Ontstoppingsbedrijf in Langedijk

Snel en vakkundig ontstoppingshulp nodig in Langedijk en omgeving? Michel Doorn staat voor je klaar! Met meer dan 25 jaar ervaring, gecertificeerde monteurs en een 24/7 bereikbaarheid zijn wij dé ontstopper en rioolbeheerder in jouw regio. Ons bedrijf staat bekend om de snelle service, waarbij we in 90% van de gevallen het probleem binnen 30 minuten oplossen. En dat zonder voorrijkosten!

Kiyoh 872 klanten geven ons een
9.5
stars
Michel Doorn bussen

Michel Doorn: Diensten op maat

Een verstopping komt altijd ongelegen en kan voor veel overlast zorgen. Gelukkig biedt Michel Doorn een breed scala aan diensten om snel en effectief verstoppingen en andere rioolproblemen op te lossen:

 • Verwijdering van verstoppingen: Van riolen tot afvoeren, toiletten, douches, wastafels, keukens, wasmachines en drogers; onze ervaren monteurs verwijderen elke verstopping met minimale overlast.
 • Inspectie en diagnose: Met behulp van geavanceerde camera-inspectie sporen we de oorzaak van de verstopping op, zodat we gericht actie kunnen ondernemen.
 • Reparatie en vervanging: Is je riool verstopt of afvoer beschadigd? Onze monteurs zorgen voor een vakkundige reparatie of vervanging.
 • Preventieve reiniging: Voorkomen is beter dan genezen. Met onze preventieve reiniging van riolen verminder je de kans op verstoppingen aanzienlijk.
 • Onderhoud en inspectie: Regelmatige inspectie en onderhoud van je riolering en afvoersystemen zorgt voor een probleemloze werking en voorkomt onaangename verrassingen.
 • Afvoer van afvalwater en regenwater: Onze experts zorgen voor een goede afvoer van afvalwater en regenwater, zodat je woning of bedrijfspand droog blijft.
 • Voorkoming van rioolstank en riooloverstort: Niemand zit te wachten op een vieze rioollucht of overstort. Onze monteurs pakken het probleem bij de bron aan.

Waarom kiezen voor Michel Doorn?

Er zijn tal van redenen om voor Michel Doorn te kiezen als jouw ontstopper en rioolbeheerder in Langedijk:

 1. Snel op locatie: onze monteurs zijn altijd snel ter plaatse om je te helpen.
 2. 24/7 bereikbaar: wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week klaar voor spoedgevallen.
 3. Betaalbaar en transparant: bij ons betaal je geen voorrijkosten.
 4. Efficiënt: we lossen 90% van de problemen binnen 30 minuten op.
 5. Ervaren: meer dan 25 jaar ervaring in het vak.
 6. Deskundig: onze gecertificeerde monteurs zijn goed opgeleid en ervaren.

Tevreden klanten: 9+ gemiddeld

Bij Michel Doorn hechten we veel waarde aan klanttevredenheid. Met een gemiddelde score van 9+ uit 700+ beoordelingen en een aanbevelingspercentage van 97% bewijzen we keer op keer dat we onze klanten naar volle tevredenheid helpen.

icon

10

stars

Geweldig

Zo blij en een geweldige service

icon

10

stars

Zeer positief

De monteur kwam op tijd, was vriendelijk en zeer kundig. Hij legde alles heel goed uit en gaf veel waardevolle tips. En verhielp in een iir tijd de verstopping. Het geld absoluut waard.

icon

9

stars

Goede service, komt afspraken na

Aardige medewerker, legt alles goed uit, laat meekijken met camera. Probleem goed opgelost. Wel behoorlijke kosten.

icon

10

stars

topbedrijf

Accuraat, netjes en verstand van zaken

icon

10

stars

Keurig netjes gedaan.

Prima doorgespoten en voor het eerst iemand, die ook met een camera in het riool kijkt.

icon

10

stars

Erg tevreden

Had voor woensdag een afspraak maar werd dinsdag gebeld dat er een uitvaller was en het eerder kon. Binnen een uur stonden ze op de stoep en met een half uur was de verstopping verholpen. Erg vriendelijk en professioneel geholpen.

icon

10

stars

Prima

Prima geholpen zeer tevreden

icon

10

stars

Top

Duidelijke uitleg van het probleem. Kwam door kalkafzetting. Advies om buis te vervangen om zo dubbele kosten te vermijden. Met probleem niet blij, maar wel met dit bedrijf!

icon

10

stars

Uitstekend

Top bedrijf snel geholpen! Ondanks dat ze een bom volle planning hadden.

icon

9

stars

Prima

Goed contact, klantgericht. Duidelijk en behulpzaam. Verstopping snel.opgelost. Het enige dat jammer was dat her zo druk is, dat het zo druk is, dat ik de reparatie aan de rioolbuis door een ander bedrijf mort laten doen.

icon

10

stars

Snel en goed geregeld!

Martin belde keurig zoals vtv afgesproken over de exacte aankomsttijd, had goede kennis van zaken en loste t probleem snel op! Vervolgens dacht hij met behulp van de camera inspectie nog goed mee zodat t probleem ook in de toekomst niet terug zou keren. Vakman!

icon

10

stars

Veilig, netjes en prettig.

Het toilet wilde niet meer doorspoelen, gelukkig kon een van de mannen van Michel Doorn snel langs komen voor een camera inspectie. Al snel bleek dat er een stuk buis van de riolering was verdwenen waardoor de fundering vol zat met rioolwater. Ik was helemaal in paniek maar gelukkig was de oplossing dicht bij. Al snel kon er een afspraak gemaakt worden om de fundering leeg te pompen. Vanmorgen stonden Marvin en Sebas al voor de deur en zij konden snel aan de slag. Zij konden mij duidelijk en netjes uitleggen waar het aan lag en wat zij precies deden. Het was niet alleen leerzaam maar ook nog eens gezellig. Mijn dochter van 3 vond de vrachtwagens super interessant en mocht ook alles bekijken. Dit heeft haar dag echt helemaal gemaakt. Ik wil de mannen en vrouwen van Michel Doorn nogmaals allemaal bedanken voor de goede service en de flexibiliteit. Alleen bedrijven met een groot hart voor hun werk kunnen zo handelen. Heel erg bedankt.

icon

8

stars

Snel en goed

Snel en goed

icon

10

stars

Vlotte service met goed advies

Verstopping gehad in de leiding achter mijn gootsteen. Gebeld. Direct afsraak gemaakt. Monteur komt optijd en ging direct aan het werk. Na de verstopping opgelost te hebben laat hij keurig de boel schoon achter. Top service

icon

10

stars

Super ervaring

Belde op maandag ochtend voor verstopping. Afspraak voor donderdag gemaakt. Werd ik een uurtje later gebeld, we hebben ook nu tijd want er is een afspraak afgezegd. Helemaal top al. De persoon die langs kwam was ook zeer bekwaam. Verstopping snel opgelost. Ook nog heel veel adviezen gekregen om het te voorkomen. Hij vond het ook zeer vervelend dat hij wat viezigheid op de vloer had gemaakt. Moest hem echt overtuigen dat ik het zelf wel even zou schoonmaken. Goede service en ervaring, 5 sterren zeker verdiend

Kiyoh 872 klanten geven ons een
9.5
stars

Onze vaste klanten

Werkgebied in Langedijk

Ons werkgebied strekt zich uit over Langedijk en omliggende plaatsen, waaronder Broek op Langedijk, Noord-Scharwoude, Oudkarspel, Zuid-Scharwoude, Sint Pancras, Koedijk, Alkmaar en Heerhugowaard. Waar je ook woont in deze regio, je kunt rekenen op de snelle en professionele service van Michel Doorn.

Preventietips in Langedijk

Om toekomstige verstoppingen en rioolproblemen te voorkomen in Langedijk, geven we je graag enkele tips:

 • Gooi geen vet, olie of etensresten in de gootsteen of het toilet.
 • Gebruik een zeefje in de gootsteen om etensresten op te vangen.
 • Spoel geen vochtige doekjes, maandverband, tampons, kattenbakvulling of koffiedik door het toilet.
 • Reinig regelmatig de sifon onder de wastafel, douche of bad.
 • Houd regenpijpen en dakgoten vrij van bladeren en vuil.

Neem nu contact op met Michel Doorn

Voor een snelle en vakkundige oplossing van verstoppingen en andere rioolproblemen in Langedijk en omstreken, kies je voor Michel Doorn. Neem vandaag nog contact met ons op via: 0228 – 591515 of info@micheldoorn.nl.

Een spoedmelding kan uitsluitend telefonisch gedaan worden.

Om uw spoedmelding zo snel mogelijk op te pakken vragen wij u direct telefonisch contact op te nemen. Wij zijn 24/7 bereikbaar en inzetbaar.

Fill 1 Copy 2 Bel: 0228 72 24 03

Vanaf prijs

Standaard tarief €125,00
Spoed toeslag van kracht Ja

Een paar tips:

Icon Close Copy 2 Zorg voor een parkeerplaats Icon Close Copy 2 Zorg dat er voldoende ruimte is Icon Close Copy 2 Maak alle kastjes alvast leeg Icon Close Copy 2 Leg een paar handoeken klaar
Icon Close Copy Icon Close Copy Icon Close Copy
Verstopping melden
Omschrijf het probleem
Contactgegevens
Icon Close

Stap 1 van 3

Hidden
Wat is uw postcode?