Riolering verstopt?

Bel ontstoppingsbedrijf Michel Doorn!

Septic tank

Naast het oplossen van verstoppingen, zoals een verstopte afvoer of wasbak, leveren wij van Michel Doorn ook onderhoud aan uw septic tank. Maakt u gebruik van een septic tank bij uw huis? Dan is het van belang dat u deze goed onderhoudt. Een septic tank legen moet af en toe gebeuren. Hiervoor bent u bij Michel Doorn Rioolservice BV aan het juiste adres.

Wat is een septic tank?

Een septic tank is een waterzuiveringssysteem dat vaak gebruikt wordt op plaatsen waar geen (goede) normale riolering aanwezig is, bijvoorbeeld op boerderijen of in boshutten. Het afvalwater dat door de afvoer of WC wordt gespoeld komt in deze tank terecht. De afvalstoffen in het water bezinken en worden door bacteriën verteerd, terwijl het afvalwater weg kan stromen. Na verloop van tijd hopen de vaste stoffen zich op in de tank. Hierdoor laat je een septic tank legen wanneer hij vol zit.

Waarom is uw septic tank legen belangrijk?

Het spreekt voor zich dat het van belang is eens in de zoveel tijd uw septic tank te laten legen. Hoe vaak de septic tank geleegd moet worden is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de mate van gebruik, de omvang en het volume. U kunt een septic tank beter te vroeg dan te laat laten legen. Een septic tank legen moet u altijd door een professional laten doen. De monteurs van Michel Doorn hebben veel ervaring op het gebied van de reiniging van rioleringssytemen. Wij voeren onze professionele diensten uit tegen een scherp tarief. Laat uw septic tank dan ook door ons legen.

Niet alleen uw septic tank legen, maar ook onderhouden

Ook het onderhouden van uw septic tank is belangrijk. Dat zorgt ervoor dat hij goed zal functioneren. Heeft u twijfel over de staat van uw septic tank? Laat hem dan door ons controleren. Wij kunnen de tank, soms ook wel beerput genoemd, controleren om te zien of hij dusdanig verontreinigd is dat hij een grote schoonmaak nodig heeft. Naast uw septic tank legen kunnen wij ook de staat van de tank controleren. Op die manier worden problemen zoals nare geurtjes voorkomen en heeft u lang plezier van uw septic tank.

Problemen met uw septic tank?

Ook andere problemen rondom uw septic tank kunnen wij voor u oplossen. Onze monteurs beschikken over de juiste ervaring en expertise om elk probleem te analyseren en op te lossen. De wagens van onze specialisten zijn uitgerust met de juiste apparatuur, waardoor het vaak mogelijk is een rioolprobleem of verstopping ter plaatse op te lossen. Maak dus niet alleen voor uw septic tank legen, maar ook voor het onderhoud of de reparatie van uw septic tank gerust een afspraak bij ons ontstoppingsbedrijf.

Wij verhelpen elk rioolprobleem

Heeft u een ander rioolprobleem, bijvoorbeeld een verstopping of overlast van stank of rioolvliegjes? Geen zorgen. De monteurs van Michel Doorn zijn van alle markten thuis. Door onze gerichte kennis en aanpak kunnen wij de meeste verstoppingen zelfs binnen een half uur verhelpen. Onze specialisten gaan altijd eerst met u in gesprek over het vastgestelde probleem en de mogelijke oplossingen. Daarbij kunnen zij u goed adviseren. Zo hoeft u niet lang met uw rioolproblemen door het leven te gaan. Heeft u dus een rioolprobleem, neem dan snel contact< met ons op.

0228 – 591515

Onze expertises

 • Snel op locatie
 • 24/7 bereikbaar
 • Geen voorrijkosten
 • 90% van de problemen opgelost binnen 30 minuten
Plattegrond Ontstoppingsbedrijf Noord-Holland | 24/7 | Michel Doorn
 • Goed

  Goede heren, goede informatie verkregen.
   - Hoorn

   Afspraak snel gemaakt, bij het ontstoppen werd er deskundig en netjes gewerkt

   Bij het maken van afspraak werden er duidelijke vragen gesteld [...]
    - Amsterdam

    soepel contact en snel en goed probleem opgelost met buitenriool

    afspraken keurig nagekomen en probleem zeer naar behoren opgelost.
     - Hoorn

     Eindelijk een eerlijke partij en advies zonder verkoop truuk!

     Zelf had ik al twee dagen zitten zwoegen. Hele badkamer [...]
      - Heerhugowaard

      Snel en adequaat

      Prima service!
       - Hoorn
       350 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.1/10
      Bel voor een afspraak: