Stankdetectie

Stankoverlast of problemen met rioolvliegjes kunnen worden veroorzaakt door een defect aan uw riool. De locatie van zo’n defect is soms lastig te achterhalen. Tijdens een rookdetectie pompen we rook in het riool. De rook helpt ons de problemen snel te achterhalen. Zo is een oplossing altijd snel in beeld.

Kiyoh 901 klanten geven ons een
9.5
stars

Rookdetectie

Heeft u overlast in de vorm stank of vliegen binnen de woning? Dat kan duiden op een probleem met uw riool. Het is echter niet altijd makkelijk om een breuk of ander defect in het riool te lokaliseren. Gelukkig biedt een rookproef de oplossing. Dit is een methode waarbij rook in het riool wordt geperst. Op de locatie waar de stank of vliegen het riool verlaten, komt nu de rook naar buiten. Zo kunnen we de defecten snel en effectief achterhalen. We zorgen er op deze manier voor dat stankoverlast wordt verholpen en dat we weten waar eventueel verdere stappen moeten worden ondernomen.

Heeft u last van stank of vliegen? Wacht dan niet te lang met een afspraak maken. Een lekkage in het riool kan namelijk grote gevolgen hebben als er niet snel gehandeld wordt. Heeft u een bedrijf nodig met ervaring en geavanceerde apparatuur om ook uw lekkage of stank te verhelpen? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag!

Heeft u stankoverlast? Bel Michel Doorn!

Stankoverlast in of rondom uw woning? Dan is er een goede kans dat dit komt door een probleem met het riool. Een rookdetectie is een beproefde manier om korte metten te maken met stankoverlast. Wij hebben  de juiste apparatuur en kennis om de problemen snel te kunnen achterhalen.

Een scheur of breuk in het riool kan leiden tot lekkage, en stankoverlast. Dit is vervelend, maar kan ook voor grotere problemen zorgen. Als u langer wacht met het oplossen van de problemen kunnen de herstelkosten flink oplopen. Denk bijvoorbeeld aan een afvoer die lekt in de kruipruimte. Na enkele weken is een plasje water zomaar een zwembad. Een voordeel van Michel Doorn; van plasje tot zwembad, wij weten er wel raad mee.

Bij Michel Doorn hebben we de apparatuur en kennis in huis om ervoor te zorgen dat uw probleem snel wordt opgelost. Met ons uitgebreide team van monteurs bedienen we heel Noord-Holland en Flevoland. Wij voeren onze werkzaamheden uit in plaatsen als Amsterdam, Alkmaar, Zaandam, Hoorn, Almere, Lelystad en Purmerend. Wij komen in alle dorpen en steden binnen ons werkgebied.

Wat klanten over ons zeggen

icon

10

stars

Topbedrijf

De schrik van elke huiseigenaar, een verstopping in het weekend en ook nog Pinksteren. Slechts een belletje en de monteur kwam op afgesproken tijd langs. Snel en efficiënt handelend. Binnen het afgesproken weekend tarief gebleven. Subliem.

icon

10

stars

Prima service !

Zeer net en correct bedrijf. Verstopping snel en goed verholpen. Fijn dat ze zo dicht in de buurt zitten. Je kan er ook je camper gaan wegen.

icon

8

stars

Prima

Geen flauwekul bedrijf ,doen wat ze beloven ,in mijn geval ,controle / onderzoek hemelwater afvoer. Pro gereedschap!.

icon

10

stars

Super Service

Precies op tijd volgens afspraak. Werd professioneel geholpen door een vriendelijke en zeer vakkundige monteur. Prijs zeer redelijk. Michel Doorn is een bedrijf om in je "contacten" op te nemen, dan hoef je nooit meer te zoeken!

icon

10

stars

Top

Snel en echt top geholpen. Was in het weekend. De monteur probeerde mij eerst telefonisch te helpen. Toen dat niet lukte, was hij er op exact het afgesproken tijdstip. Van te voren ook duidelijk gemaakt wat de weekend tarieven zijn. Tijdens het oplossen van mijn verstopping, werkte hij snel om mij niet op extra hoge kosten te brengen.

icon

10

stars

Snelle en goede service

Uiteraard hoop je dit soort bedrijven nooit nodig te hebben, maar als dat dan toch moet is Michel Doorn echt een aanrader. Vriendelijk en kundig personeel.

icon

10

stars

Super

Gelukkig verstopping a.g.v. plastic snel en goed verholpen. Vloer hoefde niet opengebroken te worden. Heel aardige en vriendelijke rioolontstopper die het riool schoonspoot. Telefonisch de prijs nogmaals uitgelegd. Fijn dat de kosten op de site staan zodat je weet waar je ongeveer aan toe bent qua kosten. Aanrader.

icon

10

stars

Top ontstopper!

Eerst buiten gekeken of hij zo binnen kon komen door riolering zodat niet de smerige slangen door het huis gingen. Helaas moest het toch maar hij heeft dat heel netjes opgelost kosten ons maar een paar oude handdoeken maar het huis bleef netjes.

icon

10

stars

Vrolijke en competente medewerkers

Na het doorspuiten van onze drainage bleek dat daar het probleem van onze wateroverlast niet direct lag. Dan kan je het als bedrijf daarbij laten maar deze medewerkers waren zeer medewerkend en hebben ook de riolering richting het hoofdriool gecontroleerd. Hierdoor werd duidelijk dat het probleem in het regenwater hoofdriool zit en hebben wij het nu bij de gemeente kunnen melden. Hier waren wij niet achter gekomen zonder de extra inzet van de medewerkers. Dat is service! dank daarvoor.

icon

10

stars

Snelle service

Online door gegeven dat hemelwaterarvoer verstopt was, volgende dag was er iemand en binnen 20 minuten was alles ontgestopt. Top geholpen en ook voor betaalbaar prijs.

icon

8

stars

Oplossing met duidelijke uitleg !!!!!

Al lange tijd problemen met de afvoer in e keuken. Nu met hoge druk spuit en vrij maken rioolleiding eindelijk opgelost !!!

icon

10

stars

Goed bereikbaar voor afspraak

Komen afspraak na en houden je op de hoogte van aankomst, professionele aanpak no nonsens werknemer dir doet waar hij voor komt!

icon

10

stars

Super!!! Aanrader.

Afspraak is afspraak. De monteur had kennis van zaken en was zeer correct en behulpzaam. De verstopping was moeilijk te verwijderen, maar de monteur haalde alles uit zijn trukendoos om de verstopping te op te lossen. Met als resultaat dat de verstopping is opgelost! Topper.

icon

9

stars

Goede opvolgservice na uitgevoerd werk

Na het verhelpen van een verstopping was er nog wat lichte lekkage wat oorzakelijk bleek te liggen aan een rubberbandje wat los zit / weg was. Bij melding direct een afspraak gemaakt en keurig verholpen. Getuigt van het goed willen bedienen van hun klanten. Keurig gedaan!

icon

10

stars

Keurig en correct geholpen, hele goede service en snel.

Zie boven

Kiyoh 901 klanten geven ons een
9.5
stars

Over Michel Doorn

Dit zijn wij: trots & bevlogen

Wij ontzorgen al meer dan 30 jaar onze klanten in Noord-Holland en Flevoland. Belangrijk werk? Absoluut! Ons team bestaat uit vakkundige monteurs: we zijn handige oplossers, we denken in mogelijkheden en zijn pas voldaan als de klus is geklaard. Meer weten over ons werk?

Over ons

Icon Wide Check Ruim 30 jaar ervaring

Icon Wide Check +180.000 succesvolle ontstoppingen

Icon Wide Check 26 bevlogen medewerkers

Icon Wide Check 24 uur per dag 7 dagen per week

Een spoedmelding kan uitsluitend telefonisch gedaan worden.

Om uw spoedmelding zo snel mogelijk op te pakken vragen wij u direct telefonisch contact op te nemen. Wij zijn 24/7 bereikbaar en inzetbaar.

Fill 1 Copy 2 Bel: 0228 72 24 03

Vanaf prijs

Standaard tarief €125,00
Spoed toeslag van kracht Ja

Een paar tips:

Icon Close Copy 2 Zorg voor een parkeerplaats Icon Close Copy 2 Zorg dat er voldoende ruimte is Icon Close Copy 2 Maak alle kastjes alvast leeg Icon Close Copy 2 Leg een paar handoeken klaar
Icon Close Copy Icon Close Copy Icon Close Copy
Verstopping melden
Omschrijf het probleem
Contactgegevens
Icon Close

Stap 1 van 3

Hidden
Wat is uw postcode?