Riolering verstopt?

Bel ontstoppingsbedrijf Michel Doorn!

Ontstopper Andijk

Je zit misschien op je werk en je krijgt een paniekerig telefoontje van het thuisfront. Of je merkt het zelf, ’s avonds of in het weekend. Je toilet loopt niet meer door, het water in je bad blijft zitten waar het zit of je begint in je kelder of elders een bijzonder onaangename stank op te merken. Niemand hoeft jou te vertellen dat er nu iets met je afvoer of je riolering mis is. Wat je ook zelf wilt proberen, je probleem is niet verholpen en je snapt dat je nu een ontstopper in Andijk nodig hebt die snel ter plaatse is en je onmiddellijk helpt. Je hebt groot gelijk. Dit zijn situaties waarbij je beter niet zelf aan de slag kan gaan. Michel Doorn, een ervaren ontstoppingsbedrijf in Andijk en omstreken, weet dat jouw situatie met spoed moet worden aangepakt. Daar is onze hele dienstverlening op gericht. Doet jouw rioolprobleem zich voor tijdens de kantooruren? Dan kun je ons bereiken op 0228 59 15 15 en ook daarbuiten zijn wij bereikbaar op ons noodnummer 06 – 532 740 54

Ontstoppingsbedrijf in Andijk en omstreken

Met meer dan 25 jaar relevante ervaring en een goed geoliede organisatie in heel Noord-Holland en Flevoland kun je beslist vertrouwen op Michel Doorn. Ons ontstoppingsbedrijf in Andijk belooft zeer snel te reageren op je spoedoproep. Het maakt niet uit of je een verstopping hebt of een beschadigde leiding. Ongeveer 90% van alle spoedsituaties hebben we binnen een half uur onder controle. Sterker nog, bij Michel Doorn hoef je niet te rekenen op kostenverhogende posten zoals voorrijkosten. Je betaalt gewoon voor onze arbeid, in heldere tarieven. Je krijgt er ook veel voor terug. Niet alleen een snelle aanpak, maar ook duidelijke advisering, vaak al tijdens het werk. Onderschat de problemen ook niet. Bij een lekkage of verstopping is de kans op waterschade aanzienlijk. Daarnaast geeft rioolwater niet voor niets die onaangename stank. Dit wordt veroorzaakt door bacteriën en andere micro-organismen die aanzienlijke gezondheidsrisico’s met zich meebrengen. Dit geeft wel aan dat je niet moet wachten om contact op te nemen met een ervaren ontstoppingsbedrijf in Andijk als je met een dergelijk probleem te maken hebt. Daarbij maakt het voor de reactiesnelheid en het uitvoeren van het werken niet uit of je in Andijk woont of in nabijgelegen plaatsen als Enkhuizen, Bovenkarspel of Medemblik.

Contact opnemen

Als je een ontstoppingsbedrijf in Andijk of omstreken nodig hebt, mag je erop vertrouwen dat een professionele ontstopper van Michel Doorn arriveert met alle benodigde apparatuur die jij als leek nooit in huis zult hebben. Wist je dat we zelfs in staat zijn om de kleinste haarscheurtjes in je leidingen te detecteren? Daarvoor gebruiken we rookdetectie, die een snelle en betrouwbare diagnose mogelijk maakt. Als we verstoppingen verwijderen, komt het voor dat we je leidingen moeten frezen. Je hoeft niet bang te zijn dat we daarbij extra schade veroorzaken. Michel Doorn ziet het als beroepseer en blijk van professionaliteit om dat zonder bijkomende schade voor elkaar te brengen. Zoals gezegd zijn wij snel ter plekke als je ons belt. Het maakt niet uit of dat onder kantooruren is, in het weekend, ’s nachts of tijdens feestdagen. Onze service is 24/7 beschikbaar. Noteer alvast de nummers van Michel Doorn in je telefoon. Tijdens kantooruren bel je met ons algemene nummer 0228 59 15 15. Buiten kantooruren, in het weekend en tijdens feestdagen bel je met ons spoednummer 06 – 532 740 54. Michel Doorn snapt dat je ons niet nodig wilt hebben, maar als er nood aan de man is, staan wij voor je klaar.

Onze expertises

 • Snel op locatie
 • 24/7 bereikbaar
 • Geen voorrijkosten
 • 90% van de problemen opgelost binnen 30 minuten
Plattegrond Ontstoppingsbedrijf Noord-Holland | 24/7 | Michel Doorn
 • Ik ben heel tevreden met Michel Doorn Rioolservice

  De website straalde vertrouwen uit en het eerste telefonische kontakt [...]
   - Almere

   Kundig snel en voordelig

   Afvoer verstopt regenwater pijp vervuild met bladeren en zand, binnen [...]
    - Almere

    goeie services en we zijn er heel blij mee

    netjes optijd en snelle services hebben ze ben er heel [...]
     - Lelystad

     Heel positief snel geregeld en vriendelijke benadering

     Tevreden over oplossen van mijn verstopping. Ook prettig dat ik [...]
      - Alkmaar

      Prettig.. maar prijzig

      Vond de monteur enorm aardig en communicatief vaardig, toch blijft [...]
       - Hoorn
       303 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.1/10
      Bel voor een afspraak: