Ontstoppingsbedrijf in Heiloo

Heb je ooit een verstopte gootsteen, toilet of douche gehad? Dan weet je hoe vervelend en tijdrovend het kan zijn om het probleem op te lossen. Gelukkig staan Michel Doorn en zijn team klaar om jou te helpen met een snelle en efficiënte service! Met meer dan 25 jaar ervaring en een indrukwekkende klanttevredenheidsscore van 9+ zijn wij de beste keuze voor ontstopping en rioolbeheer in Heiloo en omstreken.

Kiyoh 916 klanten geven ons een
9.5
stars
Michel Doorn bussen

Snel, efficiënt en betaalbaar

Wij begrijpen dat een verstopping een spoedgeval kan zijn, en daarom zijn we 24/7 bereikbaar om je te helpen. Met onze gecertificeerde monteurs, die altijd snel op locatie zijn, lossen we 90% van de problemen binnen 30 minuten op. En omdat we geen voorrijkosten in rekening brengen, weet je zeker dat je niet voor onverwachte kosten komt te staan.

Voor alle ontstoppings- en rioolproblemen

Bij Michel Doorn bieden we een breed scala aan diensten om je te helpen bij allerlei ontstoppings- en rioolproblemen, waaronder:

  • Verwijdering van verstoppingen: wij zijn gespecialiseerd in het ontstoppen van riolen, gootstenen, afvoeren, toiletten, douches, wastafels, keukens, wasmachines en drogers.
  • Inspectie en diagnose: met behulp van camera-inspectie kunnen we de oorzaak van een verstopping snel en nauwkeurig opsporen, zodat we een passende oplossing kunnen bieden.
  • Reparatie en vervanging: als een riool of afvoer beschadigd is, zorgen we voor een professionele reparatie of vervanging.
  • Preventieve reiniging: voorkom toekomstige verstoppingen met onze preventieve reinigingsdiensten.
  • Onderhoud en inspectie: regelmatige controle en onderhoud van riolering en afvoersystemen zorgen voor een probleemloze werking.
  • Afvoer van afvalwater en regenwater: wij zorgen voor een efficiënte afvoer van afvalwater en regenwater, zodat je geen last hebt van overstromingen of lekkages.
  • Oplossing van problemen met afvoerputten en regenpijpen: verstopte of beschadigde afvoerputten en regenpijpen zijn geen probleem voor ons team.
  • Voorkoming van rioolstank en riooloverstort: wij zorgen ervoor dat je huis en tuin vrij blijven van onaangename geurtjes en riooloverstort.

Tevreden klanten zijn onze prioriteit

Bij Michel Doorn Ontstopper & Rioolbeheerder staat klanttevredenheid centraal. Met een aanbevelingspercentage van 97% en 700+ positieve beoordelingen weten we dat onze klanten tevreden zijn met onze dienstverlening. We zijn er trots op dat we keer op keer een uitstekende service kunnen bieden, en we streven ernaar om onze klanten steeds weer te verrassen met onze expertise en vriendelijkheid.

icon

10

stars

Helemaal TOP!

Zeer ervaren hulp verleend en direct de oorzaak achterhaald. Daarnaast zeer netjes te werk gegaan en filmpje van verstopping gemaakt. We zijn zeer content.

icon

10

stars

Snelle en vriendelijke service

Onze spoedmelding werd heel snel en vakkundig opgelost. Daar zijn we erg blij mee

icon

10

stars

Super

Super goozert die heeft geholpen

icon

8

stars

Snelle opsporing van euvel

Met indrukwekkende apparatuur (slangen, camera, geluid en licht) probleem opgespooord. Helaas moet een grondbedrijf nu het werk afmaken.

icon

8

stars

Prima opgelost.

Keurige vakman die de verstopping adequaat heeft aangepakt en verholpen.

icon

10

stars

Perfect,

Duidelijke informatie over de kosten ook mondeling. Snel actie,

icon

10

stars

Geweldig

Prima gegaan. Aardige meneer, ruimde alles weer netjes op. Gaf goede uitleg.

icon

9

stars

Snelle hulp en vriendelijk

Snel geboden hulp, vriendelijk - wel best prijzig

icon

8

stars

Top

Dezelfde dag is ons probleem verholpen met vakkundige mensen.

icon

10

stars

Kundig beleeft en betrouwbaar

Ķundig beleeft en betroubaar

icon

10

stars

Duidelijk, vrindelijk en professioneel. Snel opgelost.

Bedankt. Kris was super!

icon

10

stars

Snelle en uitstekende service!

Prettig contact, afspraak was snel gemaakt en een supervriendelijke en vakkundige medewerker. Er werd oplossingsgericht meegedacht en we kwamen niet voor onverwachte kosten te staan.

icon

10

stars

Snelle en goede service

Snelle en goede service

icon

10

stars

Fantastische service!

Michel Doorn Rioolservice redde de dag! Vakman Chris kwam snel langs, detecteerde de bron via rookdetectie en loste het probleem ter plekke op. Super service!

icon

9

stars

Opgelost

Aardige monteur. Probleem verholpen. Duidelijke uitleg van het probleem en uitleg hoe het in de toekomst waarschijnlijk te kunnen voorkomen.

Kiyoh 916 klanten geven ons een
9.5
stars

Onze vaste klanten

Actief in Heiloo en omstreken

Michel Doorn Ontstopper & Rioolbeheerder is werkzaam in Heiloo en biedt diensten aan in de hele regio, waaronder:

Dus of je nu in het centrum van Heiloo woont of in een van de omliggende gebieden, wij staan voor je klaar om je te helpen met al jouw ontstoppings- en rioolproblemen.

Neem contact op met Michel Doorn

Als je een verstopping of een ander rioolprobleem hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Je kunt ons bereiken op telefoonnummer 0228 – 591515 of stuur een e-mail naar info@micheldoorn.nl. Ons team staat klaar om je te helpen en je problemen snel en efficiënt op te lossen.

 

Een spoedmelding kan uitsluitend telefonisch gedaan worden.

Om uw spoedmelding zo snel mogelijk op te pakken vragen wij u direct telefonisch contact op te nemen. Wij zijn 24/7 bereikbaar en inzetbaar.

Fill 1 Copy 2 Bel: 0228 72 24 03

Vanaf prijs

Standaard tarief €125,00
Spoed toeslag van kracht Ja

Een paar tips:

Icon Close Copy 2 Zorg voor een parkeerplaats Icon Close Copy 2 Zorg dat er voldoende ruimte is Icon Close Copy 2 Maak alle kastjes alvast leeg Icon Close Copy 2 Leg een paar handoeken klaar
Icon Close Copy Icon Close Copy Icon Close Copy
Verstopping melden
Omschrijf het probleem
Contactgegevens
Icon Close

Stap 1 van 3

Hidden
Wat is uw postcode?