Riolering verstopt?

Bel ontstoppingsbedrijf Michel Doorn!

Riool verstopt

Mijn riool is verstopt, wat nu te doen?

Je riool zit verstopt en jij weet niet hoe je dit moet verhelpen. Misschien heb je het al een beetje zelf geprobeerd, maar het probleem blijft. Je begint door te krijgen dat een rioolverstopping wel eens een groter probleem kan zijn dan je in eerste instantie dacht. En dat je daar wellicht professionele hulp bij nodig hebt. Dat is ook zo. Als je riool verstopt zit, spreek dan maar gerust van een noodsituatie, ook al zijn de gevolgen op het eerste gezicht nog niet zo erg. Met de nadruk op “nog”, want als de situatie zich niet oplost dan kun je voor grote problemen komen te staan. Als een verstopping aanhoudt, dan is er een grote kans op overstroming en lekkages. In geval van een lekkage is het vaak erg lastig om te bepalen waar het zich bevindt en wat jij er concreet zelf aan kan doen.

In geval van overstroming zit je met wateroverlast en waarschijnlijk een flinke stankoverlast. En waar komt die stank vandaan? Van bacteriën, schimmels en andere micro-organismen die zich voeden met afvalwater. Organismen die, als ze de overhand krijgen, vervelende ziektes kunnen veroorzaken. Natte ruimtes trekken bovendien als een magneet allerlei ander ongedierte aan en kan de wateroverlast schade aan andere zaken veroorzaken. Zo snel mogelijk je riool ontstoppen is de actie die nu ondernomen moet worden. Michel Doorn wil je hier graag bij helpen.

Riool ontstoppen in Noord-Holland en Flevoland

Je woont in de provincies Noord-Holland of Flevoland en je hebt behoefte aan professionals die je rioolverstopping vandaag nog oplossen. Het maakt niet uit of je te maken hebt met een rioolverstopping in een klein dorp of dat je riool ontstoppen in Amsterdam moet gebeuren. Als je Michel Doorn belt, dan sturen wij zo snel mogelijk een van onze specialisten naar je toe. De professionals van Michel Doorn zijn snel ter plaatse, hebben allen een ruime ervaring en doen dit werk dagelijks. En u weet het waarschijnlijk wel: Michel Doorn is 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u beschikbaar.

Een rioolverstopping kan veel oorzaken hebben en een aantal factoren kunnen de ernst van de klachten beïnvloeden. Wanneer je riool verstopt is beginnen de werkzaamheden altijd met een goede en uitgebreide diagnose. Waar zit de verstopping precies en waar bestaat de verstopping concreet uit? Is er al sprake van lekkage? In geval van lekkage is het niet altijd even duidelijk waar de lekkage zich bevindt. Is het een grote beschadiging, dan is het vaak duidelijk genoeg, maar er kunnen zich ook haarscheurtjes in je rioleringsbuizen bevinden. Het is van belang dat we van tevoren een goed beeld hebben van de probleemstelling voordat we aan de oplossing gaan werken. Als onze professionals met het blote oog of met een camera-inspectie van je riool de lekkage niet hebben kunnen opsporen, werken ze met rookdetectie. Dan sluiten we ingang en uitgang van je riolering af en blazen met een rookgenerator milieuvriendelijke rook in je riolering. Waar de rook naar buiten komt, daar zit de lekkage.

Vinden we de verstopping, dan gaan we die zo goed mogelijk verwijderen. Hiervoor maken we gebruik van freesapparatuur en hogedrukspuiten. Het is onze ervaring die ervoor zorgt dat we in de meeste gevallen al binnen een half uur kunnen concluderen dat je rioolverstopping succesvol is verholpen.

Snel je riool ontstoppen door vakmensen

Als je riool verstopt is, dan is de assistentie van echte vakmensen noodzakelijk. Alleen dan ben je verzekerd van een resultaat waarop je ook garantie krijgt. Dit is ook van belang voor de hoogte van je verzekeringspremie. Je kunt op de expertise en advisering van Michel Doorn vertrouwen. Zoals gezegd, wij staan 24/7 voor je klaar. Heb je overdag, tijdens kantooruren een snelle rioolontstopping nodig? Bel dan naar 0228 – 591515. Buiten kantooruren kun je terecht op het noodnummer 06-53274054.

Onze expertises

  • Snel op locatie
  • 24/7 bereikbaar
  • Geen voorrijkosten
  • 90% van de problemen opgelost binnen 30 minuten
Plattegrond Ontstoppingsbedrijf Noord-Holland | 24/7 | Michel Doorn
  • 9 101 beoordelingen Laatste beoordeling: 4 dagen geleden
Bel voor een afspraak: