteurs lossen we al je verstoppingsproblemen snel en effectief op!

Kiyoh 910 klanten geven ons een
9.5
stars
Michel Doorn bussen

Ontstoppingsdiensten waar je op kunt vertrouwen

Bij Michel Doorn zijn we gespecialiseerd in het oplossen van alle soorten verstoppingen, zoals:

Daarnaast bieden we diensten aan zoals: preventieve reiniging, inspectie en onderhoud van riolering en afvoersystemen, en het afvoeren van afvalwater en regenwater. We staan voor je klaar om je te helpen met al je ontstoppingsproblemen, hoe groot of klein ze ook zijn.

Waarom kiezen voor Michel Doorn?

Onze tevreden klanten zijn onze beste referenties. Met een totaalscore van 9,2 en een aanbevelingspercentage van 97% zijn we trots op de service die we leveren. We streven ernaar om elk verstoppingsprobleem binnen 30 minuten op te lossen, zodat je snel weer verder kunt met je dag.

icon

10

stars

Geweldig

Prima gegaan. Aardige meneer, ruimde alles weer netjes op. Gaf goede uitleg.

icon

9

stars

Snelle hulp en vriendelijk

Snel geboden hulp, vriendelijk - wel best prijzig

icon

8

stars

Top

Dezelfde dag is ons probleem verholpen met vakkundige mensen.

icon

10

stars

Kundig beleeft en betrouwbaar

Ķundig beleeft en betroubaar

icon

10

stars

Duidelijk, vrindelijk en professioneel. Snel opgelost.

Bedankt. Kris was super!

icon

10

stars

Snelle en uitstekende service!

Prettig contact, afspraak was snel gemaakt en een supervriendelijke en vakkundige medewerker. Er werd oplossingsgericht meegedacht en we kwamen niet voor onverwachte kosten te staan.

icon

10

stars

Snelle en goede service

Snelle en goede service

icon

10

stars

Fantastische service!

Michel Doorn Rioolservice redde de dag! Vakman Chris kwam snel langs, detecteerde de bron via rookdetectie en loste het probleem ter plekke op. Super service!

icon

9

stars

Opgelost

Aardige monteur. Probleem verholpen. Duidelijke uitleg van het probleem en uitleg hoe het in de toekomst waarschijnlijk te kunnen voorkomen.

icon

10

stars

Topbedrijf

De schrik van elke huiseigenaar, een verstopping in het weekend en ook nog Pinksteren. Slechts een belletje en de monteur kwam op afgesproken tijd langs. Snel en efficiënt handelend. Binnen het afgesproken weekend tarief gebleven. Subliem.

icon

10

stars

Prima service !

Zeer net en correct bedrijf. Verstopping snel en goed verholpen. Fijn dat ze zo dicht in de buurt zitten. Je kan er ook je camper gaan wegen.

icon

8

stars

Prima

Geen flauwekul bedrijf ,doen wat ze beloven ,in mijn geval ,controle / onderzoek hemelwater afvoer. Pro gereedschap!.

icon

10

stars

Super Service

Precies op tijd volgens afspraak. Werd professioneel geholpen door een vriendelijke en zeer vakkundige monteur. Prijs zeer redelijk. Michel Doorn is een bedrijf om in je "contacten" op te nemen, dan hoef je nooit meer te zoeken!

icon

10

stars

Top

Snel en echt top geholpen. Was in het weekend. De monteur probeerde mij eerst telefonisch te helpen. Toen dat niet lukte, was hij er op exact het afgesproken tijdstip. Van te voren ook duidelijk gemaakt wat de weekend tarieven zijn. Tijdens het oplossen van mijn verstopping, werkte hij snel om mij niet op extra hoge kosten te brengen.

icon

10

stars

Snelle en goede service

Uiteraard hoop je dit soort bedrijven nooit nodig te hebben, maar als dat dan toch moet is Michel Doorn echt een aanrader. Vriendelijk en kundig personeel.

Kiyoh 910 klanten geven ons een
9.5
stars

Onze vaste klanten

Altijd beschikbaar: 24/7 hulp bij ontstoppingsproblemen

We weten dat verstoppingen op elk moment kunnen optreden en vaak onverwachts zijn. Daarom zijn we 24/7 bereikbaar om je te helpen bij noodgevallen. We rekenen geen voorrijkosten en zorgen ervoor dat we snel ter plaatse zijn.

Geavanceerde technieken voor een effectieve oplossing

Michel Doorn maakt gebruik van de nieuwste technologieën en gereedschappen om je te helpen met je verstoppingsproblemen. Onze camera-inspectie helpt ons om snel en nauwkeurig de oorzaak van de verstopping te vinden, zodat we de juiste oplossing kunnen bieden. We gebruiken de nieuwste methoden om verstoppingen te verwijderen en beschadigde riolen en afvoeren te repareren of vervangen.

Actief in Castricum en omgeving

Ons werkgebied omvat Castricum en omliggende plaatsen zoals Akersloot, Bakkum en Limmen. Maar ook Bergen, Wormerland, Heiloo, Alkmaar en Kennemerland. Als je een verstopping hebt in Castricum of omgeving, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Een spoedmelding kan uitsluitend telefonisch gedaan worden.

Om uw spoedmelding zo snel mogelijk op te pakken vragen wij u direct telefonisch contact op te nemen. Wij zijn 24/7 bereikbaar en inzetbaar.

Fill 1 Copy 2 Bel: 0228 72 24 03

Vanaf prijs

Standaard tarief €125,00
Spoed toeslag van kracht Ja

Een paar tips:

Icon Close Copy 2 Zorg voor een parkeerplaats Icon Close Copy 2 Zorg dat er voldoende ruimte is Icon Close Copy 2 Maak alle kastjes alvast leeg Icon Close Copy 2 Leg een paar handoeken klaar
Icon Close Copy Icon Close Copy Icon Close Copy
Verstopping melden
Omschrijf het probleem
Contactgegevens
Icon Close

Stap 1 van 3

Hidden
Wat is uw postcode?