Septic tank

Een septic tank, ook wel beerput genoemd, is een eenvoudig waterzuiveringssysteem. In de septic tank wordt afvalwater, afkomstig van toiletten, gezuiverd door bezinking. Bij Michel Doorn kunnen wij voor u zowel de beerput reinigen of een nieuwe beerput plaatsen.

Septic tank reinigen

Het slib wat hier bezinkt wordt door bacteriën verwijderd, het deel wat niet door de bacteriën verdwijnt moet na verloop van tijd uit de put worden verwijderd. Indien wij septic tanks ledigen wordt het afvalwater afkomstig uit de tank gelost bij de rioolwaterzuiveringsinstallatie.

Plaatsen of vernieuwen van een septic tank

Deze septic tanks kunnen wij zonder problemen plaatsen. Alle benodigde kranen hebben wij in ons bezit om de werkzaamheden probleemloos uit te kunnen voeren. Daarnaast maken we een capaciteitsberekening om het juiste formaat septic tank te plaatsen.

Contact opnemen

Wilt u meer weten over het gebruik van een beerput of de mogelijkheden om er een te plaatsen? Neem dan contact op met Michel Doorn Rioolservice BV. Wij hebben alle benodigde materialen en kennis in huis om u te voorzien van advies op maat. Hebt u al een septic tank en wilt u deze laten reinigen? Ook dan kunt u bij ons terecht. U kunt ons bereiken op 0228 – 591515!

Onze expertises

  • Snel op locatie
  • 24/7 bereikbaar
  • Geen voorrijkosten
  • 90% van de problemen opgelost binnen 30 minuten
Bel voor een afspraak: