Stankdetectie

Stankoverlast of problemen met rioolvliegjes kunnen worden veroorzaakt door een defect aan uw riool. De locatie van zo’n defect is soms lastig te achterhalen. Tijdens een rookdetectie pompen we rook in het riool. De rook helpt ons de problemen snel te achterhalen. Zo is een oplossing altijd snel in beeld.

Kiyoh 836 klanten geven ons een
9.5
stars

Rookdetectie

Heeft u overlast in de vorm stank of vliegen binnen de woning? Dat kan duiden op een probleem met uw riool. Het is echter niet altijd makkelijk om een breuk of ander defect in het riool te lokaliseren. Gelukkig biedt een rookproef de oplossing. Dit is een methode waarbij rook in het riool wordt geperst. Op de locatie waar de stank of vliegen het riool verlaten, komt nu de rook naar buiten. Zo kunnen we de defecten snel en effectief achterhalen. We zorgen er op deze manier voor dat stankoverlast wordt verholpen en dat we weten waar eventueel verdere stappen moeten worden ondernomen.

Heeft u last van stank of vliegen? Wacht dan niet te lang met een afspraak maken. Een lekkage in het riool kan namelijk grote gevolgen hebben als er niet snel gehandeld wordt. Heeft u een bedrijf nodig met ervaring en geavanceerde apparatuur om ook uw lekkage of stank te verhelpen? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag!

Heeft u stankoverlast? Bel Michel Doorn!

Stankoverlast in of rondom uw woning? Dan is er een goede kans dat dit komt door een probleem met het riool. Een rookdetectie is een beproefde manier om korte metten te maken met stankoverlast. Wij hebben  de juiste apparatuur en kennis om de problemen snel te kunnen achterhalen.

Een scheur of breuk in het riool kan leiden tot lekkage, en stankoverlast. Dit is vervelend, maar kan ook voor grotere problemen zorgen. Als u langer wacht met het oplossen van de problemen kunnen de herstelkosten flink oplopen. Denk bijvoorbeeld aan een afvoer die lekt in de kruipruimte. Na enkele weken is een plasje water zomaar een zwembad. Een voordeel van Michel Doorn; van plasje tot zwembad, wij weten er wel raad mee.

Bij Michel Doorn hebben we de apparatuur en kennis in huis om ervoor te zorgen dat uw probleem snel wordt opgelost. Met ons uitgebreide team van monteurs bedienen we heel Noord-Holland en Flevoland. Wij voeren onze werkzaamheden uit in plaatsen als Amsterdam, Alkmaar, Zaandam, Hoorn, Almere, Lelystad en Purmerend. Wij komen in alle dorpen en steden binnen ons werkgebied.

Wat klanten over ons zeggen

icon

8

stars

Geweldige service en vakmanschap.

Afspraken correct en nota zeer correct. Dit bedrijf geeft veel vertrouwen

icon

10

stars

Betrouwbaar

Prachtig product en snelle levering

icon

9

stars

snel goed vriendelijk

Zeker een aanbeveling waard

icon

10

stars

Zeer klantvriendelijke benadering en uitvoering werkzaamheden

zeer deskundige hulp. Zeer informatieve werknemer. zeert evreden over de diensten.

icon

10

stars

Topservice

Dinsdagochtend hadden wij in de kapsalon een toiletverstopping. Hele dag gewacht op een ander loodgietersbedrijf, (Ondertussen de kapsalon maar gesloten.) dat einde middag verscheen met 2 man sterk die de spoelbak niet los durfden te maken. En weer vertrokken. Toen was er paniek. De kapsalon nog een dag sluiten was geen optie. Via een bekende het nummer van Michel Doorn gekregen. 2 minuten na binnenkomst had de medewerker van Michel Doorn de spoelbak er al af en de pot van de grond. Binnen 10 minuten had deze vakkundige meneer het probleem verholpen en stond alles weer op z'n plek. Ik weet wel wie ik voortaan bel. +Telefoon werd snel beantwoord. +Duidelijke communicatie over de mogenlijkheden en kosten. +Zeer snel langsgekomen

icon

10

stars

Heldere communicatie, adequate hulp, zeer klantvriendelijk

In een tijd waarin iedereen overloopt in werk en klantvriendelijkheid niet meer vanzelfsprekend is, blijven de mensen bij Michel Doorn dit gelukkig vasthouden. Ondanks de aanmelding voor één probleem, was de medewerker niet te beroerd om ter plaatse meerdere aspecten aan te pakken. We zitten er nu weer goed bij met alles - een fijn gevoel!

icon

8

stars

Super goed geregeld

Netjes, vriendelijk en duidelijk. Alles ging in goed overleg

icon

10

stars

Goed geholpen!

Ondanks de complexe situatie en de vervelende klant die wij misschien soms geweest zijn, heeft Michel Doorn Rioolservice ons niet in de kou laten staan. Ze hebben hun uiterste best gedaan om onze VVE zo goed mogelijk te helpen met daad en advies. Er werd mee gedacht en geprobeerd om een gaatje te vinden in de overvolle planning. Luuk, Nick, Jurian, David, Bas & Ted, dankjewel!

icon

10

stars

Ontzettend goed!

Zeer tevreden.

icon

8

stars

Prima werk

Goede communicatie, snek en vakkubdig geholpen.

icon

10

stars

perfect en netjes geholpen

prima ontstoppingsbedrijf! werkt netjes, zijn beleefd en vertellen duidelijk vooraf wat er gaat gebeuren en wat het gaat kosten!

icon

10

stars

Good service

Good service

icon

10

stars

goed

snelle afhandeling

icon

8

stars

fantastisch werk geleverd

Fijne monteur en goed op de hoogte van het werk

icon

10

stars

Wat een klassewerk!!!

Afgelopen maandag hadden wij Chris hier om onze afvoer in de keuken te verlosssen van een verstopping. Wat een fantastische man, sociaal, vakwerk en klasse. Het was gewoon een verademing om iemand aan de deur te hebben, die gewoon zijn vak verstaat. Werkelijk dankzij Chris, zouden wij direct weer Michel Doorn bellen als we weer een probleem hebben.

Kiyoh 836 klanten geven ons een
9.5
stars

Over Michel Doorn

Dit zijn wij: trots & bevlogen

Wij ontzorgen al meer dan 30 jaar onze klanten in Noord-Holland en Flevoland. Belangrijk werk? Absoluut! Ons team bestaat uit vakkundige monteurs: we zijn handige oplossers, we denken in mogelijkheden en zijn pas voldaan als de klus is geklaard. Meer weten over ons werk?

Over ons

Icon Wide Check Ruim 30 jaar ervaring

Icon Wide Check +180.000 succesvolle ontstoppingen

Icon Wide Check 26 bevlogen medewerkers

Icon Wide Check 24 uur per dag 7 dagen per week

Een spoedmelding kan uitsluitend telefonisch gedaan worden.

Om uw spoedmelding zo snel mogelijk op te pakken vragen wij u direct telefonisch contact op te nemen. Wij zijn 24/7 bereikbaar en inzetbaar.

Fill 1 Copy 2 Bel: 0228 72 24 03

Vanaf prijs

Standaard tarief €121,00
Spoed toeslag van kracht Ja

Een paar tips:

Icon Close Copy 2 Zorg voor een parkeerplaats Icon Close Copy 2 Zorg dat er voldoende ruimte is Icon Close Copy 2 Maak alle kastjes alvast leeg Icon Close Copy 2 Leg een paar handoeken klaar
Icon Close Copy Icon Close Copy Icon Close Copy
Verstopping melden
Omschrijf het probleem
Contactgegevens
Icon Close

Stap 1 van 3

Hidden
Wat is uw postcode?