Ontstoppingsbedrijf in Waterland: Michel Doorn

Is je afvoer verstopt of heb je last van een stinkende riolering in Waterland? Geen zorgen, bij Michel Doorn Ontstopper & Rioolbeheerder staan we klaar om je te helpen. Met meer dan 25 jaar ervaring en gecertificeerde monteurs zijn we dé expert op het gebied van ontstoppingen en rioleringen in Waterland en omgeving. Onze snelle service, 24/7 bereikbaarheid en het feit dat we geen voorrijkosten rekenen, maken ons de ideale partner voor al je ontstoppingsproblemen.

Kiyoh 916 klanten geven ons een
9.5
stars
Michel Doorn bussen

Waarom kiezen voor Michel Doorn Rioolservice in Waterland?

Snel op locatie

Wanneer je een verstopping hebt, wil je natuurlijk zo snel mogelijk geholpen worden. Bij Michel Doorn begrijpen we dat en zijn we altijd snel op locatie. Zo hoef je nooit lang te wachten op een oplossing voor je probleem.

24/7 bereikbaar

Een verstopping kan op elk moment van de dag (of nacht) ontstaan. Daarom zijn we bij Michel Doorn 24/7 bereikbaar om je te helpen met je ontstoppingsprobleem. Of het nu midden in de nacht is of tijdens een feestdag, je kunt altijd op ons rekenen.

Geen voorrijkosten

Bij Michel Doorn vinden we het belangrijk om eerlijke prijzen te hanteren. Daarom rekenen we geen voorrijkosten. Zo weet je zeker dat je niet voor onverwachte kosten komt te staan.

90% van de problemen opgelost binnen 30 minuten

Dankzij onze jarenlange ervaring en vakkundige monteurs lossen we 90% van de ontstoppingsproblemen binnen 30 minuten op. Zo ben je snel van je probleem af en kun je weer genieten van een goed werkend riool of afvoer.

 

Onze diensten in Waterland

Bij Michel Doorn bieden we een breed scala aan diensten om je te helpen met je ontstoppingsproblemen. Hieronder vind je een overzicht van onze diensten:

 • Verwijdering van verstoppingen: Heb je een verstopte afvoer, gootsteen, toilet, douche, wasbak, keuken, wasmachine of droger? Wij zorgen ervoor dat de verstopping snel en vakkundig wordt verholpen.
 • Inspectie en diagnose van verstoppingen: Met behulp van camera-inspectie kunnen we de oorzaak van je verstopping in het riool snel achterhalen en de juiste oplossing bieden.
 • Reparatie en vervanging van beschadigde riolen en afvoeren: Is je riool of afvoer beschadigd? Geen probleem, onze monteurs kunnen zowel reparaties als vervangingen uitvoeren.
 • Preventieve reiniging van riolen: Voorkomen is beter dan genezen. Daarom bieden we ook preventieve reiniging van riolen aan. Hiermee voorkom je verstoppingen en blijft je riool of afvoer in goede conditie.
 • Onderhoud en inspectie van riolering en afvoersystemen: Een regelmatige inspectie en onderhoud van je riolering en afvoersystemen is van groot belang om problemen te voorkomen. Bij Michel Doorn Ontstopper & Rioolbeheerder bieden we deze dienst aan, zodat je altijd verzekerd bent van een goed werkend systeem.
 • Afvoer van afvalwater en regenwater: Het afvoeren van afvalwater en regenwater is van groot belang voor de hygiëne en veiligheid in en rondom je huis. Wij zorgen ervoor dat het afvoeren van water op een professionele manier gebeurt.
 • Oplossing van problemen met afvoerputten en regenpijpen: Ook voor problemen met afvoerputten en regenpijpen kun je bij Michel Doorn terecht. Wij bieden snelle en vakkundige oplossingen voor alle soorten problemen.
 • Voorkoming van rioolstank en riooloverstort: Niets is vervelender dan een stinkende riool. Daarom bieden we bij Michel Doorn diensten aan om rioolstank en riooloverstort te voorkomen.

Onze reviews

Bij Michel Doorn hechten we veel waarde aan de tevredenheid van onze klanten. Onze reviews spreken dan ook voor zich: we hebben een totaalscore van 9+ en een aanbevelingspercentage van maar liefst 97%. Met meer dan 700 beoordelingen kun je erop vertrouwen dat je bij ons in goede handen bent.

icon

10

stars

Helemaal TOP!

Zeer ervaren hulp verleend en direct de oorzaak achterhaald. Daarnaast zeer netjes te werk gegaan en filmpje van verstopping gemaakt. We zijn zeer content.

icon

10

stars

Snelle en vriendelijke service

Onze spoedmelding werd heel snel en vakkundig opgelost. Daar zijn we erg blij mee

icon

10

stars

Super

Super goozert die heeft geholpen

icon

8

stars

Snelle opsporing van euvel

Met indrukwekkende apparatuur (slangen, camera, geluid en licht) probleem opgespooord. Helaas moet een grondbedrijf nu het werk afmaken.

icon

8

stars

Prima opgelost.

Keurige vakman die de verstopping adequaat heeft aangepakt en verholpen.

icon

10

stars

Perfect,

Duidelijke informatie over de kosten ook mondeling. Snel actie,

icon

10

stars

Geweldig

Prima gegaan. Aardige meneer, ruimde alles weer netjes op. Gaf goede uitleg.

icon

9

stars

Snelle hulp en vriendelijk

Snel geboden hulp, vriendelijk - wel best prijzig

icon

8

stars

Top

Dezelfde dag is ons probleem verholpen met vakkundige mensen.

icon

10

stars

Kundig beleeft en betrouwbaar

Ķundig beleeft en betroubaar

icon

10

stars

Duidelijk, vrindelijk en professioneel. Snel opgelost.

Bedankt. Kris was super!

icon

10

stars

Snelle en uitstekende service!

Prettig contact, afspraak was snel gemaakt en een supervriendelijke en vakkundige medewerker. Er werd oplossingsgericht meegedacht en we kwamen niet voor onverwachte kosten te staan.

icon

10

stars

Snelle en goede service

Snelle en goede service

icon

10

stars

Fantastische service!

Michel Doorn Rioolservice redde de dag! Vakman Chris kwam snel langs, detecteerde de bron via rookdetectie en loste het probleem ter plekke op. Super service!

icon

9

stars

Opgelost

Aardige monteur. Probleem verholpen. Duidelijke uitleg van het probleem en uitleg hoe het in de toekomst waarschijnlijk te kunnen voorkomen.

Kiyoh 916 klanten geven ons een
9.5
stars

Onze vaste klanten

Ons werkgebied in Waterland

Wij zijn werkzaam in Waterland en omgeving. Hieronder vind je een overzicht van de plaatsen waar wij werkzaam zijn:

 • Broek in Waterland
 • Ilpendam
 • Katwoude
 • Marken
 • Monnickendam
 • Overleek
 • Purmer
 • Uitdam
 • Watergang
 • Zuiderwoude

Heb je last van een verstopping of ander probleem met je riool of afvoer in Waterland of omgeving? Neem dan contact op met Michel Doorn. Wij staan 24/7 voor je klaar en zorgen ervoor dat het probleem snel en vakkundig wordt opgelost.

Een spoedmelding kan uitsluitend telefonisch gedaan worden.

Om uw spoedmelding zo snel mogelijk op te pakken vragen wij u direct telefonisch contact op te nemen. Wij zijn 24/7 bereikbaar en inzetbaar.

Fill 1 Copy 2 Bel: 0228 72 24 03

Vanaf prijs

Standaard tarief €125,00
Spoed toeslag van kracht Ja

Een paar tips:

Icon Close Copy 2 Zorg voor een parkeerplaats Icon Close Copy 2 Zorg dat er voldoende ruimte is Icon Close Copy 2 Maak alle kastjes alvast leeg Icon Close Copy 2 Leg een paar handoeken klaar
Icon Close Copy Icon Close Copy Icon Close Copy
Verstopping melden
Omschrijf het probleem
Contactgegevens
Icon Close

Stap 1 van 3

Hidden
Wat is uw postcode?