Camera-inspectie riool

Riolen bevinden zich vaak ondergronds, ander een wand of in de kruipruimte. Dat maakt het achterhalen van problemen soms een uitdaging. Gelukkig biedt een camera-inspectie inzicht. Lekkages, verzakkingen of breuken kunnen eenvoudig gevonden worden tijdens een camera-inspectie. We kunnen het riool tijdens een inspectie bovengronds opzoeken met een zender. Zo achterhalen we precies waar het probleem zich bevindt.

Kiyoh 910 klanten geven ons een
9.5
stars
Ontstoppingsbedrijf Michel Doorn: ontstoppers poseren voor Michel Doorn busjes

Zicht van binnenuit

Het uitvoeren van een inspectie doen we op diverse momenten. Bijvoorbeeld als u tijdens een verbouwing op zoek bent naar een riool maar niet precies weet waar deze loopt, of wanneer uw riool blijft verstoppen. Bij terugkerende problemen kan het zo zijn dat het riool gebreken vertoont. Het kan verzakt of gebroken zijn. Soms groeien er wortels van bomen of struiken door het riool. Ook aanslag van urinesteen is een van de oorzaken van terugkerende problemen. Door een camera-inspectie uit te voeren kunnen we het riool bekijken zonder deze op te graven of bloot te leggen. Het scheelt daarmee veel tijd, inspanning en kosten. Met behulp van een zender kunnen we bij een camera-inspectie van het riool nauwkeurig locaties bepalen. De beelden zijn te volgen op de monitor van onze monteur. Waar nodig leggen we deze voor u vast. Via mail of USB-stick kunnen we de beelden met u delen. Diverse problemen komen snel en nauwkeurig aan het licht.

Laat uw riool inspecteren door Michel Doorn

Het uitvoeren van een camera-inspectie vraagt naast goede apparatuur ook om een kundig oog met voldoende training en ervaring. Gelukkig zijn onze monteurs in het bezit van al deze zaken. Hierdoor komen de problemen snel in zicht, en kunnen we snel een goede conclusie voor u trekken. Bel voor het maken van een afspraak of meer informatie. We staan u graag te woord. De kosten voor een camera-inspectie bedragen € 182.50.

Wat klanten over ons zeggen

icon

10

stars

Geweldig

Prima gegaan. Aardige meneer, ruimde alles weer netjes op. Gaf goede uitleg.

icon

9

stars

Snelle hulp en vriendelijk

Snel geboden hulp, vriendelijk - wel best prijzig

icon

8

stars

Top

Dezelfde dag is ons probleem verholpen met vakkundige mensen.

icon

10

stars

Kundig beleeft en betrouwbaar

Ķundig beleeft en betroubaar

icon

10

stars

Duidelijk, vrindelijk en professioneel. Snel opgelost.

Bedankt. Kris was super!

icon

10

stars

Snelle en uitstekende service!

Prettig contact, afspraak was snel gemaakt en een supervriendelijke en vakkundige medewerker. Er werd oplossingsgericht meegedacht en we kwamen niet voor onverwachte kosten te staan.

icon

10

stars

Snelle en goede service

Snelle en goede service

icon

10

stars

Fantastische service!

Michel Doorn Rioolservice redde de dag! Vakman Chris kwam snel langs, detecteerde de bron via rookdetectie en loste het probleem ter plekke op. Super service!

icon

9

stars

Opgelost

Aardige monteur. Probleem verholpen. Duidelijke uitleg van het probleem en uitleg hoe het in de toekomst waarschijnlijk te kunnen voorkomen.

icon

10

stars

Topbedrijf

De schrik van elke huiseigenaar, een verstopping in het weekend en ook nog Pinksteren. Slechts een belletje en de monteur kwam op afgesproken tijd langs. Snel en efficiënt handelend. Binnen het afgesproken weekend tarief gebleven. Subliem.

icon

10

stars

Prima service !

Zeer net en correct bedrijf. Verstopping snel en goed verholpen. Fijn dat ze zo dicht in de buurt zitten. Je kan er ook je camper gaan wegen.

icon

8

stars

Prima

Geen flauwekul bedrijf ,doen wat ze beloven ,in mijn geval ,controle / onderzoek hemelwater afvoer. Pro gereedschap!.

icon

10

stars

Super Service

Precies op tijd volgens afspraak. Werd professioneel geholpen door een vriendelijke en zeer vakkundige monteur. Prijs zeer redelijk. Michel Doorn is een bedrijf om in je "contacten" op te nemen, dan hoef je nooit meer te zoeken!

icon

10

stars

Top

Snel en echt top geholpen. Was in het weekend. De monteur probeerde mij eerst telefonisch te helpen. Toen dat niet lukte, was hij er op exact het afgesproken tijdstip. Van te voren ook duidelijk gemaakt wat de weekend tarieven zijn. Tijdens het oplossen van mijn verstopping, werkte hij snel om mij niet op extra hoge kosten te brengen.

icon

10

stars

Snelle en goede service

Uiteraard hoop je dit soort bedrijven nooit nodig te hebben, maar als dat dan toch moet is Michel Doorn echt een aanrader. Vriendelijk en kundig personeel.

Kiyoh 910 klanten geven ons een
9.5
stars

Over Michel Doorn

Dit zijn wij: trots & bevlogen

Wij ontzorgen al meer dan 30 jaar onze klanten in Noord-Holland en Flevoland. Belangrijk werk? Absoluut! Ons team bestaat uit vakkundige monteurs: we zijn handige oplossers, we denken in mogelijkheden en zijn pas voldaan als de klus is geklaard. Meer weten over ons werk?

Over ons

Icon Wide Check Ruim 30 jaar ervaring

Icon Wide Check +180.000 succesvolle ontstoppingen

Icon Wide Check 26 bevlogen medewerkers

Icon Wide Check 24 uur per dag 7 dagen per week

Een spoedmelding kan uitsluitend telefonisch gedaan worden.

Om uw spoedmelding zo snel mogelijk op te pakken vragen wij u direct telefonisch contact op te nemen. Wij zijn 24/7 bereikbaar en inzetbaar.

Fill 1 Copy 2 Bel: 0228 72 24 03

Vanaf prijs

Standaard tarief €125,00
Spoed toeslag van kracht Ja

Een paar tips:

Icon Close Copy 2 Zorg voor een parkeerplaats Icon Close Copy 2 Zorg dat er voldoende ruimte is Icon Close Copy 2 Maak alle kastjes alvast leeg Icon Close Copy 2 Leg een paar handoeken klaar
Icon Close Copy Icon Close Copy Icon Close Copy
Verstopping melden
Omschrijf het probleem
Contactgegevens
Icon Close

Stap 1 van 3

Hidden
Wat is uw postcode?