Toilet verstopt

Een verstopt toilet is een veel voorkomend probleem. Het kan diverse oorzaken hebben; enthousiast papiergebruik, weinig spoeling of een toiletblokje die per ongeluk doorspoelt. Welke oorzaak dan ook, wij helpen u graag weer aan een werkend toilet. Onze kundige monteurs lossen de verstopping vaak binnen 30 minuten op.

Kiyoh 819 klanten geven ons een
9.5
stars

WC ontstoppen

Is uw toilet verstopt? Dat is een vervelende situatie die u natuurlijk het liefst zo snel mogelijk verhelpt. Een WC die verstopt is spoelt niet meer (goed) door. Het water loopt op, en blijft langer staan. Wanneer het toilet verstopt is, proberen veel mensen dit eerst zelf op te lossen. Dat kan, maar is niet zonder risico’s. Wanneer u zelf een verstopping in het toilet probeert te verhelpen, loopt u namelijk risico om schade aan het toilet en de afvoer aan te richten. Is uw WC verstopt, dan laat u dit het beste verhelpen door een professioneel ontstoppingsbedrijf. Op onze site vindt u informatie over allerlei soorten verstoppingen, en welke hulp u hierbij nodig heeft.

WC verstopt: de oorzaken

Een WC kan snel verstopt raken. Dit kan verschillende redenen hebben. Een veel voorkomende oorzaak is wanneer er een vast object door het toilet is gespoeld. Denk bijvoorbeeld aan dingen zoals maandverband, te veel papier, een toiletblokje of een telefoon. De verstopping kan zich in het toilet zelf bevinden, maar kan ook verderop in de leiding zijn ontstaan. In dat geval is het moeilijk om zelf bij de verstopping te komen. Wanneer een vast object de leiding deels heeft verstopt, spoelt het water minder goed door en kan alles wat vervolgens wordt doorgespoeld ook blijven hangen. Advies; schakel in dit soort situaties de hulp van een professioneel bedrijf in. Onze monteurs zijn in staat de verstopte WC op een vakkundige manier te ontstoppen zonder dat er schade aan uw toilet of leidingen ontstaat.

Zelf ontstoppen als het toilet verstopt is?

Het zelf ontstoppen van uw WC is om verschillende redenen onverstandig, namelijk:

  • U loopt de kans schade aan te richten aan uw toilet.
  • Door gebrek aan specialistische kennis kan ook het leidingwerk beschadigd raken.
  • Het lukt in veel gevallen niet om zelf de verstopping te verhelpen.
  • Het kan zijn dat u de verstopping deels verhelpt, waardoor deze later terugkomt.

De betere doe-het-zelver kan uiteraard een poging wagen. Wees echter voorzichtig. Herstellen van aangerichte schade is vaak een stuk duurder dan het inschakelen van een specialist.

Toilet verstopt: ontstoppen met de beste apparatuur

Heeft u last van een rioolverstopping? Dan heeft u de juiste apparatuur nodig om verschillende rioolproblemen te verhelpen. Onze monteur zal het riool reinigen onder hogedruk of met een mechanische veer. Dit levert een snelle oplossing, met het beste resultaat. Mocht er meer nodig zijn om de problemen te verhelpen, dan zijn onze bussen compleet ingericht met alle denkbare apparatuur. Soms biedt een camera-inspectie meer duidelijkheid bij het oplossen of achterhalen van de problemen. Ons doel; de problemen langdurig oplossen.

Michel Doorn helpt als uw WC verstopt is

Een verstopt toilet is geen probleem waar u een langere tijd last van wilt hebben. Daarom staan onze vakkundige monteurs altijd voor u klaar. Is uw toilet verstopt, wacht dan niet te lang met het maken van een afspraak. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar. Een verstopt toilet kan snel verholpen zijn: in 90% van de gevallen kunnen wij de verstopping binnen 30 minuten verhelpen.

Wat klanten over ons zeggen

icon

10

stars

Snel en effectief.

Goed en vriendelijk geholpen.

icon

10

stars

Chris heeft de verstopte keukenafoer prima ontstopt en doorgespoten.

Leveren goed werk voor de afgesproken prijs.

icon

10

stars

Goede service en goede communicatie aan de telefoon.

Goed geholpen aan de telefoon en ook het probleem wordt goed verholpen. Zowel buiten met graafwerkzaamheden als binnen. Alles wordt netjes achtergelaten

icon

8

stars

Goede vriendelijke medewerker

Verstopping snel verholpen Er is nog wel een klein beetje lekkage bij de verbindingen van de afvoer. Ik krijg het niet helemaal verholpen

icon

10

stars

Geweldig

Goeie vent, luisterde goed naar wat ik al had gedaan en ging gelijk aan de slag. Probleem was in een half uur opgelost.

icon

10

stars

Enorme verstopping in keukengootsteen snel en adequaat verholpen

Prima werk geleverd. Monteur ging snel en doeltreffend aan het werk. Niks dan lof!

icon

10

stars

Uitstekend volgens afspraak,

Problemen met onze riolering waren groot, water onder het huis,leidingen verschoven, lekkende leidingen enzo, Het voorgestelde plan van Michel Doorn ,hebben ze perfect volgens planning uitgevoerd, bedankt voor het goede vakwerk en goed begrijpbaar advies.

icon

10

stars

Michel werkt hard en zorgt dat het probleem volledig opgelost wordt.

Heel fijn dat Michel dezelfde dag nog tijd had. Het probleem is opgelost!

icon

10

stars

Echt hele nette service!

S’avonds om half 11 gebeld, en om 11 uur stond Jurrian al voor onze deur. Echt een topper deze meneer. Communiceert heel duidelijk en werkt erg snel. Hartelijk dank voor het verhelpen van de verstopping van ons riool!

icon

10

stars

Kundig, flexibel, meedenkend. Vakman!

Michel nam alle tijd om de problemen met afvoer op te lossen. Gestructureerd de situatie na gelopen en opgelost.

icon

10

stars

Goed werk, legt duidelijk uit wat hij doet/ziet, fijne vent!

Goed werk, legt duidelijk uit wat hij doet/ziet, fijne vent! Bel hem de volgende keer zeker weer!

icon

9

stars

Monteur erg bekwaam

Zie hierboven

icon

10

stars

Geweldig

Snel, overzichtelijk, betrokken en meedenken. Dit zijn de woorden die meteen bij me opkomen als ik het bezoek denk.

icon

10

stars

Super

Vriendelijke medewerkers, eerlijk advies en overzichtelijke prijzen.

icon

9

stars

Heel goed werk afgeleverd voor een moeilijke verstopping

Vakkundig heel goed werk m.b.t. de verstopping, in de afvoer van de keuken, wasmachine en badkamer. Alle problemen zijn opgelost. Mijn aanbeveling voor een ieder zou zijn, om gebruik t emaken van uw bedrijf.

Kiyoh 819 klanten geven ons een
9.5
stars

Over Michel Doorn

Dit zijn wij: trots & bevlogen

Wij ontzorgen al meer dan 30 jaar onze klanten in Noord-Holland en Flevoland. Belangrijk werk? Absoluut! Ons team bestaat uit vakkundige monteurs: we zijn handige oplossers, we denken in mogelijkheden en zijn pas voldaan als de klus is geklaard. Meer weten over ons werk?

Over ons

Icon Wide Check Ruim 30 jaar ervaring

Icon Wide Check +180.000 succesvolle ontstoppingen

Icon Wide Check 26 bevlogen medewerkers

Icon Wide Check 24 uur per dag 7 dagen per week

Een spoedmelding kan uitsluitend telefonisch gedaan worden.

Om uw spoedmelding zo snel mogelijk op te pakken vragen wij u direct telefonisch contact op te nemen. Wij zijn 24/7 bereikbaar en inzetbaar.

Fill 1 Copy 2 Bel: 0228 72 24 03

Vanaf prijs

Standaard tarief €121,00
Spoed toeslag van kracht Ja

Een paar tips:

Icon Close Copy 2 Zorg voor een parkeerplaats Icon Close Copy 2 Zorg dat er voldoende ruimte is Icon Close Copy 2 Maak alle kastjes alvast leeg Icon Close Copy 2 Leg een paar handoeken klaar
Icon Close Copy Icon Close Copy Icon Close Copy
Verstopping melden
Omschrijf het probleem
Contactgegevens
Icon Close

Stap 1 van 3

Hidden
Wat is uw postcode?