Wastafel ontstoppen

Zit uw wasbak verstopt? Dan wilt u die verstopping natuurlijk zo snel mogelijk verhelpen, want u spendeert iedere ochtend in de badkamer. Geen zorgen; het ontstoppen van een wastafelafvoer is voor onze specialisten dagelijks werk. Wij verhelpen de klachten snel en vakkundig, zodat alles weer werkt zoals vanouds.

Ruim 30 jaar ervaring
Meer dan 25 bevlogen medewerkers
Snel, veilig en hygiënisch
Wastafel ontstopt vanaf € 125,-

Neem contact met ons op voor het ontstoppen van uw wastafel. We staan 24/7 voor u klaar!

Kiyoh 916 klanten geven ons een
9.5
stars

Hoeveel kost het om een wastafel te ontstoppen?

Zit uw wasbak verstopt en wilt u dit probleem door professionals laten verhelpen? Wij helpen u graag! Onze service begint vanaf € 125,00 inclusief BTW. Duurt het ontstoppen langer dan een half uur, dan rekenen wij € 37,50 per extra kwartier. In de meeste gevallen is dit echter niet nodig. Bovendien rekenen wij geen voorrijkosten.

Wat zijn de oorzaken van een verstopte wastafel?

Een verstopte wastafel ontstaat meestal door haar en zeepresten. Kamt u elke ochtend uw haar boven de wastafel? Dan loot u extra risico. Maar ook tandpasta en vetten uit crèmes kunnen achterblijven in de afvoer. Als er te veel vuil ophoopt, raakt de afvoer uiteindelijk verstopt.

Hoe ontstopt u zelf de afvoer van uw wastafel?

Zit uw wasbak verstopt? Probeer het probleem alleen zelf op te lossen met onze tips. In het kort: haal het sifon (onder de wastafel) los en maak deze van binnen goed schoon. Spoel de afvoer vervolgens door met soda, azijn en kokend water.

Wasbak zit nog steeds verstopt

Misschien helpen soda en azijn niet om de verstopping te verhelpen. In dat geval heeft u de hulp van een rioolspecialist nodig. Met onze hulp bent u snel van uw verstopte wasbak af en voorkomt u schade aan de afvoer van uw wastafel, of aan het riool. Onze monteurs reinigen de afvoer van uw verstopte wastafel met professionele apparatuur, zoals een frees of een hogedrukspuit. Voor het gebruik van deze apparaten rekenen wij geen extra kosten.

Laat professionals uw wastafel ontstoppen

Heeft u hulp nodig bij het ontstoppen van de wasbak in uw badkamer? We staan ieder moment van de dag klaar om u te helpen! In 90% van de gevallen zijn onze monteurs al binnen 30 minuten klaar.

Ook voor andere verstoppingen kunt u terecht bij Michel Doorn Rioolservice BV. Dus heeft u ergens in huis een verstopping? Aarzel niet en bel ons via 020 224 0041.

Wat klanten over ons zeggen

icon

10

stars

Helemaal TOP!

Zeer ervaren hulp verleend en direct de oorzaak achterhaald. Daarnaast zeer netjes te werk gegaan en filmpje van verstopping gemaakt. We zijn zeer content.

icon

10

stars

Snelle en vriendelijke service

Onze spoedmelding werd heel snel en vakkundig opgelost. Daar zijn we erg blij mee

icon

10

stars

Super

Super goozert die heeft geholpen

icon

8

stars

Snelle opsporing van euvel

Met indrukwekkende apparatuur (slangen, camera, geluid en licht) probleem opgespooord. Helaas moet een grondbedrijf nu het werk afmaken.

icon

8

stars

Prima opgelost.

Keurige vakman die de verstopping adequaat heeft aangepakt en verholpen.

icon

10

stars

Perfect,

Duidelijke informatie over de kosten ook mondeling. Snel actie,

icon

10

stars

Geweldig

Prima gegaan. Aardige meneer, ruimde alles weer netjes op. Gaf goede uitleg.

icon

9

stars

Snelle hulp en vriendelijk

Snel geboden hulp, vriendelijk - wel best prijzig

icon

8

stars

Top

Dezelfde dag is ons probleem verholpen met vakkundige mensen.

icon

10

stars

Kundig beleeft en betrouwbaar

Ķundig beleeft en betroubaar

icon

10

stars

Duidelijk, vrindelijk en professioneel. Snel opgelost.

Bedankt. Kris was super!

icon

10

stars

Snelle en uitstekende service!

Prettig contact, afspraak was snel gemaakt en een supervriendelijke en vakkundige medewerker. Er werd oplossingsgericht meegedacht en we kwamen niet voor onverwachte kosten te staan.

icon

10

stars

Snelle en goede service

Snelle en goede service

icon

10

stars

Fantastische service!

Michel Doorn Rioolservice redde de dag! Vakman Chris kwam snel langs, detecteerde de bron via rookdetectie en loste het probleem ter plekke op. Super service!

icon

9

stars

Opgelost

Aardige monteur. Probleem verholpen. Duidelijke uitleg van het probleem en uitleg hoe het in de toekomst waarschijnlijk te kunnen voorkomen.

Kiyoh 916 klanten geven ons een
9.5
stars

Over Michel Doorn

Dit zijn wij: trots & bevlogen

Wij ontzorgen al meer dan 30 jaar onze klanten in Noord-Holland en Flevoland. Belangrijk werk? Absoluut! Ons team bestaat uit vakkundige monteurs: we zijn handige oplossers, we denken in mogelijkheden en zijn pas voldaan als de klus is geklaard. Meer weten over ons werk?

Over ons

Een spoedmelding kan uitsluitend telefonisch gedaan worden.

Om uw spoedmelding zo snel mogelijk op te pakken vragen wij u direct telefonisch contact op te nemen. Wij zijn 24/7 bereikbaar en inzetbaar.

Fill 1 Copy 2 Bel: 0228 72 24 03

Vanaf prijs

Standaard tarief €125,00
Spoed toeslag van kracht Ja

Een paar tips:

Icon Close Copy 2 Zorg voor een parkeerplaats Icon Close Copy 2 Zorg dat er voldoende ruimte is Icon Close Copy 2 Maak alle kastjes alvast leeg Icon Close Copy 2 Leg een paar handoeken klaar
Icon Close Copy Icon Close Copy Icon Close Copy
Verstopping melden
Omschrijf het probleem
Contactgegevens
Icon Close

Stap 1 van 3

Hidden
Wat is uw postcode?