Riolering verstopt?

Bel ontstoppingsbedrijf Michel Doorn!

Wanneer moet ik een ontstopper inschakelen?

Als je bad verstopt zit, wanneer de afvoer van je wasmachine niet meer doorloopt en al helemaal als je merkt dat je toilet niet meer goed doortrekt, heb je een probleem in je huis. Veel mensen zullen in eerste instantie proberen om zelf iets te doen om het probleem te verhelpen. Met een mechanische ontstopper, het losschroeven van de zwanenhals of door chemische ontstoppingsmiddelen te gebruiken, zijn een aantal lastige situaties in ieder geval tijdelijk te verhelpen. In veel andere gevallen is een professionele ontstopper inschakelen de verstandigste optie. Kies voor een ontstopper inschakelen als je zelf niets aan je situatie kunt veranderen of wanneer de problemen blijven spelen. Je kunt ook een ontstopper inschakelen als je wilt dat alles snel en professioneel gebeurt, met zo min mogelijk bijkomende schade.

 

Wanneer is een ontstopper nodig?

Wanneer je afvoer niet meer doorloopt, is het evident dat je een professional kunt gebruiken. Er zijn echter ook andere situaties denkbaar waarbij de problemen aan je afvoersystemen nog niet zo groot lijken. Het kan bijvoorbeeld voorkomen dat je te maken krijgt met een plaag van kleine vliegjes in je huis. Als deze plaag bestaat uit rioolvliegjes, is de oorzaak vaak een lekkende afvoer waarbij de lekkage onbereikbaar voor je is. Je afvoer kan scheuren of barsten vertonen, maar buiten je zicht. Vaak geeft dit aanleiding tot een penetrante en onaangename rioolstank die niet weg wilt gaan. Ga je een ontstopper inschakelen, dan mag je erop rekenen dat je een echte professional op bezoek krijgt met vele jaren ervaring. Hij beschikt bovendien over apparatuur en detectiemethodieken die buiten je eigen bereik liggen. Als je een ontstopper nodig hebt en je kiest voor een professional van Michel Doorn, dan zal hij je ook met handige en eenvoudig te volgen adviezen van dienst zijn.

 

Loodgieter nodig? Neem contact op

Heb je een vervelende verstopping in je afvoersysteem? Behandel dit dan altijd als een spoedsituatie en kies ervoor om meteen een professionele ontstopper te bellen. Michel Doorn is actief in Noord-Holland, West-Friesland en Flevoland. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar en zeven dagen in de week, ook op feestdagen. Tijdens kantooruren bel je ons op 0228 – 59 15 15. Buiten kantooruren en in het weekend is Michel Doorn bereikbaar op het spoednummer 06 – 532 740 54.

Je wilt een ontstopper bellen die zo spoedig mogelijk ter plekke is en zonder bijkomende kostenposten je probleem komt verhelpen? Dit is voor Michel Doorn de normale werkwijze. Wij zien een verstopping in het rioleringssysteem altijd als een noodsituatie waarbij onze dienstverlening de kans op bijkomende schade en gezondheidsklachten tot een minimum gaat beperken. Wees verstandig en sla onze telefoonnummers alvast in je smartphone op. Je hoopt ons uiteraard nooit nodig te hebben, maar mocht het nodig zijn, kunnen we snel ter plaatse zijn.

Onze expertises

 • Snel op locatie
 • 24/7 bereikbaar
 • Geen voorrijkosten
 • 90% van de problemen opgelost binnen 30 minuten
Plattegrond Ontstoppingsbedrijf Noord-Holland | 24/7 | Michel Doorn
 • Heel fijn

  Heel klantvriendelijk!
   - Zwaag

   Snelle en goed vakmanschap

   S morgens gebeld , s middags opgelost, top
    - Enkhuizen

    Er is nog nooit zo snel en grondig doorgespoeld

    Zie boven
     - Zaandam

     Snel en deskundig opgelost

     Wij hadden een verstopping van het toilet. De rioolservice was [...]
      - Oostzaan

      Vakwerk!

      Monteur werkte vakkundig en gaf vakkundig advies
       - Alkmaar
       730 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.2/10
      Bel voor een afspraak: