Riolering verstopt?

Bel ontstoppingsbedrijf Michel Doorn!

Ontstopper

Met spoed een betrouwbaar ontstoppingsbedrijf nodig?

Als je problemen hebt met je riolering, dan kun je natuurlijk proberen om ze in eerste instantie zelf aan te pakken. Iedereen zal wel eens een verstopte afvoer hebben behandeld met een ontstoppingsmiddel en in eerste instantie kan het erop lijken dat hiermee je probleem verholpen is. Je kunt echter bedrogen uitkomen. Ontstoppingsmiddel is agressief en kan aanleiding geven tot het aankoeken van vuil en zeepresten, die reageren met het werkzame middel. En dan kunnen de problemen niet alleen terugkomen maar zelfs verergeren. Veel oorzaken van problemen met afvoeren en riolering zijn voor het blote oog onzichtbaar. Niet alleen omdat ze zich concreet buiten je gezichtsveld bevinden. Vaak zijn ze ook zo klein dat je speciale apparatuur nodig hebt om ze op te sporen. Vertrouw dan op de diensten van een ontstoppingsbedrijf met meer dan 25 jaar dagelijkse ervaring. Een ontstoppingsbedrijf dat alleen met gecertificeerde medewerkers werkt die jou bovendien ook van goede tips en adviezen kunnen voorzien. Michel Doorn is zo’n ontstoppingsbedrijf. Bovendien is Michel Doorn een ontstopper met 24 uur beschikbaarheid.

Ontstopper in Noord-Holland en Flevoland

Woon je in Noord-Holland? Heb je een bedrijf in Flevoland? Voor Michel Doorn maakt het niet uit. Wij treden graag op als ontstopper in Flevoland of Noord-Holland. Het maakt niet uit of je in een van de grote steden woont of in een kleine plaats daarbuiten. Wij hebben een centraal telefoonnummer waar je ons tijdens kantooruren op kunt bereiken. Noteer ons centrale nummer 0228 – 591515 alvast in je smartphone. Omdat je op zoek bent naar een ontstopper met 24 uur beschikbaarheid, hebben we uiteraard ook een noodnummer waar je ons buiten kantooruren kunt bereiken. Het is slim om ook dit noodnummer 06 – 532 740 54 op te slaan. Want als je een ontstopper in Flevoland of Noord-Holland nodig hebt, snappen wij dat we te maken hebben met een spoedgeval.

Onderschat nooit de problemen die veroorzaakt kunnen worden door slecht werkende afvoeren of lekkages aan je riolering. Je denkt misschien in eerste instantie alleen aan wateroverlast of stankoverlast, maar de gevolgen kunnen ernstiger zijn dan je vermoedt. Wat dacht je van de schade van wateroverlast, ook de schade die jouw lekkende riolering aan anderen kan veroorzaken? Pak je dat niet voortvarend aan, dan kan je aansprakelijk worden gehouden, met consequenties voor je verzekeringspremie. Begrijp zeker goed dat in geval van stankoverlast die stank ook ergens vandaan komt. Vaak zijn het schimmels, bacteriën en andere schadelijke micro-organismen die maar al te vaak aanleiding kunnen geven tot ernstige gezondheidsklachten. Heb je te maken met een lekkage of een verstopping? Wacht dan niet te lang met zoeken naar een betrouwbare ontstopper in Flevoland of Noord-Holland en bel Michel Doorn Rioolservice BV. Je kunt bij ons terecht in de omgeving van:

De ontstopper die 24 uur per dag bereikbaar is

Vertrouw op de snelheid en expertise van Michel Doorn als je op zoek bent naar een ontstopper met 24 uur beschikbaarheid. Het maakt niet uit waarvoor je ons belt. Je hebt wellicht te maken met een verstopping in je bad of je wasmachine kan zijn afvalwater niet kwijt. Het is niet te hopen, maar misschien heb je al te maken met een lekkage. Stel dat je wc niet meer doorloopt. Dit zijn problemen die een ontstopper met 24 uur bereikbaarheid snel voor je oplost. Wij zijn zeer snel ter plaatse en je krijgt garantie op onze werkzaamheden. In 90 % van de gevallen hebben onze professionals hun klus binnen een half uur geklaard.

Bel direct voor ontstoppingsdiensten

Waarvoor je ons ook belt, je kunt erop vertrouwen dat onze gecertificeerde medewerkers bij je langs komen met de meest geavanceerde apparatuur. Met een hogedrukspuit verwijderen we verstoppingen en als we zien dat leidingen aangekoekt zijn, gebruiken we freesapparatuur, zonder je leidingen te beschadigen. Is de oorzaak van je probleem niet in eerste instantie overduidelijk, dan voeren we een grondige diagnose uit. Met camera-inspectie sporen we verstoppingen en ondergrondse lekkages op. Is het niet goed zichtbaar, dan gebruiken we rookdetectie om ook de kleinste haarscheurtjes in je leidingen zichtbaar te maken. Je mag op ons rekenen, 24/7. Heb je onze nummers 0228 – 591515 en 06 – 53274054 al opgeslagen?

Onze expertises

  • Snel op locatie
  • 24/7 bereikbaar
  • Geen voorrijkosten
  • 90% van de problemen opgelost binnen 30 minuten
Plattegrond Ontstoppingsbedrijf Noord-Holland | 24/7 | Michel Doorn
  • 9 101 beoordelingen Laatste beoordeling: 4 dagen geleden
Bel voor een afspraak: