Riool verstopt

Is uw riool verstopt en kunt u dit niet alleen oplossen? Laat Michel Doorn Rioolservice u helpen! Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar, contact opnemen is heel gemakkelijk. Daarnaast verhelpen we 90% van de verstoppingen binnen een half uur. Hiermee helpen we u van de problemen af, en voorkomen we stank en wateroverlast. Neem bij een verstopping dus direct contact met ons op. Onze experts staan voor u klaar.

Kiyoh 836 klanten geven ons een
9.5
stars
Michel Doorn bussen
24 uur p/dag, 7 dagen p/week
Michel Doorn bus icoon
Snel, veilig en hygiënisch
Prijs
Geen voorrijkosten
Locatie
Noord-Holland en Flevoland

Hoeveel kost een riool ontstoppen?

Wat een riool ontstoppen kost? Dat ligt aan de situatie. Het ontstoppen van uw riool kan al vanaf € 121,00 inclusief BTW. Na dertig minuten vragen wij €32,50 per extra kwartier, maar meestal hebben wij uw probleem al binnen een half uur verholpen. Daarnaast rekenen wij geen voorrijkosten, of kosten voor gebruik van hogedruk- en freesapparatuur. Wilt u meer weten over de kosten?

Bekijk onze tarieven

Wat klanten over ons zeggen

icon

8

stars

Geweldige service en vakmanschap.

Afspraken correct en nota zeer correct. Dit bedrijf geeft veel vertrouwen

icon

10

stars

Betrouwbaar

Prachtig product en snelle levering

icon

9

stars

snel goed vriendelijk

Zeker een aanbeveling waard

icon

10

stars

Zeer klantvriendelijke benadering en uitvoering werkzaamheden

zeer deskundige hulp. Zeer informatieve werknemer. zeert evreden over de diensten.

icon

10

stars

Topservice

Dinsdagochtend hadden wij in de kapsalon een toiletverstopping. Hele dag gewacht op een ander loodgietersbedrijf, (Ondertussen de kapsalon maar gesloten.) dat einde middag verscheen met 2 man sterk die de spoelbak niet los durfden te maken. En weer vertrokken. Toen was er paniek. De kapsalon nog een dag sluiten was geen optie. Via een bekende het nummer van Michel Doorn gekregen. 2 minuten na binnenkomst had de medewerker van Michel Doorn de spoelbak er al af en de pot van de grond. Binnen 10 minuten had deze vakkundige meneer het probleem verholpen en stond alles weer op z'n plek. Ik weet wel wie ik voortaan bel. +Telefoon werd snel beantwoord. +Duidelijke communicatie over de mogenlijkheden en kosten. +Zeer snel langsgekomen

icon

10

stars

Heldere communicatie, adequate hulp, zeer klantvriendelijk

In een tijd waarin iedereen overloopt in werk en klantvriendelijkheid niet meer vanzelfsprekend is, blijven de mensen bij Michel Doorn dit gelukkig vasthouden. Ondanks de aanmelding voor één probleem, was de medewerker niet te beroerd om ter plaatse meerdere aspecten aan te pakken. We zitten er nu weer goed bij met alles - een fijn gevoel!

icon

8

stars

Super goed geregeld

Netjes, vriendelijk en duidelijk. Alles ging in goed overleg

icon

10

stars

Goed geholpen!

Ondanks de complexe situatie en de vervelende klant die wij misschien soms geweest zijn, heeft Michel Doorn Rioolservice ons niet in de kou laten staan. Ze hebben hun uiterste best gedaan om onze VVE zo goed mogelijk te helpen met daad en advies. Er werd mee gedacht en geprobeerd om een gaatje te vinden in de overvolle planning. Luuk, Nick, Jurian, David, Bas & Ted, dankjewel!

icon

10

stars

Ontzettend goed!

Zeer tevreden.

icon

8

stars

Prima werk

Goede communicatie, snek en vakkubdig geholpen.

icon

10

stars

perfect en netjes geholpen

prima ontstoppingsbedrijf! werkt netjes, zijn beleefd en vertellen duidelijk vooraf wat er gaat gebeuren en wat het gaat kosten!

icon

10

stars

Good service

Good service

icon

10

stars

goed

snelle afhandeling

icon

8

stars

fantastisch werk geleverd

Fijne monteur en goed op de hoogte van het werk

icon

10

stars

Wat een klassewerk!!!

Afgelopen maandag hadden wij Chris hier om onze afvoer in de keuken te verlosssen van een verstopping. Wat een fantastische man, sociaal, vakwerk en klasse. Het was gewoon een verademing om iemand aan de deur te hebben, die gewoon zijn vak verstaat. Werkelijk dankzij Chris, zouden wij direct weer Michel Doorn bellen als we weer een probleem hebben.

Kiyoh 836 klanten geven ons een
9.5
stars

Hoe ontstop ik mijn riool zelf?

Er zijn een aantal manieren waarop u uw riool eerst zelf kunt proberen te ontstoppen. Bij Michel Doorn raden we het gebruik van chemische middelen of een rubberen ontstopper (ook wel bekend als een plopper) af. Ze kunnen schade aan uw riool veroorzaken. De kosten voor herstel kunnen vele mate hoger zijn dan het inschakelen van een ontstopper. Maar wat kunt u dan wel doen?

Los flink wat soda op in heet water. Giet dit voorzichtig in de afvoer. Dit kan helpen om vet en opgehoopt materiaal los te maken.

Lukt het niet? Als de verstopping ernstig is en gebruik van soda geen effect heeft, kunt u het beste contact met ons opnemen. Onze ontstoppers beschikken over de juiste apparatuur en expertise om hardnekkige verstoppingen te verhelpen, zonder dat uw leidingen of uw riool beschadigd raken.

Verstoppingen voorkomen

Het voorkomen van een rioolverstopping is natuurlijk het allerbeste. Volg daarom onze tips:

  • Spoel geen vet of olie door de afvoer;
  • Spoel geen etensresten door;
  • Spoel uw riool maandelijks met soda en azijn;
  • Plaats in iedere afvoer afvoerzeefjes;
  • Veeg vieze vaat voor het afwassen af met keukenpapier;
  • Haal na het douchen uw haren uit het doucheputje;
  • Spoel geen vochtige toiletdoekjes, maandverband of tampons door.

Meer weten? Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Over Michel Doorn

Dit zijn wij: trots & bevlogen

Wij ontzorgen al meer dan 30 jaar onze klanten in Noord-Holland en Flevoland. Belangrijk werk? Absoluut! Ons team bestaat uit vakkundige monteurs: we zijn handige oplossers, we denken in mogelijkheden en zijn pas voldaan als de klus is geklaard. Meer weten over ons werk?

Over ons

Icon Wide Check Ruim 30 jaar ervaring

Icon Wide Check +180.000 succesvolle ontstoppingen

Icon Wide Check 26 bevlogen medewerkers

Icon Wide Check 24 uur per dag 7 dagen per week

Hoe kunnen we u helpen?

Wilt u een melding maken of heeft u een vraag voor ons? Neem dan contact met ons op. Wij staan 24/7 voor u klaar!

Een spoedmelding kan uitsluitend telefonisch gedaan worden.

Om uw spoedmelding zo snel mogelijk op te pakken vragen wij u direct telefonisch contact op te nemen. Wij zijn 24/7 bereikbaar en inzetbaar.

Fill 1 Copy 2 Bel: 0228 72 24 03

Vanaf prijs

Standaard tarief €121,00
Spoed toeslag van kracht Ja

Een paar tips:

Icon Close Copy 2 Zorg voor een parkeerplaats Icon Close Copy 2 Zorg dat er voldoende ruimte is Icon Close Copy 2 Maak alle kastjes alvast leeg Icon Close Copy 2 Leg een paar handoeken klaar
Icon Close Copy Icon Close Copy Icon Close Copy
Verstopping melden
Omschrijf het probleem
Contactgegevens
Icon Close

Stap 1 van 3

Hidden
Wat is uw postcode?