Riolering verstopt?

Bel ontstoppingsbedrijf Michel Doorn!

Rioolvliegjes in huis

Heeft u ze al gezien in uw huis? Valt het u op dat u ineens heel veel kleine vliegjes in huis heeft? Als u ze bekijkt ziet u dat het andere vliegjes zijn dan de fruitvliegjes die op voedselafval afkomen. Ze zien er wollig uit en hebben twee relatief grote vleugeltjes. Als u dit zit, dan heeft u rioolvliegjes in huis. Als u deze kleine vliegjes in huis heeft, hoeft u niet te vrezen dat ze u steken of ’s nachts lastig vallen. Maar rioolvliegjes in huis duidt wel op een probleem; u krijgt ze niet zomaar. Een plaag van rioolvliegjes of motmuggen, zoals ze ook genoemd worden, kan namelijk duiden op een lekkage aan uw riool. Ze houden van stilstaand rioolwater waar zij en hun larven zeer goed kunnen gedijen. Dit stilstaande rioolwater hoopt zich op en kan uw funderingen, uw muren en uw opgeslagen goederen aantasten. U zou motmuggen kunnen zien als een soort signalering dat er iets mis is met uw riolering. Zowel de aanpak van rioolvliegjes in huis als het verhelpen van de mogelijke lekkage vraagt om professionaliteit.

Laat rioolvliegjes verwijderen door onze specialisten

Kleine vliegjes in huis hebben rondvliegen is ook beslist onhygiënisch. Motmuggen zullen u wel niets doen, maar hun leefomgeving bestaat voor een groot deel uit schadelijke bacteriën, schimmels en andere micro-organismen die ze zo door uw hele huis kunnen verspreiden. Dit feit alleen al vraagt om een goede aanpak om rioolvliegjes te verwijderen. U kunt daarbij bouwen op de expertise van Michel Doorn. Michel Doorn is een full service ontstoppingsbedrijf en specialist in rioolbeheer. Wij zijn voor u werkzaam in gemeentes als Amsterdam, Haarlem, Almere of Alkmaar, eigenlijk in heel Flevoland en Noord-Holland.

Vakkundig rioolvliegjes verwijderen in Noord-Holland en Flevoland

Wilt u rioolvliegjes verwijderen, wacht dan vooral niet te lang. Ze planten zich zeer snel voort en de mogelijke aanvullende schade van een lekkend riool kan in korte tijd bijzonder hoog oplopen. Als u in de provincies Noord-Holland of Flevoland woont, is het goed om te weten dat Michel Doorn een groot aantal professioneel opgeleide rioleringsdeskundigen in dienst heeft die in de meeste gevallen binnen een half uur ter plekke zijn. Alles wat ze nodig kunnen hebben om uw riolering te repareren en te ontdoen van motmuggen, nemen ze standaard mee. De dienstverlening van Michel Doorn beperkt zich niet tot standaard kantooruren. Wij gaan er namelijk vanuit dat elke reparatieklus aan uw riolering gezien mag worden als een spoedklus, juist vanwege de risico’s op besmetting en waterschade. Daarom kunt u 24 uur per dag en zeven dagen per week een beroep op ons doen. Tijdens kantooruren zijn wij bereikbaar per e-mail en via ons algemene nummer 0228 – 59 15 15. Constateert u een probleem met uw riolering buiten kantooruren of in het weekend, belt u dan naar ons spoednummer 06 – 532 740 54. Wij beloven u een snelle reactie en een adequate oplossing. En onze prijsstelling? Die is helder, zonder onnodige kostenverhogende posten als voorrijkosten.

Onze expertises

 • Snel op locatie
 • 24/7 bereikbaar
 • Geen voorrijkosten
 • 90% van de problemen opgelost binnen 30 minuten
Plattegrond Ontstoppingsbedrijf Noord-Holland | 24/7 | Michel Doorn
 • Snelle en vriendelijke service

  Een verstopping in mijn keuken. Advies was om een y-stuk [...]
   - Heiloo

   Netjes, snel en professioneel.

   De monteur werkte snel en doelmatig en bood zelfs na [...]
    - HOORN NH

    Erg positief

    Tom kwam op tijd, was vriendelijk en heeft ervoor gezorgd [...]
     - Zwaag

     Excellent

     Klasse werk geleverd!
      - De Goorn

      Snel en effectief gehandeld

      Zowel aan de telefoon om een afspraak te maken als [...]
       - Wijdenes
       140 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9/10
      Bel voor een afspraak: