Het slibdepot van Michel Doorn

Michel Doorn Rioolservices BV biedt een complete service op het gebied van rioolreiniging, ontstopping en rioolbeheer voor zowel particulieren als bedrijven. Bij ons hoofdkantoor in Andijk hebben wij een erkend slibdepot voor RKG-slib (slib uit riolen, kolken en gemalen) en veegvuil. Omdat dit vaak verontreinigd is, moet dit op een aparte locatie zoals een slibdepot worden gestort. Hier ligt het veilig en milieuvriendelijk opgeslagen tot het verder wordt verwerkt en gereinigd. Wij gebruiken het slibdepot zelf voor de afvoer van slib uit riolen en bergbezinkbassins. In sommige gevallen is het depot ook beschikbaar voor zakelijke relaties die een slibdepot in Noord-Holland nodig hebben. Wij beschikken over een gecertificeerde en geijkte weegbrug voor voertuigen tot maximaal 70 ton.

Michel Doorn Rioolservices BV is al meer dan 25 jaar allround expert op het gebied van rioolreiniging, rioolbeheer, verstoppingen en andere problemen op het gebied van riolen voor zowel bedrijven als particulieren. Bij calamiteiten buiten kantooruren zijn we bereikbaar op het noodnummer 0228 – 591515. Onze vakspecialisten zijn snel ter plekke.

Slibdepot in Noord-Holland

Michel Doorn Rioolservices BV is jouw expert op het gebied van rioolproblemen en de afvoer van slib in heel Noord-Holland en in de provincie Flevoland. Particulieren kunnen bij ons terecht voor rioolproblemen in en om het huis, zoals een verstopte afvoer in de keuken of in de badkamer, een verstopte regenpijp, maar ook rioolstank of rioolvliegjes in huis. Onze dienstverlening omvat ook het reinigen en onderhoud van septic tanks, het plaatsen en legen van vetafscheiders en het slipdepot op ons terrein voor het storten van RKG-slib en veegvuil. Bovendien is onze weegbrug niet alleen beschikbaar voor het wegen van RKG-slib en veegvuil, maar ook voor particulieren die hun auto of caravan willen wegen.
Ons hoofdkantoor is gevestigd in Andijk, maar we werken in heel Noord-Holland én in Flevoland. U kunt bij ons terecht als u woont in de buurt van de volgende plaatsen:

  • Amsterdam
  • Alkmaar
  • Almere
  • Andijk
  • Den Helder
  • Haarlem
  • Hoorn
  • Lelystad
  • Purmerend
  • Zaandam

Wij staan 24 uur per dag, zeven dagen per week voor u klaar, ook bij calamiteiten tijdens zon- en feestdagen. Wij werken tegen scherpe tarieven en we rekenen geen voorrijkosten. Bij een verstopte afvoer in of om het huis is het probleem in 90 procent van de gevallen in een half uur opgelost. Onze vakspecialisten werken met gespecialiseerde frees- en hogedrukapparatuur om een verstopt riool te ontstoppen en te reinigen en voeren vrijgekomen rioolslib veilig en milieuvriendelijk af naar ons eigen slibdepot in Andijk. Daarnaast kunnen zij met technieken zoals camera-inspectie de oorzaak van de verstopping detecteren.

Heeft u een probleem met een verstopte afvoer of een ander rioolprobleem? Of wilt u meer weten over het storten van RKG-slib in ons slibdepot in Noord-Holland? Bel ons dan snel. Onze medewerkers staan graag voor u klaar.

Wat klanten over ons zeggen

icon

10

stars

Snel en effectief.

Goed en vriendelijk geholpen.

icon

10

stars

Chris heeft de verstopte keukenafoer prima ontstopt en doorgespoten.

Leveren goed werk voor de afgesproken prijs.

icon

10

stars

Goede service en goede communicatie aan de telefoon.

Goed geholpen aan de telefoon en ook het probleem wordt goed verholpen. Zowel buiten met graafwerkzaamheden als binnen. Alles wordt netjes achtergelaten

icon

8

stars

Goede vriendelijke medewerker

Verstopping snel verholpen Er is nog wel een klein beetje lekkage bij de verbindingen van de afvoer. Ik krijg het niet helemaal verholpen

icon

10

stars

Geweldig

Goeie vent, luisterde goed naar wat ik al had gedaan en ging gelijk aan de slag. Probleem was in een half uur opgelost.

icon

10

stars

Enorme verstopping in keukengootsteen snel en adequaat verholpen

Prima werk geleverd. Monteur ging snel en doeltreffend aan het werk. Niks dan lof!

icon

10

stars

Uitstekend volgens afspraak,

Problemen met onze riolering waren groot, water onder het huis,leidingen verschoven, lekkende leidingen enzo, Het voorgestelde plan van Michel Doorn ,hebben ze perfect volgens planning uitgevoerd, bedankt voor het goede vakwerk en goed begrijpbaar advies.

icon

10

stars

Michel werkt hard en zorgt dat het probleem volledig opgelost wordt.

Heel fijn dat Michel dezelfde dag nog tijd had. Het probleem is opgelost!

icon

10

stars

Echt hele nette service!

S’avonds om half 11 gebeld, en om 11 uur stond Jurrian al voor onze deur. Echt een topper deze meneer. Communiceert heel duidelijk en werkt erg snel. Hartelijk dank voor het verhelpen van de verstopping van ons riool!

icon

10

stars

Kundig, flexibel, meedenkend. Vakman!

Michel nam alle tijd om de problemen met afvoer op te lossen. Gestructureerd de situatie na gelopen en opgelost.

icon

10

stars

Goed werk, legt duidelijk uit wat hij doet/ziet, fijne vent!

Goed werk, legt duidelijk uit wat hij doet/ziet, fijne vent! Bel hem de volgende keer zeker weer!

icon

9

stars

Monteur erg bekwaam

Zie hierboven

icon

10

stars

Geweldig

Snel, overzichtelijk, betrokken en meedenken. Dit zijn de woorden die meteen bij me opkomen als ik het bezoek denk.

icon

10

stars

Super

Vriendelijke medewerkers, eerlijk advies en overzichtelijke prijzen.

icon

9

stars

Heel goed werk afgeleverd voor een moeilijke verstopping

Vakkundig heel goed werk m.b.t. de verstopping, in de afvoer van de keuken, wasmachine en badkamer. Alle problemen zijn opgelost. Mijn aanbeveling voor een ieder zou zijn, om gebruik t emaken van uw bedrijf.

Kiyoh 819 klanten geven ons een
9.5
stars

Over Michel Doorn

Dit zijn wij: trots & bevlogen

Wij ontzorgen al meer dan 30 jaar onze klanten in Noord-Holland en Flevoland. Belangrijk werk? Absoluut! Ons team bestaat uit vakkundige monteurs: we zijn handige oplossers, we denken in mogelijkheden en zijn pas voldaan als de klus is geklaard. Meer weten over ons werk?

Over ons

Icon Wide Check Ruim 30 jaar ervaring

Icon Wide Check +180.000 succesvolle ontstoppingen

Icon Wide Check 26 bevlogen medewerkers

Icon Wide Check 24 uur per dag 7 dagen per week

Een spoedmelding kan uitsluitend telefonisch gedaan worden.

Om uw spoedmelding zo snel mogelijk op te pakken vragen wij u direct telefonisch contact op te nemen. Wij zijn 24/7 bereikbaar en inzetbaar.

Fill 1 Copy 2 Bel: 0228 72 24 03

Vanaf prijs

Standaard tarief €121,00
Spoed toeslag van kracht Ja

Een paar tips:

Icon Close Copy 2 Zorg voor een parkeerplaats Icon Close Copy 2 Zorg dat er voldoende ruimte is Icon Close Copy 2 Maak alle kastjes alvast leeg Icon Close Copy 2 Leg een paar handoeken klaar
Icon Close Copy Icon Close Copy Icon Close Copy
Verstopping melden
Omschrijf het probleem
Contactgegevens
Icon Close

Stap 1 van 3

Hidden
Wat is uw postcode?