Ontstoppingsbedrijf in Waterland: Michel Doorn

Is je afvoer verstopt of heb je last van een stinkende riolering in Waterland? Geen zorgen, bij Michel Doorn Ontstopper & Rioolbeheerder staan we klaar om je te helpen. Met meer dan 25 jaar ervaring en gecertificeerde monteurs zijn we dé expert op het gebied van ontstoppingen en rioleringen in Waterland en omgeving. Onze snelle service, 24/7 bereikbaarheid en het feit dat we geen voorrijkosten rekenen, maken ons de ideale partner voor al je ontstoppingsproblemen.

Kiyoh 872 klanten geven ons een
9.5
stars
Michel Doorn bussen

Waarom kiezen voor Michel Doorn Rioolservice in Waterland?

Snel op locatie

Wanneer je een verstopping hebt, wil je natuurlijk zo snel mogelijk geholpen worden. Bij Michel Doorn begrijpen we dat en zijn we altijd snel op locatie. Zo hoef je nooit lang te wachten op een oplossing voor je probleem.

24/7 bereikbaar

Een verstopping kan op elk moment van de dag (of nacht) ontstaan. Daarom zijn we bij Michel Doorn 24/7 bereikbaar om je te helpen met je ontstoppingsprobleem. Of het nu midden in de nacht is of tijdens een feestdag, je kunt altijd op ons rekenen.

Geen voorrijkosten

Bij Michel Doorn vinden we het belangrijk om eerlijke prijzen te hanteren. Daarom rekenen we geen voorrijkosten. Zo weet je zeker dat je niet voor onverwachte kosten komt te staan.

90% van de problemen opgelost binnen 30 minuten

Dankzij onze jarenlange ervaring en vakkundige monteurs lossen we 90% van de ontstoppingsproblemen binnen 30 minuten op. Zo ben je snel van je probleem af en kun je weer genieten van een goed werkend riool of afvoer.

 

Onze diensten in Waterland

Bij Michel Doorn bieden we een breed scala aan diensten om je te helpen met je ontstoppingsproblemen. Hieronder vind je een overzicht van onze diensten:

 • Verwijdering van verstoppingen: Heb je een verstopte afvoer, gootsteen, toilet, douche, wasbak, keuken, wasmachine of droger? Wij zorgen ervoor dat de verstopping snel en vakkundig wordt verholpen.
 • Inspectie en diagnose van verstoppingen: Met behulp van camera-inspectie kunnen we de oorzaak van je verstopping in het riool snel achterhalen en de juiste oplossing bieden.
 • Reparatie en vervanging van beschadigde riolen en afvoeren: Is je riool of afvoer beschadigd? Geen probleem, onze monteurs kunnen zowel reparaties als vervangingen uitvoeren.
 • Preventieve reiniging van riolen: Voorkomen is beter dan genezen. Daarom bieden we ook preventieve reiniging van riolen aan. Hiermee voorkom je verstoppingen en blijft je riool of afvoer in goede conditie.
 • Onderhoud en inspectie van riolering en afvoersystemen: Een regelmatige inspectie en onderhoud van je riolering en afvoersystemen is van groot belang om problemen te voorkomen. Bij Michel Doorn Ontstopper & Rioolbeheerder bieden we deze dienst aan, zodat je altijd verzekerd bent van een goed werkend systeem.
 • Afvoer van afvalwater en regenwater: Het afvoeren van afvalwater en regenwater is van groot belang voor de hygiëne en veiligheid in en rondom je huis. Wij zorgen ervoor dat het afvoeren van water op een professionele manier gebeurt.
 • Oplossing van problemen met afvoerputten en regenpijpen: Ook voor problemen met afvoerputten en regenpijpen kun je bij Michel Doorn terecht. Wij bieden snelle en vakkundige oplossingen voor alle soorten problemen.
 • Voorkoming van rioolstank en riooloverstort: Niets is vervelender dan een stinkende riool. Daarom bieden we bij Michel Doorn diensten aan om rioolstank en riooloverstort te voorkomen.

Onze reviews

Bij Michel Doorn hechten we veel waarde aan de tevredenheid van onze klanten. Onze reviews spreken dan ook voor zich: we hebben een totaalscore van 9+ en een aanbevelingspercentage van maar liefst 97%. Met meer dan 700 beoordelingen kun je erop vertrouwen dat je bij ons in goede handen bent.

icon

10

stars

Geweldig

Zo blij en een geweldige service

icon

10

stars

Zeer positief

De monteur kwam op tijd, was vriendelijk en zeer kundig. Hij legde alles heel goed uit en gaf veel waardevolle tips. En verhielp in een iir tijd de verstopping. Het geld absoluut waard.

icon

9

stars

Goede service, komt afspraken na

Aardige medewerker, legt alles goed uit, laat meekijken met camera. Probleem goed opgelost. Wel behoorlijke kosten.

icon

10

stars

topbedrijf

Accuraat, netjes en verstand van zaken

icon

10

stars

Keurig netjes gedaan.

Prima doorgespoten en voor het eerst iemand, die ook met een camera in het riool kijkt.

icon

10

stars

Erg tevreden

Had voor woensdag een afspraak maar werd dinsdag gebeld dat er een uitvaller was en het eerder kon. Binnen een uur stonden ze op de stoep en met een half uur was de verstopping verholpen. Erg vriendelijk en professioneel geholpen.

icon

10

stars

Prima

Prima geholpen zeer tevreden

icon

10

stars

Top

Duidelijke uitleg van het probleem. Kwam door kalkafzetting. Advies om buis te vervangen om zo dubbele kosten te vermijden. Met probleem niet blij, maar wel met dit bedrijf!

icon

10

stars

Uitstekend

Top bedrijf snel geholpen! Ondanks dat ze een bom volle planning hadden.

icon

9

stars

Prima

Goed contact, klantgericht. Duidelijk en behulpzaam. Verstopping snel.opgelost. Het enige dat jammer was dat her zo druk is, dat het zo druk is, dat ik de reparatie aan de rioolbuis door een ander bedrijf mort laten doen.

icon

10

stars

Snel en goed geregeld!

Martin belde keurig zoals vtv afgesproken over de exacte aankomsttijd, had goede kennis van zaken en loste t probleem snel op! Vervolgens dacht hij met behulp van de camera inspectie nog goed mee zodat t probleem ook in de toekomst niet terug zou keren. Vakman!

icon

10

stars

Veilig, netjes en prettig.

Het toilet wilde niet meer doorspoelen, gelukkig kon een van de mannen van Michel Doorn snel langs komen voor een camera inspectie. Al snel bleek dat er een stuk buis van de riolering was verdwenen waardoor de fundering vol zat met rioolwater. Ik was helemaal in paniek maar gelukkig was de oplossing dicht bij. Al snel kon er een afspraak gemaakt worden om de fundering leeg te pompen. Vanmorgen stonden Marvin en Sebas al voor de deur en zij konden snel aan de slag. Zij konden mij duidelijk en netjes uitleggen waar het aan lag en wat zij precies deden. Het was niet alleen leerzaam maar ook nog eens gezellig. Mijn dochter van 3 vond de vrachtwagens super interessant en mocht ook alles bekijken. Dit heeft haar dag echt helemaal gemaakt. Ik wil de mannen en vrouwen van Michel Doorn nogmaals allemaal bedanken voor de goede service en de flexibiliteit. Alleen bedrijven met een groot hart voor hun werk kunnen zo handelen. Heel erg bedankt.

icon

8

stars

Snel en goed

Snel en goed

icon

10

stars

Vlotte service met goed advies

Verstopping gehad in de leiding achter mijn gootsteen. Gebeld. Direct afsraak gemaakt. Monteur komt optijd en ging direct aan het werk. Na de verstopping opgelost te hebben laat hij keurig de boel schoon achter. Top service

icon

10

stars

Super ervaring

Belde op maandag ochtend voor verstopping. Afspraak voor donderdag gemaakt. Werd ik een uurtje later gebeld, we hebben ook nu tijd want er is een afspraak afgezegd. Helemaal top al. De persoon die langs kwam was ook zeer bekwaam. Verstopping snel opgelost. Ook nog heel veel adviezen gekregen om het te voorkomen. Hij vond het ook zeer vervelend dat hij wat viezigheid op de vloer had gemaakt. Moest hem echt overtuigen dat ik het zelf wel even zou schoonmaken. Goede service en ervaring, 5 sterren zeker verdiend

Kiyoh 872 klanten geven ons een
9.5
stars

Onze vaste klanten

Ons werkgebied in Waterland

Wij zijn werkzaam in Waterland en omgeving. Hieronder vind je een overzicht van de plaatsen waar wij werkzaam zijn:

 • Broek in Waterland
 • Ilpendam
 • Katwoude
 • Marken
 • Monnickendam
 • Overleek
 • Purmer
 • Uitdam
 • Watergang
 • Zuiderwoude

Heb je last van een verstopping of ander probleem met je riool of afvoer in Waterland of omgeving? Neem dan contact op met Michel Doorn. Wij staan 24/7 voor je klaar en zorgen ervoor dat het probleem snel en vakkundig wordt opgelost.

Een spoedmelding kan uitsluitend telefonisch gedaan worden.

Om uw spoedmelding zo snel mogelijk op te pakken vragen wij u direct telefonisch contact op te nemen. Wij zijn 24/7 bereikbaar en inzetbaar.

Fill 1 Copy 2 Bel: 0228 72 24 03

Vanaf prijs

Standaard tarief €125,00
Spoed toeslag van kracht Ja

Een paar tips:

Icon Close Copy 2 Zorg voor een parkeerplaats Icon Close Copy 2 Zorg dat er voldoende ruimte is Icon Close Copy 2 Maak alle kastjes alvast leeg Icon Close Copy 2 Leg een paar handoeken klaar
Icon Close Copy Icon Close Copy Icon Close Copy
Verstopping melden
Omschrijf het probleem
Contactgegevens
Icon Close

Stap 1 van 3

Hidden
Wat is uw postcode?