Ontstoppingsbedrijf in Diemen

Loopt het water in je gootsteen niet meer weg? Of is je toilet verstopt en wil je dit zo snel mogelijk opgelost hebben? Zoek niet verder! Michel Doorn is dé ontstopper in Diemen die je nodig hebt. Met meer dan 25 jaar ervaring in het vak en een team van gecertificeerde monteurs staan wij voor je klaar om alle verstoppingsproblemen in Diemen en omgeving aan te pakken.

Kiyoh 819 klanten geven ons een
9.5
stars
Michel Doorn bussen

Jouw persoonlijke ontstoppingsdienst

Bij Michel Doorn bieden we een breed scala aan diensten, passend bij jouw specifieke situatie. Of je nu te maken hebt met een verstopt riool afvoer, toilet, douche, wasmachine of een beschadigd riool, wij zijn er om je te helpen. Onze diensten variëren van het verwijderen van verstoppingen tot preventieve reiniging, reparatie en vervanging van riolering. Geen klus is ons te groot of te klein!

Klanttevredenheid voorop

Tevreden klanten zijn voor ons het allerbelangrijkste. Daarom zetten we ons elke dag in om de beste service te bieden. We zijn trots op onze hoge klanttevredenheidsscore van 9+ en het feit dat maar liefst 97% van onze klanten ons zou aanbevelen. Onze monteurs hebben de expertise en vaardigheden om zelfs de meest complexe problemen op te lossen en zorgen altijd voor een glimlach op het gezicht van onze klanten.

icon

10

stars

Snel en effectief.

Goed en vriendelijk geholpen.

icon

10

stars

Chris heeft de verstopte keukenafoer prima ontstopt en doorgespoten.

Leveren goed werk voor de afgesproken prijs.

icon

10

stars

Goede service en goede communicatie aan de telefoon.

Goed geholpen aan de telefoon en ook het probleem wordt goed verholpen. Zowel buiten met graafwerkzaamheden als binnen. Alles wordt netjes achtergelaten

icon

8

stars

Goede vriendelijke medewerker

Verstopping snel verholpen Er is nog wel een klein beetje lekkage bij de verbindingen van de afvoer. Ik krijg het niet helemaal verholpen

icon

10

stars

Geweldig

Goeie vent, luisterde goed naar wat ik al had gedaan en ging gelijk aan de slag. Probleem was in een half uur opgelost.

icon

10

stars

Enorme verstopping in keukengootsteen snel en adequaat verholpen

Prima werk geleverd. Monteur ging snel en doeltreffend aan het werk. Niks dan lof!

icon

10

stars

Uitstekend volgens afspraak,

Problemen met onze riolering waren groot, water onder het huis,leidingen verschoven, lekkende leidingen enzo, Het voorgestelde plan van Michel Doorn ,hebben ze perfect volgens planning uitgevoerd, bedankt voor het goede vakwerk en goed begrijpbaar advies.

icon

10

stars

Michel werkt hard en zorgt dat het probleem volledig opgelost wordt.

Heel fijn dat Michel dezelfde dag nog tijd had. Het probleem is opgelost!

icon

10

stars

Echt hele nette service!

S’avonds om half 11 gebeld, en om 11 uur stond Jurrian al voor onze deur. Echt een topper deze meneer. Communiceert heel duidelijk en werkt erg snel. Hartelijk dank voor het verhelpen van de verstopping van ons riool!

icon

10

stars

Kundig, flexibel, meedenkend. Vakman!

Michel nam alle tijd om de problemen met afvoer op te lossen. Gestructureerd de situatie na gelopen en opgelost.

icon

10

stars

Goed werk, legt duidelijk uit wat hij doet/ziet, fijne vent!

Goed werk, legt duidelijk uit wat hij doet/ziet, fijne vent! Bel hem de volgende keer zeker weer!

icon

9

stars

Monteur erg bekwaam

Zie hierboven

icon

10

stars

Geweldig

Snel, overzichtelijk, betrokken en meedenken. Dit zijn de woorden die meteen bij me opkomen als ik het bezoek denk.

icon

10

stars

Super

Vriendelijke medewerkers, eerlijk advies en overzichtelijke prijzen.

icon

9

stars

Heel goed werk afgeleverd voor een moeilijke verstopping

Vakkundig heel goed werk m.b.t. de verstopping, in de afvoer van de keuken, wasmachine en badkamer. Alle problemen zijn opgelost. Mijn aanbeveling voor een ieder zou zijn, om gebruik t emaken van uw bedrijf.

Kiyoh 819 klanten geven ons een
9.5
stars

Onze vaste klanten

Altijd paraat, 24/7

Een verstopping komt altijd ongelegen. Daarom staat Michel Doorn 24/7 voor je klaar om je te helpen bij noodgevallen in Diemen en omgeving. Onze snelle responstijd en het feit dat we geen voorrijkosten rekenen, zorgen ervoor dat je altijd snel en betaalbaar geholpen wordt bij elk verstoppingsprobleem.

Innovatieve aanpak

Michel Doorn maakt gebruik van de nieuwste technologieën en gereedschappen om zelfs de meest hardnekkige verstoppingsproblemen op te lossen. Zo zetten we camera-inspectietechnologie in om snel en nauwkeurig de oorzaak van het probleem te vinden. Vervolgens gebruiken we moderne technieken om verstoppingen te verwijderen en beschadigde riolen en afvoeren te repareren en vervangen.

Werkgebied in en rondom Diemen

Michel Doorn is actief in Diemen. Ons werkgebied omvat onder meer: Diemen-Noord, Diemen-Zuid, Diemen-Centrum, Bergwijkpark, Holland Park, Stammerdijk en Verrijn Stuart. Maar ook Amsterdam, Waterland en Zaanstad. Waar je ook woont of werkt in deze regio, wij staan klaar om je verstoppingsprobleem snel en effectief op te lossen.

Snel ter plaatse

Een van onze unique selling points is dat we altijd snel ter plaatse zijn. Wij begrijpen dat je zo snel mogelijk van je verstoppingsprobleem af wilt zijn, en daarom zorgen wij ervoor dat 90% van de problemen binnen 30 minuten na aankomst opgelost zijn. Dus heb je een verstopping in Diemen of omgeving? Wacht dan niet langer en neem contact op met Michel Doorn!

 

 

Een spoedmelding kan uitsluitend telefonisch gedaan worden.

Om uw spoedmelding zo snel mogelijk op te pakken vragen wij u direct telefonisch contact op te nemen. Wij zijn 24/7 bereikbaar en inzetbaar.

Fill 1 Copy 2 Bel: 0228 72 24 03

Vanaf prijs

Standaard tarief €121,00
Spoed toeslag van kracht Ja

Een paar tips:

Icon Close Copy 2 Zorg voor een parkeerplaats Icon Close Copy 2 Zorg dat er voldoende ruimte is Icon Close Copy 2 Maak alle kastjes alvast leeg Icon Close Copy 2 Leg een paar handoeken klaar
Icon Close Copy Icon Close Copy Icon Close Copy
Verstopping melden
Omschrijf het probleem
Contactgegevens
Icon Close

Stap 1 van 3

Hidden
Wat is uw postcode?