Voorkom riool problemen!

Regelmatige reiniging helpt bij het behoud van hygiëne, voorkomen van verstoppingen en vermijden van oponthoud binnen uw onderneming. Voorkom problemen en bespaar op uw onderhoud met een onderhoudspakket van Michel Doorn.

Heeft u een vraag?
Laat het mij weten!
Ted Woestenburg
0228 722 403

Bespaar
tot wel
25%

Over uw situatie

Om u een passend voorstel te kunnen doen hebben we wat informatie van u nodig:

Voer een nummer in van 0 tot 99.
Vetafscheider(Vereist)
Spoelkeuken(Vereist)
Septictank(Vereist)
Kolken(Vereist)
Bezinkputten(Vereist)
24 uur p/dag, 7 dagen p/week
Michel Doorn bus icoon
Snel, veilig en hygiënisch
Prijs
Geen voorrijkosten
Locatie
Noord-Holland en Flevoland

Wij ontzorgen u en uw onderneming

Als gepassioneerde ondernemers begrijpen wij de uitdagingen die u als horecaondernemer dagelijks tegenkomt. Het succes van uw zaak staat of valt met een soepel draaiende operatie, en een belangrijk aspect daarvan is een goed functionerend rioolsysteem. Wij begrijpen dat problemen met riolering niet alleen kostbaar kunnen zijn, maar ook een grote bron van zorgen en ongemak kunnen zijn.

Daarom introduceren wij met trots “Ons Onderhoudspakket.” Dit pakket is speciaal ontworpen om u gemoedsrust te bieden en uw bedrijf te beschermen tegen onverwachte rioolproblemen. Met jarenlange ervaring in rioolonderhoud en een diepgaande kennis van de horecabranche, staan wij garant voor de beste service die u kunt krijgen.

Wij zijn hier om u te helpen kosten te besparen, uw operationele efficiëntie te verbeteren en uw onderneming te beschermen tegen onaangename verrassingen. Kies voor Ons Onderhoudspakket en focus op wat u het beste doet: uw klanten een geweldige ervaring bieden. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe ons onderhoudspakket uw onderneming naar een hoger niveau kan tillen. Wij staan altijd voor u klaar.

Ik heb hier een vraag over

Een greep uit onze vaste klanten

Een spoedmelding kan uitsluitend telefonisch gedaan worden.

Om uw spoedmelding zo snel mogelijk op te pakken vragen wij u direct telefonisch contact op te nemen. Wij zijn 24/7 bereikbaar en inzetbaar.

Fill 1 Copy 2 Bel: 0228 72 24 03

Vanaf prijs

Standaard tarief €125,00
Spoed toeslag van kracht Ja

Een paar tips:

Icon Close Copy 2 Zorg voor een parkeerplaats Icon Close Copy 2 Zorg dat er voldoende ruimte is Icon Close Copy 2 Maak alle kastjes alvast leeg Icon Close Copy 2 Leg een paar handoeken klaar
Icon Close Copy Icon Close Copy Icon Close Copy
Verstopping melden
Omschrijf het probleem
Contactgegevens
Icon Close

Stap 1 van 3

Hidden
Wat is uw postcode?