Riolering verstopt?

Bel ontstoppingsbedrijf Michel Doorn!

Ontstopper

Ontstopping

Is uw afvoer of riool verstopt? Wij staan voor u klaar. Voor iedere soort ontstopping kunt u terecht bij Michel Doorn Rioolservice BV. Hebt u bijvoorbeeld een verstopte leiding, afvoer of riool, dan is het verstandig om de ontstopping door een gecertificeerde monteur te laten uitvoeren. Onze monteurs zijn altijd snel ter plaatse en handelen de ontstopping kundig en snel af.

Wat kan een ontstoppingsbedrijf voor u betekenen

Heeft u een probleem met uw riolering? Michel Doorn Rioolservice B.V. helpt u. Wij kunnen allerlei problemen aan uw leidingen of riool verhelpen, bijvoorbeeld:

 

 

Wij voeren elke soort ontstopping voor een scherp tarief uit. Wist u dat we in de meeste gevallen voor een ontstopping slechts 30 minuten nodig hebben? Zo bent u snel en voordelig van uw verstopte afvoer of riool af.

 

Ontstopping buiten werktijden

Wij helpen u ook graag buiten werktijden. U hoeft dus niet onnodig lang met de nare gevolgen van een verstopping te zitten. Buiten kantoortijden bereikt u ons op ons noodnummer: 06 – 53 27 40 54. Voor werkzaamheden buiten kantooruren berekenen wij een toeslag. Die toeslag geldt op werkdagen tussen 17:00 en 08:00 uur, op weekenden en feestdagen. Wij zorgen dat er zo snel mogelijk een monteur bij u thuis is. Ook in noodgevallen kunt u dus bij ons terecht voor de ontstopping van uw riool of leidingen. Hebt u andere rioolproblemen, bijvoorbeeld problemen met uw septic tank, of last van rioolvliegjes? De monteurs van Michel Doorn Rioolservice BV kunnen alle rioolproblemen op een professionele manier verhelpen.

 

Riool ontstoppen: kundig en voordelig

De ontstopping van een riool hebben wij vaak binnen een half uur gedaan. Onze kundige monteurs pakken elk rioolprobleem grondig aan. Hierdoor weet u zeker dat de problemen na een ontstopping niet snel terugkomen. Met elk soort rioolprobleem kunt u bij ons terecht. Heeft u bijvoorbeeld last van een verstopte afvoer, een wasbak die niet meer doorloopt of een rioollucht in huis? Wij staan voor u klaar. 

 

Inspectie-apparatuur voor de ontstopping

Het kan voorkomen dat een verstopping zo complex is dat de ontstopping langer dan een half uur duurt. In soortgelijke gevallen moeten onze vakmannen soms inspectie-apparatuur inzetten om de verstopping te verhelpen. Wanneer dit het geval is en bij de ontstopping extra kosten komen kijken, overleggen onze monteurs dit altijd eerst met u. Zo bent u altijd op de hoogte van de kosten en staat u nooit voor verrassingen. Onze specialisten hebben alle professionele apparatuur die zij nodig hebben voor de ontstopping mee in hun bus. Zo kunnen ze u, ook als de ontstopping complexer blijkt dan gedacht, altijd van dienst zijn.

 

De juiste materialen voor elke ontstopping

Is er sprake van een verstopping, dan kunt u het beste een professioneel bedrijf inschakelen. Zelf proberen de ontstopping uit te voeren is vaak geen goed idee. In het beste geval lukt het u de verstopping tijdelijk te verhelpen. In het slechtste geval brengt u per ongeluk schade toe aan uw leidingen of afvoer. Onze gecertificeerde monteurs hebben de juiste materialen en kennis in huis om uw rioolproblemen veilig en grondig te verhelpen. Zo nemen wij u werk uit handen en weet u zeker dat de ontstopping op de juiste manier gebeurt. 

 

Bel ons voor elke ontstopping

Bent u op zoek naar een ontstoppingsbedrijf in de omgeving van Noord-Holland, Flevoland of West-Friesland? Twijfel dan niet en bel snel het telefoonnummer in uw regio. U vindt de telefoonnummers op de pagina contact. Onze kundige monteurs helpen u graag bij elke ontstopping en elk rioolprobleem.

 

0228 – 591515

Onze expertises

 • Snel op locatie
 • 24/7 bereikbaar
 • Geen voorrijkosten
 • 90% van de problemen opgelost binnen 30 minuten
Plattegrond Ontstoppingsbedrijf Noord-Holland | 24/7 | Michel Doorn
 • Heel fijn

  Heel klantvriendelijk!
   - Zwaag

   Snelle en goed vakmanschap

   S morgens gebeld , s middags opgelost, top
    - Enkhuizen

    Er is nog nooit zo snel en grondig doorgespoeld

    Zie boven
     - Zaandam

     Snel en deskundig opgelost

     Wij hadden een verstopping van het toilet. De rioolservice was [...]
      - Oostzaan

      Vakwerk!

      Monteur werkte vakkundig en gaf vakkundig advies
       - Alkmaar
       730 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.2/10
      Bel voor een afspraak: