Ontstoppingsbedrijf in Heiloo

Heb je ooit een verstopte gootsteen, toilet of douche gehad? Dan weet je hoe vervelend en tijdrovend het kan zijn om het probleem op te lossen. Gelukkig staan Michel Doorn en zijn team klaar om jou te helpen met een snelle en efficiënte service! Met meer dan 25 jaar ervaring en een indrukwekkende klanttevredenheidsscore van 9+ zijn wij de beste keuze voor ontstopping en rioolbeheer in Heiloo en omstreken.

Kiyoh 819 klanten geven ons een
9.5
stars
Michel Doorn bussen

Snel, efficiënt en betaalbaar

Wij begrijpen dat een verstopping een spoedgeval kan zijn, en daarom zijn we 24/7 bereikbaar om je te helpen. Met onze gecertificeerde monteurs, die altijd snel op locatie zijn, lossen we 90% van de problemen binnen 30 minuten op. En omdat we geen voorrijkosten in rekening brengen, weet je zeker dat je niet voor onverwachte kosten komt te staan.

Voor alle ontstoppings- en rioolproblemen

Bij Michel Doorn bieden we een breed scala aan diensten om je te helpen bij allerlei ontstoppings- en rioolproblemen, waaronder:

  • Verwijdering van verstoppingen: wij zijn gespecialiseerd in het ontstoppen van riolen, gootstenen, afvoeren, toiletten, douches, wastafels, keukens, wasmachines en drogers.
  • Inspectie en diagnose: met behulp van camera-inspectie kunnen we de oorzaak van een verstopping snel en nauwkeurig opsporen, zodat we een passende oplossing kunnen bieden.
  • Reparatie en vervanging: als een riool of afvoer beschadigd is, zorgen we voor een professionele reparatie of vervanging.
  • Preventieve reiniging: voorkom toekomstige verstoppingen met onze preventieve reinigingsdiensten.
  • Onderhoud en inspectie: regelmatige controle en onderhoud van riolering en afvoersystemen zorgen voor een probleemloze werking.
  • Afvoer van afvalwater en regenwater: wij zorgen voor een efficiënte afvoer van afvalwater en regenwater, zodat je geen last hebt van overstromingen of lekkages.
  • Oplossing van problemen met afvoerputten en regenpijpen: verstopte of beschadigde afvoerputten en regenpijpen zijn geen probleem voor ons team.
  • Voorkoming van rioolstank en riooloverstort: wij zorgen ervoor dat je huis en tuin vrij blijven van onaangename geurtjes en riooloverstort.

Tevreden klanten zijn onze prioriteit

Bij Michel Doorn Ontstopper & Rioolbeheerder staat klanttevredenheid centraal. Met een aanbevelingspercentage van 97% en 700+ positieve beoordelingen weten we dat onze klanten tevreden zijn met onze dienstverlening. We zijn er trots op dat we keer op keer een uitstekende service kunnen bieden, en we streven ernaar om onze klanten steeds weer te verrassen met onze expertise en vriendelijkheid.

icon

10

stars

Snel en effectief.

Goed en vriendelijk geholpen.

icon

10

stars

Chris heeft de verstopte keukenafoer prima ontstopt en doorgespoten.

Leveren goed werk voor de afgesproken prijs.

icon

10

stars

Goede service en goede communicatie aan de telefoon.

Goed geholpen aan de telefoon en ook het probleem wordt goed verholpen. Zowel buiten met graafwerkzaamheden als binnen. Alles wordt netjes achtergelaten

icon

8

stars

Goede vriendelijke medewerker

Verstopping snel verholpen Er is nog wel een klein beetje lekkage bij de verbindingen van de afvoer. Ik krijg het niet helemaal verholpen

icon

10

stars

Geweldig

Goeie vent, luisterde goed naar wat ik al had gedaan en ging gelijk aan de slag. Probleem was in een half uur opgelost.

icon

10

stars

Enorme verstopping in keukengootsteen snel en adequaat verholpen

Prima werk geleverd. Monteur ging snel en doeltreffend aan het werk. Niks dan lof!

icon

10

stars

Uitstekend volgens afspraak,

Problemen met onze riolering waren groot, water onder het huis,leidingen verschoven, lekkende leidingen enzo, Het voorgestelde plan van Michel Doorn ,hebben ze perfect volgens planning uitgevoerd, bedankt voor het goede vakwerk en goed begrijpbaar advies.

icon

10

stars

Michel werkt hard en zorgt dat het probleem volledig opgelost wordt.

Heel fijn dat Michel dezelfde dag nog tijd had. Het probleem is opgelost!

icon

10

stars

Echt hele nette service!

S’avonds om half 11 gebeld, en om 11 uur stond Jurrian al voor onze deur. Echt een topper deze meneer. Communiceert heel duidelijk en werkt erg snel. Hartelijk dank voor het verhelpen van de verstopping van ons riool!

icon

10

stars

Kundig, flexibel, meedenkend. Vakman!

Michel nam alle tijd om de problemen met afvoer op te lossen. Gestructureerd de situatie na gelopen en opgelost.

icon

10

stars

Goed werk, legt duidelijk uit wat hij doet/ziet, fijne vent!

Goed werk, legt duidelijk uit wat hij doet/ziet, fijne vent! Bel hem de volgende keer zeker weer!

icon

9

stars

Monteur erg bekwaam

Zie hierboven

icon

10

stars

Geweldig

Snel, overzichtelijk, betrokken en meedenken. Dit zijn de woorden die meteen bij me opkomen als ik het bezoek denk.

icon

10

stars

Super

Vriendelijke medewerkers, eerlijk advies en overzichtelijke prijzen.

icon

9

stars

Heel goed werk afgeleverd voor een moeilijke verstopping

Vakkundig heel goed werk m.b.t. de verstopping, in de afvoer van de keuken, wasmachine en badkamer. Alle problemen zijn opgelost. Mijn aanbeveling voor een ieder zou zijn, om gebruik t emaken van uw bedrijf.

Kiyoh 819 klanten geven ons een
9.5
stars

Onze vaste klanten

Actief in Heiloo en omstreken

Michel Doorn Ontstopper & Rioolbeheerder is werkzaam in Heiloo en biedt diensten aan in de hele regio, waaronder:

Dus of je nu in het centrum van Heiloo woont of in een van de omliggende gebieden, wij staan voor je klaar om je te helpen met al jouw ontstoppings- en rioolproblemen.

Neem contact op met Michel Doorn

Als je een verstopping of een ander rioolprobleem hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Je kunt ons bereiken op telefoonnummer 0228 – 591515 of stuur een e-mail naar info@micheldoorn.nl. Ons team staat klaar om je te helpen en je problemen snel en efficiënt op te lossen.

 

Een spoedmelding kan uitsluitend telefonisch gedaan worden.

Om uw spoedmelding zo snel mogelijk op te pakken vragen wij u direct telefonisch contact op te nemen. Wij zijn 24/7 bereikbaar en inzetbaar.

Fill 1 Copy 2 Bel: 0228 72 24 03

Vanaf prijs

Standaard tarief €121,00
Spoed toeslag van kracht Ja

Een paar tips:

Icon Close Copy 2 Zorg voor een parkeerplaats Icon Close Copy 2 Zorg dat er voldoende ruimte is Icon Close Copy 2 Maak alle kastjes alvast leeg Icon Close Copy 2 Leg een paar handoeken klaar
Icon Close Copy Icon Close Copy Icon Close Copy
Verstopping melden
Omschrijf het probleem
Contactgegevens
Icon Close

Stap 1 van 3

Hidden
Wat is uw postcode?