Het slibdepot van Michel Doorn

Michel Doorn Rioolservices BV biedt een complete service op het gebied van rioolreiniging, ontstopping en rioolbeheer voor zowel particulieren als bedrijven. Bij ons hoofdkantoor in Andijk hebben wij een erkend slibdepot voor RKG-slib (slib uit riolen, kolken en gemalen) en veegvuil. Omdat dit vaak verontreinigd is, moet dit op een aparte locatie zoals een slibdepot worden gestort. Hier ligt het veilig en milieuvriendelijk opgeslagen tot het verder wordt verwerkt en gereinigd. Wij gebruiken het slibdepot zelf voor de afvoer van slib uit riolen en bergbezinkbassins. In sommige gevallen is het depot ook beschikbaar voor zakelijke relaties die een slibdepot in Noord-Holland nodig hebben. Wij beschikken over een gecertificeerde en geijkte weegbrug voor voertuigen tot maximaal 70 ton.

Michel Doorn Rioolservices BV is al meer dan 25 jaar allround expert op het gebied van rioolreiniging, rioolbeheer, verstoppingen en andere problemen op het gebied van riolen voor zowel bedrijven als particulieren. Bij calamiteiten buiten kantooruren zijn we bereikbaar op het noodnummer 0228 – 591515. Onze vakspecialisten zijn snel ter plekke.

Slibdepot in Noord-Holland

Michel Doorn Rioolservices BV is jouw expert op het gebied van rioolproblemen en de afvoer van slib in heel Noord-Holland en in de provincie Flevoland. Particulieren kunnen bij ons terecht voor rioolproblemen in en om het huis, zoals een verstopte afvoer in de keuken of in de badkamer, een verstopte regenpijp, maar ook rioolstank of rioolvliegjes in huis. Onze dienstverlening omvat ook het reinigen en onderhoud van septic tanks, het plaatsen en legen van vetafscheiders en het slipdepot op ons terrein voor het storten van RKG-slib en veegvuil. Bovendien is onze weegbrug niet alleen beschikbaar voor het wegen van RKG-slib en veegvuil, maar ook voor particulieren die hun auto of caravan willen wegen.
Ons hoofdkantoor is gevestigd in Andijk, maar we werken in heel Noord-Holland én in Flevoland. U kunt bij ons terecht als u woont in de buurt van de volgende plaatsen:

  • Amsterdam
  • Alkmaar
  • Almere
  • Andijk
  • Den Helder
  • Haarlem
  • Hoorn
  • Lelystad
  • Purmerend
  • Zaandam

Wij staan 24 uur per dag, zeven dagen per week voor u klaar, ook bij calamiteiten tijdens zon- en feestdagen. Wij werken tegen scherpe tarieven en we rekenen geen voorrijkosten. Bij een verstopte afvoer in of om het huis is het probleem in 90 procent van de gevallen in een half uur opgelost. Onze vakspecialisten werken met gespecialiseerde frees- en hogedrukapparatuur om een verstopt riool te ontstoppen en te reinigen en voeren vrijgekomen rioolslib veilig en milieuvriendelijk af naar ons eigen slibdepot in Andijk. Daarnaast kunnen zij met technieken zoals camera-inspectie de oorzaak van de verstopping detecteren.

Heeft u een probleem met een verstopte afvoer of een ander rioolprobleem? Of wilt u meer weten over het storten van RKG-slib in ons slibdepot in Noord-Holland? Bel ons dan snel. Onze medewerkers staan graag voor u klaar.

Wat klanten over ons zeggen

icon

10

stars

Geweldig

Prima gegaan. Aardige meneer, ruimde alles weer netjes op. Gaf goede uitleg.

icon

9

stars

Snelle hulp en vriendelijk

Snel geboden hulp, vriendelijk - wel best prijzig

icon

8

stars

Top

Dezelfde dag is ons probleem verholpen met vakkundige mensen.

icon

10

stars

Kundig beleeft en betrouwbaar

Ķundig beleeft en betroubaar

icon

10

stars

Duidelijk, vrindelijk en professioneel. Snel opgelost.

Bedankt. Kris was super!

icon

10

stars

Snelle en uitstekende service!

Prettig contact, afspraak was snel gemaakt en een supervriendelijke en vakkundige medewerker. Er werd oplossingsgericht meegedacht en we kwamen niet voor onverwachte kosten te staan.

icon

10

stars

Snelle en goede service

Snelle en goede service

icon

10

stars

Fantastische service!

Michel Doorn Rioolservice redde de dag! Vakman Chris kwam snel langs, detecteerde de bron via rookdetectie en loste het probleem ter plekke op. Super service!

icon

9

stars

Opgelost

Aardige monteur. Probleem verholpen. Duidelijke uitleg van het probleem en uitleg hoe het in de toekomst waarschijnlijk te kunnen voorkomen.

icon

10

stars

Topbedrijf

De schrik van elke huiseigenaar, een verstopping in het weekend en ook nog Pinksteren. Slechts een belletje en de monteur kwam op afgesproken tijd langs. Snel en efficiënt handelend. Binnen het afgesproken weekend tarief gebleven. Subliem.

icon

10

stars

Prima service !

Zeer net en correct bedrijf. Verstopping snel en goed verholpen. Fijn dat ze zo dicht in de buurt zitten. Je kan er ook je camper gaan wegen.

icon

8

stars

Prima

Geen flauwekul bedrijf ,doen wat ze beloven ,in mijn geval ,controle / onderzoek hemelwater afvoer. Pro gereedschap!.

icon

10

stars

Super Service

Precies op tijd volgens afspraak. Werd professioneel geholpen door een vriendelijke en zeer vakkundige monteur. Prijs zeer redelijk. Michel Doorn is een bedrijf om in je "contacten" op te nemen, dan hoef je nooit meer te zoeken!

icon

10

stars

Top

Snel en echt top geholpen. Was in het weekend. De monteur probeerde mij eerst telefonisch te helpen. Toen dat niet lukte, was hij er op exact het afgesproken tijdstip. Van te voren ook duidelijk gemaakt wat de weekend tarieven zijn. Tijdens het oplossen van mijn verstopping, werkte hij snel om mij niet op extra hoge kosten te brengen.

icon

10

stars

Snelle en goede service

Uiteraard hoop je dit soort bedrijven nooit nodig te hebben, maar als dat dan toch moet is Michel Doorn echt een aanrader. Vriendelijk en kundig personeel.

Kiyoh 910 klanten geven ons een
9.5
stars

Over Michel Doorn

Dit zijn wij: trots & bevlogen

Wij ontzorgen al meer dan 30 jaar onze klanten in Noord-Holland en Flevoland. Belangrijk werk? Absoluut! Ons team bestaat uit vakkundige monteurs: we zijn handige oplossers, we denken in mogelijkheden en zijn pas voldaan als de klus is geklaard. Meer weten over ons werk?

Over ons

Icon Wide Check Ruim 30 jaar ervaring

Icon Wide Check +180.000 succesvolle ontstoppingen

Icon Wide Check 26 bevlogen medewerkers

Icon Wide Check 24 uur per dag 7 dagen per week

Een spoedmelding kan uitsluitend telefonisch gedaan worden.

Om uw spoedmelding zo snel mogelijk op te pakken vragen wij u direct telefonisch contact op te nemen. Wij zijn 24/7 bereikbaar en inzetbaar.

Fill 1 Copy 2 Bel: 0228 72 24 03

Vanaf prijs

Standaard tarief €125,00
Spoed toeslag van kracht Ja

Een paar tips:

Icon Close Copy 2 Zorg voor een parkeerplaats Icon Close Copy 2 Zorg dat er voldoende ruimte is Icon Close Copy 2 Maak alle kastjes alvast leeg Icon Close Copy 2 Leg een paar handoeken klaar
Icon Close Copy Icon Close Copy Icon Close Copy
Verstopping melden
Omschrijf het probleem
Contactgegevens
Icon Close

Stap 1 van 3

Hidden
Wat is uw postcode?