Ontstoppingsbedrijf in Oostzaan: Michel Doorn

Heb je problemen met verstopte riolen, afvoeren of gootstenen in Oostzaan en omgeving? Zoek dan niet verder! Michel Doorn is dé specialist op het gebied van ontstoppen en rioolbeheer. Met meer dan 25 jaar ervaring, gecertificeerde monteurs en snelle service, zijn wij de ideale partner voor al je ontstoppingsproblemen.

Kiyoh 872 klanten geven ons een
9.5
stars
Michel Doorn bussen

Onze diensten: altijd een oplossing voor jouw probleem

Bij Michel Doorn bieden we een breed scala aan diensten aan om elk ontstoppingsprobleem op te lossen. Onze diensten omvatten:

 • Verwijdering van verstoppingen: Loop je tegen problemen aan met je riolen, gootstenen, afvoeren, toiletten, douches, wastafels, keukens, wasmachines of drogers? Wij zorgen voor een snelle en effectieve oplossing.
 • Inspectie en diagnose: Met behulp van camera-inspectie kunnen we de oorzaak van de verstopping in het riool snel en nauwkeurig vaststellen. Zo kunnen we een passende oplossing bieden zonder overbodig graaf- of breekwerk.
 • Reparatie en vervanging: Is je riool of afvoer beschadigd? Wij repareren en vervangen beschadigde riolen en afvoeren, zodat je weer zorgeloos kunt genieten van een goed werkend rioolsysteem.
 • Preventieve reiniging: Voorkom problemen door regelmatige reiniging van je riolen. Wij zorgen voor preventieve reiniging, zodat je minder risico loopt op verstoppingen en andere problemen.
 • Onderhoud en inspectie: Met periodiek onderhoud en inspectie van je riolering en afvoersystemen zorgen we ervoor dat alles in optimale conditie blijft. Zo voorkomen we problemen en verlengen we de levensduur van je systemen.
 • Afvoer van afval- en regenwater: Wij zorgen voor een correcte afvoer van afvalwater en regenwater, zodat je geen last hebt van wateroverlast.
 • Oplossing van problemen met afvoerputten en regenpijpen: Heb je problemen met afvoerputten of regenpijpen? Wij zorgen voor een passende oplossing, zodat je weer zorgeloos kunt genieten van een goed werkend afvoersysteem.
 • Voorkoming van rioolstank en riooloverstort: Niemand zit te wachten op nare geurtjes of riooloverstort. Wij zorgen ervoor dat je riolering goed functioneert, zodat je hier geen last van hebt.

Waarom kiezen voor Michel Doorn?

Bij Michel Doorn zijn we trots op onze uitstekende service en kwaliteit. Onze unieke kenmerken maken ons de ideale partner voor jouw ontstoppingsproblemen:

 1. Snel op locatie: we zijn 24/7 bereikbaar en komen zo snel mogelijk naar je toe.
 2. Geen voorrijkosten: bij Michel Doorn betaal je geen voorrijkosten, waardoor je niet voor onverwachte extra kosten komt te staan.
 3. 90% van de problemen opgelost binnen 30 minuten: we begrijpen dat je snel van je ontstoppingsproblemen af wilt zijn. Daarom zorgen we ervoor dat in 90% van de gevallen je probleem binnen 30 minuten opgelost is.
 4. Meer dan 25 jaar ervaring: met onze jarenlange ervaring weten we precies hoe we elk ontstoppingsprobleem snel en effectief kunnen oplossen.
 5. Gecertificeerde monteurs: onze monteurs zijn gecertificeerd en opgeleid om jou de best mogelijke service te bieden.

Reviews: klanten zijn tevreden over onze diensten

We zijn er trots op dat we een hoge klanttevredenheid hebben. Onze totaalscore is hoger dan een 9, gebaseerd op 700 beoordelingen. Maar liefst 97% van onze klanten beveelt ons

icon

10

stars

Geweldig

Zo blij en een geweldige service

icon

10

stars

Zeer positief

De monteur kwam op tijd, was vriendelijk en zeer kundig. Hij legde alles heel goed uit en gaf veel waardevolle tips. En verhielp in een iir tijd de verstopping. Het geld absoluut waard.

icon

9

stars

Goede service, komt afspraken na

Aardige medewerker, legt alles goed uit, laat meekijken met camera. Probleem goed opgelost. Wel behoorlijke kosten.

icon

10

stars

topbedrijf

Accuraat, netjes en verstand van zaken

icon

10

stars

Keurig netjes gedaan.

Prima doorgespoten en voor het eerst iemand, die ook met een camera in het riool kijkt.

icon

10

stars

Erg tevreden

Had voor woensdag een afspraak maar werd dinsdag gebeld dat er een uitvaller was en het eerder kon. Binnen een uur stonden ze op de stoep en met een half uur was de verstopping verholpen. Erg vriendelijk en professioneel geholpen.

icon

10

stars

Prima

Prima geholpen zeer tevreden

icon

10

stars

Top

Duidelijke uitleg van het probleem. Kwam door kalkafzetting. Advies om buis te vervangen om zo dubbele kosten te vermijden. Met probleem niet blij, maar wel met dit bedrijf!

icon

10

stars

Uitstekend

Top bedrijf snel geholpen! Ondanks dat ze een bom volle planning hadden.

icon

9

stars

Prima

Goed contact, klantgericht. Duidelijk en behulpzaam. Verstopping snel.opgelost. Het enige dat jammer was dat her zo druk is, dat het zo druk is, dat ik de reparatie aan de rioolbuis door een ander bedrijf mort laten doen.

icon

10

stars

Snel en goed geregeld!

Martin belde keurig zoals vtv afgesproken over de exacte aankomsttijd, had goede kennis van zaken en loste t probleem snel op! Vervolgens dacht hij met behulp van de camera inspectie nog goed mee zodat t probleem ook in de toekomst niet terug zou keren. Vakman!

icon

10

stars

Veilig, netjes en prettig.

Het toilet wilde niet meer doorspoelen, gelukkig kon een van de mannen van Michel Doorn snel langs komen voor een camera inspectie. Al snel bleek dat er een stuk buis van de riolering was verdwenen waardoor de fundering vol zat met rioolwater. Ik was helemaal in paniek maar gelukkig was de oplossing dicht bij. Al snel kon er een afspraak gemaakt worden om de fundering leeg te pompen. Vanmorgen stonden Marvin en Sebas al voor de deur en zij konden snel aan de slag. Zij konden mij duidelijk en netjes uitleggen waar het aan lag en wat zij precies deden. Het was niet alleen leerzaam maar ook nog eens gezellig. Mijn dochter van 3 vond de vrachtwagens super interessant en mocht ook alles bekijken. Dit heeft haar dag echt helemaal gemaakt. Ik wil de mannen en vrouwen van Michel Doorn nogmaals allemaal bedanken voor de goede service en de flexibiliteit. Alleen bedrijven met een groot hart voor hun werk kunnen zo handelen. Heel erg bedankt.

icon

8

stars

Snel en goed

Snel en goed

icon

10

stars

Vlotte service met goed advies

Verstopping gehad in de leiding achter mijn gootsteen. Gebeld. Direct afsraak gemaakt. Monteur komt optijd en ging direct aan het werk. Na de verstopping opgelost te hebben laat hij keurig de boel schoon achter. Top service

icon

10

stars

Super ervaring

Belde op maandag ochtend voor verstopping. Afspraak voor donderdag gemaakt. Werd ik een uurtje later gebeld, we hebben ook nu tijd want er is een afspraak afgezegd. Helemaal top al. De persoon die langs kwam was ook zeer bekwaam. Verstopping snel opgelost. Ook nog heel veel adviezen gekregen om het te voorkomen. Hij vond het ook zeer vervelend dat hij wat viezigheid op de vloer had gemaakt. Moest hem echt overtuigen dat ik het zelf wel even zou schoonmaken. Goede service en ervaring, 5 sterren zeker verdiend

Kiyoh 872 klanten geven ons een
9.5
stars

Onze vaste klanten

Werkgebied: Oostzaan en omgeving

Michel Doorn is werkzaam in Oostzaan en bedient ook omliggende gebieden, waaronder Zaandam en Landsmeer. Zo zorgen we ervoor dat iedereen in de regio snel en effectief geholpen wordt met hun ontstoppingsproblemen.

Contactgegevens: we zijn er voor jou

Heb je een ontstoppingsprobleem of wil je meer informatie over onze diensten? Neem dan contact met ons op. We zijn telefonisch bereikbaar op 0228 768 131 of via e-mail op info@micheldoorn.nl.

Een spoedmelding kan uitsluitend telefonisch gedaan worden.

Om uw spoedmelding zo snel mogelijk op te pakken vragen wij u direct telefonisch contact op te nemen. Wij zijn 24/7 bereikbaar en inzetbaar.

Fill 1 Copy 2 Bel: 0228 72 24 03

Vanaf prijs

Standaard tarief €125,00
Spoed toeslag van kracht Ja

Een paar tips:

Icon Close Copy 2 Zorg voor een parkeerplaats Icon Close Copy 2 Zorg dat er voldoende ruimte is Icon Close Copy 2 Maak alle kastjes alvast leeg Icon Close Copy 2 Leg een paar handoeken klaar
Icon Close Copy Icon Close Copy Icon Close Copy
Verstopping melden
Omschrijf het probleem
Contactgegevens
Icon Close

Stap 1 van 3

Hidden
Wat is uw postcode?