Featured post

De kruipruimte onder je huis is niet een van de meest bezochte onderdelen van je woning. Veel huurders of huiseigenaren zullen er waarschijnlijk nooit komen. Toch zijn er situaties te bedenken waarbij het echt nodig is om je kruipruimte te inspecteren en te reinigen. Je hoeft dit niet zelf te doen en eerlijk gezegd, in de meeste gevallen is dit ook niet aan te raden. Je kruipruimte reinigen is een taak die je beter aan echte professionals kunt overlaten. Wanneer je problemen met je kruipruimte hebt, is het verstandig om rioolservice Michel Doorn in te schakelen. Wij hebben vele jaren ervaring en weten precies waardoor problemen kunnen ontstaan. Wij kunnen je kruipruimte reinigen en ervoor zorgen dat problemen in de toekomst tot een minimum worden beperkt.

 

Wanneer moet ik mijn kruipruimte schoonmaken?

We kennen allemaal de beelden op tv van hevige stortbuien waarbij hele straten blank staan en de riolering het regenwater niet meer kan verwerken. Na verloop van tijd neemt het waterniveau gelukkig af, maar er is altijd kans op bijkomende waterschade. Water in je kruipruimte zal in de meeste gevallen op natuurlijke wijze worden afgevoerd. Echter, wanneer je te maken hebt met lekkages aan je afvoersystemen of je riolering, kan water zich ophopen in je kruipruimte. Dit kan stankoverlast veroorzaken, maar dat is niet het grootste risico. Heb je te maken met een lekkage aan de riolering van je kruipruimte, dan is dit een geweldige voedingsbodem voor micro-organismen als bacteriën en schimmels, waarvan een groot aantal kunnen zorgen voor ernstige gezondheidsklachten. Deze voedingsbodem lokt op zijn beurt weer ander ongedierte zoals rioolvliegjes die je woongenot ernstig verminderen en ook kunnen zorgen voor bijkomende schade. Heb je hiermee te maken? Aarzel dan zeker niet en bel onmiddellijk met Michel Doorn. Onze professionele ontstoppers maken je kruipruimte in zo kort mogelijke tijd weer schoon en droog en voeren alle vervuiling af.

 

Kruipruimte leegpompen? Neem contact op

Heb je een lekkage van je riolering in je kruipruimte of wil je snel je kruipruimte schoonmaken? Je beoordeelt een dergelijke situatie waarschijnlijk als spoed. Wees er dan gerust op dat de professionals van Michel Doorn dezelfde mening hebben. Bij problemen aan je kruipruimte is het zaak om snel te reageren en op te treden. Wij zijn actief in Noord-Holland, Flevoland en West-Friesland. Wil je je kruipruimte droog maken in de avonduren of in het weekend? Voor Michel Doorn is dit geen enkel punt. Neem contact met ons op via 0228 – 591515. Neem geen risico en aarzel niet. Binnen een half uur zijn wij ter plaatse om je probleem zo snel mogelijk en zonder bijkomende kosten op te lossen.

Een spoedmelding kan uitsluitend telefonisch gedaan worden.

Om uw spoedmelding zo snel mogelijk op te pakken vragen wij u direct telefonisch contact op te nemen. Wij zijn 24/7 bereikbaar en inzetbaar.

Fill 1 Copy 2 Bel: 0228 72 24 03

Vanaf prijs

Standaard tarief €125,00
Spoed toeslag van kracht Ja

Een paar tips:

Icon Close Copy 2 Zorg voor een parkeerplaats Icon Close Copy 2 Zorg dat er voldoende ruimte is Icon Close Copy 2 Maak alle kastjes alvast leeg Icon Close Copy 2 Leg een paar handoeken klaar
Icon Close Copy Icon Close Copy Icon Close Copy
Verstopping melden
Omschrijf het probleem
Contactgegevens
Icon Close

Stap 1 van 3

Hidden
Wat is uw postcode?