24/7 Ontstoppen en ontzorgen

Bij Michel Doorn spelen we al meer dan 30 jaar een belangrijke rol in het riool van Noord-Holland en Flevoland. Hoewel het ontzorgen bij rioolproblemen wellicht onze belangrijkste taak is, gaat onze dienstverlening verder dan dat… Lijkt uw probleem een ‘mission impossible’? Niet voor ons. Wij gaan door tot er een oplossing is.

Neem contact op

Expertise

Uw riool, ons vak

Het riool is niet voor iedereen. Dat snappen we. Voor de meesten van ons is het riool een systeem waar u niet over na hoeft te denken. Totdat…er iets pruttelt, bubbelt of ruikt. Gelukkig is het wel echt ons ding en komt onze jarenlange ervaring goed van pas. Of het nu gaat om een monument of nieuwbouwhuis, in de badkamer of keuken: uw riool zorgvuldig reinigen en inspecteren is voor ons dagelijkse kost. Heeft u een (grotere) uitdaging voor ons? Ons team van vakkundige monteurs schuwt deze niet. We zijn in het bezit van een uitgebreide toolkit met apparatuur, kennis en ervaring.

Ruim 30 jaar ervaring

+180.000 succesvolle verstoppingen

26 bevlogen medewerkers

24 uur per dag 7 dagen per week

Zakelijke dienstverlening

Flexibel, betrouwbaar, betrokken

Waarom veel omkijken naar iets wat u eigenlijk nooit ziet? We begrijpen als geen ander dat u als zakelijke relatie waarde hecht aan continuïteit. Wij dragen daaraan als partner graag ons steentje bij. Het periodiek onderhouden van uw riool, terrein, vetafscheider of septictank voorkomt overlast. Ook achter de schermen ontzorgen wij graag. Korte lijnen, vaste gezichten en snel schakelen. Meer weten?

Zakelijke dienstverlening
Ons team

Een allround rioolbedrijf vraagt om diverse specialismen. Gelukkig hebben wij alles zelf in huis, en hoeven daarom vrijwel nooit gebruik te maken van derden. Service- en installatiemonteurs, vrachtwagenchauffeurs, riool-inspecteurs en een rijk gevulde kantoor-crew; allen staan tot uw en onze beschikking.

Michel Doorn en Ted Woestenburg zijn als directie verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding. Michel, onze ‘founding father’ is het bedrijf ruim 30 jaar geleden gestart. Hij is nog steeds dagelijks actief en betrokken. Ted werkt sinds 2018 als bedrijfsleider, en is in 2022 benoemd tot algemeen directeur.

Een spoedmelding kan uitsluitend telefonisch gedaan worden.

Om uw spoedmelding zo snel mogelijk op te pakken vragen wij u direct telefonisch contact op te nemen. Wij zijn 24/7 bereikbaar en inzetbaar.

Fill 1 Copy 2 Bel: 0228 72 24 03

Vanaf prijs

Standaard tarief €125,00
Spoed toeslag van kracht Ja

Een paar tips:

Icon Close Copy 2 Zorg voor een parkeerplaats Icon Close Copy 2 Zorg dat er voldoende ruimte is Icon Close Copy 2 Maak alle kastjes alvast leeg Icon Close Copy 2 Leg een paar handoeken klaar
Icon Close Copy Icon Close Copy Icon Close Copy
Verstopping melden
Omschrijf het probleem
Contactgegevens
Icon Close

Stap 1 van 3

Hidden
Wat is uw postcode?