Ontstoppingsbedrijf in Heiloo

Heb je ooit een verstopte gootsteen, toilet of douche gehad? Dan weet je hoe vervelend en tijdrovend het kan zijn om het probleem op te lossen. Gelukkig staan Michel Doorn en zijn team klaar om jou te helpen met een snelle en efficiënte service! Met meer dan 25 jaar ervaring en een indrukwekkende klanttevredenheidsscore van 9+ zijn wij de beste keuze voor ontstopping en rioolbeheer in Heiloo en omstreken.

Kiyoh 872 klanten geven ons een
9.5
stars
Michel Doorn bussen

Snel, efficiënt en betaalbaar

Wij begrijpen dat een verstopping een spoedgeval kan zijn, en daarom zijn we 24/7 bereikbaar om je te helpen. Met onze gecertificeerde monteurs, die altijd snel op locatie zijn, lossen we 90% van de problemen binnen 30 minuten op. En omdat we geen voorrijkosten in rekening brengen, weet je zeker dat je niet voor onverwachte kosten komt te staan.

Voor alle ontstoppings- en rioolproblemen

Bij Michel Doorn bieden we een breed scala aan diensten om je te helpen bij allerlei ontstoppings- en rioolproblemen, waaronder:

  • Verwijdering van verstoppingen: wij zijn gespecialiseerd in het ontstoppen van riolen, gootstenen, afvoeren, toiletten, douches, wastafels, keukens, wasmachines en drogers.
  • Inspectie en diagnose: met behulp van camera-inspectie kunnen we de oorzaak van een verstopping snel en nauwkeurig opsporen, zodat we een passende oplossing kunnen bieden.
  • Reparatie en vervanging: als een riool of afvoer beschadigd is, zorgen we voor een professionele reparatie of vervanging.
  • Preventieve reiniging: voorkom toekomstige verstoppingen met onze preventieve reinigingsdiensten.
  • Onderhoud en inspectie: regelmatige controle en onderhoud van riolering en afvoersystemen zorgen voor een probleemloze werking.
  • Afvoer van afvalwater en regenwater: wij zorgen voor een efficiënte afvoer van afvalwater en regenwater, zodat je geen last hebt van overstromingen of lekkages.
  • Oplossing van problemen met afvoerputten en regenpijpen: verstopte of beschadigde afvoerputten en regenpijpen zijn geen probleem voor ons team.
  • Voorkoming van rioolstank en riooloverstort: wij zorgen ervoor dat je huis en tuin vrij blijven van onaangename geurtjes en riooloverstort.

Tevreden klanten zijn onze prioriteit

Bij Michel Doorn Ontstopper & Rioolbeheerder staat klanttevredenheid centraal. Met een aanbevelingspercentage van 97% en 700+ positieve beoordelingen weten we dat onze klanten tevreden zijn met onze dienstverlening. We zijn er trots op dat we keer op keer een uitstekende service kunnen bieden, en we streven ernaar om onze klanten steeds weer te verrassen met onze expertise en vriendelijkheid.

icon

10

stars

Geweldig

Zo blij en een geweldige service

icon

10

stars

Zeer positief

De monteur kwam op tijd, was vriendelijk en zeer kundig. Hij legde alles heel goed uit en gaf veel waardevolle tips. En verhielp in een iir tijd de verstopping. Het geld absoluut waard.

icon

9

stars

Goede service, komt afspraken na

Aardige medewerker, legt alles goed uit, laat meekijken met camera. Probleem goed opgelost. Wel behoorlijke kosten.

icon

10

stars

topbedrijf

Accuraat, netjes en verstand van zaken

icon

10

stars

Keurig netjes gedaan.

Prima doorgespoten en voor het eerst iemand, die ook met een camera in het riool kijkt.

icon

10

stars

Erg tevreden

Had voor woensdag een afspraak maar werd dinsdag gebeld dat er een uitvaller was en het eerder kon. Binnen een uur stonden ze op de stoep en met een half uur was de verstopping verholpen. Erg vriendelijk en professioneel geholpen.

icon

10

stars

Prima

Prima geholpen zeer tevreden

icon

10

stars

Top

Duidelijke uitleg van het probleem. Kwam door kalkafzetting. Advies om buis te vervangen om zo dubbele kosten te vermijden. Met probleem niet blij, maar wel met dit bedrijf!

icon

10

stars

Uitstekend

Top bedrijf snel geholpen! Ondanks dat ze een bom volle planning hadden.

icon

9

stars

Prima

Goed contact, klantgericht. Duidelijk en behulpzaam. Verstopping snel.opgelost. Het enige dat jammer was dat her zo druk is, dat het zo druk is, dat ik de reparatie aan de rioolbuis door een ander bedrijf mort laten doen.

icon

10

stars

Snel en goed geregeld!

Martin belde keurig zoals vtv afgesproken over de exacte aankomsttijd, had goede kennis van zaken en loste t probleem snel op! Vervolgens dacht hij met behulp van de camera inspectie nog goed mee zodat t probleem ook in de toekomst niet terug zou keren. Vakman!

icon

10

stars

Veilig, netjes en prettig.

Het toilet wilde niet meer doorspoelen, gelukkig kon een van de mannen van Michel Doorn snel langs komen voor een camera inspectie. Al snel bleek dat er een stuk buis van de riolering was verdwenen waardoor de fundering vol zat met rioolwater. Ik was helemaal in paniek maar gelukkig was de oplossing dicht bij. Al snel kon er een afspraak gemaakt worden om de fundering leeg te pompen. Vanmorgen stonden Marvin en Sebas al voor de deur en zij konden snel aan de slag. Zij konden mij duidelijk en netjes uitleggen waar het aan lag en wat zij precies deden. Het was niet alleen leerzaam maar ook nog eens gezellig. Mijn dochter van 3 vond de vrachtwagens super interessant en mocht ook alles bekijken. Dit heeft haar dag echt helemaal gemaakt. Ik wil de mannen en vrouwen van Michel Doorn nogmaals allemaal bedanken voor de goede service en de flexibiliteit. Alleen bedrijven met een groot hart voor hun werk kunnen zo handelen. Heel erg bedankt.

icon

8

stars

Snel en goed

Snel en goed

icon

10

stars

Vlotte service met goed advies

Verstopping gehad in de leiding achter mijn gootsteen. Gebeld. Direct afsraak gemaakt. Monteur komt optijd en ging direct aan het werk. Na de verstopping opgelost te hebben laat hij keurig de boel schoon achter. Top service

icon

10

stars

Super ervaring

Belde op maandag ochtend voor verstopping. Afspraak voor donderdag gemaakt. Werd ik een uurtje later gebeld, we hebben ook nu tijd want er is een afspraak afgezegd. Helemaal top al. De persoon die langs kwam was ook zeer bekwaam. Verstopping snel opgelost. Ook nog heel veel adviezen gekregen om het te voorkomen. Hij vond het ook zeer vervelend dat hij wat viezigheid op de vloer had gemaakt. Moest hem echt overtuigen dat ik het zelf wel even zou schoonmaken. Goede service en ervaring, 5 sterren zeker verdiend

Kiyoh 872 klanten geven ons een
9.5
stars

Onze vaste klanten

Actief in Heiloo en omstreken

Michel Doorn Ontstopper & Rioolbeheerder is werkzaam in Heiloo en biedt diensten aan in de hele regio, waaronder:

Dus of je nu in het centrum van Heiloo woont of in een van de omliggende gebieden, wij staan voor je klaar om je te helpen met al jouw ontstoppings- en rioolproblemen.

Neem contact op met Michel Doorn

Als je een verstopping of een ander rioolprobleem hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Je kunt ons bereiken op telefoonnummer 0228 – 591515 of stuur een e-mail naar info@micheldoorn.nl. Ons team staat klaar om je te helpen en je problemen snel en efficiënt op te lossen.

 

Een spoedmelding kan uitsluitend telefonisch gedaan worden.

Om uw spoedmelding zo snel mogelijk op te pakken vragen wij u direct telefonisch contact op te nemen. Wij zijn 24/7 bereikbaar en inzetbaar.

Fill 1 Copy 2 Bel: 0228 72 24 03

Vanaf prijs

Standaard tarief €125,00
Spoed toeslag van kracht Ja

Een paar tips:

Icon Close Copy 2 Zorg voor een parkeerplaats Icon Close Copy 2 Zorg dat er voldoende ruimte is Icon Close Copy 2 Maak alle kastjes alvast leeg Icon Close Copy 2 Leg een paar handoeken klaar
Icon Close Copy Icon Close Copy Icon Close Copy
Verstopping melden
Omschrijf het probleem
Contactgegevens
Icon Close

Stap 1 van 3

Hidden
Wat is uw postcode?