Riolering verstopt?

Bel ontstoppingsbedrijf Michel Doorn!

Weegbrug

Michel Doorn Rioolservices BV biedt een compleet dienstenpakket op het gebied van rioolreiniging. Op ons terrein in Andijk hebben we een weegbrug die we zelf gebruiken als we rioolslib afvoeren in ons eigen slibdepot. Deze weegbrug is ook beschikbaar voor anderen die hun voertuig willen wegen, zowel bedrijven als particulieren. Bedrijven die gebruik maken van onze weegbrug zijn bijvoorbeeld veegservicebedrijven die veegafval komen storten, kleding inzamel bedrijven en agrarische bedrijven zoals pluimveebedrijven, maar ook particulieren kunnen hun auto of caravan bij ons wegen. Het adres van de weegbrug is:

Transportweg 3
1619BG Andijk

Bereik en prijzen van de weegbrug

De weegbrug op ons terrein in Andijk is gecertificeerd en geijkt. Hierop kunnen voertuigen tot maximaal 70 ton worden gewogen met een afwijking van 10 kilo. Daarmee hoort onze weegbrug tot de weegbruggen waarop ook grotere en zwaarder beladen voertuigen terecht kunnen. Van maandag tot en met vrijdag tussen 8 en 17 uur is het mogelijk om een weging uit te laten voeren. Een dubbele weging is noodzakelijk om de belading van een voertuig te wegen wanneer deze wordt gelost. Bij de eerste weging zit de lading nog in de wagen, bij de tweede weging is de lading op onze eigen locatie of elders gelost en is het voertuig leeg. De prijs van een weging is 15 euro exclusief BTW. Voor deze weging is het mogelijk om een officiële weegbon mee te krijgen. Het is ook mogelijk om meerdere wegingen op een dag te laten uitvoeren, bijvoorbeeld als je meerdere ladingen op een dag wil afvoeren. Neem hiervoor contact met ons op, zodat onze medewerkers een speciale prijs met je kunnen afspreken.

Weegbrug in Noord-Holland

Michel Doorn Rioolservices BV werkt in heel Noord-Holland en Flevoland. Onze weegbrug is een van de betrouwbaarste weegbruggen in de provincie omdat hij regelmatig wordt geijkt, zodat een eventuele afwijking minimaal blijft en nooit meer is dan 10 kilo. Omdat we niet ver van de regio Amsterdam liggen, is het bij ons laten wegen van je voertuig een aantrekkelijk alternatief voor weegbruggen in Amsterdam, waar het drukker is en je dus het risico loopt dat je in een lange wachtrij belandt. Op onze locatie in Andijk is nauwelijks sprake van wachtrijen, dus je bent meestal al direct aan de beurt. Onze weegbrug is uiteraard ook beschikbaar voor bedrijven en particulieren in andere plaatsen in Noord-Holland, zoals Alkmaar, Den Helder, Haarlem, Hoorn, Purmerend en Zaandam.

Michel Doorn Rioolservices BV is al meer dan 25 jaar vakspecialist op het gebied van rioolreiniging, verstopte afvoeren en regenpijpen, het reinigen en legen van bergbezinkbassins en het legen en reinigen van septic tanks en vetafscheiders. Onze gecertificeerde medewerkers beschikken ook over technieken om bijvoorbeeld met hulp van een camera de oorzaak van een verstopping in het riool te detecteren. Op het terrein bij ons hoofdkantoor is niet alleen de weegbrug beschikbaar voor iedereen die zijn voertuig wil laten wegen, maar ook ons slibdepot wordt door anderen gebruikt voor het storten van RKG-slib. Wil je een voertuig bij ons laten wegen? Of heb je een probleem met de riolering zoals een verstopte keukenafvoer? Bel ons dan tijdens kantooruren op telefoonnummer 0228 59 15 15. We staan 24 uur per dag, zeven dagen per week voor je klaar. Bij calamiteiten buiten kantooruren zijn we bereikbaar via op het noodnummer 06-532 740 54.

Onze expertises

  • Snel op locatie
  • 24/7 bereikbaar
  • Geen voorrijkosten
  • 90% van de problemen opgelost binnen 30 minuten
Plattegrond Ontstoppingsbedrijf Noord-Holland | 24/7 | Michel Doorn
  • 9 101 beoordelingen Laatste beoordeling: 4 dagen geleden
Bel voor een afspraak: