Stankdetectie

Stankoverlast of problemen met rioolvliegjes kunnen worden veroorzaakt door een defect aan uw riool. De locatie van zo’n defect is soms lastig te achterhalen. Tijdens een rookdetectie pompen we rook in het riool. De rook helpt ons de problemen snel te achterhalen. Zo is een oplossing altijd snel in beeld.

Kiyoh 872 klanten geven ons een
9.5
stars

Rookdetectie

Heeft u overlast in de vorm stank of vliegen binnen de woning? Dat kan duiden op een probleem met uw riool. Het is echter niet altijd makkelijk om een breuk of ander defect in het riool te lokaliseren. Gelukkig biedt een rookproef de oplossing. Dit is een methode waarbij rook in het riool wordt geperst. Op de locatie waar de stank of vliegen het riool verlaten, komt nu de rook naar buiten. Zo kunnen we de defecten snel en effectief achterhalen. We zorgen er op deze manier voor dat stankoverlast wordt verholpen en dat we weten waar eventueel verdere stappen moeten worden ondernomen.

Heeft u last van stank of vliegen? Wacht dan niet te lang met een afspraak maken. Een lekkage in het riool kan namelijk grote gevolgen hebben als er niet snel gehandeld wordt. Heeft u een bedrijf nodig met ervaring en geavanceerde apparatuur om ook uw lekkage of stank te verhelpen? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag!

Heeft u stankoverlast? Bel Michel Doorn!

Stankoverlast in of rondom uw woning? Dan is er een goede kans dat dit komt door een probleem met het riool. Een rookdetectie is een beproefde manier om korte metten te maken met stankoverlast. Wij hebben  de juiste apparatuur en kennis om de problemen snel te kunnen achterhalen.

Een scheur of breuk in het riool kan leiden tot lekkage, en stankoverlast. Dit is vervelend, maar kan ook voor grotere problemen zorgen. Als u langer wacht met het oplossen van de problemen kunnen de herstelkosten flink oplopen. Denk bijvoorbeeld aan een afvoer die lekt in de kruipruimte. Na enkele weken is een plasje water zomaar een zwembad. Een voordeel van Michel Doorn; van plasje tot zwembad, wij weten er wel raad mee.

Bij Michel Doorn hebben we de apparatuur en kennis in huis om ervoor te zorgen dat uw probleem snel wordt opgelost. Met ons uitgebreide team van monteurs bedienen we heel Noord-Holland en Flevoland. Wij voeren onze werkzaamheden uit in plaatsen als Amsterdam, Alkmaar, Zaandam, Hoorn, Almere, Lelystad en Purmerend. Wij komen in alle dorpen en steden binnen ons werkgebied.

Wat klanten over ons zeggen

icon

10

stars

Geweldig

Zo blij en een geweldige service

icon

10

stars

Zeer positief

De monteur kwam op tijd, was vriendelijk en zeer kundig. Hij legde alles heel goed uit en gaf veel waardevolle tips. En verhielp in een iir tijd de verstopping. Het geld absoluut waard.

icon

9

stars

Goede service, komt afspraken na

Aardige medewerker, legt alles goed uit, laat meekijken met camera. Probleem goed opgelost. Wel behoorlijke kosten.

icon

10

stars

topbedrijf

Accuraat, netjes en verstand van zaken

icon

10

stars

Keurig netjes gedaan.

Prima doorgespoten en voor het eerst iemand, die ook met een camera in het riool kijkt.

icon

10

stars

Erg tevreden

Had voor woensdag een afspraak maar werd dinsdag gebeld dat er een uitvaller was en het eerder kon. Binnen een uur stonden ze op de stoep en met een half uur was de verstopping verholpen. Erg vriendelijk en professioneel geholpen.

icon

10

stars

Prima

Prima geholpen zeer tevreden

icon

10

stars

Top

Duidelijke uitleg van het probleem. Kwam door kalkafzetting. Advies om buis te vervangen om zo dubbele kosten te vermijden. Met probleem niet blij, maar wel met dit bedrijf!

icon

10

stars

Uitstekend

Top bedrijf snel geholpen! Ondanks dat ze een bom volle planning hadden.

icon

9

stars

Prima

Goed contact, klantgericht. Duidelijk en behulpzaam. Verstopping snel.opgelost. Het enige dat jammer was dat her zo druk is, dat het zo druk is, dat ik de reparatie aan de rioolbuis door een ander bedrijf mort laten doen.

icon

10

stars

Snel en goed geregeld!

Martin belde keurig zoals vtv afgesproken over de exacte aankomsttijd, had goede kennis van zaken en loste t probleem snel op! Vervolgens dacht hij met behulp van de camera inspectie nog goed mee zodat t probleem ook in de toekomst niet terug zou keren. Vakman!

icon

10

stars

Veilig, netjes en prettig.

Het toilet wilde niet meer doorspoelen, gelukkig kon een van de mannen van Michel Doorn snel langs komen voor een camera inspectie. Al snel bleek dat er een stuk buis van de riolering was verdwenen waardoor de fundering vol zat met rioolwater. Ik was helemaal in paniek maar gelukkig was de oplossing dicht bij. Al snel kon er een afspraak gemaakt worden om de fundering leeg te pompen. Vanmorgen stonden Marvin en Sebas al voor de deur en zij konden snel aan de slag. Zij konden mij duidelijk en netjes uitleggen waar het aan lag en wat zij precies deden. Het was niet alleen leerzaam maar ook nog eens gezellig. Mijn dochter van 3 vond de vrachtwagens super interessant en mocht ook alles bekijken. Dit heeft haar dag echt helemaal gemaakt. Ik wil de mannen en vrouwen van Michel Doorn nogmaals allemaal bedanken voor de goede service en de flexibiliteit. Alleen bedrijven met een groot hart voor hun werk kunnen zo handelen. Heel erg bedankt.

icon

8

stars

Snel en goed

Snel en goed

icon

10

stars

Vlotte service met goed advies

Verstopping gehad in de leiding achter mijn gootsteen. Gebeld. Direct afsraak gemaakt. Monteur komt optijd en ging direct aan het werk. Na de verstopping opgelost te hebben laat hij keurig de boel schoon achter. Top service

icon

10

stars

Super ervaring

Belde op maandag ochtend voor verstopping. Afspraak voor donderdag gemaakt. Werd ik een uurtje later gebeld, we hebben ook nu tijd want er is een afspraak afgezegd. Helemaal top al. De persoon die langs kwam was ook zeer bekwaam. Verstopping snel opgelost. Ook nog heel veel adviezen gekregen om het te voorkomen. Hij vond het ook zeer vervelend dat hij wat viezigheid op de vloer had gemaakt. Moest hem echt overtuigen dat ik het zelf wel even zou schoonmaken. Goede service en ervaring, 5 sterren zeker verdiend

Kiyoh 872 klanten geven ons een
9.5
stars

Over Michel Doorn

Dit zijn wij: trots & bevlogen

Wij ontzorgen al meer dan 30 jaar onze klanten in Noord-Holland en Flevoland. Belangrijk werk? Absoluut! Ons team bestaat uit vakkundige monteurs: we zijn handige oplossers, we denken in mogelijkheden en zijn pas voldaan als de klus is geklaard. Meer weten over ons werk?

Over ons

Icon Wide Check Ruim 30 jaar ervaring

Icon Wide Check +180.000 succesvolle ontstoppingen

Icon Wide Check 26 bevlogen medewerkers

Icon Wide Check 24 uur per dag 7 dagen per week

Een spoedmelding kan uitsluitend telefonisch gedaan worden.

Om uw spoedmelding zo snel mogelijk op te pakken vragen wij u direct telefonisch contact op te nemen. Wij zijn 24/7 bereikbaar en inzetbaar.

Fill 1 Copy 2 Bel: 0228 72 24 03

Vanaf prijs

Standaard tarief €125,00
Spoed toeslag van kracht Ja

Een paar tips:

Icon Close Copy 2 Zorg voor een parkeerplaats Icon Close Copy 2 Zorg dat er voldoende ruimte is Icon Close Copy 2 Maak alle kastjes alvast leeg Icon Close Copy 2 Leg een paar handoeken klaar
Icon Close Copy Icon Close Copy Icon Close Copy
Verstopping melden
Omschrijf het probleem
Contactgegevens
Icon Close

Stap 1 van 3

Hidden
Wat is uw postcode?