Toilet verstopt

Een verstopt toilet is een veel voorkomend probleem. Het kan diverse oorzaken hebben; enthousiast papiergebruik, weinig spoeling of een toiletblokje die per ongeluk doorspoelt. Welke oorzaak dan ook, wij helpen u graag weer aan een werkend toilet. Onze kundige monteurs lossen de verstopping vaak binnen 30 minuten op.

Kiyoh 893 klanten geven ons een
9.5
stars

WC ontstoppen

Is uw toilet verstopt? Dat is een vervelende situatie die u natuurlijk het liefst zo snel mogelijk verhelpt. Een WC die verstopt is spoelt niet meer (goed) door. Het water loopt op, en blijft langer staan. Wanneer het toilet verstopt is, proberen veel mensen dit eerst zelf op te lossen. Dat kan, maar is niet zonder risico’s. Wanneer u zelf een verstopping in het toilet probeert te verhelpen, loopt u namelijk risico om schade aan het toilet en de afvoer aan te richten. Is uw WC verstopt, dan laat u dit het beste verhelpen door een professioneel ontstoppingsbedrijf. Op onze site vindt u informatie over allerlei soorten verstoppingen, en welke hulp u hierbij nodig heeft.

WC verstopt: de oorzaken

Een WC kan snel verstopt raken. Dit kan verschillende redenen hebben. Een veel voorkomende oorzaak is wanneer er een vast object door het toilet is gespoeld. Denk bijvoorbeeld aan dingen zoals maandverband, te veel papier, een toiletblokje of een telefoon. De verstopping kan zich in het toilet zelf bevinden, maar kan ook verderop in de leiding zijn ontstaan. In dat geval is het moeilijk om zelf bij de verstopping te komen. Wanneer een vast object de leiding deels heeft verstopt, spoelt het water minder goed door en kan alles wat vervolgens wordt doorgespoeld ook blijven hangen. Advies; schakel in dit soort situaties de hulp van een professioneel bedrijf in. Onze monteurs zijn in staat de verstopte WC op een vakkundige manier te ontstoppen zonder dat er schade aan uw toilet of leidingen ontstaat.

Zelf ontstoppen als het toilet verstopt is?

Het zelf ontstoppen van uw WC is om verschillende redenen onverstandig, namelijk:

  • U loopt de kans schade aan te richten aan uw toilet.
  • Door gebrek aan specialistische kennis kan ook het leidingwerk beschadigd raken.
  • Het lukt in veel gevallen niet om zelf de verstopping te verhelpen.
  • Het kan zijn dat u de verstopping deels verhelpt, waardoor deze later terugkomt.

De betere doe-het-zelver kan uiteraard een poging wagen. Wees echter voorzichtig. Herstellen van aangerichte schade is vaak een stuk duurder dan het inschakelen van een specialist.

Toilet verstopt: ontstoppen met de beste apparatuur

Heeft u last van een rioolverstopping? Dan heeft u de juiste apparatuur nodig om verschillende rioolproblemen te verhelpen. Onze monteur zal het riool reinigen onder hogedruk of met een mechanische veer. Dit levert een snelle oplossing, met het beste resultaat. Mocht er meer nodig zijn om de problemen te verhelpen, dan zijn onze bussen compleet ingericht met alle denkbare apparatuur. Soms biedt een camera-inspectie meer duidelijkheid bij het oplossen of achterhalen van de problemen. Ons doel; de problemen langdurig oplossen.

Michel Doorn helpt als uw WC verstopt is

Een verstopt toilet is geen probleem waar u een langere tijd last van wilt hebben. Daarom staan onze vakkundige monteurs altijd voor u klaar. Is uw toilet verstopt, wacht dan niet te lang met het maken van een afspraak. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar. Een verstopt toilet kan snel verholpen zijn: in 90% van de gevallen kunnen wij de verstopping binnen 30 minuten verhelpen.

Wat klanten over ons zeggen

icon

10

stars

Vrolijke en competente medewerkers

Na het doorspuiten van onze drainage bleek dat daar het probleem van onze wateroverlast niet direct lag. Dan kan je het als bedrijf daarbij laten maar deze medewerkers waren zeer medewerkend en hebben ook de riolering richting het hoofdriool gecontroleerd. Hierdoor werd duidelijk dat het probleem in het regenwater hoofdriool zit en hebben wij het nu bij de gemeente kunnen melden. Hier waren wij niet achter gekomen zonder de extra inzet van de medewerkers. Dat is service! dank daarvoor.

icon

10

stars

Snelle service

Online door gegeven dat hemelwaterarvoer verstopt was, volgende dag was er iemand en binnen 20 minuten was alles ontgestopt. Top geholpen en ook voor betaalbaar prijs.

icon

8

stars

Oplossing met duidelijke uitleg !!!!!

Al lange tijd problemen met de afvoer in e keuken. Nu met hoge druk spuit en vrij maken rioolleiding eindelijk opgelost !!!

icon

10

stars

Goed bereikbaar voor afspraak

Komen afspraak na en houden je op de hoogte van aankomst, professionele aanpak no nonsens werknemer dir doet waar hij voor komt!

icon

10

stars

Super!!! Aanrader.

Afspraak is afspraak. De monteur had kennis van zaken en was zeer correct en behulpzaam. De verstopping was moeilijk te verwijderen, maar de monteur haalde alles uit zijn trukendoos om de verstopping te op te lossen. Met als resultaat dat de verstopping is opgelost! Topper.

icon

9

stars

Goede opvolgservice na uitgevoerd werk

Na het verhelpen van een verstopping was er nog wat lichte lekkage wat oorzakelijk bleek te liggen aan een rubberbandje wat los zit / weg was. Bij melding direct een afspraak gemaakt en keurig verholpen. Getuigt van het goed willen bedienen van hun klanten. Keurig gedaan!

icon

10

stars

Keurig en correct geholpen, hele goede service en snel.

Zie boven

icon

10

stars

Geweldig !

Keurige monteur, netjes gewerkt en problemen opgelost!

icon

8

stars

Prettig

No nonsens en houd zich aan de afspraak. Probleem opgelost door zeer vriendelijke werknemer.

icon

8

stars

Goede service op tijd uitgevoerd

Fijn om zo snel geholpen te zijn. Donderdag gebeld en vrijdag op de tijd geholpen. Zal deze service zeker blijven gebruiken.

icon

10

stars

Super service

Onwijs goed geholpen aan de telefoon. Veel overleg gehad Toch besloten dat ze moesten komen De man die kwam was ook super aardig Werken netjes Kortom heel fijn en probleem is zeker opgelost!!

icon

9

stars

niet opgeven maar fixen!

De monteur had echt een lastige klus met het riool maar hij gaf niet op. Topper!

icon

9

stars

Uitstekende service door een deskundige medewerker.

De verstopping in het gemeenschappelijk riool met de buren die op een pompgemaal van de gemeente is aangesloten is snel verholpen. Het aansluitende onderzoek met o.a. een camera is deskundig uitgevoerd. We konden met de resultaten voldoende de gemeente overtuigen dat er iets schortte aan het pompgemaal. Inmiddels is het euvel aan het pompgemaal verholpen. Het enige wat jammer is dat de waarnemingen van 2 afzonderlijke medewerkers die recent verstoppingen hebben verholpen niet in een korte rapportage aan ons ter beschikking is gekomen. Hierdoor is de positie van de 4 eigenaren van woningen die op dit gemaal zijn aangesloten niet adequaat versterkt.

icon

8

stars

Snelle service

Snelle en goede service

icon

10

stars

Snel en goed werk

Putje loopt weer dan zij vakmensen

Kiyoh 893 klanten geven ons een
9.5
stars

Over Michel Doorn

Dit zijn wij: trots & bevlogen

Wij ontzorgen al meer dan 30 jaar onze klanten in Noord-Holland en Flevoland. Belangrijk werk? Absoluut! Ons team bestaat uit vakkundige monteurs: we zijn handige oplossers, we denken in mogelijkheden en zijn pas voldaan als de klus is geklaard. Meer weten over ons werk?

Over ons

Icon Wide Check Ruim 30 jaar ervaring

Icon Wide Check +180.000 succesvolle ontstoppingen

Icon Wide Check 26 bevlogen medewerkers

Icon Wide Check 24 uur per dag 7 dagen per week

Een spoedmelding kan uitsluitend telefonisch gedaan worden.

Om uw spoedmelding zo snel mogelijk op te pakken vragen wij u direct telefonisch contact op te nemen. Wij zijn 24/7 bereikbaar en inzetbaar.

Fill 1 Copy 2 Bel: 0228 72 24 03

Vanaf prijs

Standaard tarief €125,00
Spoed toeslag van kracht Ja

Een paar tips:

Icon Close Copy 2 Zorg voor een parkeerplaats Icon Close Copy 2 Zorg dat er voldoende ruimte is Icon Close Copy 2 Maak alle kastjes alvast leeg Icon Close Copy 2 Leg een paar handoeken klaar
Icon Close Copy Icon Close Copy Icon Close Copy
Verstopping melden
Omschrijf het probleem
Contactgegevens
Icon Close

Stap 1 van 3

Hidden
Wat is uw postcode?