Ontstoppingsbedrijf in Oostzaan: Michel Doorn

Heb je problemen met verstopte riolen, afvoeren of gootstenen in Oostzaan en omgeving? Zoek dan niet verder! Michel Doorn is dé specialist op het gebied van ontstoppen en rioolbeheer. Met meer dan 25 jaar ervaring, gecertificeerde monteurs en snelle service, zijn wij de ideale partner voor al je ontstoppingsproblemen.

Kiyoh 819 klanten geven ons een
9.5
stars
Michel Doorn bussen

Onze diensten: altijd een oplossing voor jouw probleem

Bij Michel Doorn bieden we een breed scala aan diensten aan om elk ontstoppingsprobleem op te lossen. Onze diensten omvatten:

 • Verwijdering van verstoppingen: Loop je tegen problemen aan met je riolen, gootstenen, afvoeren, toiletten, douches, wastafels, keukens, wasmachines of drogers? Wij zorgen voor een snelle en effectieve oplossing.
 • Inspectie en diagnose: Met behulp van camera-inspectie kunnen we de oorzaak van de verstopping in het riool snel en nauwkeurig vaststellen. Zo kunnen we een passende oplossing bieden zonder overbodig graaf- of breekwerk.
 • Reparatie en vervanging: Is je riool of afvoer beschadigd? Wij repareren en vervangen beschadigde riolen en afvoeren, zodat je weer zorgeloos kunt genieten van een goed werkend rioolsysteem.
 • Preventieve reiniging: Voorkom problemen door regelmatige reiniging van je riolen. Wij zorgen voor preventieve reiniging, zodat je minder risico loopt op verstoppingen en andere problemen.
 • Onderhoud en inspectie: Met periodiek onderhoud en inspectie van je riolering en afvoersystemen zorgen we ervoor dat alles in optimale conditie blijft. Zo voorkomen we problemen en verlengen we de levensduur van je systemen.
 • Afvoer van afval- en regenwater: Wij zorgen voor een correcte afvoer van afvalwater en regenwater, zodat je geen last hebt van wateroverlast.
 • Oplossing van problemen met afvoerputten en regenpijpen: Heb je problemen met afvoerputten of regenpijpen? Wij zorgen voor een passende oplossing, zodat je weer zorgeloos kunt genieten van een goed werkend afvoersysteem.
 • Voorkoming van rioolstank en riooloverstort: Niemand zit te wachten op nare geurtjes of riooloverstort. Wij zorgen ervoor dat je riolering goed functioneert, zodat je hier geen last van hebt.

Waarom kiezen voor Michel Doorn?

Bij Michel Doorn zijn we trots op onze uitstekende service en kwaliteit. Onze unieke kenmerken maken ons de ideale partner voor jouw ontstoppingsproblemen:

 1. Snel op locatie: we zijn 24/7 bereikbaar en komen zo snel mogelijk naar je toe.
 2. Geen voorrijkosten: bij Michel Doorn betaal je geen voorrijkosten, waardoor je niet voor onverwachte extra kosten komt te staan.
 3. 90% van de problemen opgelost binnen 30 minuten: we begrijpen dat je snel van je ontstoppingsproblemen af wilt zijn. Daarom zorgen we ervoor dat in 90% van de gevallen je probleem binnen 30 minuten opgelost is.
 4. Meer dan 25 jaar ervaring: met onze jarenlange ervaring weten we precies hoe we elk ontstoppingsprobleem snel en effectief kunnen oplossen.
 5. Gecertificeerde monteurs: onze monteurs zijn gecertificeerd en opgeleid om jou de best mogelijke service te bieden.

Reviews: klanten zijn tevreden over onze diensten

We zijn er trots op dat we een hoge klanttevredenheid hebben. Onze totaalscore is hoger dan een 9, gebaseerd op 700 beoordelingen. Maar liefst 97% van onze klanten beveelt ons

icon

10

stars

Snel en effectief.

Goed en vriendelijk geholpen.

icon

10

stars

Chris heeft de verstopte keukenafoer prima ontstopt en doorgespoten.

Leveren goed werk voor de afgesproken prijs.

icon

10

stars

Goede service en goede communicatie aan de telefoon.

Goed geholpen aan de telefoon en ook het probleem wordt goed verholpen. Zowel buiten met graafwerkzaamheden als binnen. Alles wordt netjes achtergelaten

icon

8

stars

Goede vriendelijke medewerker

Verstopping snel verholpen Er is nog wel een klein beetje lekkage bij de verbindingen van de afvoer. Ik krijg het niet helemaal verholpen

icon

10

stars

Geweldig

Goeie vent, luisterde goed naar wat ik al had gedaan en ging gelijk aan de slag. Probleem was in een half uur opgelost.

icon

10

stars

Enorme verstopping in keukengootsteen snel en adequaat verholpen

Prima werk geleverd. Monteur ging snel en doeltreffend aan het werk. Niks dan lof!

icon

10

stars

Uitstekend volgens afspraak,

Problemen met onze riolering waren groot, water onder het huis,leidingen verschoven, lekkende leidingen enzo, Het voorgestelde plan van Michel Doorn ,hebben ze perfect volgens planning uitgevoerd, bedankt voor het goede vakwerk en goed begrijpbaar advies.

icon

10

stars

Michel werkt hard en zorgt dat het probleem volledig opgelost wordt.

Heel fijn dat Michel dezelfde dag nog tijd had. Het probleem is opgelost!

icon

10

stars

Echt hele nette service!

S’avonds om half 11 gebeld, en om 11 uur stond Jurrian al voor onze deur. Echt een topper deze meneer. Communiceert heel duidelijk en werkt erg snel. Hartelijk dank voor het verhelpen van de verstopping van ons riool!

icon

10

stars

Kundig, flexibel, meedenkend. Vakman!

Michel nam alle tijd om de problemen met afvoer op te lossen. Gestructureerd de situatie na gelopen en opgelost.

icon

10

stars

Goed werk, legt duidelijk uit wat hij doet/ziet, fijne vent!

Goed werk, legt duidelijk uit wat hij doet/ziet, fijne vent! Bel hem de volgende keer zeker weer!

icon

9

stars

Monteur erg bekwaam

Zie hierboven

icon

10

stars

Geweldig

Snel, overzichtelijk, betrokken en meedenken. Dit zijn de woorden die meteen bij me opkomen als ik het bezoek denk.

icon

10

stars

Super

Vriendelijke medewerkers, eerlijk advies en overzichtelijke prijzen.

icon

9

stars

Heel goed werk afgeleverd voor een moeilijke verstopping

Vakkundig heel goed werk m.b.t. de verstopping, in de afvoer van de keuken, wasmachine en badkamer. Alle problemen zijn opgelost. Mijn aanbeveling voor een ieder zou zijn, om gebruik t emaken van uw bedrijf.

Kiyoh 819 klanten geven ons een
9.5
stars

Onze vaste klanten

Werkgebied: Oostzaan en omgeving

Michel Doorn is werkzaam in Oostzaan en bedient ook omliggende gebieden, waaronder Zaandam en Landsmeer. Zo zorgen we ervoor dat iedereen in de regio snel en effectief geholpen wordt met hun ontstoppingsproblemen.

Contactgegevens: we zijn er voor jou

Heb je een ontstoppingsprobleem of wil je meer informatie over onze diensten? Neem dan contact met ons op. We zijn telefonisch bereikbaar op 0228 768 131 of via e-mail op info@micheldoorn.nl.

Een spoedmelding kan uitsluitend telefonisch gedaan worden.

Om uw spoedmelding zo snel mogelijk op te pakken vragen wij u direct telefonisch contact op te nemen. Wij zijn 24/7 bereikbaar en inzetbaar.

Fill 1 Copy 2 Bel: 0228 72 24 03

Vanaf prijs

Standaard tarief €121,00
Spoed toeslag van kracht Ja

Een paar tips:

Icon Close Copy 2 Zorg voor een parkeerplaats Icon Close Copy 2 Zorg dat er voldoende ruimte is Icon Close Copy 2 Maak alle kastjes alvast leeg Icon Close Copy 2 Leg een paar handoeken klaar
Icon Close Copy Icon Close Copy Icon Close Copy
Verstopping melden
Omschrijf het probleem
Contactgegevens
Icon Close

Stap 1 van 3

Hidden
Wat is uw postcode?