Ontstoppingsbedrijf Almere

Voordat je afvoer echt volledig verstopt is, kun je meestal al merken dat er iets mis is. Zo ruikt opgehoopt vuil in de afvoerpijp niet al te fris. Door de stank in je huis weet je dat de riolering ontstopt moet worden. Ook rare geluiden zijn een teken dat het water niet vrij doorstroomt. De meest duidelijke aanwijzing voor een verstopte afvoerpijp is echter dat het water langzaam wegloopt. Wacht in al deze gevallen niet langer en bel de ontstopper in Almere.

Kiyoh 910 klanten geven ons een
9.5
stars
Michel Doorn bussen

Ontstopper Almere

Voordat je afvoer echt volledig verstopt is, kun je meestal al merken dat er iets mis is. Zo ruikt opgehoopt vuil in de afvoerpijp niet al te fris. Door de stank in je huis weet je dat de riolering ontstopt moet worden. Ook rare geluiden zijn een teken dat het water niet vrij doorstroomt. De meest duidelijke aanwijzing voor een verstopte afvoerpijp is echter dat het water langzaam wegloopt. Wacht in al deze gevallen niet langer en bel de ontstopper in Almere. Wanneer de riolering namelijk volledig is geblokkeerd, kan dat grote gevolgen hebben. Is bijvoorbeeld je toilet verstopt? Dan kun je deze niet gebruiken totdat hij ontstopt is door één van de ontstoppers in Almere/Lelystad.

Het kan zelfs nóg erger worden wanneer de wc-pot gaat overstromen. Dit is niet alleen lastig, maar hierdoor kun je ook lekkages krijgen die helemaal kunnen doorsijpelen tot in het huis van je buren. Hiervoor kun je zelfs aansprakelijk gesteld worden. Zorg dus dat je bij verdachte geluiden, geuren of bij langzaam weglopend water meteen een ontstopper in Almere inschakelt. Bel daarvoor gewoon naar 0228 – 591515. Dan krijg je een deskundige medewerker aan de lijn van ontstoppingsbedrijf Michel Doorn in regio Almere.

Ontstoppingsbedrijf in Almere en omgeving

Lijkt het oplossen van een verstopt riool voor de leek misschien een heel groot project, voor ons is het een routineklus. Wij zitten namelijk al meer dan 25 jaar in het vak. In 90% van de keren dat wij voor een spoedklus langskomen, is het binnen een half uur opgelost. Als ontstoppingsbedrijf in Almere zitten onze klanten niet alleen in Almere-Buiten, Almere-Haven en Almere-Stad, maar ook in de omringende plaatsen. Je kunt ons bijvoorbeeld ook inschakelen als je woont in:

  • Naarden
  • Huizen
  • Hilversum
  • Baarn
  • Soest
  • Bunschoten-Spakenburg
  • Nijkerk
  • Zeewolde
  • Harderwijk

Overigens werken wij behalve voor particulieren ook voor ondernemingen, woningbouwverenigingen en gemeenten. Wij kunnen met ons ontstoppingsbedrijf in Almere prima grote projecten aan. Naast het ontstoppen van toiletten, doucheputjes en gootstenen verzorgen wij ook rioolbeheer. Zo inspecteren, reinigen en ontluchten wij het riool en indien nodig kunnen wij het vernieuwen.

Contact opnemen

Michel Doorn is dus een ontstoppingsbedrijf in Almere dat van alle markten thuis is. Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander hoe belangrijk het is dat een probleem met de riolering snel verholpen wordt. Daarom zijn wij 24/7 bereikbaar en zorgen wij dat wij snel op de locatie zijn. Bovendien berekenen wij geen voorrijkosten. Heb je een verstopte wc, is de afvoer van je afwas- of wasmachine verstopt of is er een ander acuut probleem met de riolering? Dan kun je ons bereiken via 0228 – 591515.  Zelfs als het 03:00 uur in de nacht is, neemt er iemand op. Een verstopping van het riool wacht namelijk niet tot ’s morgens 08:00 uur. Sla dus ons telefoonnummer in jouw mobiele telefoon op, zo kun je ons snel kunt bereiken wanneer je een professioneel ontstoppingsbedrijf in Almere nodig hebt!

Een spoedmelding kan uitsluitend telefonisch gedaan worden.

Om uw spoedmelding zo snel mogelijk op te pakken vragen wij u direct telefonisch contact op te nemen. Wij zijn 24/7 bereikbaar en inzetbaar.

Fill 1 Copy 2 Bel: 0228 72 24 03

Vanaf prijs

Standaard tarief €125,00
Spoed toeslag van kracht Ja

Een paar tips:

Icon Close Copy 2 Zorg voor een parkeerplaats Icon Close Copy 2 Zorg dat er voldoende ruimte is Icon Close Copy 2 Maak alle kastjes alvast leeg Icon Close Copy 2 Leg een paar handoeken klaar
Icon Close Copy Icon Close Copy Icon Close Copy
Verstopping melden
Omschrijf het probleem
Contactgegevens
Icon Close

Stap 1 van 3

Hidden
Wat is uw postcode?