Riolering verstopt?

Bel ontstoppingsbedrijf Michel Doorn!

Rioolproblemen

Rioolproblemen snel en vakkundig op laten lossen? De medewerkers van ontstoppingsbedrijf Michel Doorn zijn gespecialiseerd in het oplossen van diverse riool problemen in de provincies Noord-Holland en Flevoland. Daarnaast kunnen wij inspecties uitvoeren, reparaties verrichten, algemeen onderhoud doen en het riool compleet vernieuwen. Wij zijn 24/7 bereikbaar.

Laat je riool problemen repareren door onze specialisten

Riolering problemen zoals een verstopte wc, verstopte afvoeren in de keuken, de badkamer of douche moeten zo snel mogelijk aangepakt worden. Een probleem met de riolering kan namelijk voor stank- en wateroverlast zorgen en daarmee uiteindelijk een risico voor de gezondheid vormen. Daarnaast kan waterschade die ontstaat als gevolg van riolering problemen ook veel geld kosten. Door riool problemen tijdig en vooral vakkundig aan te pakken kunnen de risico’s en overlast beperkt worden.
Voordat overgegaan wordt op reparatie van de riolering zal er een grondige inspectie plaatsvinden. De inspectie vindt plaats met een camera en/of zogenaamde rookinspectie. Omdat wij de beschikking hebben over professionele apparatuur kan het voorkomen dat er na inspectie andere problemen geconstateerd worden. Denk daarbij aan haarscheuren of kleine gaten die met het blote oog niet zichtbaar zijn.

Afhankelijk van het geconstateerde riool probleem kan overgegaan worden tot reinigen, repareren of compleet vernieuwen. Alle wagens zijn voorzien van de benodigde apparatuur om vakkundig en snel te werk te kunnen gaan. In sommige gevallen kan het nodig zijn om een nieuwe afspraak te maken om het probleem met de riolering op te lossen. Natuurlijk gebeurt alles in goed overleg met de klant en wordt altijd contact onderhouden met het hoofdkantoor. Onze duidelijke prijsopgave zorgt er bovendien voor dat je als klant nooit voor verrassingen komt te staan.

Bij het reinigen van afvoeren in en om het huis wordt gebruik gemaakt van specialistische freesapparatuur of geavanceerde hogedruk reiniging. Zowel bij het freezen als reinigen met hoge waterdruk wordt de riolering grondig gereinigd, waardoor verstoppingen opgeheven worden. De apparatuur is ontworpen voor het gebruik in rioleringen, waardoor u niet bang hoeft te zijn dat er beschadigingen optreden in het riool van uw woning in bijvoorbeeld Amsterdam, Haarlem, Alkmaar, Almere of Lelystad.

Mocht blijken dat het riolering probleem te maken heeft met verstopping in één kolk, dan hoeven wij hiervoor geen vrachtwagen te sturen. Wij hebben de beschikking over kleine combiwagens die uitgerust zijn met materiaal om vacuümwerkzaamheden uit te kunnen voeren. Ook kunnen leidingen met een maximale doorsnee van 400 cm doorgespoten worden. Ideaal voor bedrijven in de omgeving Den Helder, Zaanstad, Zandvoort, Emmeloord en Zeewolde.

Vakkundige hulp bij riolering problemen in Noord-Holland en Flevoland

Heeft u rioolproblemen bij uw huis, woning of bedrijf in Noord-Holland en Flevoland? Wij staan klaar om u van dienst te zijn. Omdat wij maar al te goed beseffen dat riolering problemen niet met de klok werken, staan wij 24/7 gereed om u te helpen. Tijdens kantooruren, van 8:00 – 17:00 uur zijn wij bereikbaar op het telefoonnummer: 0228 59 15 15. Buiten kantooruren kunt u ons vakkundige team medewerkers bereiken op het mobiele nummer: 06 532 740 54

Onze expertises

 • Snel op locatie
 • 24/7 bereikbaar
 • Geen voorrijkosten
 • 90% van de problemen opgelost binnen 30 minuten
Plattegrond Ontstoppingsbedrijf Noord-Holland | 24/7 | Michel Doorn
 • Teleurgesteld

  Op 9 november stroomde ons toilet beneden flink over en [...]

  Reactie van het bedrijf

  Goedemorgen meneer Willem, Bedankt voor de feedback. Ik begrijp dat het vervelend is dat e.e.a. anders is verlopen dan u verwacht had. Ook wij hadden liever gezien dat de verstopping direct verholpen had geweest. In dit geval bleek echter het riool defect, waardoor de verstopping terug is gekomen. Helaas niet iets wat wij direct hadden kunnen achterhalen. Extra inzet van een monteur met camera heeft gelukkig het pijnpunt bloot kunnen leggen. Onze garantie-policy is zeer duidelijk; doen wij iets niet goed, dan krijgt u keurig garantie. Het risico van het defecte riool ligt echter bij uzelf. Ik snap uw teleurstelling. We hebben er echter alles aan gedaan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Mocht u nog vragen hebben, bel dan gerust. We staan u graag te woord. Michel Doorn Rioolservice BV

   - Oostwoud

   Klantgericht

   Toen de loodgieter niet in staat was om de verstopping [...]
    - Almere

    De service was zeer goed. Sympathieke werknemer, kundig en netjes.

    Het probleem is zeer goed verholpen.
     - Grosthuizen

     Prima service

     Wij zijn een VvE en wilde de standleidingen laten frezen. [...]
      - Heemstede

      Top service

      Onze verstopping keurig opgelost!!!
       - Purmerend
       172 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.1/10
      Bel voor een afspraak: