Riolering verstopt?

Bel ontstoppingsbedrijf Michel Doorn!

WC spoelt niet goed door

De wc in je huis wordt elke dag gebruikt. Je verwacht dat alles ongestoord werkt en ook blijft werken. Uiteraard maak je je toilet regelmatig schoon en ook let je goed op wat je doorspoelt. Toch zijn er een aantal dingen die mis kunnen lopen. Je wc spoelt niet goed door of je stortbak loopt langzaam vol. Alles functioneert nog wel, maar niet in het tempo dat je gewend bent. Een minder goed functionerende wc kan meerdere oorzaken hebben. Je stortbak loopt langzaam vol en je wc trekt goed door? Dan is er waarschijnlijk iets mis met je watertoevoer. Je wc spoelt niet goed door? Dan kan je te maken hebben met een verstopping in je wc of de achterliggende riolering. Vaak kun je zelf kleine mankementen verhelpen, maar in de meeste gevallen is het slim om een professionele ontstoppingsbedrijf in te schakelen. In de regio Noord-Holland, Flevoland en West-Friesland is Michel Doorn graag je servicegerichte hulp.

 

Oorzaken van een slecht doorspoelende WC

We bekijken een aantal veelvoorkomende situaties. Je stortbak loopt door. Als dit het geval is, verspil je continu water, wat zich uiteindelijk zal vertalen in een hogere rekening van je waterleidingbedrijf. Vaak is er dan iets mis met je vlottersysteem. Door je stortbak zelf goed schoon te houden, voorkom je veel ellende. Een slecht werkend vlottersysteem kan namelijk veroorzaakt worden door kalkaanslag op bewegende onderdelen, zodat ze minder goed afsluiten. Helpt dit niet, dan is het waarschijnlijk nodig dat een professionele ontstopper je vlottersysteem of bepaalde onderdelen moet vervangen.

Water komt omhoog in je wc. Dit duidt vrijwel altijd op een verstopping. Er zijn nog steeds mensen die overtollig frituurvet proberen door te spoelen. Maar ook zaken als maandverband, wc-rollen, keukenpapier en vochtige reinigingsdoekjes treffen onze ontstoppers regelmatig aan in verstopte toiletten. Een verstopping in je toilet is niet alleen hinderlijk, maar kan ook een voorbode zijn voor ernstige problemen. Een verstopt toilet is een prima voedingsbodem voor micro-organismen en kan op den duur ook je leidingen beschadigen. Je kunt proberen om zelf de verstopping te verwijderen, maar vaak zit de oorzaak zo diep in je afvoer, dat je er zelf niet of nauwelijks bij kunt komen. Aarzel dan niet en schakel een professionele ontstopper in. Je probleem wordt zo snel mogelijk verholpen, zonder bijkomende schade of overlast.

 

Ontstopper nodig voor de verstopte WC? Neem contact op

Je wc trekt niet door? Je hebt problemen met je stortbak? Je vermoedt dat je wc verstopt zit en je wilt stankoverlast en lekkages voorkomen? Michel Doorn staat zeven dagen per week en 24 uur per dag voor je klaar. Onze ontstoppers zijn binnen een half uur ter plaatse. Het maakt niet uit wanneer je ze nodig hebt. Ook op feestdagen en in het weekend zijn wij bereikbaar. Als je wc niet meer doortrekt, zien wij dit als een spoedgeval. Tijdens kantooruren bereik je ons op 0228 – 591515. ’s Avonds en ’s nachts, in het weekend of tijdens feestdagen bel je met 06 – 532 740 54.

Onze expertises

 • Snel op locatie
 • 24/7 bereikbaar
 • Geen voorrijkosten
 • 90% van de problemen opgelost binnen 30 minuten
Plattegrond Ontstoppingsbedrijf Noord-Holland | 24/7 | Michel Doorn
 • Toppers

  Erge verstopping netje en helemaal opgelost. Erg aardige mensen!
   - Avenhorn

   Duidelijk advies en eerlijke prijzen

   Vriendelijk personeel zowel aan de telefoon als degenen die bij [...]
    - Zaanstad

    Super goed en snel geholpen

    Eerst in het weekend gebeld. Heel vriendelijk te woord gestaan [...]
     - Almere

     Hele goede dienstverlening

     Keurig, beleefde vakmensen. Komen op tijd en werken snel en netjes. Diverse [...]
      - Zaandam

      Prima, schoon en snel werk

      Prima werk en fijne monteur
       - Blokker
       662 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.2/10
      Bel voor een afspraak: