Michel Doorn bussen

Verstopt riool of afvoer in Haarlem?

Heb je ooit meegemaakt wat voor problemen een lek in je leidingen of een verstopping in je riolering kan veroorzaken? Je denkt misschien aan stank en een kleine overstroming, maar de voor jou onzichtbare problemen kunnen je echt voor een grote schadepost stellen. Opgehoopt water dat niet wordt afgevoerd kan de structuren in je huis aantasten en waterschade veroorzaken aan jouw kostbare bezittingen en die van je buren. De schade kan aanzienlijk zijn en je verzekeringsmaatschappij kan dan dure maatregelen eisen. De stank van rioolwater herken je. Weet je ook wat dit veroorzaakt? Bacteriën, schimmels en andere micro-organismen die vaak als een magneet werken op ander ongedierte en flinke gezondheidsrisico’s met zich meebrengen, voor jou en je gezin. Dit zijn situaties waar je echt de hulp nodig hebt van een professionele ontstopper in Haarlem. Michel Doorn is het ontstoppingsbedrijf in Haarlem die je bovendien belooft dat elke aanvraag met spoed wordt behandeld. Want wij kennen ons vak en weten uit ervaring hoe belangrijk een snelle aanpak is. Heb je ons direct nodig in de omgeving van Haarlem? Bel dan direct! Je kunt ons bereiken op 0228 – 591515.

Ontstoppingsbedrijf in Haarlem en omstreken

Voor de snelheid van reageren en werken maakt het niet uit of je in Haarlem zelf woont, of in nabijgelegen gemeenten als Zandvoort, Heemstede of IJmuiden. Michel Doorn heeft voldoende ervaren ontstoppers in dienst in geheel Noord-Holland en Flevoland, dus ook bij jou in de buurt. Zo zijn wij ook snel ter plaatse in:

  • Cruquius
  • Heemstede
  • Zandvoort
  • IJmuiden
  • Hoofddorp

Vaak zijn we na een oproep al binnen een half uur ter plaatse en in 90% van de gevallen hebben we je probleem ook nog eens binnen een half uur opgelost. In veel gevallen kunnen wij met onze moderne apparatuur en onze vakmanschap meteen aan de slag. Maar het komt ook voor dat de oorzaak van je verstopping of lekkage minder goed zichtbaar is. Dan nemen wij als professioneel ontstoppingsbedrijf in Haarlem het zekere voor het onzekere. Met moderne detectiemethodes zoals rookdetectie sporen we zelfs de kleinste haarscheurtjes in je leidingen op, wat je met het blote oog nooit voor elkaar krijgt. Dan weet je zeker dat wij een goed beeld hebben van jouw actuele probleem en dat wij werken aan duurzame, blijvende oplossingen. De professionals van Michel Doorn berekenen heldere tarieven en komen niet achteraf met kostenposten als voorrijkosten. Helderheid en snelheid, dat mag je verwachten van een professioneel en modern ontstoppingsbedrijf in Haarlem.

Contact opnemen

Je ruikt de stank van een verstopping in je riolering, je bad loopt niet meer leeg en je gezin kan na een dag hard werken niet meer normaal douchen. Dat zijn situaties die je niet wilt en waarvoor je met spoed een ontstoppingsbedrijf in Haarlem nodig hebt. Michel Doorn zorgt voor een adequate oplossing en geeft je ook heldere adviezen om in de toekomst dergelijke problemen te voorkomen. Daardoor kun je onze dienstverlening ook beschouwen als duurzame dienstverlening. Met onze aanpak en advisering voorkom je veel waterschade en gezondheidsschade en dat kan uiteindelijk ook positief zijn voor je verzekeringspremie. Wij snappen heel goed dat je ons eigenlijk niet nodig wilt hebben. Maar is het niet heel verstandig om toch onze nummers in je telefoon of adresboek te noteren? Wij staan immers 24/7 voor je klaar als je ons echt nodig hebt. Tijdens kantooruren en avonduren zijn wij te bereiken op ons algemene nummer 0228 – 591515.

Een spoedmelding kan uitsluitend telefonisch gedaan worden.

Om uw spoedmelding zo snel mogelijk op te pakken vragen wij u direct telefonisch contact op te nemen. Wij zijn 24/7 bereikbaar en inzetbaar.

Fill 1 Copy 2 Bel: 0228 72 24 03

Vanaf prijs

Standaard tarief €125,00
Spoed toeslag van kracht Ja

Een paar tips:

Icon Close Copy 2 Zorg voor een parkeerplaats Icon Close Copy 2 Zorg dat er voldoende ruimte is Icon Close Copy 2 Maak alle kastjes alvast leeg Icon Close Copy 2 Leg een paar handoeken klaar
Icon Close Copy Icon Close Copy Icon Close Copy
Verstopping melden
Omschrijf het probleem
Contactgegevens
Icon Close

Stap 1 van 3

Hidden
Wat is uw postcode?