Het slibdepot van Michel Doorn

Michel Doorn Rioolservices BV biedt een complete service op het gebied van rioolreiniging, ontstopping en rioolbeheer voor zowel particulieren als bedrijven. Bij ons hoofdkantoor in Andijk hebben wij een erkend slibdepot voor RKG-slib (slib uit riolen, kolken en gemalen) en veegvuil. Omdat dit vaak verontreinigd is, moet dit op een aparte locatie zoals een slibdepot worden gestort. Hier ligt het veilig en milieuvriendelijk opgeslagen tot het verder wordt verwerkt en gereinigd. Wij gebruiken het slibdepot zelf voor de afvoer van slib uit riolen en bergbezinkbassins. In sommige gevallen is het depot ook beschikbaar voor zakelijke relaties die een slibdepot in Noord-Holland nodig hebben. Wij beschikken over een gecertificeerde en geijkte weegbrug voor voertuigen tot maximaal 70 ton.

Michel Doorn Rioolservices BV is al meer dan 25 jaar allround expert op het gebied van rioolreiniging, rioolbeheer, verstoppingen en andere problemen op het gebied van riolen voor zowel bedrijven als particulieren. Bij calamiteiten buiten kantooruren zijn we bereikbaar op het noodnummer 0228 – 591515. Onze vakspecialisten zijn snel ter plekke.

Slibdepot in Noord-Holland

Michel Doorn Rioolservices BV is jouw expert op het gebied van rioolproblemen en de afvoer van slib in heel Noord-Holland en in de provincie Flevoland. Particulieren kunnen bij ons terecht voor rioolproblemen in en om het huis, zoals een verstopte afvoer in de keuken of in de badkamer, een verstopte regenpijp, maar ook rioolstank of rioolvliegjes in huis. Onze dienstverlening omvat ook het reinigen en onderhoud van septic tanks, het plaatsen en legen van vetafscheiders en het slipdepot op ons terrein voor het storten van RKG-slib en veegvuil. Bovendien is onze weegbrug niet alleen beschikbaar voor het wegen van RKG-slib en veegvuil, maar ook voor particulieren die hun auto of caravan willen wegen.
Ons hoofdkantoor is gevestigd in Andijk, maar we werken in heel Noord-Holland én in Flevoland. U kunt bij ons terecht als u woont in de buurt van de volgende plaatsen:

  • Amsterdam
  • Alkmaar
  • Almere
  • Andijk
  • Den Helder
  • Haarlem
  • Hoorn
  • Lelystad
  • Purmerend
  • Zaandam

Wij staan 24 uur per dag, zeven dagen per week voor u klaar, ook bij calamiteiten tijdens zon- en feestdagen. Wij werken tegen scherpe tarieven en we rekenen geen voorrijkosten. Bij een verstopte afvoer in of om het huis is het probleem in 90 procent van de gevallen in een half uur opgelost. Onze vakspecialisten werken met gespecialiseerde frees- en hogedrukapparatuur om een verstopt riool te ontstoppen en te reinigen en voeren vrijgekomen rioolslib veilig en milieuvriendelijk af naar ons eigen slibdepot in Andijk. Daarnaast kunnen zij met technieken zoals camera-inspectie de oorzaak van de verstopping detecteren.

Heeft u een probleem met een verstopte afvoer of een ander rioolprobleem? Of wilt u meer weten over het storten van RKG-slib in ons slibdepot in Noord-Holland? Bel ons dan snel. Onze medewerkers staan graag voor u klaar.

Wat klanten over ons zeggen

icon

10

stars

Geweldig

Zo blij en een geweldige service

icon

10

stars

Zeer positief

De monteur kwam op tijd, was vriendelijk en zeer kundig. Hij legde alles heel goed uit en gaf veel waardevolle tips. En verhielp in een iir tijd de verstopping. Het geld absoluut waard.

icon

9

stars

Goede service, komt afspraken na

Aardige medewerker, legt alles goed uit, laat meekijken met camera. Probleem goed opgelost. Wel behoorlijke kosten.

icon

10

stars

topbedrijf

Accuraat, netjes en verstand van zaken

icon

10

stars

Keurig netjes gedaan.

Prima doorgespoten en voor het eerst iemand, die ook met een camera in het riool kijkt.

icon

10

stars

Erg tevreden

Had voor woensdag een afspraak maar werd dinsdag gebeld dat er een uitvaller was en het eerder kon. Binnen een uur stonden ze op de stoep en met een half uur was de verstopping verholpen. Erg vriendelijk en professioneel geholpen.

icon

10

stars

Prima

Prima geholpen zeer tevreden

icon

10

stars

Top

Duidelijke uitleg van het probleem. Kwam door kalkafzetting. Advies om buis te vervangen om zo dubbele kosten te vermijden. Met probleem niet blij, maar wel met dit bedrijf!

icon

10

stars

Uitstekend

Top bedrijf snel geholpen! Ondanks dat ze een bom volle planning hadden.

icon

9

stars

Prima

Goed contact, klantgericht. Duidelijk en behulpzaam. Verstopping snel.opgelost. Het enige dat jammer was dat her zo druk is, dat het zo druk is, dat ik de reparatie aan de rioolbuis door een ander bedrijf mort laten doen.

icon

10

stars

Snel en goed geregeld!

Martin belde keurig zoals vtv afgesproken over de exacte aankomsttijd, had goede kennis van zaken en loste t probleem snel op! Vervolgens dacht hij met behulp van de camera inspectie nog goed mee zodat t probleem ook in de toekomst niet terug zou keren. Vakman!

icon

10

stars

Veilig, netjes en prettig.

Het toilet wilde niet meer doorspoelen, gelukkig kon een van de mannen van Michel Doorn snel langs komen voor een camera inspectie. Al snel bleek dat er een stuk buis van de riolering was verdwenen waardoor de fundering vol zat met rioolwater. Ik was helemaal in paniek maar gelukkig was de oplossing dicht bij. Al snel kon er een afspraak gemaakt worden om de fundering leeg te pompen. Vanmorgen stonden Marvin en Sebas al voor de deur en zij konden snel aan de slag. Zij konden mij duidelijk en netjes uitleggen waar het aan lag en wat zij precies deden. Het was niet alleen leerzaam maar ook nog eens gezellig. Mijn dochter van 3 vond de vrachtwagens super interessant en mocht ook alles bekijken. Dit heeft haar dag echt helemaal gemaakt. Ik wil de mannen en vrouwen van Michel Doorn nogmaals allemaal bedanken voor de goede service en de flexibiliteit. Alleen bedrijven met een groot hart voor hun werk kunnen zo handelen. Heel erg bedankt.

icon

8

stars

Snel en goed

Snel en goed

icon

10

stars

Vlotte service met goed advies

Verstopping gehad in de leiding achter mijn gootsteen. Gebeld. Direct afsraak gemaakt. Monteur komt optijd en ging direct aan het werk. Na de verstopping opgelost te hebben laat hij keurig de boel schoon achter. Top service

icon

10

stars

Super ervaring

Belde op maandag ochtend voor verstopping. Afspraak voor donderdag gemaakt. Werd ik een uurtje later gebeld, we hebben ook nu tijd want er is een afspraak afgezegd. Helemaal top al. De persoon die langs kwam was ook zeer bekwaam. Verstopping snel opgelost. Ook nog heel veel adviezen gekregen om het te voorkomen. Hij vond het ook zeer vervelend dat hij wat viezigheid op de vloer had gemaakt. Moest hem echt overtuigen dat ik het zelf wel even zou schoonmaken. Goede service en ervaring, 5 sterren zeker verdiend

Kiyoh 872 klanten geven ons een
9.5
stars

Over Michel Doorn

Dit zijn wij: trots & bevlogen

Wij ontzorgen al meer dan 30 jaar onze klanten in Noord-Holland en Flevoland. Belangrijk werk? Absoluut! Ons team bestaat uit vakkundige monteurs: we zijn handige oplossers, we denken in mogelijkheden en zijn pas voldaan als de klus is geklaard. Meer weten over ons werk?

Over ons

Icon Wide Check Ruim 30 jaar ervaring

Icon Wide Check +180.000 succesvolle ontstoppingen

Icon Wide Check 26 bevlogen medewerkers

Icon Wide Check 24 uur per dag 7 dagen per week

Een spoedmelding kan uitsluitend telefonisch gedaan worden.

Om uw spoedmelding zo snel mogelijk op te pakken vragen wij u direct telefonisch contact op te nemen. Wij zijn 24/7 bereikbaar en inzetbaar.

Fill 1 Copy 2 Bel: 0228 72 24 03

Vanaf prijs

Standaard tarief €125,00
Spoed toeslag van kracht Ja

Een paar tips:

Icon Close Copy 2 Zorg voor een parkeerplaats Icon Close Copy 2 Zorg dat er voldoende ruimte is Icon Close Copy 2 Maak alle kastjes alvast leeg Icon Close Copy 2 Leg een paar handoeken klaar
Icon Close Copy Icon Close Copy Icon Close Copy
Verstopping melden
Omschrijf het probleem
Contactgegevens
Icon Close

Stap 1 van 3

Hidden
Wat is uw postcode?