Ontstoppingsbedrijf in Diemen

Loopt het water in je gootsteen niet meer weg? Of is je toilet verstopt en wil je dit zo snel mogelijk opgelost hebben? Zoek niet verder! Michel Doorn is dé ontstopper in Diemen die je nodig hebt. Met meer dan 25 jaar ervaring in het vak en een team van gecertificeerde monteurs staan wij voor je klaar om alle verstoppingsproblemen in Diemen en omgeving aan te pakken.

Kiyoh 872 klanten geven ons een
9.5
stars
Michel Doorn bussen

Jouw persoonlijke ontstoppingsdienst

Bij Michel Doorn bieden we een breed scala aan diensten, passend bij jouw specifieke situatie. Of je nu te maken hebt met een verstopt riool afvoer, toilet, douche, wasmachine of een beschadigd riool, wij zijn er om je te helpen. Onze diensten variëren van het verwijderen van verstoppingen tot preventieve reiniging, reparatie en vervanging van riolering. Geen klus is ons te groot of te klein!

Klanttevredenheid voorop

Tevreden klanten zijn voor ons het allerbelangrijkste. Daarom zetten we ons elke dag in om de beste service te bieden. We zijn trots op onze hoge klanttevredenheidsscore van 9+ en het feit dat maar liefst 97% van onze klanten ons zou aanbevelen. Onze monteurs hebben de expertise en vaardigheden om zelfs de meest complexe problemen op te lossen en zorgen altijd voor een glimlach op het gezicht van onze klanten.

icon

10

stars

Geweldig

Zo blij en een geweldige service

icon

10

stars

Zeer positief

De monteur kwam op tijd, was vriendelijk en zeer kundig. Hij legde alles heel goed uit en gaf veel waardevolle tips. En verhielp in een iir tijd de verstopping. Het geld absoluut waard.

icon

9

stars

Goede service, komt afspraken na

Aardige medewerker, legt alles goed uit, laat meekijken met camera. Probleem goed opgelost. Wel behoorlijke kosten.

icon

10

stars

topbedrijf

Accuraat, netjes en verstand van zaken

icon

10

stars

Keurig netjes gedaan.

Prima doorgespoten en voor het eerst iemand, die ook met een camera in het riool kijkt.

icon

10

stars

Erg tevreden

Had voor woensdag een afspraak maar werd dinsdag gebeld dat er een uitvaller was en het eerder kon. Binnen een uur stonden ze op de stoep en met een half uur was de verstopping verholpen. Erg vriendelijk en professioneel geholpen.

icon

10

stars

Prima

Prima geholpen zeer tevreden

icon

10

stars

Top

Duidelijke uitleg van het probleem. Kwam door kalkafzetting. Advies om buis te vervangen om zo dubbele kosten te vermijden. Met probleem niet blij, maar wel met dit bedrijf!

icon

10

stars

Uitstekend

Top bedrijf snel geholpen! Ondanks dat ze een bom volle planning hadden.

icon

9

stars

Prima

Goed contact, klantgericht. Duidelijk en behulpzaam. Verstopping snel.opgelost. Het enige dat jammer was dat her zo druk is, dat het zo druk is, dat ik de reparatie aan de rioolbuis door een ander bedrijf mort laten doen.

icon

10

stars

Snel en goed geregeld!

Martin belde keurig zoals vtv afgesproken over de exacte aankomsttijd, had goede kennis van zaken en loste t probleem snel op! Vervolgens dacht hij met behulp van de camera inspectie nog goed mee zodat t probleem ook in de toekomst niet terug zou keren. Vakman!

icon

10

stars

Veilig, netjes en prettig.

Het toilet wilde niet meer doorspoelen, gelukkig kon een van de mannen van Michel Doorn snel langs komen voor een camera inspectie. Al snel bleek dat er een stuk buis van de riolering was verdwenen waardoor de fundering vol zat met rioolwater. Ik was helemaal in paniek maar gelukkig was de oplossing dicht bij. Al snel kon er een afspraak gemaakt worden om de fundering leeg te pompen. Vanmorgen stonden Marvin en Sebas al voor de deur en zij konden snel aan de slag. Zij konden mij duidelijk en netjes uitleggen waar het aan lag en wat zij precies deden. Het was niet alleen leerzaam maar ook nog eens gezellig. Mijn dochter van 3 vond de vrachtwagens super interessant en mocht ook alles bekijken. Dit heeft haar dag echt helemaal gemaakt. Ik wil de mannen en vrouwen van Michel Doorn nogmaals allemaal bedanken voor de goede service en de flexibiliteit. Alleen bedrijven met een groot hart voor hun werk kunnen zo handelen. Heel erg bedankt.

icon

8

stars

Snel en goed

Snel en goed

icon

10

stars

Vlotte service met goed advies

Verstopping gehad in de leiding achter mijn gootsteen. Gebeld. Direct afsraak gemaakt. Monteur komt optijd en ging direct aan het werk. Na de verstopping opgelost te hebben laat hij keurig de boel schoon achter. Top service

icon

10

stars

Super ervaring

Belde op maandag ochtend voor verstopping. Afspraak voor donderdag gemaakt. Werd ik een uurtje later gebeld, we hebben ook nu tijd want er is een afspraak afgezegd. Helemaal top al. De persoon die langs kwam was ook zeer bekwaam. Verstopping snel opgelost. Ook nog heel veel adviezen gekregen om het te voorkomen. Hij vond het ook zeer vervelend dat hij wat viezigheid op de vloer had gemaakt. Moest hem echt overtuigen dat ik het zelf wel even zou schoonmaken. Goede service en ervaring, 5 sterren zeker verdiend

Kiyoh 872 klanten geven ons een
9.5
stars

Onze vaste klanten

Altijd paraat, 24/7

Een verstopping komt altijd ongelegen. Daarom staat Michel Doorn 24/7 voor je klaar om je te helpen bij noodgevallen in Diemen en omgeving. Onze snelle responstijd en het feit dat we geen voorrijkosten rekenen, zorgen ervoor dat je altijd snel en betaalbaar geholpen wordt bij elk verstoppingsprobleem.

Innovatieve aanpak

Michel Doorn maakt gebruik van de nieuwste technologieën en gereedschappen om zelfs de meest hardnekkige verstoppingsproblemen op te lossen. Zo zetten we camera-inspectietechnologie in om snel en nauwkeurig de oorzaak van het probleem te vinden. Vervolgens gebruiken we moderne technieken om verstoppingen te verwijderen en beschadigde riolen en afvoeren te repareren en vervangen.

Werkgebied in en rondom Diemen

Michel Doorn is actief in Diemen. Ons werkgebied omvat onder meer: Diemen-Noord, Diemen-Zuid, Diemen-Centrum, Bergwijkpark, Holland Park, Stammerdijk en Verrijn Stuart. Maar ook Amsterdam, Waterland en Zaanstad. Waar je ook woont of werkt in deze regio, wij staan klaar om je verstoppingsprobleem snel en effectief op te lossen.

Snel ter plaatse

Een van onze unique selling points is dat we altijd snel ter plaatse zijn. Wij begrijpen dat je zo snel mogelijk van je verstoppingsprobleem af wilt zijn, en daarom zorgen wij ervoor dat 90% van de problemen binnen 30 minuten na aankomst opgelost zijn. Dus heb je een verstopping in Diemen of omgeving? Wacht dan niet langer en neem contact op met Michel Doorn!

 

 

Een spoedmelding kan uitsluitend telefonisch gedaan worden.

Om uw spoedmelding zo snel mogelijk op te pakken vragen wij u direct telefonisch contact op te nemen. Wij zijn 24/7 bereikbaar en inzetbaar.

Fill 1 Copy 2 Bel: 0228 72 24 03

Vanaf prijs

Standaard tarief €125,00
Spoed toeslag van kracht Ja

Een paar tips:

Icon Close Copy 2 Zorg voor een parkeerplaats Icon Close Copy 2 Zorg dat er voldoende ruimte is Icon Close Copy 2 Maak alle kastjes alvast leeg Icon Close Copy 2 Leg een paar handoeken klaar
Icon Close Copy Icon Close Copy Icon Close Copy
Verstopping melden
Omschrijf het probleem
Contactgegevens
Icon Close

Stap 1 van 3

Hidden
Wat is uw postcode?