Ontstoppingsbedrijf in Koggenland: Michel Doorn 

Heb je last van een verstopte afvoer, toilet of gootsteen? Dan ben je bij Michel Doorn aan het juiste adres! Als ontstopper en rioolbeheerder in Koggenland en omstreken staan wij 24/7 voor je klaar om jouw rioleringsproblemen op te lossen.

Kiyoh 893 klanten geven ons een
9.5
stars
Michel Doorn bussen

Snel en effectief van je verstopping af

Wij begrijpen als geen ander hoe vervelend een verstopte afvoer kan zijn. Daarom zijn onze monteurs snel op locatie, vaak al binnen 30 minuten. Bovendien lossen we 90% van de problemen op binnen een half uur. Dankzij onze ruime ervaring en gecertificeerde monteurs, weten we precies hoe we de verstopping moeten aanpakken.

Een greep uit onze diensten:

  • Verstoppingen verwijderen: of het nu gaat om een verstopte gootsteen, toilet, douche, wasmachine of droger, wij zorgen ervoor dat alles weer naar behoren werkt.
  • Camera-inspectie: met behulp van moderne camera-apparatuur sporen we de oorzaak van de verstopping op en stellen we een effectief plan van aanpak op.
  • Reparatie en vervanging: is er schade aan je riolering of afvoer? Geen probleem! Wij zorgen voor reparatie of vervanging zodat alles weer in topconditie is.
  • Preventieve reiniging: voorkomen is beter dan genezen. Wij bieden ook preventieve reiniging aan om toekomstige rioolverstoppingen te voorkomen.

Betrouwbare service zonder verrassingen

Bij Michel Doorn geloven we in transparantie en eerlijkheid. Daarom rekenen we geen voorrijkosten en hanteren we scherpe tarieven. Met een gemiddelde klantbeoordeling van 9,2 en een aanbevelingspercentage van 97% weet je zeker dat je kunt rekenen op uitstekende service.

icon

10

stars

Vrolijke en competente medewerkers

Na het doorspuiten van onze drainage bleek dat daar het probleem van onze wateroverlast niet direct lag. Dan kan je het als bedrijf daarbij laten maar deze medewerkers waren zeer medewerkend en hebben ook de riolering richting het hoofdriool gecontroleerd. Hierdoor werd duidelijk dat het probleem in het regenwater hoofdriool zit en hebben wij het nu bij de gemeente kunnen melden. Hier waren wij niet achter gekomen zonder de extra inzet van de medewerkers. Dat is service! dank daarvoor.

icon

10

stars

Snelle service

Online door gegeven dat hemelwaterarvoer verstopt was, volgende dag was er iemand en binnen 20 minuten was alles ontgestopt. Top geholpen en ook voor betaalbaar prijs.

icon

8

stars

Oplossing met duidelijke uitleg !!!!!

Al lange tijd problemen met de afvoer in e keuken. Nu met hoge druk spuit en vrij maken rioolleiding eindelijk opgelost !!!

icon

10

stars

Goed bereikbaar voor afspraak

Komen afspraak na en houden je op de hoogte van aankomst, professionele aanpak no nonsens werknemer dir doet waar hij voor komt!

icon

10

stars

Super!!! Aanrader.

Afspraak is afspraak. De monteur had kennis van zaken en was zeer correct en behulpzaam. De verstopping was moeilijk te verwijderen, maar de monteur haalde alles uit zijn trukendoos om de verstopping te op te lossen. Met als resultaat dat de verstopping is opgelost! Topper.

icon

9

stars

Goede opvolgservice na uitgevoerd werk

Na het verhelpen van een verstopping was er nog wat lichte lekkage wat oorzakelijk bleek te liggen aan een rubberbandje wat los zit / weg was. Bij melding direct een afspraak gemaakt en keurig verholpen. Getuigt van het goed willen bedienen van hun klanten. Keurig gedaan!

icon

10

stars

Keurig en correct geholpen, hele goede service en snel.

Zie boven

icon

10

stars

Geweldig !

Keurige monteur, netjes gewerkt en problemen opgelost!

icon

8

stars

Prettig

No nonsens en houd zich aan de afspraak. Probleem opgelost door zeer vriendelijke werknemer.

icon

8

stars

Goede service op tijd uitgevoerd

Fijn om zo snel geholpen te zijn. Donderdag gebeld en vrijdag op de tijd geholpen. Zal deze service zeker blijven gebruiken.

icon

10

stars

Super service

Onwijs goed geholpen aan de telefoon. Veel overleg gehad Toch besloten dat ze moesten komen De man die kwam was ook super aardig Werken netjes Kortom heel fijn en probleem is zeker opgelost!!

icon

9

stars

niet opgeven maar fixen!

De monteur had echt een lastige klus met het riool maar hij gaf niet op. Topper!

icon

9

stars

Uitstekende service door een deskundige medewerker.

De verstopping in het gemeenschappelijk riool met de buren die op een pompgemaal van de gemeente is aangesloten is snel verholpen. Het aansluitende onderzoek met o.a. een camera is deskundig uitgevoerd. We konden met de resultaten voldoende de gemeente overtuigen dat er iets schortte aan het pompgemaal. Inmiddels is het euvel aan het pompgemaal verholpen. Het enige wat jammer is dat de waarnemingen van 2 afzonderlijke medewerkers die recent verstoppingen hebben verholpen niet in een korte rapportage aan ons ter beschikking is gekomen. Hierdoor is de positie van de 4 eigenaren van woningen die op dit gemaal zijn aangesloten niet adequaat versterkt.

icon

8

stars

Snelle service

Snelle en goede service

icon

10

stars

Snel en goed werk

Putje loopt weer dan zij vakmensen

Kiyoh 893 klanten geven ons een
9.5
stars

Onze vaste klanten

Koggenland en omstreken, wij zijn er voor je!

Ons werkgebied strekt zich uit over de hele regio Koggenland, waaronder: Avenhorn, Berkhout, Bobeldijk, De Goorn, Grosthuizen, Hensbroek, Obdam, Oostmijzen, Oudendijk, Rustenburg, Scharwoude, Spierdijk, Ursem, Wogmeer, Zuid-Spierdijk en Zuidermeer. Maar ook locaties als Opmeer, Heerhugowaard, Alkmaar, Hoorn en de Beemster.

Neem contact op met Michel Doorn

Heb je een rioolprobleem in Koggenland en omstreken? Wacht dan niet langer en neem contact op met Michel Doorn. Je kunt ons telefonisch bereiken op 0228 – 591515 of per e-mail via info@micheldoorn.nl. Onze ervaren monteurs staan klaar om je te helpen en jouw probleem zo snel mogelijk te verhelpen.

Een spoedmelding kan uitsluitend telefonisch gedaan worden.

Om uw spoedmelding zo snel mogelijk op te pakken vragen wij u direct telefonisch contact op te nemen. Wij zijn 24/7 bereikbaar en inzetbaar.

Fill 1 Copy 2 Bel: 0228 72 24 03

Vanaf prijs

Standaard tarief €125,00
Spoed toeslag van kracht Ja

Een paar tips:

Icon Close Copy 2 Zorg voor een parkeerplaats Icon Close Copy 2 Zorg dat er voldoende ruimte is Icon Close Copy 2 Maak alle kastjes alvast leeg Icon Close Copy 2 Leg een paar handoeken klaar
Icon Close Copy Icon Close Copy Icon Close Copy
Verstopping melden
Omschrijf het probleem
Contactgegevens
Icon Close

Stap 1 van 3

Hidden
Wat is uw postcode?