Riolering verstopt?

Bel ontstoppingsbedrijf Michel Doorn!

Ontstopper Almere

Voordat je afvoer echt volledig verstopt is, kun je meestal al merken dat er iets mis is. Zo ruikt opgehoopt vuil in de afvoerpijp niet al te fris. Door de stank in je huis weet je dat de riolering ontstopt moet worden. Ook rare geluiden zijn een teken dat het water niet vrij doorstroomt. De meest duidelijke aanwijzing voor een verstopte afvoerpijp is echter dat het water langzaam wegloopt. Wacht in al deze gevallen niet langer en bel de ontstopper in Almere. Wanneer de riolering namelijk volledig is geblokkeerd, kan dat grote gevolgen hebben. Is bijvoorbeeld je toilet verstopt? Dan kun je deze niet gebruiken totdat hij ontstopt is door één van de ontstoppers in Almere. Het kan zelfs nóg erger worden wanneer de wc-pot gaat overstromen. Dit is niet alleen lastig, maar hierdoor kun je ook lekkages krijgen die helemaal kunnen doorsijpelen tot in het huis van je buren. Hiervoor kun je zelfs aansprakelijk gesteld worden. Zorg dus dat je bij verdachte geluiden, geuren of bij langzaam weglopend water meteen een ontstopper in Almere inschakelt. Bel daarvoor gewoon naar 0320 33 10 45 of 06 – 532 740 54. Dan krijg je een deskundige medewerker aan de lijn van ontstoppingsbedrijf Michel Doorn in regio Almere.

Ontstoppingsbedrijf in Almere en omgeving

Lijkt het oplossen van een verstopt riool voor de leek misschien een heel groot project, voor ons is het een routineklus. Wij zitten namelijk al meer dan 25 jaar in het vak. In 90% van de keren dat wij voor een spoedklus langskomen, is het binnen een half uur opgelost. Als ontstoppingsbedrijf in Almere zitten onze klanten niet alleen in Almere Buiten, Almere Haven en Almere Stad, maar ook in de omringende plaatsen. Je kunt ons bijvoorbeeld ook inschakelen als je woont in:

 • Naarden
 • Huizen
 • Hilversum
 • Baarn
 • Soest
 • Bunschoten-Spakenburg
 • Nijkerk
 • Zeewolde
 • Harderwijk

Overigens werken wij behalve voor particulieren ook voor ondernemingen, woningbouwverenigingen en gemeenten. Wij kunnen met ons ontstoppingsbedrijf in Almere prima grote projecten aan. Naast het ontstoppen van toiletten, doucheputjes en gootstenen verzorgen wij ook rioolbeheer. Zo inspecteren, reinigen en ontluchten wij het riool en indien nodig kunnen wij het vernieuwen.

Contact opnemen

Michel Doorn is dus een ontstoppingsbedrijf in Almere dat van alle markten thuis is. Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander hoe belangrijk het is dat een probleem met de riolering snel verholpen wordt. Daarom zijn wij 24/7 bereikbaar en zorgen wij dat wij snel op de locatie zijn. Bovendien berekenen wij geen voorrijkosten. Heb je een verstopte wc, is de afvoer van je afwas- of wasmachine verstopt of is er een ander acuut probleem met de riolering? Dan kun je ons tussen 08:00 en 17:00 uur bereiken via 0320 33 10 45. Gebeurt het euvel buiten kantoortijden dan kun je ons bellen op 06 – 532 740 54. Zelfs als het 03:00 uur in de nacht is, neemt er iemand op. Een verstopping van het riool wacht namelijk niet tot ’s morgens 08:00 uur. Sla dus ons telefoonnummer in jouw mobiele telefoon op, zo kun je ons snel kunt bereiken wanneer je een professioneel ontstoppingsbedrijf in Almere nodig hebt!

Onze expertises

 • Snel op locatie
 • 24/7 bereikbaar
 • Geen voorrijkosten
 • 90% van de problemen opgelost binnen 30 minuten
Plattegrond Ontstoppingsbedrijf Noord-Holland | 24/7 | Michel Doorn
 • Teleurgesteld

  Op 9 november stroomde ons toilet beneden flink over en [...]

  Reactie van het bedrijf

  Goedemorgen meneer Willem, Bedankt voor de feedback. Ik begrijp dat het vervelend is dat e.e.a. anders is verlopen dan u verwacht had. Ook wij hadden liever gezien dat de verstopping direct verholpen had geweest. In dit geval bleek echter het riool defect, waardoor de verstopping terug is gekomen. Helaas niet iets wat wij direct hadden kunnen achterhalen. Extra inzet van een monteur met camera heeft gelukkig het pijnpunt bloot kunnen leggen. Onze garantie-policy is zeer duidelijk; doen wij iets niet goed, dan krijgt u keurig garantie. Het risico van het defecte riool ligt echter bij uzelf. Ik snap uw teleurstelling. We hebben er echter alles aan gedaan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Mocht u nog vragen hebben, bel dan gerust. We staan u graag te woord. Michel Doorn Rioolservice BV

   - Oostwoud

   Klantgericht

   Toen de loodgieter niet in staat was om de verstopping [...]
    - Almere

    De service was zeer goed. Sympathieke werknemer, kundig en netjes.

    Het probleem is zeer goed verholpen.
     - Grosthuizen

     Prima service

     Wij zijn een VvE en wilde de standleidingen laten frezen. [...]
      - Heemstede

      Top service

      Onze verstopping keurig opgelost!!!
       - Purmerend
       172 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.1/10
      Bel voor een afspraak: