Stankdetectie

Stankoverlast of problemen met rioolvliegjes kunnen worden veroorzaakt door een defect aan uw riool. De locatie van zo’n defect is soms lastig te achterhalen. Tijdens een rookdetectie pompen we rook in het riool. De rook helpt ons de problemen snel te achterhalen. Zo is een oplossing altijd snel in beeld.

Kiyoh 819 klanten geven ons een
9.5
stars

Rookdetectie

Heeft u overlast in de vorm stank of vliegen binnen de woning? Dat kan duiden op een probleem met uw riool. Het is echter niet altijd makkelijk om een breuk of ander defect in het riool te lokaliseren. Gelukkig biedt een rookproef de oplossing. Dit is een methode waarbij rook in het riool wordt geperst. Op de locatie waar de stank of vliegen het riool verlaten, komt nu de rook naar buiten. Zo kunnen we de defecten snel en effectief achterhalen. We zorgen er op deze manier voor dat stankoverlast wordt verholpen en dat we weten waar eventueel verdere stappen moeten worden ondernomen.

Heeft u last van stank of vliegen? Wacht dan niet te lang met een afspraak maken. Een lekkage in het riool kan namelijk grote gevolgen hebben als er niet snel gehandeld wordt. Heeft u een bedrijf nodig met ervaring en geavanceerde apparatuur om ook uw lekkage of stank te verhelpen? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag!

Heeft u stankoverlast? Bel Michel Doorn!

Stankoverlast in of rondom uw woning? Dan is er een goede kans dat dit komt door een probleem met het riool. Een rookdetectie is een beproefde manier om korte metten te maken met stankoverlast. Wij hebben  de juiste apparatuur en kennis om de problemen snel te kunnen achterhalen.

Een scheur of breuk in het riool kan leiden tot lekkage, en stankoverlast. Dit is vervelend, maar kan ook voor grotere problemen zorgen. Als u langer wacht met het oplossen van de problemen kunnen de herstelkosten flink oplopen. Denk bijvoorbeeld aan een afvoer die lekt in de kruipruimte. Na enkele weken is een plasje water zomaar een zwembad. Een voordeel van Michel Doorn; van plasje tot zwembad, wij weten er wel raad mee.

Bij Michel Doorn hebben we de apparatuur en kennis in huis om ervoor te zorgen dat uw probleem snel wordt opgelost. Met ons uitgebreide team van monteurs bedienen we heel Noord-Holland en Flevoland. Wij voeren onze werkzaamheden uit in plaatsen als Amsterdam, Alkmaar, Zaandam, Hoorn, Almere, Lelystad en Purmerend. Wij komen in alle dorpen en steden binnen ons werkgebied.

Wat klanten over ons zeggen

icon

10

stars

Snel en effectief.

Goed en vriendelijk geholpen.

icon

10

stars

Chris heeft de verstopte keukenafoer prima ontstopt en doorgespoten.

Leveren goed werk voor de afgesproken prijs.

icon

10

stars

Goede service en goede communicatie aan de telefoon.

Goed geholpen aan de telefoon en ook het probleem wordt goed verholpen. Zowel buiten met graafwerkzaamheden als binnen. Alles wordt netjes achtergelaten

icon

8

stars

Goede vriendelijke medewerker

Verstopping snel verholpen Er is nog wel een klein beetje lekkage bij de verbindingen van de afvoer. Ik krijg het niet helemaal verholpen

icon

10

stars

Geweldig

Goeie vent, luisterde goed naar wat ik al had gedaan en ging gelijk aan de slag. Probleem was in een half uur opgelost.

icon

10

stars

Enorme verstopping in keukengootsteen snel en adequaat verholpen

Prima werk geleverd. Monteur ging snel en doeltreffend aan het werk. Niks dan lof!

icon

10

stars

Uitstekend volgens afspraak,

Problemen met onze riolering waren groot, water onder het huis,leidingen verschoven, lekkende leidingen enzo, Het voorgestelde plan van Michel Doorn ,hebben ze perfect volgens planning uitgevoerd, bedankt voor het goede vakwerk en goed begrijpbaar advies.

icon

10

stars

Michel werkt hard en zorgt dat het probleem volledig opgelost wordt.

Heel fijn dat Michel dezelfde dag nog tijd had. Het probleem is opgelost!

icon

10

stars

Echt hele nette service!

S’avonds om half 11 gebeld, en om 11 uur stond Jurrian al voor onze deur. Echt een topper deze meneer. Communiceert heel duidelijk en werkt erg snel. Hartelijk dank voor het verhelpen van de verstopping van ons riool!

icon

10

stars

Kundig, flexibel, meedenkend. Vakman!

Michel nam alle tijd om de problemen met afvoer op te lossen. Gestructureerd de situatie na gelopen en opgelost.

icon

10

stars

Goed werk, legt duidelijk uit wat hij doet/ziet, fijne vent!

Goed werk, legt duidelijk uit wat hij doet/ziet, fijne vent! Bel hem de volgende keer zeker weer!

icon

9

stars

Monteur erg bekwaam

Zie hierboven

icon

10

stars

Geweldig

Snel, overzichtelijk, betrokken en meedenken. Dit zijn de woorden die meteen bij me opkomen als ik het bezoek denk.

icon

10

stars

Super

Vriendelijke medewerkers, eerlijk advies en overzichtelijke prijzen.

icon

9

stars

Heel goed werk afgeleverd voor een moeilijke verstopping

Vakkundig heel goed werk m.b.t. de verstopping, in de afvoer van de keuken, wasmachine en badkamer. Alle problemen zijn opgelost. Mijn aanbeveling voor een ieder zou zijn, om gebruik t emaken van uw bedrijf.

Kiyoh 819 klanten geven ons een
9.5
stars

Over Michel Doorn

Dit zijn wij: trots & bevlogen

Wij ontzorgen al meer dan 30 jaar onze klanten in Noord-Holland en Flevoland. Belangrijk werk? Absoluut! Ons team bestaat uit vakkundige monteurs: we zijn handige oplossers, we denken in mogelijkheden en zijn pas voldaan als de klus is geklaard. Meer weten over ons werk?

Over ons

Icon Wide Check Ruim 30 jaar ervaring

Icon Wide Check +180.000 succesvolle ontstoppingen

Icon Wide Check 26 bevlogen medewerkers

Icon Wide Check 24 uur per dag 7 dagen per week

Een spoedmelding kan uitsluitend telefonisch gedaan worden.

Om uw spoedmelding zo snel mogelijk op te pakken vragen wij u direct telefonisch contact op te nemen. Wij zijn 24/7 bereikbaar en inzetbaar.

Fill 1 Copy 2 Bel: 0228 72 24 03

Vanaf prijs

Standaard tarief €121,00
Spoed toeslag van kracht Ja

Een paar tips:

Icon Close Copy 2 Zorg voor een parkeerplaats Icon Close Copy 2 Zorg dat er voldoende ruimte is Icon Close Copy 2 Maak alle kastjes alvast leeg Icon Close Copy 2 Leg een paar handoeken klaar
Icon Close Copy Icon Close Copy Icon Close Copy
Verstopping melden
Omschrijf het probleem
Contactgegevens
Icon Close

Stap 1 van 3

Hidden
Wat is uw postcode?