Riolering verstopt?

Bel ontstoppingsbedrijf Michel Doorn!

WC verstopt

Is uw toilet verstopt? Dat is een vervelende situatie die u natuurlijk het liefst zo snel mogelijk verhelpt. Een WC die verstopt is spoelt niet meer (goed) door. Het kan voorkomen dat het water omhoog komt. Wanneer het toilet verstopt is, proberen veel mensen dit eerst zelf op te lossen. Dit is echter niet aan te raden. Wanneer u zelf een verstopping in het toilet probeert te verhelpen, loopt u namelijk risico om schade aan het toilet en de afvoer aan te richten. Is uw WC verstopt, laat dit dan altijd verhelpen door een professioneel ontstoppingsbedrijf. Op onze site vindt u informatie over allerlei soorten verstoppingen, en welke hulp u hierbij nodig heeft.

WC verstopt: de oorzaken

Een WC kan snel verstopt raken. Dit kan verschillende redenen hebben. De meest voorkomende oorzaak is wanneer er een vast object door het toilet is gespoeld. Dit kan per ongeluk gebeuren. Denk bijvoorbeeld aan dingen zoals maandverband, te veel papier of afval. De verstopping kan zich in het toilet zelf bevinden, maar kan ook verderop in de leiding zijn ontstaan. In dat geval is het moeilijk om zelf bij de verstopping te komen. Wanneer een vast object de leiding deels heeft verstopt, spoelt het water minder goed door en kan alles wat vervolgens wordt doorgespoeld ook blijven hangen. Schakel in dit soort situaties dus altijd de hulp van een professioneel bedrijf in. De monteurs van Michel Doorn Rioolservice BV zijn in staat de verstopte WC op een vakkundige manier te ontstoppen zonder dat er schade aan uw toilet of leidingen ontstaat.

Zelf ontstoppen als het toilet verstopt is?

Het zelf ontstoppen van uw WC is om verschillende redenen onverstandig, namelijk:

 • U loopt de kans schade aan te richten aan uw toilet.
 • Door gebrek aan specialistische kennis kan ook het leidingwerk beschadigd raken.
 • Het lukt in veel gevallen niet om zelf de verstopping te verhelpen.
 • Het kan zijn dat u de verstopping deels verhelpt, waardoor die later terugkomt.

Hierdoor is het belangrijk altijd een professioneel bedrijf in te schakelen wanneer u merkt dat uw WC verstopt is.

Toilet verstopt: ontstoppen met de beste apparatuur

Is de WC verstopt, dan hebt u de juiste apparatuur nodig om verschillende rioolproblemen te verhelpen. De monteur probeert de leiding vaak onder hogedruk te reinigen. Dit is een snelle oplossing die simpele verstoppingen snel kan verhelpen. Is de leiding ernstig verstopt, dan gebruikt de monteur andere technieken. Door middel van specialistische freesapparatuur kan ook een zware verstopping verholpen worden. Deze techniek zorgt ervoor dat de afvoer van uw WC blijvend is ontstopt, en de verstopping dus niet snel terug zal keren.

Wij helpen als uw WC verstopt is

Een verstopt toilet is geen probleem waar u een langere tijd last van wilt hebben. Daarom staan onze vakkundige monteurs altijd voor u klaar. Is uw toilet verstopt, wacht dan niet te lang met het maken van een afspraak. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar op het onderstaande nummer. Een verstopt toilet kan snel verholpen zijn: in 90% van de gevallen kunnen wij de verstopping binnen 30 minuten verhelpen.

0228 – 591515

Onze expertises

 • Snel op locatie
 • 24/7 bereikbaar
 • Geen voorrijkosten
 • 90% van de problemen opgelost binnen 30 minuten
Plattegrond Ontstoppingsbedrijf Noord-Holland | 24/7 | Michel Doorn
 • Heel fijn

  Heel klantvriendelijk!
   - Zwaag

   Snelle en goed vakmanschap

   S morgens gebeld , s middags opgelost, top
    - Enkhuizen

    Er is nog nooit zo snel en grondig doorgespoeld

    Zie boven
     - Zaandam

     Snel en deskundig opgelost

     Wij hadden een verstopping van het toilet. De rioolservice was [...]
      - Oostzaan

      Vakwerk!

      Monteur werkte vakkundig en gaf vakkundig advies
       - Alkmaar
       730 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.2/10
      Bel voor een afspraak: