Ontstoppingsbedrijf in Langedijk

Snel en vakkundig ontstoppingshulp nodig in Langedijk en omgeving? Michel Doorn staat voor je klaar! Met meer dan 25 jaar ervaring, gecertificeerde monteurs en een 24/7 bereikbaarheid zijn wij dé ontstopper en rioolbeheerder in jouw regio. Ons bedrijf staat bekend om de snelle service, waarbij we in 90% van de gevallen het probleem binnen 30 minuten oplossen. En dat zonder voorrijkosten!

Kiyoh 910 klanten geven ons een
9.5
stars
Michel Doorn bussen

Michel Doorn: Diensten op maat

Een verstopping komt altijd ongelegen en kan voor veel overlast zorgen. Gelukkig biedt Michel Doorn een breed scala aan diensten om snel en effectief verstoppingen en andere rioolproblemen op te lossen:

 • Verwijdering van verstoppingen: Van riolen tot afvoeren, toiletten, douches, wastafels, keukens, wasmachines en drogers; onze ervaren monteurs verwijderen elke verstopping met minimale overlast.
 • Inspectie en diagnose: Met behulp van geavanceerde camera-inspectie sporen we de oorzaak van de verstopping op, zodat we gericht actie kunnen ondernemen.
 • Reparatie en vervanging: Is je riool verstopt of afvoer beschadigd? Onze monteurs zorgen voor een vakkundige reparatie of vervanging.
 • Preventieve reiniging: Voorkomen is beter dan genezen. Met onze preventieve reiniging van riolen verminder je de kans op verstoppingen aanzienlijk.
 • Onderhoud en inspectie: Regelmatige inspectie en onderhoud van je riolering en afvoersystemen zorgt voor een probleemloze werking en voorkomt onaangename verrassingen.
 • Afvoer van afvalwater en regenwater: Onze experts zorgen voor een goede afvoer van afvalwater en regenwater, zodat je woning of bedrijfspand droog blijft.
 • Voorkoming van rioolstank en riooloverstort: Niemand zit te wachten op een vieze rioollucht of overstort. Onze monteurs pakken het probleem bij de bron aan.

Waarom kiezen voor Michel Doorn?

Er zijn tal van redenen om voor Michel Doorn te kiezen als jouw ontstopper en rioolbeheerder in Langedijk:

 1. Snel op locatie: onze monteurs zijn altijd snel ter plaatse om je te helpen.
 2. 24/7 bereikbaar: wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week klaar voor spoedgevallen.
 3. Betaalbaar en transparant: bij ons betaal je geen voorrijkosten.
 4. Efficiënt: we lossen 90% van de problemen binnen 30 minuten op.
 5. Ervaren: meer dan 25 jaar ervaring in het vak.
 6. Deskundig: onze gecertificeerde monteurs zijn goed opgeleid en ervaren.

Tevreden klanten: 9+ gemiddeld

Bij Michel Doorn hechten we veel waarde aan klanttevredenheid. Met een gemiddelde score van 9+ uit 700+ beoordelingen en een aanbevelingspercentage van 97% bewijzen we keer op keer dat we onze klanten naar volle tevredenheid helpen.

icon

10

stars

Geweldig

Prima gegaan. Aardige meneer, ruimde alles weer netjes op. Gaf goede uitleg.

icon

9

stars

Snelle hulp en vriendelijk

Snel geboden hulp, vriendelijk - wel best prijzig

icon

8

stars

Top

Dezelfde dag is ons probleem verholpen met vakkundige mensen.

icon

10

stars

Kundig beleeft en betrouwbaar

Ķundig beleeft en betroubaar

icon

10

stars

Duidelijk, vrindelijk en professioneel. Snel opgelost.

Bedankt. Kris was super!

icon

10

stars

Snelle en uitstekende service!

Prettig contact, afspraak was snel gemaakt en een supervriendelijke en vakkundige medewerker. Er werd oplossingsgericht meegedacht en we kwamen niet voor onverwachte kosten te staan.

icon

10

stars

Snelle en goede service

Snelle en goede service

icon

10

stars

Fantastische service!

Michel Doorn Rioolservice redde de dag! Vakman Chris kwam snel langs, detecteerde de bron via rookdetectie en loste het probleem ter plekke op. Super service!

icon

9

stars

Opgelost

Aardige monteur. Probleem verholpen. Duidelijke uitleg van het probleem en uitleg hoe het in de toekomst waarschijnlijk te kunnen voorkomen.

icon

10

stars

Topbedrijf

De schrik van elke huiseigenaar, een verstopping in het weekend en ook nog Pinksteren. Slechts een belletje en de monteur kwam op afgesproken tijd langs. Snel en efficiënt handelend. Binnen het afgesproken weekend tarief gebleven. Subliem.

icon

10

stars

Prima service !

Zeer net en correct bedrijf. Verstopping snel en goed verholpen. Fijn dat ze zo dicht in de buurt zitten. Je kan er ook je camper gaan wegen.

icon

8

stars

Prima

Geen flauwekul bedrijf ,doen wat ze beloven ,in mijn geval ,controle / onderzoek hemelwater afvoer. Pro gereedschap!.

icon

10

stars

Super Service

Precies op tijd volgens afspraak. Werd professioneel geholpen door een vriendelijke en zeer vakkundige monteur. Prijs zeer redelijk. Michel Doorn is een bedrijf om in je "contacten" op te nemen, dan hoef je nooit meer te zoeken!

icon

10

stars

Top

Snel en echt top geholpen. Was in het weekend. De monteur probeerde mij eerst telefonisch te helpen. Toen dat niet lukte, was hij er op exact het afgesproken tijdstip. Van te voren ook duidelijk gemaakt wat de weekend tarieven zijn. Tijdens het oplossen van mijn verstopping, werkte hij snel om mij niet op extra hoge kosten te brengen.

icon

10

stars

Snelle en goede service

Uiteraard hoop je dit soort bedrijven nooit nodig te hebben, maar als dat dan toch moet is Michel Doorn echt een aanrader. Vriendelijk en kundig personeel.

Kiyoh 910 klanten geven ons een
9.5
stars

Onze vaste klanten

Werkgebied in Langedijk

Ons werkgebied strekt zich uit over Langedijk en omliggende plaatsen, waaronder Broek op Langedijk, Noord-Scharwoude, Oudkarspel, Zuid-Scharwoude, Sint Pancras, Koedijk, Alkmaar en Heerhugowaard. Waar je ook woont in deze regio, je kunt rekenen op de snelle en professionele service van Michel Doorn.

Preventietips in Langedijk

Om toekomstige verstoppingen en rioolproblemen te voorkomen in Langedijk, geven we je graag enkele tips:

 • Gooi geen vet, olie of etensresten in de gootsteen of het toilet.
 • Gebruik een zeefje in de gootsteen om etensresten op te vangen.
 • Spoel geen vochtige doekjes, maandverband, tampons, kattenbakvulling of koffiedik door het toilet.
 • Reinig regelmatig de sifon onder de wastafel, douche of bad.
 • Houd regenpijpen en dakgoten vrij van bladeren en vuil.

Neem nu contact op met Michel Doorn

Voor een snelle en vakkundige oplossing van verstoppingen en andere rioolproblemen in Langedijk en omstreken, kies je voor Michel Doorn. Neem vandaag nog contact met ons op via: 0228 – 591515 of info@micheldoorn.nl.

Een spoedmelding kan uitsluitend telefonisch gedaan worden.

Om uw spoedmelding zo snel mogelijk op te pakken vragen wij u direct telefonisch contact op te nemen. Wij zijn 24/7 bereikbaar en inzetbaar.

Fill 1 Copy 2 Bel: 0228 72 24 03

Vanaf prijs

Standaard tarief €125,00
Spoed toeslag van kracht Ja

Een paar tips:

Icon Close Copy 2 Zorg voor een parkeerplaats Icon Close Copy 2 Zorg dat er voldoende ruimte is Icon Close Copy 2 Maak alle kastjes alvast leeg Icon Close Copy 2 Leg een paar handoeken klaar
Icon Close Copy Icon Close Copy Icon Close Copy
Verstopping melden
Omschrijf het probleem
Contactgegevens
Icon Close

Stap 1 van 3

Hidden
Wat is uw postcode?