Ontstoppingsbedrijf in Castricum

Heb je een verstopping in Castricum of omgeving? Michel Doorn, ontstopper en rioolbeheerder, is de expert die je zoekt. Wij bieden een breed scala aan diensten om je te helpen bij het oplossen en voorkomen van verstoppingsproblemen. Dankzij onze ervaring van meer dan 25 jaar en gecertificeerde monteurs lossen we al je verstoppingsproblemen snel en effectief op!

Kiyoh 872 klanten geven ons een
9.5
stars
Michel Doorn bussen

Ontstoppingsdiensten waar je op kunt vertrouwen

Bij Michel Doorn zijn we gespecialiseerd in het oplossen van alle soorten verstoppingen, zoals:

Daarnaast bieden we diensten aan zoals: preventieve reiniging, inspectie en onderhoud van riolering en afvoersystemen, en het afvoeren van afvalwater en regenwater. We staan voor je klaar om je te helpen met al je ontstoppingsproblemen, hoe groot of klein ze ook zijn.

Waarom kiezen voor Michel Doorn?

Onze tevreden klanten zijn onze beste referenties. Met een totaalscore van 9,2 en een aanbevelingspercentage van 97% zijn we trots op de service die we leveren. We streven ernaar om elk verstoppingsprobleem binnen 30 minuten op te lossen, zodat je snel weer verder kunt met je dag.

icon

10

stars

Geweldig

Zo blij en een geweldige service

icon

10

stars

Zeer positief

De monteur kwam op tijd, was vriendelijk en zeer kundig. Hij legde alles heel goed uit en gaf veel waardevolle tips. En verhielp in een iir tijd de verstopping. Het geld absoluut waard.

icon

9

stars

Goede service, komt afspraken na

Aardige medewerker, legt alles goed uit, laat meekijken met camera. Probleem goed opgelost. Wel behoorlijke kosten.

icon

10

stars

topbedrijf

Accuraat, netjes en verstand van zaken

icon

10

stars

Keurig netjes gedaan.

Prima doorgespoten en voor het eerst iemand, die ook met een camera in het riool kijkt.

icon

10

stars

Erg tevreden

Had voor woensdag een afspraak maar werd dinsdag gebeld dat er een uitvaller was en het eerder kon. Binnen een uur stonden ze op de stoep en met een half uur was de verstopping verholpen. Erg vriendelijk en professioneel geholpen.

icon

10

stars

Prima

Prima geholpen zeer tevreden

icon

10

stars

Top

Duidelijke uitleg van het probleem. Kwam door kalkafzetting. Advies om buis te vervangen om zo dubbele kosten te vermijden. Met probleem niet blij, maar wel met dit bedrijf!

icon

10

stars

Uitstekend

Top bedrijf snel geholpen! Ondanks dat ze een bom volle planning hadden.

icon

9

stars

Prima

Goed contact, klantgericht. Duidelijk en behulpzaam. Verstopping snel.opgelost. Het enige dat jammer was dat her zo druk is, dat het zo druk is, dat ik de reparatie aan de rioolbuis door een ander bedrijf mort laten doen.

icon

10

stars

Snel en goed geregeld!

Martin belde keurig zoals vtv afgesproken over de exacte aankomsttijd, had goede kennis van zaken en loste t probleem snel op! Vervolgens dacht hij met behulp van de camera inspectie nog goed mee zodat t probleem ook in de toekomst niet terug zou keren. Vakman!

icon

10

stars

Veilig, netjes en prettig.

Het toilet wilde niet meer doorspoelen, gelukkig kon een van de mannen van Michel Doorn snel langs komen voor een camera inspectie. Al snel bleek dat er een stuk buis van de riolering was verdwenen waardoor de fundering vol zat met rioolwater. Ik was helemaal in paniek maar gelukkig was de oplossing dicht bij. Al snel kon er een afspraak gemaakt worden om de fundering leeg te pompen. Vanmorgen stonden Marvin en Sebas al voor de deur en zij konden snel aan de slag. Zij konden mij duidelijk en netjes uitleggen waar het aan lag en wat zij precies deden. Het was niet alleen leerzaam maar ook nog eens gezellig. Mijn dochter van 3 vond de vrachtwagens super interessant en mocht ook alles bekijken. Dit heeft haar dag echt helemaal gemaakt. Ik wil de mannen en vrouwen van Michel Doorn nogmaals allemaal bedanken voor de goede service en de flexibiliteit. Alleen bedrijven met een groot hart voor hun werk kunnen zo handelen. Heel erg bedankt.

icon

8

stars

Snel en goed

Snel en goed

icon

10

stars

Vlotte service met goed advies

Verstopping gehad in de leiding achter mijn gootsteen. Gebeld. Direct afsraak gemaakt. Monteur komt optijd en ging direct aan het werk. Na de verstopping opgelost te hebben laat hij keurig de boel schoon achter. Top service

icon

10

stars

Super ervaring

Belde op maandag ochtend voor verstopping. Afspraak voor donderdag gemaakt. Werd ik een uurtje later gebeld, we hebben ook nu tijd want er is een afspraak afgezegd. Helemaal top al. De persoon die langs kwam was ook zeer bekwaam. Verstopping snel opgelost. Ook nog heel veel adviezen gekregen om het te voorkomen. Hij vond het ook zeer vervelend dat hij wat viezigheid op de vloer had gemaakt. Moest hem echt overtuigen dat ik het zelf wel even zou schoonmaken. Goede service en ervaring, 5 sterren zeker verdiend

Kiyoh 872 klanten geven ons een
9.5
stars

Onze vaste klanten

Altijd beschikbaar: 24/7 hulp bij ontstoppingsproblemen

We weten dat verstoppingen op elk moment kunnen optreden en vaak onverwachts zijn. Daarom zijn we 24/7 bereikbaar om je te helpen bij noodgevallen. We rekenen geen voorrijkosten en zorgen ervoor dat we snel ter plaatse zijn.

Geavanceerde technieken voor een effectieve oplossing

Michel Doorn maakt gebruik van de nieuwste technologieën en gereedschappen om je te helpen met je verstoppingsproblemen. Onze camera-inspectie helpt ons om snel en nauwkeurig de oorzaak van de verstopping te vinden, zodat we de juiste oplossing kunnen bieden. We gebruiken de nieuwste methoden om verstoppingen te verwijderen en beschadigde riolen en afvoeren te repareren of vervangen.

Actief in Castricum en omgeving

Ons werkgebied omvat Castricum en omliggende plaatsen zoals Akersloot, Bakkum en Limmen. Maar ook Bergen, Wormerland, Heiloo, Alkmaar en Kennemerland. Als je een verstopping hebt in Castricum of omgeving, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Een spoedmelding kan uitsluitend telefonisch gedaan worden.

Om uw spoedmelding zo snel mogelijk op te pakken vragen wij u direct telefonisch contact op te nemen. Wij zijn 24/7 bereikbaar en inzetbaar.

Fill 1 Copy 2 Bel: 0228 72 24 03

Vanaf prijs

Standaard tarief €125,00
Spoed toeslag van kracht Ja

Een paar tips:

Icon Close Copy 2 Zorg voor een parkeerplaats Icon Close Copy 2 Zorg dat er voldoende ruimte is Icon Close Copy 2 Maak alle kastjes alvast leeg Icon Close Copy 2 Leg een paar handoeken klaar
Icon Close Copy Icon Close Copy Icon Close Copy
Verstopping melden
Omschrijf het probleem
Contactgegevens
Icon Close

Stap 1 van 3

Hidden
Wat is uw postcode?