Vaatwasser verstopt

Werkt uw vaatwasser niet meer goed omdat uw vaatwasser verstopt is? Dan kunnen wij dit probleem snel en vakkundig voor u oplossen. Er zijn verschillende oorzaken zijn van een verstopping in uw vaatwasser. De meest voorkomende problemen zijn dat er water in de vaatwasser blijft staan en dat de vaatwasser de vaat niet goed schoon wast. Meestal worden zulke verstoppingen veroorzaakt doordat er zich vet- en etensresten ophopen in de afvoerslang van uw vaatwasser.

Veel mensen proberen zelf de problemen op te lossen wanneer de vaatwasser verstopt is, maar meestal komen dan problemen dan snel weer terug. Wanneer uw vaatwasser verstopt is, dient u vaak de nodige kennis van over uw vaatwasser in huis te hebben om daadwerkelijk zelf het probleem op te kunnen lossen. De monteurs van Michel Doorn beschikken over deze benodigde kennis om u direct te kunnen helpen wanneer uw vaatwasser verstopt is.

Service voor bedrijven

Ook wanneer op kantoor of in uw restaurant de vaatwasser verstopt is, kunnen wij uw snel van dienst zijn. Onze monteurs staan 24 uur per dag en 7 dagen in de week klaar om de verstopping van uw vaatwasser snel te verhelpen. Vaak hebben onze monteurs de verstopping al binnen 30 minuten verholpen.

Verstopping verhelpen

Is uw vaatwasser verstopt? Neem dan contact op met Michel Doorn Rioolservice BV. Onze monteurs zijn allen VCA gecertificeerd en kunnen zo snel en zonder schade uw verstopte vaatwasser ontstoppen. Wanneer u uw probleem tijdens de kantooruren (08.00 – 17.00) wilt laten verhelpen, dan kunt u ons bereiken op 0228-591515. Hebt u met spoed een monteur nodig voor uw verstopte vaatwasser buiten de kantooruren, dan kunt u ons bereiken op het noodnummer: 06 532 740 54.

Onze expertises

  • Snel op locatie
  • 24/7 bereikbaar
  • Geen voorrijkosten
  • 90% van de problemen opgelost binnen 30 minuten
Bel voor een afspraak: