Rioolproblemen

Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in het ontstoppen van afvoeren in en om het huis. Dit zijn condensafvoeren van CV-installaties, keukenafvoeren, douche-afvoeren, wastafel-afvoeren, toilet-afvoeren en hemelwater-afvoeren.

Ons ontstoppingsbedrijf doet aan inspecteren, onderhouden, repareren en vernieuwen riool; totale oplossing rioolservice.

Reinigen

Er wordt tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden gebruik gemaakt van geavanceerde technieken om uw riool te reinigen. Om de afvoeren in en om de woning weer doorgankelijk te maken werken wij middels freesapparatuur en/of hoge druk reiniging. Tijdens het frezen van de afvoeren maakt de veer een draaiende klopbeweging. Op deze manier wordt het vuil van de rioolwand los geklopt. Wanneer onze medewerkers de leiding met hoge druk reinigen, wordt er een hoge druk slang in het riool ingebracht met aan het uiteinde een spuitkop. D.m.v. water onder hoge druk, worden de wanden van het riool schoongespoten. Tegelijkertijd wordt het riool doorgespoeld.

Inspecteren

D.m.v. een camera-inspectie kunnen problemen in riolering worden geconstateerd en foutieve aansluitingen op het riool kunnen d.m.v. rookdetectie gevonden worden (denk aan rioollucht in huis of overlast riool stank in huis).

Repareren en vernieuwen

De wagens van de monteurs zijn volledig uitgerust zodat alle problemen direct geconstateerd kunnen worden dus ook of nodig is om te repareren of vernieuwen. De monteur zal dan samen in overleg met de klant; contact opnemen met het hoofdkantoor en een nieuwe afspraak inplannen met een van onze grondwerk-medewerkers. Deze zijn gespecialiseerd in het repareren en/of vernieuwen. Vooraf zal de monteur een prijs overleggen aan de klant.

Ontstoppen van 1 kolk

Indien er één kolk verstopt is, is het niet direct nodig om hiervoor een vrachtwagen heen te sturen. Daarvoor beschikken wij speciaal over kleine combiwagens. Deze wagens kunnen vacuümwerkzaamheden uitvoeren en tevens leidingen (tot max. Ø400 mm) doorspuiten.

Onze expertises

  • Snel op locatie
  • 24/7 bereikbaar
  • Geen voorrijkosten
  • 90% van de problemen opgelost binnen 30 minuten
Bel voor een afspraak: