Riool verstopt

Is uw riool verstopt en kunt u dit niet alleen oplossen? Laat Michel Doorn Rioolservice u helpen! Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar, contact opnemen is heel gemakkelijk. Daarnaast verhelpen we 90% van de verstoppingen binnen een half uur. Hiermee helpen we u van de problemen af, en voorkomen we stank en wateroverlast. Neem bij een verstopping dus direct contact met ons op. Onze experts staan voor u klaar.

Kiyoh 893 klanten geven ons een
9.5
stars
Michel Doorn bussen
24 uur p/dag, 7 dagen p/week
Michel Doorn bus icoon
Snel, veilig en hygiënisch
Prijs
Geen voorrijkosten
Locatie
Noord-Holland en Flevoland

Hoeveel kost een riool ontstoppen?

Wat een riool ontstoppen kost? Dat ligt aan de situatie. Het ontstoppen van uw riool kan al vanaf € 125,00 inclusief BTW. Na dertig minuten vragen wij €37,50 per extra kwartier, maar meestal hebben wij uw probleem al binnen een half uur verholpen. Daarnaast rekenen wij geen voorrijkosten, of kosten voor gebruik van hogedruk- en freesapparatuur. Wilt u meer weten over de kosten?

Bekijk onze tarieven

Wat klanten over ons zeggen

icon

10

stars

Vrolijke en competente medewerkers

Na het doorspuiten van onze drainage bleek dat daar het probleem van onze wateroverlast niet direct lag. Dan kan je het als bedrijf daarbij laten maar deze medewerkers waren zeer medewerkend en hebben ook de riolering richting het hoofdriool gecontroleerd. Hierdoor werd duidelijk dat het probleem in het regenwater hoofdriool zit en hebben wij het nu bij de gemeente kunnen melden. Hier waren wij niet achter gekomen zonder de extra inzet van de medewerkers. Dat is service! dank daarvoor.

icon

10

stars

Snelle service

Online door gegeven dat hemelwaterarvoer verstopt was, volgende dag was er iemand en binnen 20 minuten was alles ontgestopt. Top geholpen en ook voor betaalbaar prijs.

icon

8

stars

Oplossing met duidelijke uitleg !!!!!

Al lange tijd problemen met de afvoer in e keuken. Nu met hoge druk spuit en vrij maken rioolleiding eindelijk opgelost !!!

icon

10

stars

Goed bereikbaar voor afspraak

Komen afspraak na en houden je op de hoogte van aankomst, professionele aanpak no nonsens werknemer dir doet waar hij voor komt!

icon

10

stars

Super!!! Aanrader.

Afspraak is afspraak. De monteur had kennis van zaken en was zeer correct en behulpzaam. De verstopping was moeilijk te verwijderen, maar de monteur haalde alles uit zijn trukendoos om de verstopping te op te lossen. Met als resultaat dat de verstopping is opgelost! Topper.

icon

9

stars

Goede opvolgservice na uitgevoerd werk

Na het verhelpen van een verstopping was er nog wat lichte lekkage wat oorzakelijk bleek te liggen aan een rubberbandje wat los zit / weg was. Bij melding direct een afspraak gemaakt en keurig verholpen. Getuigt van het goed willen bedienen van hun klanten. Keurig gedaan!

icon

10

stars

Keurig en correct geholpen, hele goede service en snel.

Zie boven

icon

10

stars

Geweldig !

Keurige monteur, netjes gewerkt en problemen opgelost!

icon

8

stars

Prettig

No nonsens en houd zich aan de afspraak. Probleem opgelost door zeer vriendelijke werknemer.

icon

8

stars

Goede service op tijd uitgevoerd

Fijn om zo snel geholpen te zijn. Donderdag gebeld en vrijdag op de tijd geholpen. Zal deze service zeker blijven gebruiken.

icon

10

stars

Super service

Onwijs goed geholpen aan de telefoon. Veel overleg gehad Toch besloten dat ze moesten komen De man die kwam was ook super aardig Werken netjes Kortom heel fijn en probleem is zeker opgelost!!

icon

9

stars

niet opgeven maar fixen!

De monteur had echt een lastige klus met het riool maar hij gaf niet op. Topper!

icon

9

stars

Uitstekende service door een deskundige medewerker.

De verstopping in het gemeenschappelijk riool met de buren die op een pompgemaal van de gemeente is aangesloten is snel verholpen. Het aansluitende onderzoek met o.a. een camera is deskundig uitgevoerd. We konden met de resultaten voldoende de gemeente overtuigen dat er iets schortte aan het pompgemaal. Inmiddels is het euvel aan het pompgemaal verholpen. Het enige wat jammer is dat de waarnemingen van 2 afzonderlijke medewerkers die recent verstoppingen hebben verholpen niet in een korte rapportage aan ons ter beschikking is gekomen. Hierdoor is de positie van de 4 eigenaren van woningen die op dit gemaal zijn aangesloten niet adequaat versterkt.

icon

8

stars

Snelle service

Snelle en goede service

icon

10

stars

Snel en goed werk

Putje loopt weer dan zij vakmensen

Kiyoh 893 klanten geven ons een
9.5
stars

Hoe ontstop ik mijn riool zelf?

Er zijn een aantal manieren waarop u uw riool eerst zelf kunt proberen te ontstoppen. Bij Michel Doorn raden we het gebruik van chemische middelen of een rubberen ontstopper (ook wel bekend als een plopper) af. Ze kunnen schade aan uw riool veroorzaken. De kosten voor herstel kunnen vele mate hoger zijn dan het inschakelen van een ontstopper. Maar wat kunt u dan wel doen?

Los flink wat soda op in heet water. Giet dit voorzichtig in de afvoer. Dit kan helpen om vet en opgehoopt materiaal los te maken.

Lukt het niet? Als de verstopping ernstig is en gebruik van soda geen effect heeft, kunt u het beste contact met ons opnemen. Onze ontstoppers beschikken over de juiste apparatuur en expertise om hardnekkige verstoppingen te verhelpen, zonder dat uw leidingen of uw riool beschadigd raken.

Verstoppingen voorkomen

Het voorkomen van een rioolverstopping is natuurlijk het allerbeste. Volg daarom onze tips:

  • Spoel geen vet of olie door de afvoer;
  • Spoel geen etensresten door;
  • Spoel uw riool maandelijks met soda en azijn;
  • Plaats in iedere afvoer afvoerzeefjes;
  • Veeg vieze vaat voor het afwassen af met keukenpapier;
  • Haal na het douchen uw haren uit het doucheputje;
  • Spoel geen vochtige toiletdoekjes, maandverband of tampons door.

Meer weten? Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Over Michel Doorn

Dit zijn wij: trots & bevlogen

Wij ontzorgen al meer dan 30 jaar onze klanten in Noord-Holland en Flevoland. Belangrijk werk? Absoluut! Ons team bestaat uit vakkundige monteurs: we zijn handige oplossers, we denken in mogelijkheden en zijn pas voldaan als de klus is geklaard. Meer weten over ons werk?

Over ons

Icon Wide Check Ruim 30 jaar ervaring

Icon Wide Check +180.000 succesvolle ontstoppingen

Icon Wide Check 26 bevlogen medewerkers

Icon Wide Check 24 uur per dag 7 dagen per week

Hoe kunnen we u helpen?

Wilt u een melding maken of heeft u een vraag voor ons? Neem dan contact met ons op. Wij staan 24/7 voor u klaar!

Een spoedmelding kan uitsluitend telefonisch gedaan worden.

Om uw spoedmelding zo snel mogelijk op te pakken vragen wij u direct telefonisch contact op te nemen. Wij zijn 24/7 bereikbaar en inzetbaar.

Fill 1 Copy 2 Bel: 0228 72 24 03

Vanaf prijs

Standaard tarief €125,00
Spoed toeslag van kracht Ja

Een paar tips:

Icon Close Copy 2 Zorg voor een parkeerplaats Icon Close Copy 2 Zorg dat er voldoende ruimte is Icon Close Copy 2 Maak alle kastjes alvast leeg Icon Close Copy 2 Leg een paar handoeken klaar
Icon Close Copy Icon Close Copy Icon Close Copy
Verstopping melden
Omschrijf het probleem
Contactgegevens
Icon Close

Stap 1 van 3

Hidden
Wat is uw postcode?