Riolering verstopt?

Bel ontstoppingsbedrijf Michel Doorn!

Voorbereiding komst van ontstopper

Of nu het toilet is verstopt of het riool een inspectie krijgt: het beste resultaat bereik je met een goede voorbereiding voor de komst van de ontstopper. Je wilt immers vast dat de klus zo snel mogelijk wordt geklaard en dat de werkzaamheden soepel verlopen. Blijf daarom niet wachten na het telefoongesprek. Ga als voorbereiding voor de komst van de monteur snel aan de slag met de volgende tips.

 

Voorbereiding ontstopper

Tijdens het bezoek van de ontstopper kun je rekenen op een aantal vragen. Zorg dus dat je duidelijk weet wat het probleem is en wat je wilt dat er gebeurt. Zo kun je snel en helder de vragen van de monteur beantwoorden. Vergeet hierbij niet de details, want deze kunnen belangrijk zijn voor de reparatie. Als extra voorbereiding op de ontstopper is het een goed idee om deze zaken op papier te zetten. Zo zie je niets over het hoofd tijdens het bezoek. De monteur zal bijvoorbeeld willen weten wanneer je het probleem voor het eerst ontdekte. Ook is hij of zij vast benieuwd of je zelf hebt geprobeerd om de klus te klaren en wat je dan gedaan hebt. Het probleem duidelijk in kaart hebben is het eerste antwoord op de vraag: hoe voorbereiden op de ontstopper?

 

Als je je afvraagt hoe voorbereiden op de ontstopper nog beter kan? Dan is er alleen voor huisdierbezitters nog een optie. Zorg dat je hond of kat niet in de weg loopt. Zo kan de monteur zich beter concentreren op het werk. Bovendien kan er een gevaarlijke situatie ontstaan als de dieren met de gereedschappen of de apparatuur gaan spelen.

 

Ontstopper nodig? Neem contact op

Nu je weet hoe de voorbereiding op de ontstopper in zijn werk gaat, kun je de allereerste stap zetten. Bel naar Michel Doorn! Wij zijn een gerenommeerd ontstoppingsbedrijf met een werkgebied dat Noord-Holland en Flevoland bestrijkt. Zie ons portfolio. Je kunt ons bellen voor allerlei zaken rondom riolering. Of deze nu een inspectie nodig heeft of radicaal verstopt zit? Wij helpen je. Bovendien kun je bij ons ook prima terecht in het geval van spoed. We zijn namelijk 24/7 bereikbaar. Dus pak je telefoon en neem contact op. Bel 0228 59 15 15 tussen 08.00 en 17.00 uur. Heb je buiten kantoortijden een ontstopper nodig? Toets dan noodnummer 06 532 740 54 voor een snelle oplossing van je rioolprobleem!

Onze expertises

 • Snel op locatie
 • 24/7 bereikbaar
 • Geen voorrijkosten
 • 90% van de problemen opgelost binnen 30 minuten
Plattegrond Ontstoppingsbedrijf Noord-Holland | 24/7 | Michel Doorn
 • Toppers

  Erge verstopping netje en helemaal opgelost. Erg aardige mensen!
   - Avenhorn

   Duidelijk advies en eerlijke prijzen

   Vriendelijk personeel zowel aan de telefoon als degenen die bij [...]
    - Zaanstad

    Super goed en snel geholpen

    Eerst in het weekend gebeld. Heel vriendelijk te woord gestaan [...]
     - Almere

     Hele goede dienstverlening

     Keurig, beleefde vakmensen. Komen op tijd en werken snel en netjes. Diverse [...]
      - Zaandam

      Prima, schoon en snel werk

      Prima werk en fijne monteur
       - Blokker
       662 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.2/10
      Bel voor een afspraak: