Featured post

Een verstopping in je riolering of een reparatie in de riolering noemen wij een noodsituatie. Het laatste wat je wilt is dat je riolering lekkages veroorzaakt en jij met wateroverlast en stankoverlast geconfronteerd wordt. De schade door lekkende riolering kan aanzienlijk zijn en de gezondheidsrisico’s bijzonder groot. Je riool repareren is een spoedklus die niet mag blijven liggen. In vrijwel alle situaties waar rioolreparatie nodig is, spreken we van een klus die echt door professionals moet worden uitgevoerd. Een professionele ontstoppingsdienst heeft niet alleen ruime ervaring, maar gebruikt ook apparatuur waarmee riolering repareren vakkundig kan worden gedaan. Daarnaast gebruiken professionals apparatuur waarmee ze eventuele beschadigingen die niet onmiddellijk opvallen, eenvoudig kunnen opsporen. Hiermee voorkom je problemen die zich nu nog niet geopenbaard hebben.

Riool reparatie door professionals

Wij komen graag op professionele wijze je riool repareren. In 90% van de gevallen zijn wij binnen 30 minuten klaar. Bel voor het maken van een afspraak.

Door professionals

Een professionele ontstoppingsdienst heeft niet alleen ruime ervaring, maar gebruikt ook apparatuur waarmee riolering repareren vakkundig kan worden gedaan. Daarnaast gebruiken professionals apparatuur waarmee ze eventuele beschadigingen die niet onmiddellijk opvallen, eenvoudig kunnen opsporen. Hiermee voorkom je problemen die zich nu nog niet geopenbaard hebben.

Een spoedmelding kan uitsluitend telefonisch gedaan worden.

Om uw spoedmelding zo snel mogelijk op te pakken vragen wij u direct telefonisch contact op te nemen. Wij zijn 24/7 bereikbaar en inzetbaar.

Fill 1 Copy 2 Bel: 0228 72 24 03

Vanaf prijs

Standaard tarief €125,00
Spoed toeslag van kracht Ja

Een paar tips:

Icon Close Copy 2 Zorg voor een parkeerplaats Icon Close Copy 2 Zorg dat er voldoende ruimte is Icon Close Copy 2 Maak alle kastjes alvast leeg Icon Close Copy 2 Leg een paar handoeken klaar
Icon Close Copy Icon Close Copy Icon Close Copy
Verstopping melden
Omschrijf het probleem
Contactgegevens
Icon Close

Stap 1 van 3

Hidden
Wat is uw postcode?