Riolering verstopt?

Bel ontstoppingsbedrijf Michel Doorn!

Rioolvliegjes in huis

Heeft u ze al gezien in uw huis? Valt het u op dat u ineens heel veel kleine vliegjes in huis heeft? Als u ze bekijkt ziet u dat het andere vliegjes zijn dan de fruitvliegjes die op voedselafval afkomen. Ze zien er wollig uit en hebben twee relatief grote vleugeltjes. Als u dit zit, dan heeft u rioolvliegjes in huis. Als u deze kleine vliegjes in huis heeft, hoeft u niet te vrezen dat ze u steken of ’s nachts lastig vallen. Maar rioolvliegjes in huis duidt wel op een probleem; u krijgt ze niet zomaar. Een plaag van rioolvliegjes of motmuggen, zoals ze ook genoemd worden, kan namelijk duiden op een lekkage aan uw riool. Ze houden van stilstaand rioolwater waar zij en hun larven zeer goed kunnen gedijen. Dit stilstaande rioolwater hoopt zich op en kan uw funderingen, uw muren en uw opgeslagen goederen aantasten. U zou motmuggen kunnen zien als een soort signalering dat er iets mis is met uw riolering. Zowel de aanpak van rioolvliegjes in huis als het verhelpen van de mogelijke lekkage vraagt om professionaliteit.

Laat rioolvliegjes verwijderen door onze specialisten

Kleine vliegjes in huis hebben rondvliegen is ook beslist onhygiënisch. Motmuggen zullen u wel niets doen, maar hun leefomgeving bestaat voor een groot deel uit schadelijke bacteriën, schimmels en andere micro-organismen die ze zo door uw hele huis kunnen verspreiden. Dit feit alleen al vraagt om een goede aanpak om rioolvliegjes te verwijderen. U kunt daarbij bouwen op de expertise van Michel Doorn. Bel nu voor het maken van een afspraak!
 

0228 – 591515

Onze expertises

 • Snel op locatie
 • 24/7 bereikbaar
 • Geen voorrijkosten
 • 90% van de problemen opgelost binnen 30 minuten
Plattegrond Ontstoppingsbedrijf Noord-Holland | 24/7 | Michel Doorn
 • Teleurgesteld

  Op 9 november stroomde ons toilet beneden flink over en [...]

  Reactie van het bedrijf

  Goedemorgen meneer Willem, Bedankt voor de feedback. Ik begrijp dat het vervelend is dat e.e.a. anders is verlopen dan u verwacht had. Ook wij hadden liever gezien dat de verstopping direct verholpen had geweest. In dit geval bleek echter het riool defect, waardoor de verstopping terug is gekomen. Helaas niet iets wat wij direct hadden kunnen achterhalen. Extra inzet van een monteur met camera heeft gelukkig het pijnpunt bloot kunnen leggen. Onze garantie-policy is zeer duidelijk; doen wij iets niet goed, dan krijgt u keurig garantie. Het risico van het defecte riool ligt echter bij uzelf. Ik snap uw teleurstelling. We hebben er echter alles aan gedaan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Mocht u nog vragen hebben, bel dan gerust. We staan u graag te woord. Michel Doorn Rioolservice BV

   - Oostwoud

   Klantgericht

   Toen de loodgieter niet in staat was om de verstopping [...]
    - Almere

    De service was zeer goed. Sympathieke werknemer, kundig en netjes.

    Het probleem is zeer goed verholpen.
     - Grosthuizen

     Prima service

     Wij zijn een VvE en wilde de standleidingen laten frezen. [...]
      - Heemstede

      Top service

      Onze verstopping keurig opgelost!!!
       - Purmerend
       172 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.1/10
      Bel voor een afspraak: