Rioolvliegjes in huis

Heeft u last van rioolvliegjes in huis? Dan heeft u waarschijnlijk een lekkage aan het riool. Rioolvliegjes zijn namelijk veelal te vinden op vochtige plaatsen waar ze zich tegen de muren en ramen ophouden. Deze rioolvliegjes, ook wel motmuggen genoemd, kunnen goed groeien in rioolslib en stilstaand troebel water. Wanneer uw riool lekt, kunnen deze rioolvliegjes zichzelf in alle rust ontwikkelen en voordat u het weet is krioelt het van deze beestjes. Deze motmuggen steken niet en zijn zelf niet gevaarlijk, maar doordat ze viezigheid uit het riool met zich meedragen kunnen ze bacteriën met zich meebrengen welke wel schadelijk kunnen zijn voor uw gezondheid.

Rioolvliegjes verwijderen

Om van rioolvliegjes af te komen is het belangrijk dat de oorzaak van dit probleem verholpen wordt. De lekkage moet verholpen worden, zodat deze insecten geen voedingsbodem meer hebben om zich te kunnen voeden en voortplanten. Daarnaast kunnen onze vakmannen er voor zorgen dat de rioolvliegjes uit uw huis verdwijnen nadat de oorzaak van het probleem gevonden en verholpen is.

Het probleem verhelpen

Het is belangrijk om niet te lang te wachten met het verhelpen van dit probleem, aangezien de rioolvliegjes zich door nauwe kiertjes al snel naar andere ruimten kunnen verspreiden. Wanneer u last heeft van rioolvliegjes, bel dan direct naar Michel Doorn: 0228 – 591 515 (op werkdagen tussen 08.00 – 17.00). Heeft u onze hulp nodig buiten de kantooruren dan kunt u bellen naar het noodnummer van Michel Doorn: 06 532 740 54. Wij helpen u snel van de rioolvliegjes af!

Onze expertises

  • Snel op locatie
  • 24/7 bereikbaar
  • Geen voorrijkosten
  • 90% van de problemen opgelost binnen 30 minuten
Bel voor een afspraak: