Riolering verstopt?

Bel ontstoppingsbedrijf Michel Doorn!

Vaatwasser maakt raar geluid

Je hebt een mooie en modern ingerichte keuken. Je apparatuur heb je met zorg uitgekozen. Je verwacht een ongestoorde werking waarbij energieverbruik en de mate van achtergrondgeluid voor jou misschien wel belangrijke koopmotieven zijn geweest. Dan valt je ineens het volgende op: je vaatwasser maakt een raar geluid. Dit vervelende geluid gaat niet over, maar houdt aan. Ook bij de volgende afwascyclus hoor je het: je vaatwasser maakt een raar geluid, nog steeds. Niet alleen vind je dit geluid hinderlijk, je vermoedt dat er ook iets mis is met je apparaat. Sommige oorzaken van hinderlijk geluid kun je zelf opsporen en aanpakken. Voor andere heb je echt de hulp nodig van een professionele reparateur, zoals Michel Doorn.

 

Oorzaken van een brommend geluid in je vaatwasser

Problemen met je vaatwasser zijn te voorkomen als je zorgt voor regelmatig onderhoud. Neem het onderste rek uit je machine, controleer en reinig het filter en de ruimte eronder. Als je vaatwasser bromt, kijk dan eerst of harde etensresten of gebroken glaswerk de oorzaak kunnen zijn. Om verwondingen te voorkomen is het slim om stevige afwashandschoenen aan te trekken of een tangetje of pincet te gebruiken. Je vaatwasser maakt een brommend geluid en je ziet op het eerste gezicht niet wat de oorzaak is. Concentreer je dan op drie mogelijkheden: er is iets mis met de pomp, de motor is misschien versleten of je water-inlaatklep is kapot. In veel gevallen vind je de oorzaken van geluid in je vaatwasser bij deze drie onderdelen. Als je water-inlaatklep versleten is, kan de waterstroom onregelmatig zijn en ervoor zorgen dat je vaatwasser bromt. Is je motor versleten of zijn er losse onderdelen in gekomen, dan zal dit zeker zorgen voor hinderlijk geluid. Daarnaast is de kans dat je motor verder slijt beslist niet denkbeeldig. Harde onderdelen zoals glas, stukjes bot of tandenstokers kunnen terecht zijn gekomen in je pomp. In je pomp zitten veel bewegende onderdelen van hoogwaardig plastic, die hierdoor beschadigd kunnen raken. Als je een probleem hebt met je pomp, je motor of je inlaatklep, roep dan de hulp in van een ervaren reparateur. De reparateurs van Michel Doorn hebben ruime ervaring en zijn in staat om je vaatwasser te repareren en beschadigde onderdelen snel en secuur te vervangen.

 

Vaatwasser laten maken? Neem contact op!

Functioneert je afwasmachine niet meer naar behoren? Een verstopte afvoer zou hiervan de oorzaak kunnen zijn. Michel Doorn is een professioneel ontstoppingsbedrijf met een ervaren ontstoppingsservice. Je kunt op ons rekenen als je in Noord-Holland, West-Friesland of Flevoland woont. Bij wateroverlast door verstopping, overlast van je riolering, rioolvliegjes in huis of andere ontstoppingswerkzaamheden, staan wij voor je klaar. Onze professionals streven ernaar om binnen een half uur ter plekke te zijn. Wij werken zeven dagen per week en 24 uur per dag, ook tijdens het weekend of op feestdagen. Overdag tijdens kantooruren bereik je ons op het centrale nummer 0228 – 591515. Na kantooruren en in het weekend mag je ons spoednummer 06 – 532 740 54 bellen.

Onze expertises

  • Snel op locatie
  • 24/7 bereikbaar
  • Geen voorrijkosten
  • 90% van de problemen opgelost binnen 30 minuten
Plattegrond Ontstoppingsbedrijf Noord-Holland | 24/7 | Michel Doorn
  • Toppers

    Erge verstopping netje en helemaal opgelost. Erg aardige mensen!
      - Avenhorn

      Duidelijk advies en eerlijke prijzen

      Vriendelijk personeel zowel aan de telefoon als degenen die bij [...]
        - Zaanstad

        Super goed en snel geholpen

        Eerst in het weekend gebeld. Heel vriendelijk te woord gestaan [...]
          - Almere

          Hele goede dienstverlening

          Keurig, beleefde vakmensen. Komen op tijd en werken snel en netjes. Diverse [...]
            - Zaandam

            Prima, schoon en snel werk

            Prima werk en fijne monteur
              - Blokker
              662 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.2/10
            Bel voor een afspraak: