Ontstoppingsbedrijf Alkmaar

Laat uw afvoer of riool ontstoppen met Michel Doorn in Alkmaar en omstreken

Waarschijnlijk denk je er vaak niet aan en zal het niet vaak in je gedachten opkomen. Maar als er iets met je riolering aan de hand is, of wanneer je geconfronteerd wordt met een overstroming in huis, dan is er ook echt iets aan de hand. Je ziet het als een noodsituatie die met spoed moet worden aangepakt. Je zoekt nu met spoed een ontstoppingsbedrijf in Alkmaar. Wij geven je groot gelijk. Als je probleem niet snel vakkundig wordt opgelost, kun je immers aanzienlijke schade oplopen. Denk hierbij niet alleen aan waterschade in eigen huis of in dat van je buren. Denk ook zeker aan de gezondheidsrisico’s. Rioolwater is een broeinest voor allerlei micro-organismen die vervelende ziektes kunnen veroorzaken. Heb je een situatie waarbij ingrijpen van een ervaren ontstopper in Alkmaar nodig is, aarzel dan niet en neem meteen contact op met Michel Doorn. Tijdens de kantooruren kun je ons bereiken op 0228 – 591515.

Kiyoh 910 klanten geven ons een
9.5
stars
Michel Doorn bussen
24 uur p/dag, 7 dagen p/week
Michel Doorn bus icoon
Snel, veilig en hygiënisch
Prijs
Geen voorrijkosten
Locatie
Noord-Holland en Flevoland

Ontstoppingsbedrijf in Alkmaar en regio

Michel Doorn is een ervaren ontstoppingsbedrijf in Alkmaar en omstreken met meer dan 25 jaar relevante en dagelijks opgebouwde ervaring. Wij opereren met name in Noord-Holland en Flevoland en hebben per regio een goede dekking in ervaren mensen die op zeer korte termijn bij jou aanwezig kunnen zijn. Dus of je nou in de stad Alkmaar zelf, of in gemeentes als Heerhugowaard, Egmond aan Zee, Bergen aan Zee of Broek op Langedijk of een dorpje in de omgeving woont, wij beloven je dat we snel ter plaatse zijn. In 90% van de gevallen wordt een klus geklaard binnen een half uur. Daarbij hoef je bij ons nooit te rekenen op extra kostenposten als voorrijkosten. Wij hanteren een duidelijk en eerlijk tarief en zijn 24 uur per dag en zeven dagen in de week beschikbaar. Ook op zondagen en ook op feestdagen. Als je ons nodig hebt, dan mag je rekenen op een ervaren medewerker die alle benodigde gereedschappen en apparatuur bij zich heeft zodat hij meteen aan de slag kan. Michel Doorn is een ontstoppingsbedrijf in Alkmaar en regio die meer doet dan alleen maar problemen verhelpen. Juist het geven van inhoudelijke en heldere adviezen om problemen in de toekomst te voorkomen, zien we als een grote toegevoegde waarde van onze dienstverlening.

Contact opnemen

Als riool verstopt is of je bad, toilet of afvoer niet meer doorloopt, dan heb je echt de expertise van een ontstoppingsdienst in Alkmaar nodig. Michel Doorn begint, net zoals een goede arts zou doen, met een diagnose, waarbij we ook meten en onderzoeken waar de verstopping of beschadiging zich precies bevindt. Met middelen als rookdetectie kunnen we zelfs haarscheurtjes in je leidingen opsporen. Als we leidingen moeten uitfrezen, doen we dat met respect voor uw bezit. Wij werken zoveel mogelijk zonder extra schade. Wij geven je tips, met een voor iedereen te begrijpen uitleg om ervan verzekerd te zijn dat je nooit meer met een dergelijke noodsituatie wordt geconfronteerd, waarvoor je onze hulp nodig had. Zoek je een betrouwbaar en snel ontstoppingsbedrijf in Alkmaar? Bel ons via het centrale nummer: 0228 – 591515 of neem contact op.

Een spoedmelding kan uitsluitend telefonisch gedaan worden.

Om uw spoedmelding zo snel mogelijk op te pakken vragen wij u direct telefonisch contact op te nemen. Wij zijn 24/7 bereikbaar en inzetbaar.

Fill 1 Copy 2 Bel: 0228 72 24 03

Vanaf prijs

Standaard tarief €125,00
Spoed toeslag van kracht Ja

Een paar tips:

Icon Close Copy 2 Zorg voor een parkeerplaats Icon Close Copy 2 Zorg dat er voldoende ruimte is Icon Close Copy 2 Maak alle kastjes alvast leeg Icon Close Copy 2 Leg een paar handoeken klaar
Icon Close Copy Icon Close Copy Icon Close Copy
Verstopping melden
Omschrijf het probleem
Contactgegevens
Icon Close

Stap 1 van 3

Hidden
Wat is uw postcode?