Ontstoppingsbedrijf in Heemstede

Ervaar je een vervelende verstopping of rioolprobleem in Heemstede en omstreken? Geen zorgen! Michel Doorn, dé expert op het gebied van ontstoppen en rioolbeheer, komt je met plezier te hulp. Onze ervaren en gecertificeerde monteurs lossen 90% van de problemen op binnen slechts 30 minuten! Lees snel verder om te ontdekken wat wij voor jou kunnen betekenen.

Kiyoh 893 klanten geven ons een
9.5
stars
Michel Doorn bussen

De alleskunners in ontstoppen en rioolbeheer

Bij Michel Doorn weten we als geen ander hoe vervelend een verstopte afvoer, toilet of riool kan zijn. Daarom bieden we een breed scala aan diensten om je zo snel mogelijk van je probleem af te helpen:

 • Verwijdering van verstoppingen: of het nu gaat om riolen, gootstenen, afvoeren, toiletten, douches, wasbakken, keukens, wasmachines of drogers – wij ontstoppen ze allemaal!
 • Inspectie en diagnose: met behulp van geavanceerde camera-inspectie achterhalen we de oorzaak van de verstopping en adviseren we je over de beste aanpak.
 • Reparatie en vervanging: is je riool of afvoer beschadigd? Onze monteurs repareren of vervangen het probleemloos voor je.
 • Preventieve reiniging: voorkom toekomstige verstoppingen met onze preventieve reiniging van riolen.
 • Onderhoud en inspectie: laat je riolering en afvoersystemen regelmatig onderhouden en inspecteren door onze experts.
 • Afvoer van afvalwater en regenwater: zorg voor een efficiënte afvoer van afval- en regenwater met onze oplossingen op maat.
  Oplossing van problemen met afvoerputten en regenpijpen: ervaar je problemen met afvoerputten of regenpijpen? Wij lossen het voor je op!
 • Voorkoming van rioolstank en riooloverstort: bescherm je woning of bedrijfspand tegen nare geurtjes en overstort met onze effectieve maatregelen.

 

Waarom kiezen voor Michel Doorn?

Onze klanten zijn onze grootste ambassadeurs, en met een totaalscore van 9+ en een aanbevelingspercentage van maar liefst 97%. We zijn er trots op dat we snel op locatie kunnen zijn, 24/7 bereikbaar zijn en geen voorrijkosten rekenen. Bovendien hebben we meer dan 25 jaar ervaring in het vak, wat garant staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

icon

10

stars

Vrolijke en competente medewerkers

Na het doorspuiten van onze drainage bleek dat daar het probleem van onze wateroverlast niet direct lag. Dan kan je het als bedrijf daarbij laten maar deze medewerkers waren zeer medewerkend en hebben ook de riolering richting het hoofdriool gecontroleerd. Hierdoor werd duidelijk dat het probleem in het regenwater hoofdriool zit en hebben wij het nu bij de gemeente kunnen melden. Hier waren wij niet achter gekomen zonder de extra inzet van de medewerkers. Dat is service! dank daarvoor.

icon

10

stars

Snelle service

Online door gegeven dat hemelwaterarvoer verstopt was, volgende dag was er iemand en binnen 20 minuten was alles ontgestopt. Top geholpen en ook voor betaalbaar prijs.

icon

8

stars

Oplossing met duidelijke uitleg !!!!!

Al lange tijd problemen met de afvoer in e keuken. Nu met hoge druk spuit en vrij maken rioolleiding eindelijk opgelost !!!

icon

10

stars

Goed bereikbaar voor afspraak

Komen afspraak na en houden je op de hoogte van aankomst, professionele aanpak no nonsens werknemer dir doet waar hij voor komt!

icon

10

stars

Super!!! Aanrader.

Afspraak is afspraak. De monteur had kennis van zaken en was zeer correct en behulpzaam. De verstopping was moeilijk te verwijderen, maar de monteur haalde alles uit zijn trukendoos om de verstopping te op te lossen. Met als resultaat dat de verstopping is opgelost! Topper.

icon

9

stars

Goede opvolgservice na uitgevoerd werk

Na het verhelpen van een verstopping was er nog wat lichte lekkage wat oorzakelijk bleek te liggen aan een rubberbandje wat los zit / weg was. Bij melding direct een afspraak gemaakt en keurig verholpen. Getuigt van het goed willen bedienen van hun klanten. Keurig gedaan!

icon

10

stars

Keurig en correct geholpen, hele goede service en snel.

Zie boven

icon

10

stars

Geweldig !

Keurige monteur, netjes gewerkt en problemen opgelost!

icon

8

stars

Prettig

No nonsens en houd zich aan de afspraak. Probleem opgelost door zeer vriendelijke werknemer.

icon

8

stars

Goede service op tijd uitgevoerd

Fijn om zo snel geholpen te zijn. Donderdag gebeld en vrijdag op de tijd geholpen. Zal deze service zeker blijven gebruiken.

icon

10

stars

Super service

Onwijs goed geholpen aan de telefoon. Veel overleg gehad Toch besloten dat ze moesten komen De man die kwam was ook super aardig Werken netjes Kortom heel fijn en probleem is zeker opgelost!!

icon

9

stars

niet opgeven maar fixen!

De monteur had echt een lastige klus met het riool maar hij gaf niet op. Topper!

icon

9

stars

Uitstekende service door een deskundige medewerker.

De verstopping in het gemeenschappelijk riool met de buren die op een pompgemaal van de gemeente is aangesloten is snel verholpen. Het aansluitende onderzoek met o.a. een camera is deskundig uitgevoerd. We konden met de resultaten voldoende de gemeente overtuigen dat er iets schortte aan het pompgemaal. Inmiddels is het euvel aan het pompgemaal verholpen. Het enige wat jammer is dat de waarnemingen van 2 afzonderlijke medewerkers die recent verstoppingen hebben verholpen niet in een korte rapportage aan ons ter beschikking is gekomen. Hierdoor is de positie van de 4 eigenaren van woningen die op dit gemaal zijn aangesloten niet adequaat versterkt.

icon

8

stars

Snelle service

Snelle en goede service

icon

10

stars

Snel en goed werk

Putje loopt weer dan zij vakmensen

Kiyoh 893 klanten geven ons een
9.5
stars

Onze vaste klanten

Jouw lokale ontstoppingspartner in Heemstede en omstreken

Michel Doorn is gevestigd in Heemstede en biedt zijn ontstoppingsdiensten aan in de volgende gebieden:

 • Haarlem
 • Hoofddorp
 • Aerdenhout
 • Bloemendaal
 • Zandvoort
 • Bennebroek
 • Overveen
 • Vogelenzang

Woon je in een van deze plaatsen en heb je onze hulp nodig? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We komen graag naar je toe om je probleem snel en vakkundig op te lossen.

Neem contact op met Michel Doorn

Kun je niet wachten om je verstopte afvoer, toilet of riool te laten ontstoppen door onze experts? Neem dan contact op met Michel Doorn Ontstopper & Rioolbeheerder via telefoonnummer 0228 768 131 of stuur een e-mail naar info@micheldoorn.nl. We staan 24/7 voor je klaar en zorgen ervoor dat je snel van je probleem af bent.

Een spoedmelding kan uitsluitend telefonisch gedaan worden.

Om uw spoedmelding zo snel mogelijk op te pakken vragen wij u direct telefonisch contact op te nemen. Wij zijn 24/7 bereikbaar en inzetbaar.

Fill 1 Copy 2 Bel: 0228 72 24 03

Vanaf prijs

Standaard tarief €125,00
Spoed toeslag van kracht Ja

Een paar tips:

Icon Close Copy 2 Zorg voor een parkeerplaats Icon Close Copy 2 Zorg dat er voldoende ruimte is Icon Close Copy 2 Maak alle kastjes alvast leeg Icon Close Copy 2 Leg een paar handoeken klaar
Icon Close Copy Icon Close Copy Icon Close Copy
Verstopping melden
Omschrijf het probleem
Contactgegevens
Icon Close

Stap 1 van 3

Hidden
Wat is uw postcode?