Ontstoppingsbedrijf in Diemen

Loopt het water in je gootsteen niet meer weg? Of is je toilet verstopt en wil je dit zo snel mogelijk opgelost hebben? Zoek niet verder! Michel Doorn is dé ontstopper in Diemen die je nodig hebt. Met meer dan 25 jaar ervaring in het vak en een team van gecertificeerde monteurs staan wij voor je klaar om alle verstoppingsproblemen in Diemen en omgeving aan te pakken.

Kiyoh 910 klanten geven ons een
9.5
stars
Michel Doorn bussen

Jouw persoonlijke ontstoppingsdienst

Bij Michel Doorn bieden we een breed scala aan diensten, passend bij jouw specifieke situatie. Of je nu te maken hebt met een verstopt riool afvoer, toilet, douche, wasmachine of een beschadigd riool, wij zijn er om je te helpen. Onze diensten variëren van het verwijderen van verstoppingen tot preventieve reiniging, reparatie en vervanging van riolering. Geen klus is ons te groot of te klein!

Klanttevredenheid voorop

Tevreden klanten zijn voor ons het allerbelangrijkste. Daarom zetten we ons elke dag in om de beste service te bieden. We zijn trots op onze hoge klanttevredenheidsscore van 9+ en het feit dat maar liefst 97% van onze klanten ons zou aanbevelen. Onze monteurs hebben de expertise en vaardigheden om zelfs de meest complexe problemen op te lossen en zorgen altijd voor een glimlach op het gezicht van onze klanten.

icon

10

stars

Geweldig

Prima gegaan. Aardige meneer, ruimde alles weer netjes op. Gaf goede uitleg.

icon

9

stars

Snelle hulp en vriendelijk

Snel geboden hulp, vriendelijk - wel best prijzig

icon

8

stars

Top

Dezelfde dag is ons probleem verholpen met vakkundige mensen.

icon

10

stars

Kundig beleeft en betrouwbaar

Ķundig beleeft en betroubaar

icon

10

stars

Duidelijk, vrindelijk en professioneel. Snel opgelost.

Bedankt. Kris was super!

icon

10

stars

Snelle en uitstekende service!

Prettig contact, afspraak was snel gemaakt en een supervriendelijke en vakkundige medewerker. Er werd oplossingsgericht meegedacht en we kwamen niet voor onverwachte kosten te staan.

icon

10

stars

Snelle en goede service

Snelle en goede service

icon

10

stars

Fantastische service!

Michel Doorn Rioolservice redde de dag! Vakman Chris kwam snel langs, detecteerde de bron via rookdetectie en loste het probleem ter plekke op. Super service!

icon

9

stars

Opgelost

Aardige monteur. Probleem verholpen. Duidelijke uitleg van het probleem en uitleg hoe het in de toekomst waarschijnlijk te kunnen voorkomen.

icon

10

stars

Topbedrijf

De schrik van elke huiseigenaar, een verstopping in het weekend en ook nog Pinksteren. Slechts een belletje en de monteur kwam op afgesproken tijd langs. Snel en efficiënt handelend. Binnen het afgesproken weekend tarief gebleven. Subliem.

icon

10

stars

Prima service !

Zeer net en correct bedrijf. Verstopping snel en goed verholpen. Fijn dat ze zo dicht in de buurt zitten. Je kan er ook je camper gaan wegen.

icon

8

stars

Prima

Geen flauwekul bedrijf ,doen wat ze beloven ,in mijn geval ,controle / onderzoek hemelwater afvoer. Pro gereedschap!.

icon

10

stars

Super Service

Precies op tijd volgens afspraak. Werd professioneel geholpen door een vriendelijke en zeer vakkundige monteur. Prijs zeer redelijk. Michel Doorn is een bedrijf om in je "contacten" op te nemen, dan hoef je nooit meer te zoeken!

icon

10

stars

Top

Snel en echt top geholpen. Was in het weekend. De monteur probeerde mij eerst telefonisch te helpen. Toen dat niet lukte, was hij er op exact het afgesproken tijdstip. Van te voren ook duidelijk gemaakt wat de weekend tarieven zijn. Tijdens het oplossen van mijn verstopping, werkte hij snel om mij niet op extra hoge kosten te brengen.

icon

10

stars

Snelle en goede service

Uiteraard hoop je dit soort bedrijven nooit nodig te hebben, maar als dat dan toch moet is Michel Doorn echt een aanrader. Vriendelijk en kundig personeel.

Kiyoh 910 klanten geven ons een
9.5
stars

Onze vaste klanten

Altijd paraat, 24/7

Een verstopping komt altijd ongelegen. Daarom staat Michel Doorn 24/7 voor je klaar om je te helpen bij noodgevallen in Diemen en omgeving. Onze snelle responstijd en het feit dat we geen voorrijkosten rekenen, zorgen ervoor dat je altijd snel en betaalbaar geholpen wordt bij elk verstoppingsprobleem.

Innovatieve aanpak

Michel Doorn maakt gebruik van de nieuwste technologieën en gereedschappen om zelfs de meest hardnekkige verstoppingsproblemen op te lossen. Zo zetten we camera-inspectietechnologie in om snel en nauwkeurig de oorzaak van het probleem te vinden. Vervolgens gebruiken we moderne technieken om verstoppingen te verwijderen en beschadigde riolen en afvoeren te repareren en vervangen.

Werkgebied in en rondom Diemen

Michel Doorn is actief in Diemen. Ons werkgebied omvat onder meer: Diemen-Noord, Diemen-Zuid, Diemen-Centrum, Bergwijkpark, Holland Park, Stammerdijk en Verrijn Stuart. Maar ook Amsterdam, Waterland en Zaanstad. Waar je ook woont of werkt in deze regio, wij staan klaar om je verstoppingsprobleem snel en effectief op te lossen.

Snel ter plaatse

Een van onze unique selling points is dat we altijd snel ter plaatse zijn. Wij begrijpen dat je zo snel mogelijk van je verstoppingsprobleem af wilt zijn, en daarom zorgen wij ervoor dat 90% van de problemen binnen 30 minuten na aankomst opgelost zijn. Dus heb je een verstopping in Diemen of omgeving? Wacht dan niet langer en neem contact op met Michel Doorn!

 

 

Een spoedmelding kan uitsluitend telefonisch gedaan worden.

Om uw spoedmelding zo snel mogelijk op te pakken vragen wij u direct telefonisch contact op te nemen. Wij zijn 24/7 bereikbaar en inzetbaar.

Fill 1 Copy 2 Bel: 0228 72 24 03

Vanaf prijs

Standaard tarief €125,00
Spoed toeslag van kracht Ja

Een paar tips:

Icon Close Copy 2 Zorg voor een parkeerplaats Icon Close Copy 2 Zorg dat er voldoende ruimte is Icon Close Copy 2 Maak alle kastjes alvast leeg Icon Close Copy 2 Leg een paar handoeken klaar
Icon Close Copy Icon Close Copy Icon Close Copy
Verstopping melden
Omschrijf het probleem
Contactgegevens
Icon Close

Stap 1 van 3

Hidden
Wat is uw postcode?