Riolering verstopt?

Bel ontstoppingsbedrijf Michel Doorn!

WC verstopt

Als je toilet verstopt is, komt dat altijd ongelegen. En dat is niet alleen omdat bij je volgende toiletbezoek afvalwater minder snel of misschien wel helemaal niet weg kan stromen. Het echte risico bij een verstopte wc is dat de toiletpot overloopt. Dat zorgt voor een akelige stankoverlast en mogelijk ook voor waterschade. Maar het kan bovendien bijzonder onhygiënische situaties veroorzaken. Het water uit een wc bevat namelijk talrijke verontreinigingen, waaronder schadelijke micro-organismen zoals bacteriën. Deze verontreinigingen kunnen zich bij een overstroming hechten aan je vloer, aan de ondergelegen delen van de ondervloer en misschien zelfs wel aan het plafond eronder. Nadien kunnen schimmels en andere ziekteverwekkers nog lang gezondheidsschade veroorzaken. Het is dus zaak om dat te voorkomen. Dus is je wc verstopt, zorg er dan voor dat je dat probleem direct professioneel laat oplossen. En om die reden staat de vakkundige service van Michel Doorn vierentwintig uur per dag voor je klaar als je toilet verstopt is!

Toilet ontstoppen in Noord-Holland en Flevoland

Michel Doorn is een gecertificeerd loodgieter- en ontstoppingsbedrijf met als werkterrein geheel Noord-Holland, Flevoland en West-Friesland. Onze deskundige monteurs kunnen dus je toilet ontstoppen als je woont in onder andere de plaatsen

Alkmaar, Almere, Amsterdam, Andijk, Den Helder, Haarlem, Hoorn, Lelystad, Purmerend en Zaandam. En natuurlijk komen we ook in alle kleinere tussenliggende steden en dorpen in deze omgeving als je wc verstopt is. Omdat we in de regio meerdere vestigingen hebben, zijn we altijd snel aanwezig om je toilet te ontstoppen en hoeven we zelfs geen voorrijkosten in rekening te brengen. Bovendien zijn we vierentwintig uur per dag en zeven dagen per week beschikbaar om je problemen op te lossen. Dat is belangrijk om te weten, want sommige mensen gaan anders liever zelf aan de slag. En dat is met klem af te raden. Het komt namelijk vaak voor dat de problemen daardoor enkel ernstiger worden. De verstopping wordt dan soms juist nog extremer, waardoor leidingen soms beschadigd raken. Ook kan dat zorgen voor extra waterschade, uitbraak van schimmel en andere ongezonde situaties. Wees dus verstandig en schakel een gecertificeerde professional in. Met Michel Doorn hoef je nooit lang te wachten en zijn negen op de tien problemen in minder dan een half uur opgelost.

Wc ontstoppen? Bel Michel Doorn!

Bij ontstoppingsbedrijf Michel Doorn hebben we alle kennis en apparatuur in huis om een verstopte wc snel en vakkundig te ontstoppen. Als rioleringsbedrijf hebben we al meer dan 35 jaar ervaring, en onze gediplomeerde monteurs beschikken over de meest geavanceerde apparatuur om iedere verstopte wc te kunnen ontstoppen. Zo kunnen we met een camera in het binnenwerk kijken als een toilet verstopt is om zo de precieze aard en locatie van de verstopping te kunnen vinden. Ook kunnen we door middel van rookdetectie zien of er haarscheurtjes zijn opgetreden. Dat komt soms voor bij ernstige verstoppingen, waarbij zich een forse druk heeft opgebouwd. Op die manier kunnen we ook nagaan of de rest van het riool niet is beschadigd. En als dat nodig is, beschikken we ook over speciale freesapparatuur waarmee zelfs zeer hardnekkige verstoppingen snel en veilig verwijderd kunnen worden. Dus is je wc verstopt? Aarzel dan niet en neem direct contact op met Michel Doorn! Tijdens kantooruren kun je ons bereiken via telefoonnummer 0228 59 15 15. Op ieder ander uur kun je bellen met ons speciale noodnummer 06-532 740 54. We staan 24/7 voor je klaar. Dus ook om vier uur ’s nachts, ook in het weekend en ook op feestdagen. Daarom kies je voor Michel Doorn!

Onze expertises

  • Snel op locatie
  • 24/7 bereikbaar
  • Geen voorrijkosten
  • 90% van de problemen opgelost binnen 30 minuten
Plattegrond Ontstoppingsbedrijf Noord-Holland | 24/7 | Michel Doorn
  • 9 101 beoordelingen Laatste beoordeling: 4 dagen geleden
Bel voor een afspraak: