Riolering verstopt?

Bel ontstoppingsbedrijf Michel Doorn!

Tarieven

In verband met het Corona-virus zijn wij extra waakzaam.
Wij volgen uiteraard de richtlijnen van het RIVM om besmetting te voorkomen.
Heeft u vragen over de door ons genomen maatregelen? Wij staan u graag telefonisch te woord.

Samenvatting

Tarieven ontstopping

Omdat de werkzaamheden verschillen, verschillen ook de tarieven. Wij rekenen geen voorrijkosten en omdat 90% van de werkzaamheden die we uitvoeren binnen een half uur zijn afgerond, rekenen we voor deze periode geen arbeidsloon. Deze tijd is allemaal bij de tarieven inbegrepen. Voor elk kwartier dat we langer bezig zijn met de riool reiniging rekenen we een bedrag van € 30,-. De tarieven voor riool ontstoppen zijn door deze werkwijze transparant en als onze specialisten langer dan een half uur nodig hebben, dan is er vaak meer aan de hand dan een eenvoudige verstopping.

Tarief riool ontstoppen

Het tarief dat wij rekenen voor rioolontstopping is € 115,- inclusief btw. Dit bedrag is eveneens inclusief een half uur arbeidsloon en het eventuele gebruik van hogedruk- of freesapparatuur die we in moeten zetten om de verstopping te verhelpen. Deze tarieven zijn min of meer gelijk aan het standaard uurtarief van een ontstopper, al zijn tarieven van een ontstopper doorgaans exclusief de voorrijkosten die wij niet in rekening brengen. Mocht, om wat voor reden dan ook, duidelijk worden dat de ontstopping van je riool niet binnen 30 minuten is opgelost, zullen vervolgstappen altijd in overleg worden gedaan. Hierdoor kom je nooit voor onaangename financiële verrassingen te staan en weet je exact waar je aan toe bent. Omdat de tarieven van een ontstopper gebaseerd zijn op arbeidsuren tussen 08 uur ’s ochtends en 17 uur ’s middags van maandag tot en met vrijdag, geldt voor (spoed)werkzaamheden buiten deze tijden een toeslag van 150% op de tarieven voor riool ontstoppen. Als je extra zekerheid wilt hebben dat de problemen met je riolering voor lange tijd zijn opgelost, kun je ervoor kiezen een camera-inspectie uit te laten voeren. Het tarief bedraagt € 165 inclusief btw en dit bedrag is inclusief de ontstopping van je afvoer. Omdat we werken in de regio Noord-Holland en Flevoland zijn we altijd snel bij je in de buurt, of je nu in Den Helder, Amsterdam of in Lelystad woont.

Vakkundig rioolbeheer in Noord-Holland en Flevoland

Onze jarenlange ervaring en transparante prijsstelling staan garant voor een vakkundige en duidelijke oplossing voor alle problemen die je met je riolering kunt hebben. Om de tarieven van de ontstopper voor zowel ons als voor jou inzichtelijk te maken, hebben we een vast tarief voor vastgestelde werkzaamheden. Omdat we geen voorrijkosten berekenen, maakt het niet uit of je nu in Alkmaar, Haarlem, Almere, Lelystad of Amsterdam woont. Dat betekent dat het tarief van de ontstopper ook echt alleen de tarieven voor de ontstopper in zich dragen. Dus als je kiest voor een vakkundige oplossing van je rioleringsproblemen en het tarief van de ontstopper graag van tevoren wil weten, maak dan een afspraak bij Michel Doorn!

Onze expertises

 • Snel op locatie
 • 24/7 bereikbaar
 • Geen voorrijkosten
 • 90% van de problemen opgelost binnen 30 minuten
Plattegrond Ontstoppingsbedrijf Noord-Holland | 24/7 | Michel Doorn
 • Teleurgesteld

  Op 9 november stroomde ons toilet beneden flink over en [...]

  Reactie van het bedrijf

  Goedemorgen meneer Willem, Bedankt voor de feedback. Ik begrijp dat het vervelend is dat e.e.a. anders is verlopen dan u verwacht had. Ook wij hadden liever gezien dat de verstopping direct verholpen had geweest. In dit geval bleek echter het riool defect, waardoor de verstopping terug is gekomen. Helaas niet iets wat wij direct hadden kunnen achterhalen. Extra inzet van een monteur met camera heeft gelukkig het pijnpunt bloot kunnen leggen. Onze garantie-policy is zeer duidelijk; doen wij iets niet goed, dan krijgt u keurig garantie. Het risico van het defecte riool ligt echter bij uzelf. Ik snap uw teleurstelling. We hebben er echter alles aan gedaan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Mocht u nog vragen hebben, bel dan gerust. We staan u graag te woord. Michel Doorn Rioolservice BV

   - Oostwoud

   Klantgericht

   Toen de loodgieter niet in staat was om de verstopping [...]
    - Almere

    De service was zeer goed. Sympathieke werknemer, kundig en netjes.

    Het probleem is zeer goed verholpen.
     - Grosthuizen

     Prima service

     Wij zijn een VvE en wilde de standleidingen laten frezen. [...]
      - Heemstede

      Top service

      Onze verstopping keurig opgelost!!!
       - Purmerend
       172 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.1/10
      Bel voor een afspraak: