Riolering verstopt?

Bel ontstoppingsbedrijf Michel Doorn!

Ontstopper Alkmaar

Waarschijnlijk denk je er vaak niet aan en zal het niet vaak in je gedachten opkomen. Maar als er iets met je riolering aan de hand is, of wanneer je geconfronteerd wordt met een overstroming in huis, dan is er ook echt iets aan de hand. Je ziet het als een noodsituatie die met spoed moet worden aangepakt. Je zoekt nu met spoed een ontstoppingsbedrijf in Alkmaar. Wij geven je groot gelijk. Als je probleem niet snel vakkundig wordt opgelost, kun je immers aanzienlijke schade oplopen. Denk hierbij niet alleen aan waterschade in eigen huis of in dat van je buren. Denk ook zeker aan de gezondheidsrisico’s. Rioolwater is een broeinest voor allerlei micro-organismen die vervelende ziektes kunnen veroorzaken. Heb je een situatie waarbij ingrijpen van een ervaren ontstopper in Alkmaar nodig is, aarzel dan niet en neem meteen contact op met Michel Doorn. Tijdens de kantooruren kun je ons bereiken op 072 511 83 63, bij een spoedgeval buiten de kantooruren kun je ons bereiken op: 06 – 532 740 54.

Ontstoppingsbedrijf in Alkmaar en regio

Michel Doorn is een ervaren ontstoppingsbedrijf in Alkmaar en omstreken met meer dan 25 jaar relevante en dagelijks opgebouwde ervaring. Wij opereren met name in Noord-Holland en Flevoland en hebben per regio een goede dekking in ervaren mensen die op zeer korte termijn bij jou aanwezig kunnen zijn. Dus of je nou in de stad Alkmaar zelf, of in gemeentes als Heerhugowaard, Egmond aan Zee, Bergen aan Zee of Broek op Langedijk of een dorpje in de omgeving woont, wij beloven je dat we snel ter plaatse zijn. In 90% van de gevallen wordt een klus geklaard binnen een half uur. Daarbij hoef je bij ons nooit te rekenen op extra kostenposten als voorrijkosten. Wij hanteren een duidelijk en eerlijk tarief en zijn 24 uur per dag en zeven dagen in de week beschikbaar. Ook op zondagen en ook op feestdagen. Als je ons nodig hebt, dan mag je rekenen op een ervaren medewerker die alle benodigde gereedschappen en apparatuur bij zich heeft zodat hij meteen aan de slag kan. Michel Doorn is een ontstoppingsbedrijf in Alkmaar en regio die meer doet dan alleen maar problemen verhelpen. Juist het geven van inhoudelijke en heldere adviezen om problemen in de toekomst te voorkomen, zien we als een grote toegevoegde waarde van onze dienstverlening.

Contact opnemen

Als je bad, je toilet of je afvoer niet meer doorloopt, dan heb je echt de expertise van een ontstoppingsbedrijf in Alkmaar nodig. Michel Doorn begint, net zoals een goede arts zou doen, met een diagnose, waarbij we ook meten en onderzoeken waar de verstopping of beschadiging zich precies bevindt. Met middelen als rookdetectie kunnen we zelfs haarscheurtjes in je leidingen opsporen. Als we leidingen moeten uitfrezen, doen we dat met respect voor uw bezit. Wij werken zoveel mogelijk zonder extra schade. Wij geven je tips, met een voor iedereen te begrijpen uitleg om ervan verzekerd te zijn dat je nooit meer met een dergelijke noodsituatie wordt geconfronteerd, waarvoor je onze hulp nodig had. Zoek je een betrouwbaar en snel ontstoppingsbedrijf in Alkmaar? Je belt tijdens kantooruren het beste met ons centrale nummer 072 511 83 63. In het weekend en buiten kantooruren hebben we een speciaal spoednummer, 06 – 532 740 54.

Onze expertises

 • Snel op locatie
 • 24/7 bereikbaar
 • Geen voorrijkosten
 • 90% van de problemen opgelost binnen 30 minuten
Plattegrond Ontstoppingsbedrijf Noord-Holland | 24/7 | Michel Doorn
 • Heel fijn

  Heel klantvriendelijk!
   - Zwaag

   Snelle en goed vakmanschap

   S morgens gebeld , s middags opgelost, top
    - Enkhuizen

    Er is nog nooit zo snel en grondig doorgespoeld

    Zie boven
     - Zaandam

     Snel en deskundig opgelost

     Wij hadden een verstopping van het toilet. De rioolservice was [...]
      - Oostzaan

      Vakwerk!

      Monteur werkte vakkundig en gaf vakkundig advies
       - Alkmaar
       730 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.2/10
      Bel voor een afspraak: