Riolering verstopt?

Bel ontstoppingsbedrijf Michel Doorn!

Rioolproblemen

Rioolproblemen snel en vakkundig op laten lossen? De medewerkers van ontstoppingsbedrijf Michel Doorn zijn gespecialiseerd in het oplossen van diverse riool problemen in de provincies Noord-Holland en Flevoland. Daarnaast kunnen wij inspecties uitvoeren, reparaties verrichten, algemeen onderhoud doen en het riool compleet vernieuwen. Wij zijn 24/7 bereikbaar.

Laat je riool problemen repareren door onze specialisten

Riolering problemen zoals een verstopte wc, verstopte afvoeren in de keuken, de badkamer of douche moeten zo snel mogelijk aangepakt worden. Een probleem met de riolering kan namelijk voor stank- en wateroverlast zorgen en daarmee uiteindelijk een risico voor de gezondheid vormen. Daarnaast kan waterschade die ontstaat als gevolg van riolering problemen ook veel geld kosten. Door riool problemen tijdig en vooral vakkundig aan te pakken kunnen de risico’s en overlast beperkt worden.
Voordat overgegaan wordt op reparatie van de riolering zal er een grondige inspectie plaatsvinden. De inspectie vindt plaats met een camera en/of zogenaamde rookinspectie. Omdat wij de beschikking hebben over professionele apparatuur kan het voorkomen dat er na inspectie andere problemen geconstateerd worden. Denk daarbij aan haarscheuren of kleine gaten die met het blote oog niet zichtbaar zijn.

Afhankelijk van het geconstateerde riool probleem kan overgegaan worden tot reinigen, repareren of compleet vernieuwen. Alle wagens zijn voorzien van de benodigde apparatuur om vakkundig en snel te werk te kunnen gaan. In sommige gevallen kan het nodig zijn om een nieuwe afspraak te maken om het probleem met de riolering op te lossen. Natuurlijk gebeurt alles in goed overleg met de klant en wordt altijd contact onderhouden met het hoofdkantoor. Onze duidelijke prijsopgave zorgt er bovendien voor dat je als klant nooit voor verrassingen komt te staan.

Bij het reinigen van afvoeren in en om het huis wordt gebruik gemaakt van specialistische freesapparatuur of geavanceerde hogedruk reiniging. Zowel bij het freezen als reinigen met hoge waterdruk wordt de riolering grondig gereinigd, waardoor verstoppingen opgeheven worden. De apparatuur is ontworpen voor het gebruik in rioleringen, waardoor u niet bang hoeft te zijn dat er beschadigingen optreden in het riool van uw woning in bijvoorbeeld Amsterdam, Haarlem, Alkmaar, Almere of Lelystad.

Mocht blijken dat het riolering probleem te maken heeft met verstopping in één kolk, dan hoeven wij hiervoor geen vrachtwagen te sturen. Wij hebben de beschikking over kleine combiwagens die uitgerust zijn met materiaal om vacuümwerkzaamheden uit te kunnen voeren. Ook kunnen leidingen met een maximale doorsnee van 400 cm doorgespoten worden. Ideaal voor bedrijven in de omgeving Den Helder, West-Friesland, Zaanstad, Zandvoort, Emmeloord en Zeewolde.

Vakkundige hulp bij riolering problemen in Noord-Holland en Flevoland

Heeft u rioolproblemen bij uw huis, woning of bedrijf in Noord-Holland en Flevoland? Wij staan klaar om u van dienst te zijn. Omdat wij maar al te goed beseffen dat riolering problemen niet met de klok werken, staan wij 24/7 gereed om u te helpen. Tijdens kantooruren, van 8:00 – 17:00 uur zijn wij bereikbaar op het telefoonnummer: 0228 59 15 15. Buiten kantooruren kunt u ons vakkundige team medewerkers bereiken op het mobiele nummer: 06 532 740 54.

Onze expertises

 • Snel op locatie
 • 24/7 bereikbaar
 • Geen voorrijkosten
 • 90% van de problemen opgelost binnen 30 minuten
Plattegrond Ontstoppingsbedrijf Noord-Holland | 24/7 | Michel Doorn
 • Heel fijn

  Heel klantvriendelijk!
   - Zwaag

   Snelle en goed vakmanschap

   S morgens gebeld , s middags opgelost, top
    - Enkhuizen

    Er is nog nooit zo snel en grondig doorgespoeld

    Zie boven
     - Zaandam

     Snel en deskundig opgelost

     Wij hadden een verstopping van het toilet. De rioolservice was [...]
      - Oostzaan

      Vakwerk!

      Monteur werkte vakkundig en gaf vakkundig advies
       - Alkmaar
       730 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.2/10
      Bel voor een afspraak: