Riolering verstopt?

Bel ontstoppingsbedrijf Michel Doorn!

Slibdepot

Michel Doorn Rioolservices BV biedt een complete service op het gebied van rioolreiniging, ontstopping en rioolbeheer voor zowel particulieren als bedrijven. Bij ons hoofdkantoor in Andijk hebben wij een erkend slibdepot voor RKG-slib (slib uit riolen, kolken en gemalen) en veegvuil. Omdat dit vaak verontreinigd is, moet dit op een aparte locatie zoals een slibdepot worden gestort. Hier ligt het veilig en milieuvriendelijk opgeslagen tot het verder wordt verwerkt en gereinigd. Wij gebruiken het slibdepot zelf voor de afvoer van slib uit riolen en bergbezinkbassins, maar het depot is ook beschikbaar voor loodgieters, ontstoppingsbedrijven en andere bedrijven die een slibdepot in Noord-Holland nodig hebben, maar ook veegbedrijven kunnen hun veegafval kwijt in het depot. Naast het slibdepot hebben we ook een 25.000 liter opslagtank voor ingezameld vet. Hier slaan we door onszelf ingezamelde vetten op. Als je RKG-slib bij ons komt storten, dan krijg je een weegbon met een begeleidingsbrief. Wij beschikken over een gecertificeerde en geijkte weegbrug voor voertuigen tot maximaal 70 ton.

Michel Doorn Rioolservices BV is al meer dan 25 jaar allround expert op het gebied van rioolreiniging, rioolbeheer, verstoppingen en andere problemen op het gebied van riolen voor zowel bedrijven als particulieren. Tijdens kantooruren kun je bij ons terecht voor het storten van RKG-slib. Wil je een storting doen of wil je meer informatie? Bel ons dan tijdens kantooruren op telefoonnummer 0228 59 15 15. Bij calamiteiten buiten kantooruren zijn we bereikbaar op het noodnummer 06-532 740 54. Onze vakspecialisten zijn snel ter plekke.

Slibdepot in Noord-Holland

Michel Doorn Rioolservices BV is jouw expert op het gebied van rioolproblemen en de afvoer van slib in heel Noord-Holland en in de provincie Flevoland. Particulieren kunnen bij ons terecht voor rioolproblemen in en om het huis, zoals een verstopte afvoer in de keuken of in de badkamer, een verstopte regenpijp, maar ook rioolstank of rioolvliegjes in huis. Onze dienstverlening omvat ook het reinigen en onderhoud van septic tanks, het plaatsen en legen van vetafscheiders en het slipdepot op ons terrein voor het storten van RKG-slib en veegvuil. Bovendien is onze weegbrug niet alleen beschikbaar voor het storten van RKG-slib en veegvuil, maar ook voor particulieren die hun auto of caravan willen wegen.
Ons hoofdkantoor is gevestigd in Andijk, maar we werken in heel Noord-Holland én in Flevoland. Je kunt bij ons terecht als je woont in de buurt van de volgende plaatsen:

 • Amsterdam
 • Alkmaar
 • Almere
 • Andijk
 • Den Helder
 • Haarlem
 • Hoorn
 • Lelystad
 • Purmerend
 • Zaandam

Wij staan 24 uur per dag, zeven dagen per week voor je klaar, ook bij calamiteiten tijdens zon- en feestdagen. Wij werken tegen scherpe tarieven en we rekenen geen voorrijkosten. Bij een verstopte afvoer in of om het huis is het probleem in 90 procent van de gevallen in een half uur opgelost. Onze vakspecialisten werken met gespecialiseerde frees- en hogedrukapparatuur om een verstopt riool te ontstoppen en te reinigen en voeren vrijgekomen rioolslib veilig en milieuvriendelijk af naar ons eigen slibdepot in Andijk. Daarnaast kunnen zij met technieken zoals camera-inspectie de oorzaak van de verstopping detecteren.

Heb je een probleem met een verstopte afvoer of een ander rioolprobleem? Of wil je meer weten over het storten van RKG-slib in ons slibdepot in Noord-Holland? Bel ons dan snel. Onze medewerkers staan graag voor je klaar.

Onze expertises

 • Snel op locatie
 • 24/7 bereikbaar
 • Geen voorrijkosten
 • 90% van de problemen opgelost binnen 30 minuten
Plattegrond Ontstoppingsbedrijf Noord-Holland | 24/7 | Michel Doorn
 • Vriendelijke, hardwerkende man

  Aardige man en prima het probleem opgelost
   - Veen

   Vlot, goed en vriendelijk geholpen.

   Zie boven
    - Wervershoof

    Prima

    Snelle service. Correcte afhandeling
     - Hoorn

     Perfecte service.

     Uitstekende monteur.
      - Heiloo

      Snelle en kundige oplossing van het probleem

      De monteur had de verstopping snel opgelost en vervolgens alles [...]
       - Julianadorp
       587 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.2/10
      Bel voor een afspraak: