Ontstoppingsbedrijf in Waterland: Michel Doorn

Is je afvoer verstopt of heb je last van een stinkende riolering in Waterland? Geen zorgen, bij Michel Doorn Ontstopper & Rioolbeheerder staan we klaar om je te helpen. Met meer dan 25 jaar ervaring en gecertificeerde monteurs zijn we dé expert op het gebied van ontstoppingen en rioleringen in Waterland en omgeving. Onze snelle service, 24/7 bereikbaarheid en het feit dat we geen voorrijkosten rekenen, maken ons de ideale partner voor al je ontstoppingsproblemen.

Kiyoh 819 klanten geven ons een
9.5
stars
Michel Doorn bussen

Waarom kiezen voor Michel Doorn Rioolservice in Waterland?

Snel op locatie

Wanneer je een verstopping hebt, wil je natuurlijk zo snel mogelijk geholpen worden. Bij Michel Doorn begrijpen we dat en zijn we altijd snel op locatie. Zo hoef je nooit lang te wachten op een oplossing voor je probleem.

24/7 bereikbaar

Een verstopping kan op elk moment van de dag (of nacht) ontstaan. Daarom zijn we bij Michel Doorn 24/7 bereikbaar om je te helpen met je ontstoppingsprobleem. Of het nu midden in de nacht is of tijdens een feestdag, je kunt altijd op ons rekenen.

Geen voorrijkosten

Bij Michel Doorn vinden we het belangrijk om eerlijke prijzen te hanteren. Daarom rekenen we geen voorrijkosten. Zo weet je zeker dat je niet voor onverwachte kosten komt te staan.

90% van de problemen opgelost binnen 30 minuten

Dankzij onze jarenlange ervaring en vakkundige monteurs lossen we 90% van de ontstoppingsproblemen binnen 30 minuten op. Zo ben je snel van je probleem af en kun je weer genieten van een goed werkend riool of afvoer.

 

Onze diensten in Waterland

Bij Michel Doorn bieden we een breed scala aan diensten om je te helpen met je ontstoppingsproblemen. Hieronder vind je een overzicht van onze diensten:

 • Verwijdering van verstoppingen: Heb je een verstopte afvoer, gootsteen, toilet, douche, wasbak, keuken, wasmachine of droger? Wij zorgen ervoor dat de verstopping snel en vakkundig wordt verholpen.
 • Inspectie en diagnose van verstoppingen: Met behulp van camera-inspectie kunnen we de oorzaak van je verstopping in het riool snel achterhalen en de juiste oplossing bieden.
 • Reparatie en vervanging van beschadigde riolen en afvoeren: Is je riool of afvoer beschadigd? Geen probleem, onze monteurs kunnen zowel reparaties als vervangingen uitvoeren.
 • Preventieve reiniging van riolen: Voorkomen is beter dan genezen. Daarom bieden we ook preventieve reiniging van riolen aan. Hiermee voorkom je verstoppingen en blijft je riool of afvoer in goede conditie.
 • Onderhoud en inspectie van riolering en afvoersystemen: Een regelmatige inspectie en onderhoud van je riolering en afvoersystemen is van groot belang om problemen te voorkomen. Bij Michel Doorn Ontstopper & Rioolbeheerder bieden we deze dienst aan, zodat je altijd verzekerd bent van een goed werkend systeem.
 • Afvoer van afvalwater en regenwater: Het afvoeren van afvalwater en regenwater is van groot belang voor de hygiëne en veiligheid in en rondom je huis. Wij zorgen ervoor dat het afvoeren van water op een professionele manier gebeurt.
 • Oplossing van problemen met afvoerputten en regenpijpen: Ook voor problemen met afvoerputten en regenpijpen kun je bij Michel Doorn terecht. Wij bieden snelle en vakkundige oplossingen voor alle soorten problemen.
 • Voorkoming van rioolstank en riooloverstort: Niets is vervelender dan een stinkende riool. Daarom bieden we bij Michel Doorn diensten aan om rioolstank en riooloverstort te voorkomen.

Onze reviews

Bij Michel Doorn hechten we veel waarde aan de tevredenheid van onze klanten. Onze reviews spreken dan ook voor zich: we hebben een totaalscore van 9+ en een aanbevelingspercentage van maar liefst 97%. Met meer dan 700 beoordelingen kun je erop vertrouwen dat je bij ons in goede handen bent.

icon

10

stars

Snel en effectief.

Goed en vriendelijk geholpen.

icon

10

stars

Chris heeft de verstopte keukenafoer prima ontstopt en doorgespoten.

Leveren goed werk voor de afgesproken prijs.

icon

10

stars

Goede service en goede communicatie aan de telefoon.

Goed geholpen aan de telefoon en ook het probleem wordt goed verholpen. Zowel buiten met graafwerkzaamheden als binnen. Alles wordt netjes achtergelaten

icon

8

stars

Goede vriendelijke medewerker

Verstopping snel verholpen Er is nog wel een klein beetje lekkage bij de verbindingen van de afvoer. Ik krijg het niet helemaal verholpen

icon

10

stars

Geweldig

Goeie vent, luisterde goed naar wat ik al had gedaan en ging gelijk aan de slag. Probleem was in een half uur opgelost.

icon

10

stars

Enorme verstopping in keukengootsteen snel en adequaat verholpen

Prima werk geleverd. Monteur ging snel en doeltreffend aan het werk. Niks dan lof!

icon

10

stars

Uitstekend volgens afspraak,

Problemen met onze riolering waren groot, water onder het huis,leidingen verschoven, lekkende leidingen enzo, Het voorgestelde plan van Michel Doorn ,hebben ze perfect volgens planning uitgevoerd, bedankt voor het goede vakwerk en goed begrijpbaar advies.

icon

10

stars

Michel werkt hard en zorgt dat het probleem volledig opgelost wordt.

Heel fijn dat Michel dezelfde dag nog tijd had. Het probleem is opgelost!

icon

10

stars

Echt hele nette service!

S’avonds om half 11 gebeld, en om 11 uur stond Jurrian al voor onze deur. Echt een topper deze meneer. Communiceert heel duidelijk en werkt erg snel. Hartelijk dank voor het verhelpen van de verstopping van ons riool!

icon

10

stars

Kundig, flexibel, meedenkend. Vakman!

Michel nam alle tijd om de problemen met afvoer op te lossen. Gestructureerd de situatie na gelopen en opgelost.

icon

10

stars

Goed werk, legt duidelijk uit wat hij doet/ziet, fijne vent!

Goed werk, legt duidelijk uit wat hij doet/ziet, fijne vent! Bel hem de volgende keer zeker weer!

icon

9

stars

Monteur erg bekwaam

Zie hierboven

icon

10

stars

Geweldig

Snel, overzichtelijk, betrokken en meedenken. Dit zijn de woorden die meteen bij me opkomen als ik het bezoek denk.

icon

10

stars

Super

Vriendelijke medewerkers, eerlijk advies en overzichtelijke prijzen.

icon

9

stars

Heel goed werk afgeleverd voor een moeilijke verstopping

Vakkundig heel goed werk m.b.t. de verstopping, in de afvoer van de keuken, wasmachine en badkamer. Alle problemen zijn opgelost. Mijn aanbeveling voor een ieder zou zijn, om gebruik t emaken van uw bedrijf.

Kiyoh 819 klanten geven ons een
9.5
stars

Onze vaste klanten

Ons werkgebied in Waterland

Wij zijn werkzaam in Waterland en omgeving. Hieronder vind je een overzicht van de plaatsen waar wij werkzaam zijn:

 • Broek in Waterland
 • Ilpendam
 • Katwoude
 • Marken
 • Monnickendam
 • Overleek
 • Purmer
 • Uitdam
 • Watergang
 • Zuiderwoude

Heb je last van een verstopping of ander probleem met je riool of afvoer in Waterland of omgeving? Neem dan contact op met Michel Doorn. Wij staan 24/7 voor je klaar en zorgen ervoor dat het probleem snel en vakkundig wordt opgelost.

Een spoedmelding kan uitsluitend telefonisch gedaan worden.

Om uw spoedmelding zo snel mogelijk op te pakken vragen wij u direct telefonisch contact op te nemen. Wij zijn 24/7 bereikbaar en inzetbaar.

Fill 1 Copy 2 Bel: 0228 72 24 03

Vanaf prijs

Standaard tarief €121,00
Spoed toeslag van kracht Ja

Een paar tips:

Icon Close Copy 2 Zorg voor een parkeerplaats Icon Close Copy 2 Zorg dat er voldoende ruimte is Icon Close Copy 2 Maak alle kastjes alvast leeg Icon Close Copy 2 Leg een paar handoeken klaar
Icon Close Copy Icon Close Copy Icon Close Copy
Verstopping melden
Omschrijf het probleem
Contactgegevens
Icon Close

Stap 1 van 3

Hidden
Wat is uw postcode?