Riolering verstopt?

Bel ontstoppingsbedrijf Michel Doorn!

Dakgoot schoonmaken? Voorkom waterschade!

Voorkom een verstopte dakgoot

Het is makkelijk te voorkomen, maar omdat veel mensen vergeten hun dakgoot schoon te maken, gebeurt het toch weleens; de dakgoot raakt verstopt. Als dit gebeurt, moet er snel iets aan gedaan worden. Het doel van een dakgoot is namelijk om hemelwater af te voeren. Als dit door een verstopping niet meer mogelijk is, kan dit schade aan je huis veroorzaken. Een hele goede reden dus om ervoor te zorgen dat de dakgoot goed functioneert.

Het herkennen van een verstopte dakgoot is makkelijk. Wanneer het regenwater in uw dakgoot niet meer wegstroomt is er sprake van een verstopte dakgoot. Dit gaat vrijwel altijd gepaard met een door bladeren en vuil gevulde dakgoot. Het is dan zaak om zo snel mogelijk wat aan de verstopping te doen. Voorkomen is echter altijd beter dan genezen.

Een verstopping voorkomen

Om een verstopping van uw dakgoot te voorkomen, is het verstandig om zo nu en dan uw dakgoot schoon te maken. Het ligt een beetje aan de plaats van uw huis, maar over het algemeen is het verstandig om minstens één keer per jaar uw dakgoot schoon te maken. Zorg ervoor dat alle bladeren en vuiltjes uit de dakgoot zijn. Bladeren zijn in dit geval de grootste boosdoener. Besteed dus extra aandacht aan het verwijderen hiervan.

Uw regenpijp verstopt

Als uw dakgoot helemaal verstopt zit, dan kan het zijn dat uw regenpijp ook verstopt zit. Dit is vergeleken met uw dakgoot een stuk lastiger schoon te maken. De regenpijp kan namelijk helemaal vol zitten met bladeren en vuil. Mocht dit bij u het geval zijn, dan kunt u uiteraard zelf proberen dit te ontstoppen. Mocht dit echter niet lukken of besteedt u dit liever uit aan een professioneel ontstoppingsbedrijf, dan kunt u altijd bij ons terecht.

 

Is uw regenpijp wél verstopt geraakt door een volle dakgoot? Neem contact met ons op om een afspraak te maken en voorkom waterschade in en aan uw huis.

 

 

Onze expertises

 • Snel op locatie
 • 24/7 bereikbaar
 • Geen voorrijkosten
 • 90% van de problemen opgelost binnen 30 minuten
Plattegrond Ontstoppingsbedrijf Noord-Holland | 24/7 | Michel Doorn
 • Heel fijn

  Heel klantvriendelijk!
   - Zwaag

   Snelle en goed vakmanschap

   S morgens gebeld , s middags opgelost, top
    - Enkhuizen

    Er is nog nooit zo snel en grondig doorgespoeld

    Zie boven
     - Zaandam

     Snel en deskundig opgelost

     Wij hadden een verstopping van het toilet. De rioolservice was [...]
      - Oostzaan

      Vakwerk!

      Monteur werkte vakkundig en gaf vakkundig advies
       - Alkmaar
       730 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.2/10
      Bel voor een afspraak: