Ontstoppingsbedrijf in Oostzaan: Michel Doorn

Heb je problemen met verstopte riolen, afvoeren of gootstenen in Oostzaan en omgeving? Zoek dan niet verder! Michel Doorn is dé specialist op het gebied van ontstoppen en rioolbeheer. Met meer dan 25 jaar ervaring, gecertificeerde monteurs en snelle service, zijn wij de ideale partner voor al je ontstoppingsproblemen.

Kiyoh 910 klanten geven ons een
9.5
stars
Michel Doorn bussen

Onze diensten: altijd een oplossing voor jouw probleem

Bij Michel Doorn bieden we een breed scala aan diensten aan om elk ontstoppingsprobleem op te lossen. Onze diensten omvatten:

 • Verwijdering van verstoppingen: Loop je tegen problemen aan met je riolen, gootstenen, afvoeren, toiletten, douches, wastafels, keukens, wasmachines of drogers? Wij zorgen voor een snelle en effectieve oplossing.
 • Inspectie en diagnose: Met behulp van camera-inspectie kunnen we de oorzaak van de verstopping in het riool snel en nauwkeurig vaststellen. Zo kunnen we een passende oplossing bieden zonder overbodig graaf- of breekwerk.
 • Reparatie en vervanging: Is je riool of afvoer beschadigd? Wij repareren en vervangen beschadigde riolen en afvoeren, zodat je weer zorgeloos kunt genieten van een goed werkend rioolsysteem.
 • Preventieve reiniging: Voorkom problemen door regelmatige reiniging van je riolen. Wij zorgen voor preventieve reiniging, zodat je minder risico loopt op verstoppingen en andere problemen.
 • Onderhoud en inspectie: Met periodiek onderhoud en inspectie van je riolering en afvoersystemen zorgen we ervoor dat alles in optimale conditie blijft. Zo voorkomen we problemen en verlengen we de levensduur van je systemen.
 • Afvoer van afval- en regenwater: Wij zorgen voor een correcte afvoer van afvalwater en regenwater, zodat je geen last hebt van wateroverlast.
 • Oplossing van problemen met afvoerputten en regenpijpen: Heb je problemen met afvoerputten of regenpijpen? Wij zorgen voor een passende oplossing, zodat je weer zorgeloos kunt genieten van een goed werkend afvoersysteem.
 • Voorkoming van rioolstank en riooloverstort: Niemand zit te wachten op nare geurtjes of riooloverstort. Wij zorgen ervoor dat je riolering goed functioneert, zodat je hier geen last van hebt.

Waarom kiezen voor Michel Doorn?

Bij Michel Doorn zijn we trots op onze uitstekende service en kwaliteit. Onze unieke kenmerken maken ons de ideale partner voor jouw ontstoppingsproblemen:

 1. Snel op locatie: we zijn 24/7 bereikbaar en komen zo snel mogelijk naar je toe.
 2. Geen voorrijkosten: bij Michel Doorn betaal je geen voorrijkosten, waardoor je niet voor onverwachte extra kosten komt te staan.
 3. 90% van de problemen opgelost binnen 30 minuten: we begrijpen dat je snel van je ontstoppingsproblemen af wilt zijn. Daarom zorgen we ervoor dat in 90% van de gevallen je probleem binnen 30 minuten opgelost is.
 4. Meer dan 25 jaar ervaring: met onze jarenlange ervaring weten we precies hoe we elk ontstoppingsprobleem snel en effectief kunnen oplossen.
 5. Gecertificeerde monteurs: onze monteurs zijn gecertificeerd en opgeleid om jou de best mogelijke service te bieden.

Reviews: klanten zijn tevreden over onze diensten

We zijn er trots op dat we een hoge klanttevredenheid hebben. Onze totaalscore is hoger dan een 9, gebaseerd op 700 beoordelingen. Maar liefst 97% van onze klanten beveelt ons

icon

10

stars

Geweldig

Prima gegaan. Aardige meneer, ruimde alles weer netjes op. Gaf goede uitleg.

icon

9

stars

Snelle hulp en vriendelijk

Snel geboden hulp, vriendelijk - wel best prijzig

icon

8

stars

Top

Dezelfde dag is ons probleem verholpen met vakkundige mensen.

icon

10

stars

Kundig beleeft en betrouwbaar

Ķundig beleeft en betroubaar

icon

10

stars

Duidelijk, vrindelijk en professioneel. Snel opgelost.

Bedankt. Kris was super!

icon

10

stars

Snelle en uitstekende service!

Prettig contact, afspraak was snel gemaakt en een supervriendelijke en vakkundige medewerker. Er werd oplossingsgericht meegedacht en we kwamen niet voor onverwachte kosten te staan.

icon

10

stars

Snelle en goede service

Snelle en goede service

icon

10

stars

Fantastische service!

Michel Doorn Rioolservice redde de dag! Vakman Chris kwam snel langs, detecteerde de bron via rookdetectie en loste het probleem ter plekke op. Super service!

icon

9

stars

Opgelost

Aardige monteur. Probleem verholpen. Duidelijke uitleg van het probleem en uitleg hoe het in de toekomst waarschijnlijk te kunnen voorkomen.

icon

10

stars

Topbedrijf

De schrik van elke huiseigenaar, een verstopping in het weekend en ook nog Pinksteren. Slechts een belletje en de monteur kwam op afgesproken tijd langs. Snel en efficiënt handelend. Binnen het afgesproken weekend tarief gebleven. Subliem.

icon

10

stars

Prima service !

Zeer net en correct bedrijf. Verstopping snel en goed verholpen. Fijn dat ze zo dicht in de buurt zitten. Je kan er ook je camper gaan wegen.

icon

8

stars

Prima

Geen flauwekul bedrijf ,doen wat ze beloven ,in mijn geval ,controle / onderzoek hemelwater afvoer. Pro gereedschap!.

icon

10

stars

Super Service

Precies op tijd volgens afspraak. Werd professioneel geholpen door een vriendelijke en zeer vakkundige monteur. Prijs zeer redelijk. Michel Doorn is een bedrijf om in je "contacten" op te nemen, dan hoef je nooit meer te zoeken!

icon

10

stars

Top

Snel en echt top geholpen. Was in het weekend. De monteur probeerde mij eerst telefonisch te helpen. Toen dat niet lukte, was hij er op exact het afgesproken tijdstip. Van te voren ook duidelijk gemaakt wat de weekend tarieven zijn. Tijdens het oplossen van mijn verstopping, werkte hij snel om mij niet op extra hoge kosten te brengen.

icon

10

stars

Snelle en goede service

Uiteraard hoop je dit soort bedrijven nooit nodig te hebben, maar als dat dan toch moet is Michel Doorn echt een aanrader. Vriendelijk en kundig personeel.

Kiyoh 910 klanten geven ons een
9.5
stars

Onze vaste klanten

Werkgebied: Oostzaan en omgeving

Michel Doorn is werkzaam in Oostzaan en bedient ook omliggende gebieden, waaronder Zaandam en Landsmeer. Zo zorgen we ervoor dat iedereen in de regio snel en effectief geholpen wordt met hun ontstoppingsproblemen.

Contactgegevens: we zijn er voor jou

Heb je een ontstoppingsprobleem of wil je meer informatie over onze diensten? Neem dan contact met ons op. We zijn telefonisch bereikbaar op 0228 768 131 of via e-mail op info@micheldoorn.nl.

Een spoedmelding kan uitsluitend telefonisch gedaan worden.

Om uw spoedmelding zo snel mogelijk op te pakken vragen wij u direct telefonisch contact op te nemen. Wij zijn 24/7 bereikbaar en inzetbaar.

Fill 1 Copy 2 Bel: 0228 72 24 03

Vanaf prijs

Standaard tarief €125,00
Spoed toeslag van kracht Ja

Een paar tips:

Icon Close Copy 2 Zorg voor een parkeerplaats Icon Close Copy 2 Zorg dat er voldoende ruimte is Icon Close Copy 2 Maak alle kastjes alvast leeg Icon Close Copy 2 Leg een paar handoeken klaar
Icon Close Copy Icon Close Copy Icon Close Copy
Verstopping melden
Omschrijf het probleem
Contactgegevens
Icon Close

Stap 1 van 3

Hidden
Wat is uw postcode?