Toilet verstopt

Een verstopt toilet is een veel voorkomend probleem. Het kan diverse oorzaken hebben; enthousiast papiergebruik, weinig spoeling of een toiletblokje die per ongeluk doorspoelt. Welke oorzaak dan ook, wij helpen u graag weer aan een werkend toilet. Onze kundige monteurs lossen de verstopping vaak binnen 30 minuten op.

Kiyoh 836 klanten geven ons een
9.5
stars

WC ontstoppen

Is uw toilet verstopt? Dat is een vervelende situatie die u natuurlijk het liefst zo snel mogelijk verhelpt. Een WC die verstopt is spoelt niet meer (goed) door. Het water loopt op, en blijft langer staan. Wanneer het toilet verstopt is, proberen veel mensen dit eerst zelf op te lossen. Dat kan, maar is niet zonder risico’s. Wanneer u zelf een verstopping in het toilet probeert te verhelpen, loopt u namelijk risico om schade aan het toilet en de afvoer aan te richten. Is uw WC verstopt, dan laat u dit het beste verhelpen door een professioneel ontstoppingsbedrijf. Op onze site vindt u informatie over allerlei soorten verstoppingen, en welke hulp u hierbij nodig heeft.

WC verstopt: de oorzaken

Een WC kan snel verstopt raken. Dit kan verschillende redenen hebben. Een veel voorkomende oorzaak is wanneer er een vast object door het toilet is gespoeld. Denk bijvoorbeeld aan dingen zoals maandverband, te veel papier, een toiletblokje of een telefoon. De verstopping kan zich in het toilet zelf bevinden, maar kan ook verderop in de leiding zijn ontstaan. In dat geval is het moeilijk om zelf bij de verstopping te komen. Wanneer een vast object de leiding deels heeft verstopt, spoelt het water minder goed door en kan alles wat vervolgens wordt doorgespoeld ook blijven hangen. Advies; schakel in dit soort situaties de hulp van een professioneel bedrijf in. Onze monteurs zijn in staat de verstopte WC op een vakkundige manier te ontstoppen zonder dat er schade aan uw toilet of leidingen ontstaat.

Zelf ontstoppen als het toilet verstopt is?

Het zelf ontstoppen van uw WC is om verschillende redenen onverstandig, namelijk:

  • U loopt de kans schade aan te richten aan uw toilet.
  • Door gebrek aan specialistische kennis kan ook het leidingwerk beschadigd raken.
  • Het lukt in veel gevallen niet om zelf de verstopping te verhelpen.
  • Het kan zijn dat u de verstopping deels verhelpt, waardoor deze later terugkomt.

De betere doe-het-zelver kan uiteraard een poging wagen. Wees echter voorzichtig. Herstellen van aangerichte schade is vaak een stuk duurder dan het inschakelen van een specialist.

Toilet verstopt: ontstoppen met de beste apparatuur

Heeft u last van een rioolverstopping? Dan heeft u de juiste apparatuur nodig om verschillende rioolproblemen te verhelpen. Onze monteur zal het riool reinigen onder hogedruk of met een mechanische veer. Dit levert een snelle oplossing, met het beste resultaat. Mocht er meer nodig zijn om de problemen te verhelpen, dan zijn onze bussen compleet ingericht met alle denkbare apparatuur. Soms biedt een camera-inspectie meer duidelijkheid bij het oplossen of achterhalen van de problemen. Ons doel; de problemen langdurig oplossen.

Michel Doorn helpt als uw WC verstopt is

Een verstopt toilet is geen probleem waar u een langere tijd last van wilt hebben. Daarom staan onze vakkundige monteurs altijd voor u klaar. Is uw toilet verstopt, wacht dan niet te lang met het maken van een afspraak. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar. Een verstopt toilet kan snel verholpen zijn: in 90% van de gevallen kunnen wij de verstopping binnen 30 minuten verhelpen.

Wat klanten over ons zeggen

icon

8

stars

Geweldige service en vakmanschap.

Afspraken correct en nota zeer correct. Dit bedrijf geeft veel vertrouwen

icon

10

stars

Betrouwbaar

Prachtig product en snelle levering

icon

9

stars

snel goed vriendelijk

Zeker een aanbeveling waard

icon

10

stars

Zeer klantvriendelijke benadering en uitvoering werkzaamheden

zeer deskundige hulp. Zeer informatieve werknemer. zeert evreden over de diensten.

icon

10

stars

Topservice

Dinsdagochtend hadden wij in de kapsalon een toiletverstopping. Hele dag gewacht op een ander loodgietersbedrijf, (Ondertussen de kapsalon maar gesloten.) dat einde middag verscheen met 2 man sterk die de spoelbak niet los durfden te maken. En weer vertrokken. Toen was er paniek. De kapsalon nog een dag sluiten was geen optie. Via een bekende het nummer van Michel Doorn gekregen. 2 minuten na binnenkomst had de medewerker van Michel Doorn de spoelbak er al af en de pot van de grond. Binnen 10 minuten had deze vakkundige meneer het probleem verholpen en stond alles weer op z'n plek. Ik weet wel wie ik voortaan bel. +Telefoon werd snel beantwoord. +Duidelijke communicatie over de mogenlijkheden en kosten. +Zeer snel langsgekomen

icon

10

stars

Heldere communicatie, adequate hulp, zeer klantvriendelijk

In een tijd waarin iedereen overloopt in werk en klantvriendelijkheid niet meer vanzelfsprekend is, blijven de mensen bij Michel Doorn dit gelukkig vasthouden. Ondanks de aanmelding voor één probleem, was de medewerker niet te beroerd om ter plaatse meerdere aspecten aan te pakken. We zitten er nu weer goed bij met alles - een fijn gevoel!

icon

8

stars

Super goed geregeld

Netjes, vriendelijk en duidelijk. Alles ging in goed overleg

icon

10

stars

Goed geholpen!

Ondanks de complexe situatie en de vervelende klant die wij misschien soms geweest zijn, heeft Michel Doorn Rioolservice ons niet in de kou laten staan. Ze hebben hun uiterste best gedaan om onze VVE zo goed mogelijk te helpen met daad en advies. Er werd mee gedacht en geprobeerd om een gaatje te vinden in de overvolle planning. Luuk, Nick, Jurian, David, Bas & Ted, dankjewel!

icon

10

stars

Ontzettend goed!

Zeer tevreden.

icon

8

stars

Prima werk

Goede communicatie, snek en vakkubdig geholpen.

icon

10

stars

perfect en netjes geholpen

prima ontstoppingsbedrijf! werkt netjes, zijn beleefd en vertellen duidelijk vooraf wat er gaat gebeuren en wat het gaat kosten!

icon

10

stars

Good service

Good service

icon

10

stars

goed

snelle afhandeling

icon

8

stars

fantastisch werk geleverd

Fijne monteur en goed op de hoogte van het werk

icon

10

stars

Wat een klassewerk!!!

Afgelopen maandag hadden wij Chris hier om onze afvoer in de keuken te verlosssen van een verstopping. Wat een fantastische man, sociaal, vakwerk en klasse. Het was gewoon een verademing om iemand aan de deur te hebben, die gewoon zijn vak verstaat. Werkelijk dankzij Chris, zouden wij direct weer Michel Doorn bellen als we weer een probleem hebben.

Kiyoh 836 klanten geven ons een
9.5
stars

Over Michel Doorn

Dit zijn wij: trots & bevlogen

Wij ontzorgen al meer dan 30 jaar onze klanten in Noord-Holland en Flevoland. Belangrijk werk? Absoluut! Ons team bestaat uit vakkundige monteurs: we zijn handige oplossers, we denken in mogelijkheden en zijn pas voldaan als de klus is geklaard. Meer weten over ons werk?

Over ons

Icon Wide Check Ruim 30 jaar ervaring

Icon Wide Check +180.000 succesvolle ontstoppingen

Icon Wide Check 26 bevlogen medewerkers

Icon Wide Check 24 uur per dag 7 dagen per week

Een spoedmelding kan uitsluitend telefonisch gedaan worden.

Om uw spoedmelding zo snel mogelijk op te pakken vragen wij u direct telefonisch contact op te nemen. Wij zijn 24/7 bereikbaar en inzetbaar.

Fill 1 Copy 2 Bel: 0228 72 24 03

Vanaf prijs

Standaard tarief €121,00
Spoed toeslag van kracht Ja

Een paar tips:

Icon Close Copy 2 Zorg voor een parkeerplaats Icon Close Copy 2 Zorg dat er voldoende ruimte is Icon Close Copy 2 Maak alle kastjes alvast leeg Icon Close Copy 2 Leg een paar handoeken klaar
Icon Close Copy Icon Close Copy Icon Close Copy
Verstopping melden
Omschrijf het probleem
Contactgegevens
Icon Close

Stap 1 van 3

Hidden
Wat is uw postcode?